2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Cevap için teşekkür ederim, bana hergün olmak üzere on tane verdi beşini oldum kalanı da olup kan tahlili alacağım inşallah ben de görürüm faydasını çünkü solusyon ve tablet şeklinde olanlar işe yaramadı, peki kaşıntı ya da herhangi bir yan etki yaptı mı sizde?

Kizlar ben bu metabolizmama hayran kaliyorum. Yine ayni saatte uyandirdi valla sastim.
MONNA girmem dersen saygi duyarim ama mavi karekterli yazini gormezsem ozlerim. Bence kimse kimseye kapris yapmasin. Herkez bildigince kendine dogru geldigince fikrini veriyor. Bastan beri neler paylasildi burda. Yazsan roman olur.
Bu gunden sonra ben bebis haberleriyle mutlu ve heyecanli gunler yasamanin derdiydeyim.
zzzzynpppp hayirli ugurlu olsun. Hic kotu dusunmeki bebis yaninda diilken sutun gelmeye baslasin. Artik kendilerini kurtardilar kilo olarak. Gerisi hastanede ufak tefek heyecanlar olur umarim.

zzzzynpppp gozunaydin canim. Insallah bebisini de alir hayirlisiyla gecersin evine. Uzme kendini ki bebesin cabucak iyilessin. Bizi habersiz birakma. Allah yardimciniz olsun, sifa versin insallah..

Gebelikten once yoktu canim hatta gecen aya kadar normaldi hersey :/ moralim bozuldu ilk bebegimi 7aylikken kaybettim bunada bisey olcak diye cok korkuyorm

Ben varim canim dun benimde sol kaburgam cok agridi buaralar kaburgalarla sorunum cok otururken bile sanki ic ice geciyolarmis gibi agriyolar

Tallaaam ya, hatun bana takmış resmen. Totalde belki 3 mesaj yazmışımdır, unutulmazlar arasına girmiş :)

Yazarken de dedim, 10 dakikaya gelir kesin aman ustu kapali yaz, sonra dedim bir milyon mesaj var bunu mu gorecek. Gordu ya la

Yalnız her mesajda da alınıp cevap yazıyorsunuz :) gizli takipçi

Asigim gibi, beni takip ediyor sanki arkadas

Öyle, çok pis takip ederim
Burada da itiraf ediyor

kizlar benim normal dogum gozukuyor genel anestezi hic istemiyorum hic agri kesicisiz dogum olabirmi acaba agriya dayanila bilirmi sizce
Ben deneyeceğim en azından. Mudahalesiz doğum olsun çok istiyorum ama nasip tabi ki. Bence neden olmasın ki. Sonuçta ağrı kesicisiz doğuran milyonlarca kadın var

Günaydın kizceler bi uyuduk olaylar olaylar oku oku bitiremedim yaw.. yine bi bebegimiz gelmis hayırlı olsun ins tez vakitte de kuvozden cikar.

@Ayaklarim3kilo ozletmistin canım hosgeldin tekrar cok şükür ki bi sorun yokmus doktorun patavatsizligi iste onlari da oyle kabul edip cok stres yapmamak lazim malum agizlarinin ayarı yok hic

MONNA seni de yine aramızda görmek istiyoruz canim doguma kadar ve sonrasında da fire yok bu ekiple aynen devam inşallah

Tuğba arkadasim bu eşler boyle napacan ben de uzdum yiprattim kendimi hep bu dogum gunu mevzusunda ama sonuc hep ayni. Artik takmiyorum ama ben esime her defasinda supriz yaparak o bana yapmis gibi mutlu oluyorum:) Ama simdiden de kafama takmaya başladım dogum günümde supriz neyim yapmiyo bari dogumda hediye alsa diye almazsa fena bozulcam bu sefer...

Neyse yorumlari yaptigima gore uykuya kaldığım yerden devam. Bebisli rüyalar beni bekler Allaha emanet olun :*

Günaydın arkadaşlar doğum yapan arkadaşlar hayirli olsun sağlıkla büyütün inşallah bize de dua edin Rabbim yardimcimiz olsun.

kizzz nereye gidiyorsun... hepimizin caninin sıkıldığı anlar oluyor burda ama kacip gitmiyoruz aaa otur oturdigun yerde getirme beni oraya

:))))))))))))))))))))))))) iyiki varsın sen yaaaa :)))))

eltisinin gorumcesinin kayninin kizi miii cozemedim valla

Günaydın gelen giden yok gibi bugün de
Bu bekleyişee seninde hikayeni çookk merak ediyorum :) beklemediğin bigünde mi olacak ne, gerçi bu saatten sonra beklemediğin dakika bile yoktur, resmen 10lu rakamlardasın benim bile en ufak bi sancıda ödüm kopuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…