- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.321
Canım moralini hiç bozma. Biz seni yine aramızda görmek istiyoruz. Hem sancılarını doğuma hazırlığını falan da merak ediyorum. Sadece doğum sonrası yazmak olmaz. Öncesinde yaz ki dua edip heyecanla bekleyelim.İyi akşamlar kızlar. Aylardır burada iyi kötü anlarimizi paylaşıyoruz . Fakat bugün moralim bozuldu . Hamilelikten de olabilir bu hassasligim. Doğuma kadar kendimi üzülecegim ortamlardan uzak tutmak istiyorum. Şimdiye kadar kimseyle sıkıntı yaşamadım farkında olmadan kırdığım birileri varsa hakkinizi helal edin. Belki doğumdan sonra yazarım size. Sevgiyle kalın
Kizlar bende de asiri bir duygusallik var.Dün dogum günumdu esim zaten boyle seyleri onemseyen biri degil hele bu sefer tamamen unuttu sandim nasil olduysa aklindaymis ama o kadar basitlestiriyor ki her sene zoruma gidiyor ben onem veriyorum cunku.oyle cok ozel seyler beklemiyorum sadece biraz onem versin yeter en azindan arabasina verdigi kadar...Tutamadim kendimi agladim bir suru sinirlendi olmadik seyler soyledi bana, zorla kendi kendimi sakinlestirdim bebegim icin bu sefer de bebegimi boyle sacma birsey icin uzdum diye agliyorum Allahim bu nasil bir hormon çöküntusudür
Ayy o gidip gizli bakmalari bende yapiyorum en ince ayrintisina kadar da inceleyip olmus veya olmamis yorumu yapiyorum masallah deyip ayriliyorum
Gercekten oyle oluyor ama babalara, buyulenmis gibi oluyorlar o saatlerde hersey yaptirabilirsin onlara beyin error veriyor. Dogum yaptiktan sonra benim fotolarimi bebegin fotolarini falan cekiyorlar esim hepsinde bebege bakiyor soklanmis sekilde ve bir eli hep cocugun ustunde. Yavrusunu kaptirmak istemeyem yeni dogum yapmis anne kedilere benziyor fotolarda
Bu arada benim kizi ilk gordugumde ben sok dedim bu ne boyle kasli kirpikli bir de sakalliama kizim beni 40 i ciktiktan sonra utandirdi suan yaninda cok sonuk kaliyorum
Sagol canim benim...Gercekten adamlarada yazik ne yapicaklarini nasil davranacaklarini sasirdilar 9 ayda.Herseyden onemli olan gercekten o minikleri uzmemekBen de geçen bir şeye kırıldım Tuğba bacım, unuttum valla neydi şimdi yalan olmasın ama çok uyduruktu.
Eşime trip yapıp öğlen uykusuna yattım hafta sonuydu, 2 saat sonra kalktım unutmuşum.
Eşim "barıştık mı?" dedi, "ne alaka? " dedim sonra "anaaaa ben küsmüştüm sana" dedim, kendime gülerken küslük gitti.
Bence bebeleri kucağımıza alana kadar olabildiğince kocadan da kaynanadan da başka stres faktörlerinden de he he deyip uzaklaşalım, sonra doğurduktan sonra üzerlerine çullanırız evelallah
Hoş bunları yazıyorum ama 3 gündür höyküren ben değilim sanki.
Günah annelerinin kuzularına, anne streslenip üzülünce onlar da keselerinde büzülüp üzülüyorlardır.
Üzmeyelim bebikleri.
Doğum günün de kutlu olsun
Gözün Aydın tatlım....Allah analı babalı büyütsün inşallah...Kızlar ben bugün doğum yaptım. Ayrıntıyı sonra anlatırım. Bebeğimi küveze aldılar. Ne olur dua edin iyi olsun kuzum
Valla panik yapar mısın bilmem ki ben de hiç denemedimCanim senin yorumlarin neden bu kadar sert ve tenkitleyi acaba dikkat ediyorum boylesin hep.. herkesin korktugu birsey var iste kendimi bildim bileli kusmakdan odum kopar bi nedeni yok ama boyle iste
bida konusayim ben en iyisi panik yapmam dimi epiduralda
Uyanmadan ameliyathaneden çıkarmıyorlar zaten. Ama mesela beni uyandırdılar sedyede taşındığımı odaya getirilip yatağa konduğumu kesik kesik hatırlıyorum. Odadayken de ara ara gözümü açıyodum etrafı görüyorum sesleri duyuyorum ama sanki aşırı uykudan gözlerimi açık tutamıyormuşum gibi bir hal olmuştu üzerimde. Tamamen anestezinin geçmesini soruyorsan odaya geldikten 1-2 saat sonraydı sanırım uzun zaman olduğu için tam da hatırlamıyorum. Ama dediğim gibi ameliyathaneden çıkardıklarında uyanmış oluyorsun sadece çok fazla uykulu gibi bir hal oluyor üzerinde.Peki tam olarak uyanmak ne kadar sürüyor
Sen bilirsin ama asıl şu ara burada birbirimizin desteği, paylaşımı önemli Monna.
Bak biraz önce bebeğim gelişmiyor diye sümük siliyordum şimdi acaba kıvırcık mı kabak mı olur kafası diyorum, insanın kafası dağılıyor, aynı saçma stresi ve ya sıkıntıyı başkalarının da paylaştığını görüyoruz, çoğu zaman kikirdeyip gülümsüyoruz.
Ben de iki kez kızdım. Birisi sezaryanı kötüleyecek diye eltisinin görümcesinin kaynının kızınınoperasyonun anlatıp "aman ha sakın" demişti bilmiş bilmiş ki sanki benim karnımı kestirmekten zevk alan bir tipim var te Allahım.
Diğeri de sevgi pıtırcığı emekli ilkokul öğretmeni tadında ders vermişti.
Onları bile kötü niyetli bulmuyorum, herkes hassas herkes stresli, hepimiz çok kaygılıyız.
Ama burada gerçekten güzel bir grup olduk, nickleri bile gözler arıyor gün içinde.
O yüzden bence güzel bir bardak süt içip dinlen, sabaha "oh la la "diye geri gel
Canım hiç dert etme benim 36+6 da 2880 gr boyu da 48 cm doğmuştu ilk bebeğim ve hiçbir sorun olmadı. Senin bebişin kilosu iyi maşaAllah. Rabbim sağlıkla kucağına alıp tüm streslerinden kurtulmayı nasip etsin35+3te 3.100 e boyu 50cmdi. Ciğerlerine baktı, inip çıkıyordu, "ciğerleri gelişmiş" dedi. Yani alınsa o kiloyla falan kendini kurtarır gibime geldi ama o sırada salya ve sümüklerimi sedyeye akıtıyor olduğumdan akıl edemedim.
Bilmiyorum çok kötü bir şey olsa, direkt alalım derdi gibime geliyor. Her cumartesi nst'ye ve kontrole gidiyoruz, bakalım bu cumartesi de aynı kalmışsa kilosu alır belki.
Hoş ben perşembeye başka doktora görüneceğim o kadar bekleyemem ama gene de ne bileyim kalbim çok pırpır.
Eşim "çok yiyorsun ondan kalbin sıkışıyor" diyorama stresliyim azıcık.
Hakkımızda hayırlısı.
Aynen ben de hastaneyi beğenmiyorum sırf ayşe hanım için gidiyorum benim doğuma az kaldı bakalım nasıl olacak?Bende Ayşe hanıma gidiyorum. Memnunum şuan üsküdar hospital turkte ama hastaneyi pek begenmıyorum eski bina ama ayse hanımdan dolayı gidiyorum.
Ben bir taraftan çabucak geçsin istiyorum diğer taraftan da korkuyorum çabuk geçiyor gibi hissediyorum, tam bi çelişkiGeçen aylar çabuk geçtide şu son ay yokmu ömrümden ömür aldı resmen günler gittikçe uzuyor sanki beklemek çok yorucu yaaa
Anlatilmaz yasanir ozamanValla panik yapar mısın bilmem ki ben de hiç denemedimAma bir arkadaşım iki doğumunu da epidural sezeryan yaptı. İlkinde çok rahat olduğunu söylemişti çok memnundu ama ikincide ameliyat esnasında çok fazla heyecan yaptığı için genel anesteziye çevirmişler öyle söylemişti.
Ben iki aydır kullanıyorum demir iğnelerini önce haftada iki kere yaptırıyordum şimdi hafta da bir doğuma kadar değerler yükselsin diye. Tahlil yaptırdığımda kan deperlerim artmıstı.İyi geceler arkadaşlar benim son muayenede kan değerleri 8 civarıydı doğum da yaklaştığı için hızlı takviye olması adına Ferrum hausmann iğne verdi doktor bir de idrar yolları enfeksiyonu için Aksef antibiyotik, bunları kullanan var mı?
Gozun aydin canim en kisa zamanda bebeginle kovusursun insallah saglikli mutlulukla( amin) :)Kızlar ben bugün doğum yaptım. Ayrıntıyı sonra anlatırım. Bebeğimi küveze aldılar. Ne olur dua edin iyi olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?