- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.241
88dim basladigimda boyumda uzun ama balik etliyim yani oyle cok bi kilom yoktu gorunurde 29.haftama kadar hic kilo almadim 1ayda 4kilo aldim diye cok almisin dediler pskolojim bozuldu ya takinti yaptim herseyeDoktorun şaka yapıyo heralde. 33.haftana kadar 4 kilo almissin ve cok mu diyo????kaçla başlamıştın
Canım ben genel anestezi ile sezeryan olmuştum kızımda ama kusma olmadı.arkadaşlarımdan duymuştum kusma olayınıArkadaslar ya genel atestezi ile dogum yapan varmi acaba su uyaninca kusma olayi oluyomu cok korkuyorum ben kusmakdan tecrubeli arkadaslar ses verinnn
aldigim boyalari kuafore goturecem canim... boyanin 60 ml 15 lr... 3 sise aldim 45.oksidanini da 1000 ml aldim evde kalsin fazladan diye indirimdeydi 35 te o toplam 80 tuttu... %10 indirimle 72 ye geldi..kuafore boyayi götürünce 15 e boyuyor.boya kendisinden olursa 200... vermek istemedim acikcasi canimama kendin mi boyucan acik alanda boya bol havadar olsun ben kuafore gidicem
Valla canım neden dayanilmasin annelerimiz hep öyle dogurmamis mi ben ilk önce öyle deneyeceğim doktorumda öyle diyor zaten çok zorlanirsam epidural verecekkizlar benim normal dogum gozukuyor genel anestezi hic istemiyorum hic agri kesicisiz dogum olabirmi acaba agriya dayanila bilirmi sizce
Amann Allah korusun canim insallah benimde olmaz mide bulantisi cok korkuyorum;(canim ben 2 kere genel anestezi aldim birinde kurtaj oldum digerinde rahim filmi cektirdim kusma felan olmadi dogum farkli mi bilmiyorum... ben de dogumu genel anestezi dusunuyordum annemlerin karsi komşusu anestezi dru hicbir sekilde onermedigini bebege gectigini ve bebegin beynini etkileyebilecegini soyledi
Bunyesel bise heralde bende de olmasin insallab cok korkuyom ;(Canım ben genel anestezi ile sezeryan olmuştum kızımda ama kusma olmadı.arkadaşlarımdan duymuştum kusma olayını
insallah olmaz canim... amaaan olursa da bosver 9 ay da hic yapmadigimiz sey miAmann Allah korusun canim insallah benimde olmaz mide bulantisi cok korkuyorum;(
Hiç korkma canım korkulacak bişey yok hemşireye dedimki boğazım yanmaya başladı dedim ve uyudum ben uyandığımda sedyedeydim,kusma herkeste olmaz dediğin gibi bünyesel bencede,uyanınca kızımı gösterdiler hemen hiç bişey anlamadım ben ilk doğumda, bunda nasıl olcak bakalımBunyesel bise heralde bende de olmasin insallab cok korkuyom ;(
88dim basladigimda boyumda uzun ama balik etliyim yani oyle cok bi kilom yoktu gorunurde 29.haftama kadar hic kilo almadim 1ayda 4kilo aldim diye cok almisin dediler pskolojim bozuldu ya takinti yaptim herseye
Ben genel anestezi ile yapmıştım doğumumu ama öyle kusma falan olmadı. Sadece tamamen kendine gelmek uzun sürüyor. Bebek yanıma geldiğinde ilk zamanlarını hayal meyal hatırlıyorum bir de emziremedim haliyle uyuşukluktan dolayı. Neden genel anestezi düşünüyorsun ki?Arkadaslar ya genel atestezi ile dogum yapan varmi acaba su uyaninca kusma olayi oluyomu cok korkuyorum ben kusmakdan tecrubeli arkadaslar ses verinnn
Ayy bunuda hayirlisi ile atlat insallah canim bi an once olup ayilmak ve kusmak istemiyorum bide bebegim iyi olsun tabi hepimizinHiç korkma canım korkulacak bişey yok hemşireye dedimki boğazım yanmaya başladı dedim ve uyudum ben uyandığımda sedyedeydim,kusma herkeste olmaz dediğin gibi bünyesel bencede,uyanınca kızımı gösterdiler hemen hiç bişey anlamadım ben ilk doğumda, bunda nasıl olcak bakalım
Amin canim hepimiz insallah
Bunyesel bise heralde bende de olmasin insallab cok korkuyom ;(
Ya hastanede bende genel anestesi denilince sasirdim prensip olarak genel yapiyoruz dediler bende hic demek aklima gelmedi belden assami uyustursaniz olmazmi diye offf cok stres sikinti yaptimBen genel anestezi ile yapmıştım doğumumu ama öyle kusma falan olmadı. Sadece tamamen kendine gelmek uzun sürüyor. Bebek yanıma geldiğinde ilk zamanlarını hayal meyal hatırlıyorum bir de emziremedim haliyle uyuşukluktan dolayı. Neden genel anestezi düşünüyorsun ki?
Canim senin yorumlarin neden bu kadar sert ve tenkitleyi acaba dikkat ediyorum boylesin hep.. herkesin korktugu birsey var iste kendimi bildim bileli kusmakdan odum kopar bi nedeni yok ama boyle isteDoğumdan korkmamiz tabi ki normal de kusmaktan bu kadar korkmani anlayamadım açıkçası
Ne bileyim bide tansiyon oyle cikinca moralim bozuldu kanimda 10a dusmus ekmek falan hic yemiyorum artikBaşlangıç kilondan dolayi dikkat et demiş olabilir dr. Moralini bozma ama yine de dikkat et tabi
Hangi hastane buYa hastanede bende genel anestesi denilince sasirdim prensip olarak genel yapiyoruz dediler bende hic demek aklima gelmedi belden assami uyustursaniz olmazmi diye offf cok stres sikinti yaptim
Nasıl hastaneymiş ki orası tercih bırakmıyor insana.. Öyle prensip mi olurmuşYa hastanede bende genel anestesi denilince sasirdim prensip olarak genel yapiyoruz dediler bende hic demek aklima gelmedi belden assami uyustursaniz olmazmi diye offf cok stres sikinti yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?