- 26 Şubat 2015
- 522
- 434
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.261
Canim senin yorumlarin neden bu kadar sert ve tenkitleyi acaba dikkat ediyorum boylesin hep.. herkesin korktugu birsey var iste kendimi bildim bileli kusmakdan odum kopar bi nedeni yok ama boyle isteDoğumdan korkmamiz tabi ki normal de kusmaktan bu kadar korkmani anlayamadım açıkçası
bida konusayim ben en iyisi panik yapmam dimi epiduraldaNasıl hastaneymiş ki orası tercih bırakmıyor insana.. Öyle prensip mi olurmuşTabi ki tercih senin canım ama ben genel anestezi olduğum için çok pişman oldum, bebeğimin ilk anlarını göremedim emziremedim kucağıma doğru düzgün alamadım. O yüzden şimdikinde eğer yine sezeryan olursam epidural isteyeceğim bir aksilik çıkmazsa.
Ben genel anestezi ile yapmıştım doğumumu ama öyle kusma falan olmadı. Sadece tamamen kendine gelmek uzun sürüyor. Bebek yanıma geldiğinde ilk zamanlarını hayal meyal hatırlıyorum bir de emziremedim haliyle uyuşukluktan dolayı. Neden genel anestezi düşünüyorsun ki?
Pardon? Hangi yorumumda kimi tenkit etmişim acaba? Lütfen rica ediyorum hangi yorumumsa alıntılar mısın? Kusmayi kimse sevmez ben de her kustugumda istemsiz ağlarım fakat doğum zaten zor bişey kusmayi gözümüzde bu kadar büyütürsek doğum çok sıkıntılı olur.Canim senin yorumlarin neden bu kadar sert ve tenkitleyi acaba dikkat ediyorum boylesin hep.. herkesin korktugu birsey var iste kendimi bildim bileli kusmakdan odum kopar bi nedeni yok ama boyle iste
Ne bileyim bide tansiyon oyle cikinca moralim bozuldu kanimda 10a dusmus ekmek falan hic yemiyorum artik
Canim geçmiş olsun hiç Moral bozmak yok bebis sağlıkla gelecek inşallah ne güzel az zaman kalmış hayırlısı ile alacaksın inşallah bebeğini kucağına. Bu durumda sez. tarihini öne çekmek falan gerekmiyor muymuş bunları öğrendin mi peki(---Spoiler--- Az biraz dram içerir ama sonu mutsuz değil - gene de canı burnunda olanlar, zaten stresli olanlar okumasın)
İyi geceler güzel minnoşların anneleri,
Soranlara, selam edenlere selamlar, 3 haneli kilolarda bir insanım eksikliğim pek tabii belli olacak, boşa yemedik onca şeyleri değil mi?
Cumartesi kontrolümüz vardı. Doktor baktı ve "bebeğin gelişimi durmuş" dedi. O an herhalde beni yıkacak dünya üzerinde başka eş değer cümle olamazdı. O saat bu saat ağlamaktan ve internetten araştırma yapmaktan helak oldum. Bebek benim tüm bilinçli yememe etmeme rağmen 1 haftada sadece 100 gram almış, doktor gelişimi durmuş derken aslında duraklamış demek istemiş. Bazı dönemlerde bazı bebeklerde olurmuş, normalmiş. Kilo önemli değilmiş zaten vs vs... de güzel kardeşim sen 9 ay onca stresle bebek taşıyan anne adayına ki ben bebek kayıplarımda hep "maalesef gelişim durmuş, kalp durmuş" cümlesini duymuş insanım, böyle cümle kurulur mu? ! Şimdi zaten olmayan uykum iyice kaçtı, yok acaba kordon mu beslemiyor, yok plasenta mı yaşlandı, hareketi nasıl, bereketi nasıl diye diye huysuzlanmaya başladım.
Sezo tarihimiz 6 kasım , kaldı 17 gün. İlk 3 ay acaba tutunacak mı diye yaşadığım stresin daha fazlasını şu günlerde yaşamaya başladım. Hem kendi bebeğim hem buradaki tüm bebekler için tek duamdır ki sağlıkla kucağımıza alalım, pembe yanaklarını burada paylaşıp, huzurla nihayet "çok şükür" diyebilelim.
Çok geçmiş olsun canım. Yokluğunu tabi ki hissettik(---Spoiler--- Az biraz dram içerir ama sonu mutsuz değil - gene de canı burnunda olanlar, zaten stresli olanlar okumasın)
Soranlara, selam edenlere selamlar, 3 haneli kilolarda bir insanım eksikliğim pek tabii belli olacak, boşa yemedik onca şeyleri değil mi?
Cumartesi kontrolümüz vardı. Doktor baktı ve "bebeğin gelişimi durmuş" dedi. O an herhalde beni yıkacak dünya üzerinde başka eş değer cümle olamazdı. O saat bu saat ağlamaktan ve internetten araştırma yapmaktan helak oldum. Bebek benim tüm bilinçli yememe etmeme rağmen 1 haftada sadece 100 gram almış, doktor gelişimi durmuş derken aslında duraklamış demek istemiş. Bazı dönemlerde bazı bebeklerde olurmuş, normalmiş. Kilo önemli değilmiş zaten vs vs... de güzel kardeşim sen 9 ay onca stresle bebek taşıyan anne adayına ki ben bebek kayıplarımda hep "maalesef gelişim durmuş, kalp durmuş" cümlesini duymuş insanım, böyle cümle kurulur mu? ! Şimdi zaten olmayan uykum iyice kaçtı, yok acaba kordon mu beslemiyor, yok plasenta mı yaşlandı, hareketi nasıl, bereketi nasıl diye diye huysuzlanmaya başladım.
Sezo tarihimiz 6 kasım , kaldı 17 gün. İlk 3 ay acaba tutunacak mı diye yaşadığım stresin daha fazlasını şu günlerde yaşamaya başladım. Hem kendi bebeğim hem buradaki tüm bebekler için tek duamdır ki sağlıkla kucağımıza alalım, pembe yanaklarını burada paylaşıp, huzurla nihayet "çok şükür" diyebilelim.
Canim geçmiş olsun hiç Moral bozmak yok bebis sağlıkla gelecek inşallah ne güzel az zaman kalmış hayırlısı ile alacaksın inşallah bebeğini kucağına. Bu durumda sez. tarihini öne çekmek falan gerekmiyor muymuş bunları öğrendin mi peki
MasallahhhhKizlarrr dogum haberimden sonra bi daha yazamadim malumher dakka bebekle ugrasiyorum artik..yoruluyomuyum yoruluyorum tabii ama o minnacik yuze bakinca verene sukur ediyorum Allahim tum arzu edenlere bu duyguyu yasat diyorumm..ayrica bize butun iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum sutum gelmiyo diye sitem etmistim uzulmustum sukurler olsun sutumuzde indi ..cort cort emiyoruz masaallah diyin lutfen teyzeleri bi karin gurultumuz var iste oda nazarligimiz olsun simdilik optuk hepinizi
Ben internette arattım, epey "sağ kaburga kemiği ağrısı" diye bir dolu sayfa çıktı. Hamilelikte sıklıkla görülüyormuş.Az kaldıı çok az heyecanınıza ortak oluyorum
Her geçen günler biraz daha sabırsızlık ekliyor ama Allahın izniyle gelsinler sağlıkla sıhatle....
Sağ kaburga kemiğim ağrımaya başladı gün içinde çok sık....Var mı bu durumlarla karşılaşan hamişler
Hakkinizda hayirlisi olsun canim. Almiyor mu dr bebegi? Cozum olarak ne sundu? Uzme kendini rabbim yardim eder insallah dualarimiz seninle..(---Spoiler--- Az biraz dram içerir ama sonu mutsuz değil - gene de canı burnunda olanlar, zaten stresli olanlar okumasın)
Canim bi geri donup baktiginda farkedersin. bilmiyorum belki uslubun oyle ama herkesin hassas oldugu bi nokta var. birden dogum one cekilince insan stres yapiyor fazlasiyla. sorup ogrenmek normal degilmi burda birseyler paylasmak icin variz dimi canin sagolsun hic de onemli degil yorum yapmaman.cok guzel morel verdin tesekkurler Allah yardimcin olsun..Pardon? Hangi yorumumda kimi tenkit etmişim acaba? Lütfen rica ediyorum hangi yorumumsa alıntılar mısın? Kusmayi kimse sevmez ben de her kustugumda istemsiz ağlarım fakat doğum zaten zor bişey kusmayi gözümüzde bu kadar büyütürsek doğum çok sıkıntılı olur.
Bu arada kusura bakma bi daha senin mesajlarına cevap yazmam. Yok yere beni yaftaladin zira
Ben internette arattım, epey "sağ kaburga kemiği ağrısı" diye bir dolu sayfa çıktı. Hamilelikte sıklıkla görülüyormuş.
Ben biraz yorulunca önce sağ kaburgam ağrıyor, hatta memenin bitiminin arkası, yani hangi 2 kemik arası olduğunu bile ezberledim. Benim doktor çok cool, söylediğimde "kilodan, bebek de baskı yapıyor , normal, doğurunca geçer" dedi.
Rahmetli neneme de az biraz mıkmıklanınca "iyileşince geçer" derdi. Yahu o zamana tabii geçer de o vakte kadar ne yapmalı?
Çok ağrın olursa vermidon al dedi ama 9. aya sıfır ilaçla gelmişim, son 15 gün kendimi ağrı kesiciden bile saymadığım sümüklü vermidona teslim etmem dedim, gurur yaptım, kullanmadım.
Şimdi bile sağ kaburgam ağrıyor sızım sızım.
hiç sıkıntı yapma o zaman zaten almak gerekse söylerdi canım şimdi strese girersen daha çok etkilenir bebis sağlıkla gelecek inşallah üzülmek yok35+3te 3.100 e boyu 50cmdi. Ciğerlerine baktı, inip çıkıyordu, "ciğerleri gelişmiş" dedi. Yani alınsa o kiloyla falan kendini kurtarır gibime geldi ama o sırada salya ve sümüklerimi sedyeye akıtıyor olduğumdan akıl edemedim.
Bilmiyorum çok kötü bir şey olsa, direkt alalım derdi gibime geliyor. Her cumartesi nst'ye ve kontrole gidiyoruz, bakalım bu cumartesi de aynı kalmışsa kilosu alır belki.
Hoş ben perşembeye başka doktora görüneceğim o kadar bekleyemem ama gene de ne bileyim kalbim çok pırpır.
Eşim "çok yiyorsun ondan kalbin sıkışıyor" diyorama stresliyim azıcık.
Hakkımızda hayırlısı.
uzulme annesi senin bebisinin masallahi var(---Spoiler--- Az biraz dram içerir ama sonu mutsuz değil - gene de canı burnunda olanlar, zaten stresli olanlar okumasın)
Cumartesi kontrolümüz vardı. Doktor baktı ve "bebeğin gelişimi durmuş" dedi. O an herhalde beni yıkacak dünya üzerinde başka eş değer cümle olamazdı. O saat bu saat ağlamaktan ve internetten araştırma yapmaktan helak oldum. Bebek benim tüm bilinçli yememe etmeme rağmen 1 haftada sadece 100 gram almış, doktor gelişimi durmuş derken aslında duraklamış demek istemiş. Bazı dönemlerde bazı bebeklerde olurmuş, normalmiş. Kilo önemli değilmiş zaten vs vs... de güzel kardeşim sen 9 ay onca stresle bebek taşıyan anne adayına ki ben bebek kayıplarımda hep "maalesef gelişim durmuş, kalp durmuş" cümlesini duymuş insanım, böyle cümle kurulur mu? ! Şimdi zaten olmayan uykum iyice kaçtı, yok acaba kordon mu beslemiyor, yok plasenta mı yaşlandı, hareketi nasıl, bereketi nasıl diye diye huysuzlanmay
Çok geçmiş olsun canım. Yokluğunu tabi ki hissettikdaha bugün arkadaşımla bu konuda konuştuk. Onun bebeginin de gelişimi çok yavaslamisti 34. Haftada. Dr istersen 37. Haftada sezaryanla alalım yok normal istiyosan bekleriz demiş o normal istediği için bekledi 2750 gr doğmuş. Stres yapma yani. En fazla olacak şey biraz minyon bebek olur. Önemli olan kiloları değil gelişimi. İçini ferah tut
Hakkinizda hayirlisi olsun canim. Almiyor mu dr bebegi? Cozum olarak ne sundu? Uzme kendini rabbim yardim eder insallah dualarimiz seninle..
Evet gercekten ne kadar suruyor ki kendine tamamen gelmekPeki tam olarak uyanmak ne kadar sürüyor
Canim bi geri donup baktiginda farkedersin. bilmiyorum belki uslubun oyle ama herkesin hassas oldugu bi nokta var. birden dogum one cekilince insan stres yapiyor fazlasiyla. sorup ogrenmek normal degilmi burda birseyler paylasmak icin variz dimi canin sagolsun hic de onemli degil yorum yapmaman.cok guzel morel verdin tesekkurler Allah yardimcin olsun..
Tatlim doktorun olumsuz konusmamis ve olumsuz bir durum gorse bebegi alalim derdi bence, insallah haftaya kilo almis olur bebeginTeşekkür ederim. Benim kan sıkıntılarım var, zaten sezaryan olacağım. Ama arkadaşınız maşallah normal doğumu beklemiş ve sağlıkla doğurmuş ne güzel. İnşallah benim için de sonu güzel olur.
Sıklıkla karşılaşılan bir durummuş. Bebekler bazen duraklamaya girermiş, sonra hızlanırmış, arayı kapatırmış falan dedi doktor. Nst güzel çıktı, suyu falan da normaldi. Haftaya görüşürüz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?