2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ay sorum olursa cevaplarsin o zaman canim sen artik doktora yapmissin

Ben normal dogum ıstyrm anestsı olmadan eger cok agrılı olursa epıdural ıstycem . Herks dogurmus allah yardım eder hepımıze :*:*
Bende hep normal istiyorum ama doktor bana güvenmediğini söyledi sezeryan yanlısı doktorum bel fıtıgı başlangıcı vardı onu söyledim adam ozaman riske atmayalım falan dedi korkuttu beni yaa eşiminde kafasına yerleşmiş belin ağrıyo normal yapamazsın diye hevesimi kırıyor namıssızlar

laden içini ferah tut canım. Zaten dr önceden bişey yok demiş. Hem haftaya zaten bebeğini kucağına almış olacaksın inşallah. Bi sıkıntı yoktur merak etme.

Ya bebek icin ayni seyleri aldim da puset de goturmycek miyiz hastaneye cikists tasimsk icin bi de o var kocaman ustelik bebege bir nevresim takimi da koy diyorlar bi de ben kendime bornoz koydum banyo yaparsam diye ama sacmalamis miyim ki bi de emzirme atleti aldm ben 2 tane sütyen yerine onu giycem

Kizlar gobegim alt kisminda kasigima dogru bi aci var ya 15dk.dir gecmedi. Nedir ki bu?

Evet bende havlu koydum duş alirrim diye . ki doktorum da dedi sancı çekerken sıcak su iyi gelir dusta ebe gözetiminde durabilirsin diye . günler azaldıkça heyecan artıyor . :)

29 ekimde drlar hastanede oluyor dimi kizlar.28inde sezeryana gun vermisti bari 29unu istiyim diyorum ama herkes hastanede oluyor mu acaba ?

Evet bende havlu koydum duş alirrim diye . ki doktorum da dedi sancı çekerken sıcak su iyi gelir dusta ebe gözetiminde durabilirsin diye . günler azaldıkça heyecan artıyor . :)
Hastane ozel degil mi havlu verirler illaki.

Hastane ozel degil mi havlu verirler illaki.
Yok samsun kadın doğum a gidiyorum . özele gidiyordum ancak bıraktım .normal doğum istiyorum allah nasip ederse bunun içinde devletin ebeleri daha tecrübeli geldi bana . hastaneye de gittim gezdim temiz ve içime sindi :)

Bebişe ağız bezi bir tane havlu her ihtimale karşı bir tane biberon falanda koymayacak mısın?

Son düzenleme:
laden canim dogumun zaten cok yakin. Kotuyu dusunup hadi perinotologa tekrar gittin diyelim. O da olumsuz bisey soyledi. Cozumu var mi ki? Sadece bildiginle kalican ki bu en kotu senaryo. Bence dr.lar hep abartip arastirilsin istiyorlar belki kendileri de ogrenmek icin yapiyor olabilirler tabi. Dogum bu kadar yakinken bence daha hic arastirma yaptirma artik. Tevekkeli etmek lazim biraz da. Onumuze gelen sukredip dua etmeli.
Nacizane fikrim bu benim. Kendini de uzup iyice hst.etme. insallah hakkinizda hayirlisi olur.

canımmm hiçç üzme kendini bak doğumuna da az kalmış strese girme boşuna eğer bir sorun olsaydı ilk tetkikte belli olurdu.
bi dönem bizimde baya önde çıkıyordu bende bi sürü araştırma yaptım genetik olabilirmiş doğduktan sonra orantılanabilirmiş vs.yani kötü bir şey yazana rastalamadım.sende içini ferah tut
bence hiç boşuna gitme gitsende bir şey değişmeyecek allaha emanet de ve doğumunu bekle canım.

Benim hst cantama koyduklarimin listesi boyle.
Kendim icin sampuan ve kolonya koymadim. Bebege de 15 bez koydum.

Eklentiler

• 20151007_152330.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…