2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Val
aynen valla bnm yasmda kucuk ben bı cok seyı burdan duyup ogrenyrum dr. Bu kadar soru sormuyorum burda tecrube edn kısılerdn ogrenmek daha cazıp gelıo. Burdakı knusmalara cok onem weryrm ve suankı tek hedfm ıns. dogurup hmen sıze yazmak :):)

Ayyy insallah canim burdaki butun arkadaslarimiza duaciyim hayirlisiyla hepimiz sagsaglim dogurup buraya heyecanli heyecanli yazalim insallah artik bunu hakettik galiba rabbim nasip etsinn.

Kiz gulcan gecmis olsun uzulme senin tombis alacagi kiloyu aldi zaten masallah cogu gebede son haftalarda kilo alimi yavasliyor .Tontis Tontis diye diye nazar oldu cocuk sana bundan sonra bebek kilosu paylasimini yasakliyorum

Valla olmaz kiz nereye gidiyorsun hayatta birakmam daha karpuz kesicez. Gel bakiyim buraya bi sarilip opem

Canım benim, sessizliğinden bir sorun olduğunu hissetmiştim.
Doktorlar ağızlarından çıkan şeyleri bir kez daha düşünmeli.
İki hafta önce muayenede "bebek hareketleri yetersiz , bugün sezeryanla alabilirim" diyen doktorum da dahil.
Neticede 7 saatlik aglamalı zırlamalı bşr süreç sonrasında bebekte çok da sorun yokmuş boşa ağlamışşsın diyerek eve gönderirken yaşadığım travmanın farkında mıydı acaba?
Onşar için biz, günde bin kere gördükleri manzaralarız fakat bizim için bebeklerimiz ne kadar değerli, bunu akıllarında tutamıyorlar.
Allahın izniyle tombikona bir şey olmayacak, en domuşuk bebişimiz de o olacak, hepimiz de maşallah diyeceğiz.

Canım hamilelik hassasiyeti, lütfen yazmaya devam et, daha neler neler paylaşacağız, zaten zor bir dönemdesin, merak ederiz yazmazsan

Ya saçmalama şunun şurasında ne kaldı gidipte bozma büyüyü lütfen, ya unutursan bizi? Ya dogururda haber vermezsen, valla hepimiz toplanır baskın yaparız evine, bütün şeker çikolata lokum ne varsa talan ederiz!? Niye aldırış ediyosun herşeye? Etme güzel kardeşim. Biyerede gitme. Yarın sabah gülcanımızında dediği gibii "oh la la" diyerek uyan inşallah ve sahalara geri dön. Biz hepimiz bir olunca güzeliz cünkü!

Kiz gulcan gecmis olsun uzulme senin tombis alacagi kiloyu aldi zaten masallah cogu gebede son haftalarda kilo alimi yavasliyor .Tontis Tontis diye diye nazar oldu cocuk sana bundan sonra bebek kilosu paylasimini yasakliyorum

Adım resmen Gülcan kaldı ya
He valla nazara geldi tombikom.
Doktor ondan önceki kontrolde baktı "neyle besledin bunu, ohh, yuhh, benim kadar" falan dedi. Hatta dalga geçip "her hafta 1 kilo alsa, doğuma 7 kilo olur muhaha" dedi.
Sonraki hafta tombiko bu laflara alınmıştı, malum kız sonuçta kilo konusunda anne karnında hassas yavrum
Bu hafta diyeceğim doktor ağzını hayra, totonu bayıra aç, bir maşallah de

Annem de öyle der, "sen sessizsen ya gizli gizli yiyorsun ya bir şeye üzülmüşsün"
Burada birbirimizi bile tanır, hisseder olduk ne güzel
İnşallah hepimiz şu süreci güle oynaya atlatalım, tüm bebekler sağlıkla doğsun yavaştan, birazda foto görüp, bebek sevelim.

O doktor bir daha boyle densizlikler yaparsa agzina kurekle vur kem gozlu sevket kiz cok bebek fotosu gormek istiyorsan benim 3 sene once cikmisi var koyayim istersen

Kizlar bende de asiri bir duygusallik var.Dün dogum günumdu esim zaten boyle seyleri onemseyen biri degil hele bu sefer tamamen unuttu sandim nasil olduysa aklindaymis ama o kadar basitlestiriyor ki her sene zoruma gidiyor ben onem veriyorum cunku.oyle cok ozel seyler beklemiyorum sadece biraz onem versin yeter en azindan arabasina verdigi kadar...Tutamadim kendimi agladim bir suru sinirlendi olmadik seyler soyledi bana, zorla kendi kendimi sakinlestirdim bebegim icin bu sefer de bebegimi boyle sacma birsey icin uzdum diye agliyorum Allahim bu nasil bir hormon çöküntusudür

Canım üzülme maaşallah çocuk zaten olmuş. Doktor pat diye söyleyince moralin bozulmuş senin. Topla kendini. 2 kg bile olmayan çocuk doğuyo da maşallah yaşıyo. Sen üzülme tatlım.

O doktor bir daha boyle densizlikler yaparsa agzina kurekle vur kem gozlu sevket kiz cok bebek fotosu gormek istiyorsan benim 3 sene once cikmisi var koyayim istersen
Aramızda kalsın ara ara Ekim annelerine gidiyorum, bebe fotolarını gizli gizli sevip, içimden maşallah diyorum
Daha bizde siftah yok

Geçen cumartesi gördüm hastanede, asansör kapısı açıldı. Bir tane kedi yavrusu kadar , limon sarısı giydirmişler, kısılmış kedi sesi gibi "iyavvv iyaaav" ses çıkarıyordu, dedim "ağladığını düşünüyor zaar" Babası geldi bebeğe bakıyor büyülenmiş gibi. Eşim de adamın yanına yanaştı "Eşinize x hoca mı doğum yaptırttı, memnun musunuz?" dedi.
Adam da "evet, çok memnunum, pek memnunum, oh çok güzel kesti" falan dedi.
Ben koca göbeğimle gül gül çatladım.
Adam şokta baba olmuş, benimki memnuniyet araştırmasına çıkmış
Şimdi bana da diyor, ben de o katta asansör önünde durup "çok da güzel oldu, pek de güzel kesti" diye konuşacağım gelen gidenle diyor
Dedim yaparsın, beyin bedava

Senin kız da maşallah kıvır kıvır saçlı pek de güzel, çok da güzelmiş Maşallah

zzzzynpppp canım hayırlı evlat olsun inşallah . kuvezden de bir an önce sağlıkla ciksin kuzu evinize gidin inş

Ayy o gidip gizli bakmalari bende yapiyorum en ince ayrintisina kadar da inceleyip olmus veya olmamis yorumu yapiyorum masallah deyip ayriliyorum

Gercekten oyle oluyor ama babalara, buyulenmis gibi oluyorlar o saatlerde hersey yaptirabilirsin onlara beyin error veriyor. Dogum yaptiktan sonra benim fotolarimi bebegin fotolarini falan cekiyorlar esim hepsinde bebege bakiyor soklanmis sekilde ve bir eli hep cocugun ustunde. Yavrusunu kaptirmak istemeyem yeni dogum yapmis anne kedilere benziyor fotolarda

Bu arada benim kizi ilk gordugumde ben sok dedim bu ne boyle kasli kirpikli bir de sakalli ama kizim beni 40 i ciktiktan sonra utandirdi suan yaninda cok sonuk kaliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…