2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım moralini hiç bozma. Biz seni yine aramızda görmek istiyoruz. Hem sancılarını doğuma hazırlığını falan da merak ediyorum. Sadece doğum sonrası yazmak olmaz. Öncesinde yaz ki dua edip heyecanla bekleyelim.
@Ayaklarim3kilo İnşallah kızın hayırlısıyla vaktinde sağlıkla doğar canım. zzzzynpppp Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Kısa zamanda evinize geçin sağlıkla

Ben de geçen bir şeye kırıldım Tuğba bacım, unuttum valla neydi şimdi yalan olmasın ama çok uyduruktu.
Eşime trip yapıp öğlen uykusuna yattım hafta sonuydu, 2 saat sonra kalktım unutmuşum.
Eşim "barıştık mı?" dedi, "ne alaka? " dedim sonra "anaaaa ben küsmüştüm sana" dedim, kendime gülerken küslük gitti.
Bence bebeleri kucağımıza alana kadar olabildiğince kocadan da kaynanadan da başka stres faktörlerinden de he he deyip uzaklaşalım, sonra doğurduktan sonra üzerlerine çullanırız evelallah
Hoş bunları yazıyorum ama 3 gündür höyküren ben değilim sanki.

Günah annelerinin kuzularına, anne streslenip üzülünce onlar da keselerinde büzülüp üzülüyorlardır.
Üzmeyelim bebikleri.
Doğum günün de kutlu olsun

Beni de anamın kucağına verdiklerinde "bu çok büyük" demiş
Hep minik bebek hayal etmiş.
Annem 1.65 falan, babam 1.95.
Hiç okul okumasan göz var izan var, bu iki insandan minnoş çıkma olasılığı ne kadar yani
Ben onu utandırmamışım ama, hep büyük kalmışım

Sagol canim benim...Gercekten adamlarada yazik ne yapicaklarini nasil davranacaklarini sasirdilar 9 ayda.Herseyden onemli olan gercekten o minikleri uzmemek Kiyamam ben onlaraa

Valla panik yapar mısın bilmem ki ben de hiç denemedim Ama bir arkadaşım iki doğumunu da epidural sezeryan yaptı. İlkinde çok rahat olduğunu söylemişti çok memnundu ama ikincide ameliyat esnasında çok fazla heyecan yaptığı için genel anesteziye çevirmişler öyle söylemişti.

Peki tam olarak uyanmak ne kadar sürüyor
Uyanmadan ameliyathaneden çıkarmıyorlar zaten. Ama mesela beni uyandırdılar sedyede taşındığımı odaya getirilip yatağa konduğumu kesik kesik hatırlıyorum. Odadayken de ara ara gözümü açıyodum etrafı görüyorum sesleri duyuyorum ama sanki aşırı uykudan gözlerimi açık tutamıyormuşum gibi bir hal olmuştu üzerimde. Tamamen anestezinin geçmesini soruyorsan odaya geldikten 1-2 saat sonraydı sanırım uzun zaman olduğu için tam da hatırlamıyorum. Ama dediğim gibi ameliyathaneden çıkardıklarında uyanmış oluyorsun sadece çok fazla uykulu gibi bir hal oluyor üzerinde.

Tallaaam ya, hatun bana takmış resmen. Totalde belki 3 mesaj yazmışımdır, unutulmazlar arasına girmiş :)

Canım hiç dert etme benim 36+6 da 2880 gr boyu da 48 cm doğmuştu ilk bebeğim ve hiçbir sorun olmadı. Senin bebişin kilosu iyi maşaAllah. Rabbim sağlıkla kucağına alıp tüm streslerinden kurtulmayı nasip etsin

Tam uyumak üzereydim lakin vücudumun ağrısı, yemek borumun yanması ve bebeğin ritmik hıçkırıkları uykumu aldı götürdü. Cennet boşuna anaların ayağına serilmemiş
Yatakta sağa sola dönmekten, gavisconu bulayım derken eşimin de uykusunu kaçırıp oturma odasına geldim bide ipad'in ışığı ile adamı çıldırtmayayım her nedenle uyuyamıyor veya uyutulmuyorsanız hepinize selamlar yalnız değilim burdasınız demi kızlar

Son düzenleme:
Bende Ayşe hanıma gidiyorum. Memnunum şuan üsküdar hospital turkte ama hastaneyi pek begenmıyorum eski bina ama ayse hanımdan dolayı gidiyorum.
Aynen ben de hastaneyi beğenmiyorum sırf ayşe hanım için gidiyorum benim doğuma az kaldı bakalım nasıl olacak?

Bu arada bugün 36yı doldurup 37ye giriyoruz, bebişler ne zaman gelecek çok merak ediyorum. 40 ı dolduracaksa zamanımz uzun hayırlı zamanda olsun inşallah ama artık herşey daha zor, çevremde 38de doğum yapan da çok, kime benzediğinden çok ne zaman geleceğini merak eder oldum

Anlatilmaz yasanir ozaman

İyi geceler arkadaşlar benim son muayenede kan değerleri 8 civarıydı doğum da yaklaştığı için hızlı takviye olması adına Ferrum hausmann iğne verdi doktor bir de idrar yolları enfeksiyonu için Aksef antibiyotik, bunları kullanan var mı?

Ben iki aydır kullanıyorum demir iğnelerini önce haftada iki kere yaptırıyordum şimdi hafta da bir doğuma kadar değerler yükselsin diye. Tahlil yaptırdığımda kan deperlerim artmıstı.
İğne hafif yanma hissi veriyor ama abartılacak bir şey yok. Faydasını gördüm:)

zzzzynpppp
Gözün aydın canım, en kısa sürede küvezden çıkar kucağına alıp evine götürürsün inşallah

MONNA
Sabah gelirsin umarım yine , bizi fazla bekletme :)

@Ayaklarim3kilo
Doktorlar böyle gerekli gereksiz olur olmadık yerde evham yaptırıyorlar.Senin bebeğin önden gidip gelişimini tamamlamıştı , kilosu da çok iyi.Daha ne olsun.H3r şey güzel olacak bebişlerimiz ve bizim için

Doğuma kadar bakliyat yemesem iyi olacak. Hatta belki doğumdan sonra da , çok gaz yapmaya başladı.

Uykum kaçınca da gelmek bilmiyor. Bakalım kaçta uyuyacağım.
Kitap okuyayım en iyisi . ( Kitap okuyan smiley yok , az geliyor bu smileyler yenileri eklensin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…