2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
4 kiloya mı fazla dediler dün benim doktorum 7 kiloya az dedi.

bana da dün aynıları oldu...hafif bir adet sancısı hissettim genelde, ara sıra dediğin gibi gıdıklanma gibi bişeyler oldu filan...
benim nefesimde de daralma oldu yine dün ama ağrıyla alakalı değildi her zamanki sıkışmalardı...
bu benim hissettiklerim de sancı mı şimdi ben anlamadım??

Günaydın kızlar ,

Azıcık eğildim oğlumu hapşırık tuttu yine . Her gün 1-2 kez oluyor , çok da rahatsız oluyor bence hıçkırmaktan.
Hıçkırırken karnımı esnetiyor , ittiriyor.
Dün gece kitap okurken karnımın üstüne doğru koydum , o kadar tatlı ki elimi nereye koysam ayağı , totosu , dirseği ya da eli ile ittiriyor.Gelip buluyor mutlaka , bayılıyorum
Oğluma doğmadan aşık oldum

biz kadinlari anlamasi zordur derler ya aslinda degil... kucucuk bi tebessum gorsek dunyalar bizim olur... bikac gun once de benim dogumgunumdu biliyorum esim atlamaz unutmaz ve nitekim de oyle oldu... yalniz aldigi hediyeyi gorunce cinlerim tepeme cikti.. gitmis 1000 lr ya bi canta almis ( her sene dogum gunumde boyle yaptigi icin gizliden girip bakiyorum nette fiyatina) alip o cantayi kafasina geciresim geldi cunku su anda isi yok ben izne ayrildim ek dersim yatmiyor 3 bin küsür ev kredimiz var ayrica bebek icin bi suru masraf yaptik yapacagiz da...biz mi cok anlasilmaziz onlar mi bizi gozlerinde cok buyutuyorlar anlamiyorum

günaydın kızlar. aramızda doğum yapanlar olmuş hayırlı uğurlu olsun. darısı da vaktinde bizlere olsun. ben hala arada işe gidip geliyorum ama resmi olarak ayrılmadım izne, sağolsunlar işyerinde idare ediyorlar. umarım herkes iyidir, burada bebeklerimizi konuşacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum

ya ben de tam tersiyim...esim surekli ne kadar ilimli oldugumdan hamileligin beni degistirdiginden bahsediyor bi de cok usuyorum acaba hamile degil miyim ki ben

Bu bekleyişee seninde hikayeni çookk merak ediyorum :) beklemediğin bigünde mi olacak ne, gerçi bu saatten sonra beklemediğin dakika bile yoktur, resmen 10lu rakamlardasın benim bile en ufak bi sancıda ödüm kopuyo
Tatlım işin kötüsü ne sancım var ne başka bir şey:) hemen yazcam size zaten kısmetse inşallah

zzzzynpppp ,
geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim...

kızlar bu günlerde pek takip edemiyorum topiği...
umarım herkes iyidir, doğurmayanlar da doğuranlar da bebişleriyle sağlıklı ve mutludur inşallah...
ben çok stresliyim artık, hamilelikten cok yoruldum...ne zaman doğacak kaygısı bebeğe nasıl bakacağım kaygısı vs. vs. cok saçma sapan haftalar gecırıyorum...bu süreçte cok ta yalnız hissediyorum kendimi...nasıl bir lohusalık geçireceğimi tahmin edebiliyorum...stresli ve mutsuz olucam kesin...zaten bir sürü sorunlarım var...

Canim mahallenin en mutlu bebegi cok sıkıcı geldi bana sen okuyabildin mi

dyt.ebru canim dun gece tuvalet icin kalktigimda yine burnum kanadi bu sefer 10 dk yetti bastirip kesmem icin ama arkasindan bas agrisi basladi hala gecmedi..nane yagi ile resmen yuzumu yikadim tik yok bu sefer kötü oldu...Allahtan surekli olmuyor 2-3 haftaya bir iste... ya azcicik sinirda bi kanim var zaten o da boyle gidiyor

Günaydın kızlar dün gece biraz daha iyi uyudum maşallah cok şükür ama bu seferde bir ruya gördüm komik
Bebegimi meraktan dogurmusum ama bi bakiyorum elim kadar minnak elime aliyorum kayiyor esimin yanın koyuyorum ağlıyor allahim bu cok küçük bunu nasıl geri sokucam diyorum yutsam olmaz aşağıdan girmez diyorum bi bunalıma giriyorum sonra uyaniyorum çok şükür içimde diyorum.
Ayyyy fenaydi yaaaA

Günaydın anneler ve melek bebisleri herkes iyidir inşallah . cok kimseyi tanımıyorum ama sabah uyanır uyanmaz buraya bakıyorum sevdim sizi . bu beraberlik böyle devam etsin bence kimse aramızdan ayrilmasin . doğum hikâyeleri , bebislerin durumlarını hep paylaşalım

Günaydın güzel anneler Sanırım üşütmüşüm. Sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım. Şimdi de başım çok ağrıyor. Hamilelikten yoruldum. Hayırlısıyla bebişleri kucağımıza alsaydık inşallah.

günaydın,
ben de ilk doğum rüyamı gördüm sonunda. pek iç açıcı değildi ama hayrolsun inş. benim sevgili doktorum kasap olmuş, hiç açılma yokken ayağımdan suni sancıyı dayıyordu bana. hadi suniyi verdin bari kolumdan ver, ayağımdan niye veriyorsun diye söyleniyordum. bir de mesai saatleri dışında gelir mi gelmez mi emin olamıyordum gerçekte, rüyamda mesai saati de geçti şu kadın evine gitse de suniyi falan atıp eve kaçsam diyordum. kafa 1 milyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…