- 27 Eylül 2014
- 410
- 354
- 103
- 41
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.341
Cevap için teşekkür ederim, bana hergün olmak üzere on tane verdi beşini oldum kalanı da olup kan tahlili alacağım inşallah ben de görürüm faydasını çünkü solusyon ve tablet şeklinde olanlar işe yaramadı, peki kaşıntı ya da herhangi bir yan etki yaptı mı sizde?Ben iki aydır kullanıyorum demir iğnelerini önce haftada iki kere yaptırıyordum şimdi hafta da bir doğuma kadar değerler yükselsin diye. Tahlil yaptırdığımda kan deperlerim artmıstı.
İğne hafif yanma hissi veriyor ama abartılacak bir şey yok. Faydasını gördüm:)
Tallaaam ya, hatun bana takmış resmen. Totalde belki 3 mesaj yazmışımdır, unutulmazlar arasına girmiş :)
Kızlar ben bugün doğum yaptım. Ayrıntıyı sonra anlatırım. Bebeğimi küveze aldılar. Ne olur dua edin iyi olsun kuzum
Yalnız her mesajda da alınıp cevap yazıyorsunuz :) gizli takipçi
Gebelikten once yoktu canim hatta gecen aya kadar normaldi hersey :/ moralim bozuldu ilk bebegimi 7aylikken kaybettim bunada bisey olcak diye cok korkuyormTansiyonun gebelikten önce de yüksek miydi? Yüksek tansiyon önemli dikkat etmek gerek. Dr.un söylemiştir zaten de tuza dikkat et canım. Bi de yağlı şeyler yememeye çalış inş sıkıntı olmaz zaten az kaldı bebislerimize kavuşmamiza inş
Ben varim canim dun benimde sol kaburgam cok agridi buaralar kaburgalarla sorunum cok otururken bile sanki ic ice geciyolarmis gibi agriyolarAz kaldıı çok az heyecanınıza ortak oluyorum
Her geçen günler biraz daha sabırsızlık ekliyor ama Allahın izniyle gelsinler sağlıkla sıhatle....
Sağ kaburga kemiğim ağrımaya başladı gün içinde çok sık....Var mı bu durumlarla karşılaşan hamişler
Tallaaam ya, hatun bana takmış resmen. Totalde belki 3 mesaj yazmışımdır, unutulmazlar arasına girmiş :)
Yalnız her mesajda da alınıp cevap yazıyorsunuz :) gizli takipçi
Burada da itiraf ediyorÖyle, çok pis takip ederim
Ben deneyeceğim en azından. Mudahalesiz doğum olsun çok istiyorum ama nasip tabi ki. Bence neden olmasın ki. Sonuçta ağrı kesicisiz doğuran milyonlarca kadın varkizlar benim normal dogum gozukuyor genel anestezi hic istemiyorum hic agri kesicisiz dogum olabirmi acaba agriya dayanila bilirmi sizce
teşekkür ederim35 haftalik gebelik olup ucakla yolculuk yapmasinda sakinca yoktur refekatciye ihtiyac yoktur kendi ihtiyaclarini karsilayabilir yaziyordu ☺35+6 da aldim raporu 36 da uctm ...35.haftanin icinde olmaniz lazim 35 haftalik yazdirirsaniz sorun olmaz.
kizzz nereye gidiyorsun... hepimizin caninin sıkıldığı anlar oluyor burda ama kacip gitmiyoruz aaa otur oturdigun yerde getirme beni orayaİyi akşamlar kızlar. Aylardır burada iyi kötü anlarimizi paylaşıyoruz . Fakat bugün moralim bozuldu . Hamilelikten de olabilir bu hassasligim. Doğuma kadar kendimi üzülecegim ortamlardan uzak tutmak istiyorum. Şimdiye kadar kimseyle sıkıntı yaşamadım farkında olmadan kırdığım birileri varsa hakkinizi helal edin. Belki doğumdan sonra yazarım size. Sevgiyle kalın
:))))))))))))))))))))))))) iyiki varsın sen yaaaa :)))))Beni de anamın kucağına verdiklerinde "bu çok büyük" demiş
Hep minik bebek hayal etmiş.
Annem 1.65 falan, babam 1.95.
Hiç okul okumasan göz var izan var, bu iki insandan minnoş çıkma olasılığı ne kadar yani
Ben onu utandırmamışım ama, hep büyük kalmışım
eltisinin gorumcesinin kayninin kizi miii cozemedim vallaSen bilirsin ama asıl şu ara burada birbirimizin desteği, paylaşımı önemli Monna.
Bak biraz önce bebeğim gelişmiyor diye sümük siliyordum şimdi acaba kıvırcık mı kabak mı olur kafası diyorum, insanın kafası dağılıyor, aynı saçma stresi ve ya sıkıntıyı başkalarının da paylaştığını görüyoruz, çoğu zaman kikirdeyip gülümsüyoruz.
Ben de iki kez kızdım. Birisi sezaryanı kötüleyecek diye eltisinin görümcesinin kaynının kızınınoperasyonun anlatıp "aman ha sakın" demişti bilmiş bilmiş ki sanki benim karnımı kestirmekten zevk alan bir tipim var te Allahım.
Diğeri de sevgi pıtırcığı emekli ilkokul öğretmeni tadında ders vermişti.
Onları bile kötü niyetli bulmuyorum, herkes hassas herkes stresli, hepimiz çok kaygılıyız.
Ama burada gerçekten güzel bir grup olduk, nickleri bile gözler arıyor gün içinde.
O yüzden bence güzel bir bardak süt içip dinlen, sabaha "oh la la "diye geri gel
Bu bekleyişee seninde hikayeni çookk merak ediyorum :) beklemediğin bigünde mi olacak ne, gerçi bu saatten sonra beklemediğin dakika bile yoktur, resmen 10lu rakamlardasınGünaydın gelen giden yok gibi bugün de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?