2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
canim benim hepsi gececek en zor donemleri atlattik Allaha Şükür... guzel gunler gelecek pembe yanaklarini totolarini paylasacagiz inşallah canim Allahin izniyle

hiç sıkıntı yapma o zaman zaten almak gerekse söylerdi canım şimdi strese girersen daha çok etkilenir bebis sağlıkla gelecek inşallah üzülmek yok

Evet inşallah hepimiz için en sağlıklısı, en güzeli olacak.
Şuraya pembe yanaklı minnoşları birer birer koysak yavaştan da gaz ve renkli kaka muhabbetine geçsek, daha rahatlayacağız sanırım.

uzulme annesi senin bebisinin masallahi var36 haftadasin gelisimini tamamlamis zaten seni ruyamda gordum dogum yapmistin cok tatli dalgali sacli bebisin vardi
Ayy ne güzel rüyaymış o
Saçlarım dalgalı hatta kıvırcık ama eşimin tarafının alayı kel.
Bebe kabak kafalı da olabilir, kıvırcık saçlı da
Kıvırcık saçlı doğarsa, bir el verirsin artık Kk'da rüyası çıkan bacı olarak nam salarsın

Canim vardir bundada Allahin bir bildigi hic uzulme duani eksik etme sen saglicakla al evladini kucana insallah daha niceee kilolar alir nasilsa Allah yardimcin yardimcimiz olsun..

Canım benim yaa çok geçmiş olsun hiç canını sıkma rabbim korusun bebeklerimizi..sükür 36.haftadasın.şu an doğum yapsan bile bebişin gelişimi zaten büyük bölümü tamamlandı.

İyi akşamlar kızlar. Aylardır burada iyi kötü anlarimizi paylaşıyoruz . Fakat bugün moralim bozuldu . Hamilelikten de olabilir bu hassasligim. Doğuma kadar kendimi üzülecegim ortamlardan uzak tutmak istiyorum. Şimdiye kadar kimseyle sıkıntı yaşamadım farkında olmadan kırdığım birileri varsa hakkinizi helal edin. Belki doğumdan sonra yazarım size. Sevgiyle kalın

Haha olabilir esinide gordum kiz kel felan degildi esmer uzun mavi gomlekliydi bebis kucagindaydi 1.80 boyalarinda sende vardin tabi ama senin resmini gordum ya

Sen bilirsin ama asıl şu ara burada birbirimizin desteği, paylaşımı önemli Monna.
Bak biraz önce bebeğim gelişmiyor diye sümük siliyordum şimdi acaba kıvırcık mı kabak mı olur kafası diyorum, insanın kafası dağılıyor, aynı saçma stresi ve ya sıkıntıyı başkalarının da paylaştığını görüyoruz, çoğu zaman kikirdeyip gülümsüyoruz.
Ben de iki kez kızdım. Birisi sezaryanı kötüleyecek diye eltisinin görümcesinin kaynının kızınınoperasyonun anlatıp "aman ha sakın" demişti bilmiş bilmiş ki sanki benim karnımı kestirmekten zevk alan bir tipim var te Allahım.
Diğeri de sevgi pıtırcığı emekli ilkokul öğretmeni tadında ders vermişti.
Onları bile kötü niyetli bulmuyorum, herkes hassas herkes stresli, hepimiz çok kaygılıyız.
Ama burada gerçekten güzel bir grup olduk, nickleri bile gözler arıyor gün içinde.
O yüzden bence güzel bir bardak süt içip dinlen, sabaha "oh la la "diye geri gel

Canim germe uzme kendini herseye. Yasadiklarin seni hassaslastirdi. Bikacgun ara ver degisiklik yap, gene gel. Ayrilma tamamen senin icin de buralarda olmak iyi olur.

Ben ben bennnn.felaket agriyo cunku bebek surekli oraya toplaniyo.yada sirtini yasliyo.hatta daha bu sabah cat diye bi ses geldi ahanda kirildi dedim.ah bu kuzular ahhh

Monna gitme ya bak doğurcam heran. Hepinizin burada olmasını istiyorum

Burdanda anlasldıgı gbı son gunlerımızde cok hassaslastık kızlar . Bızım kahrımzı bı bız cekerz hepımız aynı durumdayız bence knuyu uzatmayın bunlar hep dogumun yaklastıgnın habercısı nereye saracagmzı sasırdk sızlerı hc tanımadgm halde sevıyorum ve merak edıorum yemın ederım ınternetımı baska bıseye kullanmyorum sırf sızn knusmalarnzdan destek almak ıcn Sekizhaziran MONNA ebru55 oglusum geliyo fermante ve dıger tum arkadaslarım.

Gercekten oyle hassasligin doruklarindayiz aklima bise gelince once annemi arar sorardim simdi heyecanla buraya yaziyorum ve genelliklede sayenizde bi fikre ulasiyorum bu paylasim cok guzel bence onemli olan destekleyip morel vermek baska amac yok zaten.. dogumdan sonra daha cok paylasimimiz olur bence benim bebis boyle seninki soyle hele benim daha yasim cok kucuk yardimlariniza cok ihtiyacim olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…