- 9 Eylül 2013
- 381
- 547
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.361
4 kiloya mı fazla dedilerKizlar suaniniza kadar kac kilo aldiniz ya ben 29haftama kadar hic kilo almamistim 29dan 33haftama kadar 4kilo almisimdoktor cok fazla dedi diyet verdi tansiyonum sinir dediler 13/9 gecende acilde baktilar 14/9 carsamba gunu nst basliyo suan 34+4um 2hafta once dedilerdi bunlari artik carsamba ne derler bilmiyorum
Adet olacakmisim gibi agrim oluyor bugun ozellikle bebek cikacak gibi hissediyorum alt tarafta degisik bir siziyla gidiklanma arasi bir sey yasadigim. Ve adet sancisi gelince kalbimde sıkısmaya basliyor. İkinci dogum olmasina ragmen unutmusum sanci sekillerini.
biz kadinlari anlamasi zordur derler ya aslinda degil... kucucuk bi tebessum gorsek dunyalar bizim olur... bikac gun once de benim dogumgunumdu biliyorum esim atlamaz unutmaz ve nitekim de oyle oldu... yalniz aldigi hediyeyi gorunce cinlerim tepeme cikti.. gitmis 1000 lr ya bi canta almis ( her sene dogum gunumde boyle yaptigi icin gizliden girip bakiyorum nette fiyatina) alip o cantayi kafasina geciresim geldi cunku su anda isi yok ben izne ayrildim ek dersim yatmiyor 3 bin küsür ev kredimiz var ayrica bebek icin bi suru masraf yaptik yapacagiz da...biz mi cok anlasilmaziz onlar mi bizi gozlerinde cok buyutuyorlar anlamiyorumKizlar bende de asiri bir duygusallik var.Dün dogum günumdu esim zaten boyle seyleri onemseyen biri degil hele bu sefer tamamen unuttu sandim nasil olduysa aklindaymis ama o kadar basitlestiriyor ki her sene zoruma gidiyor ben onem veriyorum cunku.oyle cok ozel seyler beklemiyorum sadece biraz onem versin yeter en azindan arabasina verdigi kadar...Tutamadim kendimi agladim bir suru sinirlendi olmadik seyler soyledi bana, zorla kendi kendimi sakinlestirdim bebegim icin bu sefer de bebegimi boyle sacma birsey icin uzdum diye agliyorum Allahim bu nasil bir hormon çöküntusudür
ya ben de tam tersiyim...esim surekli ne kadar ilimli oldugumdan hamileligin beni degistirdiginden bahsediyor bi de cok usuyorum acaba hamile degil miyim ki benBen de geçen bir şeye kırıldım Tuğba bacım, unuttum valla neydi şimdi yalan olmasın ama çok uyduruktu.
Eşime trip yapıp öğlen uykusuna yattım hafta sonuydu, 2 saat sonra kalktım unutmuşum.
Eşim "barıştık mı?" dedi, "ne alaka? " dedim sonra "anaaaa ben küsmüştüm sana" dedim, kendime gülerken küslük gitti.
Bence bebeleri kucağımıza alana kadar olabildiğince kocadan da kaynanadan da başka stres faktörlerinden de he he deyip uzaklaşalım, sonra doğurduktan sonra üzerlerine çullanırız evelallah
Hoş bunları yazıyorum ama 3 gündür höyküren ben değilim sanki.
Günah annelerinin kuzularına, anne streslenip üzülünce onlar da keselerinde büzülüp üzülüyorlardır.
Üzmeyelim bebikleri.
Doğum günün de kutlu olsun
Tatlım işin kötüsü ne sancım var ne başka bir şey:) hemen yazcam size zaten kısmetse inşallahBu bekleyişee seninde hikayeni çookk merak ediyorum :) beklemediğin bigünde mi olacak ne, gerçi bu saatten sonra beklemediğin dakika bile yoktur, resmen 10lu rakamlardasınbenim bile en ufak bi sancıda ödüm kopuyo
Canim mahallenin en mutlu bebegi cok sıkıcı geldi bana sen okuyabildin miDoğuma kadar bakliyat yemesem iyi olacak. Hatta belki doğumdan sonra da , çok gaz yapmaya başladı.
Uykum kaçınca da gelmek bilmiyor.Bakalım kaçta uyuyacağım.
Kitap okuyayım en iyisi . ( Kitap okuyan smiley yok , az geliyor bu smileyler yenileri eklensin)
Canım dualarmz senınle ınsallah ıyı haber vereceksn bızeKızlar ben bugün doğum yaptım. Ayrıntıyı sonra anlatırım. Bebeğimi küveze aldılar. Ne olur dua edin iyi olsun kuzum
Gunaydın :)Günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?