- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.281
canim benim hepsi gececek en zor donemleri atlattik Allaha Şükür... guzel gunler gelecek pembe yanaklarini totolarini paylasacagiz inşallah canim Allahin izniyle(---Spoiler--- Az biraz dram içerir ama sonu mutsuz değil - gene de canı burnunda olanlar, zaten stresli olanlar okumasın)
İyi geceler güzel minnoşların anneleri,
Soranlara, selam edenlere selamlar, 3 haneli kilolarda bir insanım eksikliğim pek tabii belli olacak, boşa yemedik onca şeyleri değil mi?
Cumartesi kontrolümüz vardı. Doktor baktı ve "bebeğin gelişimi durmuş" dedi. O an herhalde beni yıkacak dünya üzerinde başka eş değer cümle olamazdı. O saat bu saat ağlamaktan ve internetten araştırma yapmaktan helak oldum. Bebek benim tüm bilinçli yememe etmeme rağmen 1 haftada sadece 100 gram almış, doktor gelişimi durmuş derken aslında duraklamış demek istemiş. Bazı dönemlerde bazı bebeklerde olurmuş, normalmiş. Kilo önemli değilmiş zaten vs vs... de güzel kardeşim sen 9 ay onca stresle bebek taşıyan anne adayına ki ben bebek kayıplarımda hep "maalesef gelişim durmuş, kalp durmuş" cümlesini duymuş insanım, böyle cümle kurulur mu? ! Şimdi zaten olmayan uykum iyice kaçtı, yok acaba kordon mu beslemiyor, yok plasenta mı yaşlandı, hareketi nasıl, bereketi nasıl diye diye huysuzlanmaya başladım.
Sezo tarihimiz 6 kasım , kaldı 17 gün. İlk 3 ay acaba tutunacak mı diye yaşadığım stresin daha fazlasını şu günlerde yaşamaya başladım. Hem kendi bebeğim hem buradaki tüm bebekler için tek duamdır ki sağlıkla kucağımıza alalım, pembe yanaklarını burada paylaşıp, huzurla nihayet "çok şükür" diyebilelim.
hiç sıkıntı yapma o zaman zaten almak gerekse söylerdi canım şimdi strese girersen daha çok etkilenir bebis sağlıkla gelecek inşallah üzülmek yok
Ayy ne güzel rüyaymış ouzulme annesi senin bebisinin masallahi var36 haftadasin gelisimini tamamlamis zaten seni ruyamda gordum dogum yapmistin cok tatli dalgali sacli bebisin vardi
Canim vardir bundada Allahin bir bildigi hic uzulme duani eksik etme sen saglicakla al evladini kucana insallah daha niceee kilolar alir nasilsa Allah yardimcin yardimcimiz olsun..(---Spoiler--- Az biraz dram içerir ama sonu mutsuz değil - gene de canı burnunda olanlar, zaten stresli olanlar okumasın)
Soranlara, selam edenlere selamlar, 3 haneli kilolarda bir insanım eksikliğim pek tabii belli olacak, boşa yemedik onca şeyleri değil mi?
Cumartesi kontrolümüz vardı. Doktor baktı ve "bebeğin gelişimi durmuş" dedi. O an herhalde beni yıkacak dünya üzerinde başka eş değer cümle olamazdı. O saat bu saat ağlamaktan ve internetten araştırma yapmaktan helak oldum. Bebek benim tüm bilinçli yememe etmeme rağmen 1 haftada sadece 100 gram almış, doktor gelişimi durmuş derken aslında duraklamış demek istemiş. Bazı dönemlerde bazı bebeklerde olurmuş, normalmiş. Kilo önemli değilmiş zaten vs vs... de güzel kardeşim sen 9 ay onca stresle bebek taşıyan anne adayına ki ben bebek kayıplarımda hep "maalesef gelişim durmuş, kalp durmuş" cümlesini duymuş insanım, böyle cümle kurulur mu? ! Şimdi zaten olmayan uykum iyice kaçtı, yok acaba kordon mu beslemiyor, yok plasenta mı yaşlandı, hareketi nasıl, bereketi nasıl diye diye huysuzlanmaya başladım.
Sezo tarihimiz 6 kasım , kaldı 17 gün. İlk 3 ay acaba tutunacak mı diye yaşadığım stresin daha fazlasını şu günlerde yaşamaya başladım. Hem kendi bebeğim hem buradaki tüm bebekler için tek duamdır ki sağlıkla kucağımıza alalım, pembe yanaklarını burada paylaşıp, huzurla nihayet "çok şükür" diyebilelim.
Canım benim yaa çok geçmiş olsun hiç canını sıkma rabbim korusun bebeklerimizi..sükür 36.haftadasın.şu an doğum yapsan bile bebişin gelişimi zaten büyük bölümü tamamlandı.(---Spoiler--- Az biraz dram içerir ama sonu mutsuz değil - gene de canı burnunda olanlar, zaten stresli olanlar okumasın)
Haha olabilir esinide gordum kiz kel felan degildi esmer uzun mavi gomlekliydi bebis kucagindaydi 1.80 boyalarinda sende vardin tabi ama senin resmini gordum yaEvet inşallah hepimiz için en sağlıklısı, en güzeli olacak.
Şuraya pembe yanaklı minnoşları birer birer koysak yavaştan da gaz ve renkli kaka muhabbetine geçsek, daha rahatlayacağız sanırım.
Ayy ne güzel rüyaymış o
Saçlarım dalgalı hatta kıvırcık ama eşimin tarafının alayı kel.
Bebe kabak kafalı da olabilir, kıvırcık saçlı da
Kıvırcık saçlı doğarsa, bir el verirsin artıkKk'da rüyası çıkan bacı olarak nam salarsın
Sen bilirsin ama asıl şu ara burada birbirimizin desteği, paylaşımı önemli Monna.İyi akşamlar kızlar. Aylardır burada iyi kötü anlarimizi paylaşıyoruz . Fakat bugün moralim bozuldu . Hamilelikten de olabilir bu hassasligim. Doğuma kadar kendimi üzülecegim ortamlardan uzak tutmak istiyorum. Şimdiye kadar kimseyle sıkıntı yaşamadım farkında olmadan kırdığım birileri varsa hakkinizi helal edin. Belki doğumdan sonra yazarım size. Sevgiyle kalın
Canim germe uzme kendini herseye. Yasadiklarin seni hassaslastirdi. Bikacgun ara ver degisiklik yap, gene gel. Ayrilma tamamen senin icin de buralarda olmak iyi olur.İyi akşamlar kızlar. Aylardır burada iyi kötü anlarimizi paylaşıyoruz . Fakat bugün moralim bozuldu . Hamilelikten de olabilir bu hassasligim. Doğuma kadar kendimi üzülecegim ortamlardan uzak tutmak istiyorum. Şimdiye kadar kimseyle sıkıntı yaşamadım farkında olmadan kırdığım birileri varsa hakkinizi helal edin. Belki doğumdan sonra yazarım size. Sevgiyle kalın
Hasta bezi alman yeterli. Depend sanirim.Kizlar ben simdi nasil bez aliykm kendime sezaryan icinn
Ben daha doktorumla konusmadim ama epidural istiyorum.spinal de islemden once bir kere igne yapiliyomus.etkisi gecse bile dogum sirasinda daha yapilamiyomus diye biliyorum.Spinal ya da epidural mi istiyorsunuz peki?
Benim de kafam karışık
Tamam canim sagolasinHasta bezi alman yeterli. Depend sanirim.
Ben ben bennnn.felaket agriyo cunku bebek surekli oraya toplaniyo.yada sirtini yasliyo.hatta daha bu sabah cat diye bi ses geldi ahanda kirildi dedim.ah bu kuzular ahhhAz kaldıı çok az heyecanınıza ortak oluyorum
Her geçen günler biraz daha sabırsızlık ekliyor ama Allahın izniyle gelsinler sağlıkla sıhatle....
Sağ kaburga kemiğim ağrımaya başladı gün içinde çok sık....Var mı bu durumlarla karşılaşan hamişler
Monna gitme ya bak doğurcam heran. Hepinizin burada olmasını istiyorumİyi akşamlar kızlar. Aylardır burada iyi kötü anlarimizi paylaşıyoruz . Fakat bugün moralim bozuldu . Hamilelikten de olabilir bu hassasligim. Doğuma kadar kendimi üzülecegim ortamlardan uzak tutmak istiyorum. Şimdiye kadar kimseyle sıkıntı yaşamadım farkında olmadan kırdığım birileri varsa hakkinizi helal edin. Belki doğumdan sonra yazarım size. Sevgiyle kalın
Hasta bezi ve orkid al canım gece boyu olanlardanKizlar ben simdi nasil bez aliykm kendime sezaryan icinn
Tamam canimm saolHasta bezi ve orkid al canım gece boyu olanlardan
Gercekten oyle hassasligin doruklarindayizBurdanda anlasldıgı gbı son gunlerımızde cok hassaslastık kızlar . Bızım kahrımzı bı bız cekerz hepımız aynı durumdayız bence knuyu uzatmayın bunlar hep dogumun yaklastıgnın habercısı nereye saracagmzı sasırdksızlerı hc tanımadgm halde sevıyorum ve merak edıorum yemın ederım ınternetımı baska bıseye kullanmyorum sırf sızn knusmalarnzdan destek almak ıcn Sekizhaziran MONNA ebru55 oglusum geliyo fermante ve dıger tum arkadaslarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?