2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gunaydin guzel anne adaylari ben de kasim annesi olacagim insallah hic yazmamistim daha once ama surekli yazilanlari okumaya calisiyodum hic kimseyi tanimadigim ve yazmadigim halde aradaki muhabbeti samimiyeti gormek hosuma gidiyodu yeri geldiginde okuyup duygulandigim yeri geldiginde kahkaha attigim oldu bi arkadasimiz dun kirildigini yazmiycagini soylemis cok uzuldum acikcasi aktif bi arkadasti ve ters bi ifade kullandigini da gormedim valla ben hic yazmadigim halde monnanin yazmamasi eksiklik gibi geldi tamamini okuyamadim ama songunler alinganliklar artti haliyle kimse kimseyi kirmasin herkes huzurla bebisini beklesin insallah Rabbim herkese tastamam hayirlisiyla meleklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin agrisiz sancisiz guzel bi gununuz olsun

Benı de sevın bende aktıf uyeyım :) :):):) sende katıl bıze :)

Canim mahallenin en mutlu bebegi cok sıkıcı geldi bana sen okuyabildin mi

Okudum canım .
Üzerine Yavaş Ebeveynlik , Merhaba Bebek , Bebeğinizin Beyin Eğitimi kitaplarını da okudum Elimdeki diğer kitaplar da başucu kitabı gibi , lazım oldukça başlıklara bakacağım.Arada onlara da bakıyorum gerçi merak ettiğim bir şey olursa ; ama şu an Grey okuyorum. Almıştım , elimde bebek kitapları varken okumak içime sinmemişti , yeni sırası geldi

Abooo ben geçmişi okumamistim neler olmuş.
Şimdi bir arkadaş nickim7 tam dogrumu bilmiyorum ama bu yatış pozisyonu olayini ilk ben sordum o yüzden cevap yazıcam. Bana doktorum o şekilde söyledi ve bende öyle yatmaktan rahatsiz olduğum için burda sordum sizler nasıl yatiyorsunuz diye ve ebru arkadaşımızda bildiklerini paylasmis o paylasmasada benkendim internetten baktığımda öyle yaziyordu.ve birçok arkadaş farklı şekillerde yattigini yazdi zaten beni de rahatlatmak icin.sanki herkes biz kesinlikle solumuza yatıyoruz dedi de sen yatmadigin için endiselendin gibi yazmışsın. Ne kadar abartmissin.

Bu arada benim de cantam hazir
Bi kac arkadaş ne koyduğunu paylasabilirmi eksik varmı kontrol ederiz
hastene çıkışı
2 tane çıtçıtlı zıbın
2 tane ayaklı tulum
1 bere
1 eldiven
2 corap
bi tane kalın battaniye
göğüs pedi
normal ped(ama kullan atlardan alıcam)
12 tane bebe bezi
2 emzirme südyeni
4 tane lohusa çamaşırı
lansinoh
kendime 2 çorap
2 pijama
başkada yok heralde
varmı kızlar eksiğimiz?

A
Hepinizi sevdim :))o yuzden gec olsdaa yazma ihtiyaci hissettim ben biraz teknoloji ozurluyum nerden cvplandigini bile anca buldumYazmamasamda aranizdaydim basindan beri katildim size
:) amaaan ben bıle kac ay oldu anca ogrendm telefndan zor oluo ama burdan ogrendıklerımn haddı hesabı yok :)

Doğum şekline karar veren arkadaşlar çok şanslısınız ben napıcam salı günü kontrolüm var ne diycem ben doktora üff ne zormuş yaa

Bend
Bende aynı cok abrtmadım aynı boyle bı lansıhoh yok o ne gogus kremı mı

kızlaar mide yanmam en üst seviyesine ulaştı. gece 2de i uyandım nasıl ağrıyo. bebeğimde sürekli yukarlara tepiyodu. resmen alamadım nefes. gaviscon içeyim dedim gece gece döküldü mü bide sonra da uyu uyuyabilirsen dön dön sabahı edip. geldim işe

Canim ben ekstra bir hirka koydum kendime lohusayken fazla terlenir dedi arkadaşım terin sogumasin diye koymak lazim dedi.
Birde kızlar arkadaşım mantıklı birsey söyledi bebek için hemsireye verilecek kiyafetleri penye battaniyesine bohça yap ve o şekilde verki sen o haldeyken kimse aramasin dedi.

Günaydın kızlar. Bugüne kadar hiç sıkıntımı paylaşmadım burada. Sanki dillendirince kötü hissedecekmişim gibi geldi kendimi. Ama bugün sanırım anlatacağım çünkü kendimi daha kötü hissedemem. Bebeğimin baş büyüklüğü haftasına göre önde gidiyor. Doktorumuzun yönlendirmesiyle İki ay önce bunun için perinotolojiye gitmiştik prof'e. Her şeyin yolunda olduğunu iri bir bebek olduğunu ( boyu ve kilosu da haftasına göre ileride) bunun biraz da genetik olduğunu bizim de kafa çaplarımızın büyük olduğunu söyledi ki doğru. Hatta dedelerinin de öyle. Ama istersek fetal mr çekilerek daha ayrıntılı iç yapıyı görebliriz dedi. Fakat gerekli değil bence dedi. Buna rağmen ben mutlaka çekilsin dedim. Aklımızda soru işareti kalmaması açısından. Sonuç olarak her şey normal çıktı. Doktor, artık bunları hiç düşünmememi bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu söyledi. Sevinçten ağlaya ağlaya çıktım odasından. Kendimi sıkmaktan düşünmekten mahvolmuşum hepsi o gün orda aktı gitti.

Bugün sabah kontrolmüz vardı. Ölçümlerde yine başı önde çıktı. 4 hafta önde görünüyor. Doktorum tekrar perinatolojiyle bir görüşelim dedi. Daha önce hocanın dediklerini hatırlattım. Olsun tekrar bir görsün, kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ama garanti olsun dedi. Madem olumsuz bir şey yok, ben neden tekrar perinatolojiye gidiyorum. Haftaya cuma doğum planladık. En kötüsünü düşünüyorum, haftaya doğumum var eğer doktor olumsuz bir şey söylerse bile ne değişecek? Doktor en son bu konu kapandı için rahat etsin dedi bana. Randevu için aradık en erken cumaya verdiler. Cumaya kadar o stresi nasıl çekeceğim. Hiç mi gitmesem diyorum. Kendi doktorumun davranışı takılıyor aklıma. Her şeyde bizi yönlendiriyor. Kansızlık problemim yüzünden de hemotolojiye yönlendirdi. Hala o konuda da başka bir doktora gidiyorum. Sorumluluk mu almak istemiyor, fazla mı titiz, garantici mi? Aklım çok karışık. Nasıl hareket etmeliyim bilemiyorum.

evevt hırkayı unutmuşum büyük ihtimalle evden çıkarken üzerimde hırka olur o yüzden koymamışımdır :) bende buzdolabı poşetlerine koydum dışardanda gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…