- 1 Nisan 2015
- 1.232
- 1.357
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.381
Benı de sevın bende aktıf uyeyım :) :):):) sende katıl bıze :)Gunaydin guzel anne adaylari ben de kasim annesi olacagim insallahhic yazmamistim daha once ama surekli yazilanlari okumaya calisiyodum hic kimseyi tanimadigim ve yazmadigim halde aradaki muhabbeti samimiyeti gormek hosuma gidiyodu yeri geldiginde okuyup duygulandigim yeri geldiginde kahkaha attigim oldu bi arkadasimiz dun kirildigini yazmiycagini soylemis cok uzuldum acikcasi aktif bi arkadasti ve ters bi ifade kullandigini da gormedim valla ben hic yazmadigim halde monnanin yazmamasi eksiklik gibi geldi tamamini okuyamadim ama songunler alinganliklar artti haliyle kimse kimseyi kirmasin herkes huzurla bebisini beklesin insallah Rabbim herkese tastamam hayirlisiyla meleklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin agrisiz sancisiz guzel bi gununuz olsun
Kızlar ben bugün doğum yaptım. Ayrıntıyı sonra anlatırım. Bebeğimi küveze aldılar. Ne olur dua edin iyi olsun kuzum
Hepinizi sevdim :))o yuzden gec olsdaa yazma ihtiyaci hissettim ben biraz teknoloji ozurluyum nerden cvplandigini bile anca buldumBenı de sevın bende aktıf uyeyım :) :):):) sende katıl bıze :)
Canim mahallenin en mutlu bebegi cok sıkıcı geldi bana sen okuyabildin mi
hastene çıkışıBu arada benim de cantam hazir
Bi kac arkadaş ne koyduğunu paylasabilirmi eksik varmı kontrol ederiz
:) amaaan ben bıle kac ay oldu anca ogrendmHepinizi sevdim :))o yuzden gec olsdaa yazma ihtiyaci hissettim ben biraz teknoloji ozurluyum nerden cvplandigini bile anca buldumYazmamasamda aranizdaydim basindan beri katildim size
Bende aynı cok abrtmadım aynı boyle bı lansıhoh yok o ne gogus kremı mıhastene çıkışı
2 tane çıtçıtlı zıbın
2 tane ayaklı tulum
1 bere
1 eldiven
2 corap
bi tane kalın battaniye
göğüs pedi
normal ped(ama kullan atlardan alıcam)
12 tane bebe bezi
2 emzirme südyeni
4 tane lohusa çamaşırı
lansinoh
kendime 2 çorap
2 pijama
başkada yok heralde
varmı kızlar eksiğimiz?
Ben normal dogum ıstyrm anestsı olmadan eger cok agrılı olursa epıdural ıstycem . Herks dogurmus allah yardım eder hepımıze :*:*Doğum şekline karar veren arkadaşlar çok şanslısınız ben napıcam salı günü kontrolüm var ne diycem ben doktora üff ne zormuş yaa
Canim ben ekstra bir hirka koydum kendime lohusayken fazla terlenir dedi arkadaşım terin sogumasin diye koymak lazim dedi.hastene çıkışı
2 tane çıtçıtlı zıbın
2 tane ayaklı tulum
1 bere
1 eldiven
2 corap
bi tane kalın battaniye
göğüs pedi
normal ped(ama kullan atlardan alıcam)
12 tane bebe bezi
2 emzirme südyeni
4 tane lohusa çamaşırı
lansinoh
kendime 2 çorap
2 pijama
başkada yok heralde
varmı kızlar eksiğimiz?
evet canım göğüs kremiymiş herkes tavsiye ediyorBend
Bende aynı cok abrtmadım aynı boyle bı lansıhoh yok o ne gogus kremı mı
evevt hırkayı unutmuşum büyük ihtimalle evden çıkarken üzerimde hırka olur o yüzden koymamışımdır :) bende buzdolabı poşetlerine koydum dışardanda gözüküyorCanim ben ekstra bir hirka koydum kendime lohusayken fazla terlenir dedi arkadaşım terin sogumasin diye koymak lazim dedi.
Birde kızlar arkadaşım mantıklı birsey söyledi bebek için hemsireye verilecek kiyafetleri penye battaniyesine bohça yap ve o şekilde verki sen o haldeyken kimse aramasin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?