- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.401
Evet fazla dediler anlamadim her ay 4-4alsam tamam haklilar dicemde 29haftama kadar hic kilo almadm bile 29dan 33haftana kadar yani 1ayda 4kilo almisim cok dediler diyet verdiler4 kiloya mı fazla dedilerdün benim doktorum 7 kiloya az dedi.
hamilelik bu insan yemesede kilo alıyor saçmalamış yaniEvet fazla dediler anlamadim her ay 4-4alsam tamam haklilar dicemde 29haftama kadar hic kilo almadm bile 29dan 33haftana kadar yani 1ayda 4kilo almisim cok dediler diyet verdiler
ay sorum olursa cevaplarsin o zaman canim sen artik doktora yapmissinOkudum canım .
Üzerine Yavaş Ebeveynlik , Merhaba Bebek , Bebeğinizin Beyin Eğitimi kitaplarını da okudumElimdeki diğer kitaplar da başucu kitabı gibi , lazım oldukça başlıklara bakacağım.Arada onlara da bakıyorum gerçi merak ettiğim bir şey olursa ; ama şu an Grey okuyorum. Almıştım , elimde bebek kitapları varken okumak içime sinmemişti , yeni sırası geldi
Hepten stres oldum ya yemek yemege korkar oldumhamilelik bu insan yemesede kilo alıyor saçmalamış yani
afiyet olsun canim biz ogle yemegine gececez birazdanGünaydınlar kahvaltıya buyrun hanımlar
Bende hep normal istiyorum ama doktor bana güvenmediğini söyledi sezeryan yanlısı doktorum bel fıtıgı başlangıcı vardı onu söyledim adam ozaman riske atmayalım falan dedi korkuttu beni yaa eşiminde kafasına yerleşmiş belin ağrıyo normal yapamazsın diye hevesimi kırıyor namıssızlarBen normal dogum ıstyrm anestsı olmadan eger cok agrılı olursa epıdural ıstycem . Herks dogurmus allah yardım eder hepımıze :*:*
Sizede afiyet olsun tatlımNS1607 .!.:afiyet olsun canim biz ogle yemegine gececez birazdan
Ya bebek icin ayni seyleri aldim da puset de goturmycek miyiz hastaneye cikists tasimsk icin bi de o var kocaman ustelik bebege bir nevresim takimi da koy diyorlar bi de ben kendime bornoz koydum banyo yaparsam diye ama sacmalamis miyim ki bi de emzirme atleti aldm ben 2 tane sütyen yerine onu giycemhastene çıkışı
2 tane çıtçıtlı zıbın
2 tane ayaklı tulum
1 bere
1 eldiven
2 corap
bi tane kalın battaniye
göğüs pedi
normal ped(ama kullan atlardan alıcam)
12 tane bebe bezi
2 emzirme südyeni
4 tane lohusa çamaşırı
lansinoh
kendime 2 çorap
2 pijama
başkada yok heralde
varmı kızlar eksiğimiz?
Evet bende havlu koydum duş alirrim diye . ki doktorum da dedi sancı çekerken sıcak su iyi gelir dusta ebe gözetiminde durabilirsin diye . günler azaldıkça heyecan artıyor . :)Ya bebek icin ayni seyleri aldim da puset de goturmycek miyiz hastaneye cikists tasimsk icin bi de o var kocaman ustelik bebege bir nevresim takimi da koy diyorlar bi de ben kendime bornoz koydum banyo yaparsam diye ama sacmalamis miyim ki bi de emzirme atleti aldm ben 2 tane sütyen yerine onu giycem
Hastane ozel degil mi havlu verirler illaki.Evet bende havlu koydum duş alirrim diye . ki doktorum da dedi sancı çekerken sıcak su iyi gelir dusta ebe gözetiminde durabilirsin diye . günler azaldıkça heyecan artıyor . :)
Ozeller calisiyo diye biliyorum. Ama sen yine de dr.una sor. Kimisi izinli olabiliyor.29 ekimde drlar hastanede oluyor dimi kizlar.28inde sezeryana gun vermisti bari 29unu istiyim diyorum ama herkes hastanede oluyor mu acaba ?
Yok samsun kadın doğum a gidiyorum . özele gidiyordum ancak bıraktım .normal doğum istiyorum allah nasip ederse bunun içinde devletin ebeleri daha tecrübeli geldi bana . hastaneye de gittim gezdim temiz ve içime sindi :)Hastane ozel degil mi havlu verirler illaki.
Bebişe ağız bezi bir tane havlu her ihtimale karşı bir tane biberon falanda koymayacak mısın?hastene çıkışı
2 tane çıtçıtlı zıbın
2 tane ayaklı tulum
1 bere
1 eldiven
2 corap
bi tane kalın battaniye
göğüs pedi
normal ped(ama kullan atlardan alıcam)
12 tane bebe bezi
2 emzirme südyeni
4 tane lohusa çamaşırı
lansinoh
kendime 2 çorap
2 pijama
başkada yok heralde
varmı kızlar eksiğimiz?
Günaydın kızlar. Bugüne kadar hiç sıkıntımı paylaşmadım burada. Sanki dillendirince kötü hissedecekmişim gibi geldi kendimi. Ama bugün sanırım anlatacağım çünkü kendimi daha kötü hissedemem. Bebeğimin baş büyüklüğü haftasına göre önde gidiyor. Doktorumuzun yönlendirmesiyle İki ay önce bunun için perinotolojiye gitmiştik prof'e. Her şeyin yolunda olduğunu iri bir bebek olduğunu ( boyu ve kilosu da haftasına göre ileride) bunun biraz da genetik olduğunu bizim de kafa çaplarımızın büyük olduğunu söyledi ki doğru. Hatta dedelerinin de öyle. Ama istersek fetal mr çekilerek daha ayrıntılı iç yapıyı görebliriz dedi. Fakat gerekli değil bence dedi. Buna rağmen ben mutlaka çekilsin dedim. Aklımızda soru işareti kalmaması açısından. Sonuç olarak her şey normal çıktı. Doktor, artık bunları hiç düşünmememi bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu söyledi. Sevinçten ağlaya ağlaya çıktım odasından. Kendimi sıkmaktan düşünmekten mahvolmuşum hepsi o gün orda aktı gitti.
Bugün sabah kontrolmüz vardı. Ölçümlerde yine başı önde çıktı. 4 hafta önde görünüyor. Doktorum tekrar perinatolojiyle bir görüşelim dedi. Daha önce hocanın dediklerini hatırlattım. Olsun tekrar bir görsün, kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ama garanti olsun dedi. Madem olumsuz bir şey yok, ben neden tekrar perinatolojiye gidiyorum. Haftaya cuma doğum planladık. En kötüsünü düşünüyorum, haftaya doğumum var eğer doktor olumsuz bir şey söylerse bile ne değişecek? Doktor en son bu konu kapandı için rahat etsin dedi bana. Randevu için aradık en erken cumaya verdiler. Cumaya kadar o stresi nasıl çekeceğim. Hiç mi gitmesem diyorum. Kendi doktorumun davranışı takılıyor aklıma. Her şeyde bizi yönlendiriyor. Kansızlık problemim yüzünden de hemotolojiye yönlendirdi. Hala o konuda da başka bir doktora gidiyorum. Sorumluluk mu almak istemiyor, fazla mı titiz, garantici mi? Aklım çok karışık. Nasıl hareket etmeliyim bilemiyorum.
Gecti aci cok sukur yatip dinlenince. Ins.tekrarlamaz..Kizlar gobegim alt kisminda kasigima dogru bi aci var ya 15dk.dir gecmedi. Nedir ki bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?