2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ben puset almadım almıycamda o yüzden yazmadım bornoz biraz fazla gibi ya emzirme atletide mantıklı da ben südyen aldım

devre sıkma canını ya gel ben seni merak ederim hangimiz önce doğuracak acaba diye

Buda benim tontis 3 bucuk olmus
masallah yaaa

Kızlar ben bugün doğum yaptım. Ayrıntıyı sonra anlatırım. Bebeğimi küveze aldılar. Ne olur dua edin iyi olsun kuzum
Canim sağlıkla kucağına alacaksın hiç üzülme dualarımız seninle

Canim Boşver ya erkekler bazen biraz anlayissiz olabiliyorlar ne yapalım idare edecez

oh oooo sende şekerim yapmıştır esin onun hesabını ne güzel iste bak düşünmüş almış bizim gibi hesap bilmez onlar biraz az basıyor yaa sapsal kafalari

Canim bende öyle yaptım birde bizim hastanede bebegin eşyalarıni hemşireler alıp giydiriyor ayrı çantada tütün dediler ayrı çantaya da koydum lahana gibi sardım anlayacagin

Hiç canını sıkma zaten olumsuz bir şey olsa perinotolojide soylerlerdi. sonuçta derslerden öğrendiğimiz kadarıyla zaten gelişim baştan ayağa olur önce kafa sonra diğer uzuvlar hem eğer bebekler dogduklarinda ki kafa vücut oranını büyüyünce kadar Korusuydi hepimizin kafası bedenimizin tasiyamayacagi büyüklükte olurmuş dört yaşına kadar kafa vücuttan önde gider o zamandan sonra orantilanmaya baslarmis doktorun acaba hiç mi bunları bilmiyor kızdım şimdi ona sonuçta bilim yani sallamiyom vallahi eğitim bilimleri dersinde ogrenmistik ayıptır solemesi caliskandum haa o yüzden sağlıkla gelecek biraz sabır canım

Evet fazla dediler anlamadim her ay 4-4alsam tamam haklilar dicemde 29haftama kadar hic kilo almadm bile 29dan 33haftana kadar yani 1ayda 4kilo almisim cok dediler diyet verdiler
Yok yaa ne fazlası valla bu doktorlarda ne yapacagini şaşırdılar valla

Canm kafa capi buyukse zaten normal doguma sokmazlar dmi sezeryan olcaksa niye tekrar tekrar gidip baktirasnki zaten daha once genetik oldugu soylenmis yine oyle olcak ama yinede sen bilirsin :/

Canım fazla takılma bence , Perinatolog tamam dediyse sorun yoktur.Senin yazdıkların bana kendi doktorumu aklıma getirdi.
Benim doktorum da aynı seninki gibi , iyi bir doktor ama uzmanlık alanı olmayan konularda , emin olamadığı bir detay olursa Perinatolog takibi yaptırıyor.Aslında direkt Perinatolog ile devam etsem o zaman , işim daha kolay olur diye düşünmüştüm ben de.Hepsi tek paket halinde bir yerde olurdu ; ama doğum ortamını düşündüğümde mecburen devam ediyorum özel doktora.
Ben devlet hastanesine de gidiyorum , gebeliğin başından beri beni bilen , takip eden bir doktor var , perinatologun teşhislerini koyabiliyor , o kadar iyi hekimliği , çok güvendiğim bir doktor ; ama doktoru sevdiğim halde orada doğum yapmayacağım ; çünkü hastane şartları uygun değil ne yazık ki...Bana doğum yaptırması muhtemelen kendi doktorumdan daha çok güveniyorum devlet hastanesindeki doktoruma öyle söyleyeyim :) O yüzden o ne diyecek diye hep gidiyorum ona.

Bence de artık genetik özellikler baskın olmaya başladı.Perinatolog benim bebeğime de genetik olarak minyon , dedi. Boyu iyi ama ortalamaya göre kilosu az. Gelişimde de karın çevresi 1 hafta kadar geri çıkıyor hep.Biz de uzun boylu , ince bir çocuk olacak diye bekliyoruz artık :)

Canim germe uzme kendini herseye. Yasadiklarin seni hassaslastirdi. Bikacgun ara ver degisiklik yap, gene gel. Ayrilma tamamen senin icin de buralarda olmak iyi olur.

Monna gitme ya bak doğurcam heran. Hepinizin burada olmasını istiyorum

MONNA cım
Gitmeni gerektirecek bir durum yokki seni burda görmek istiyorum ben

Canım hamilelik hassasiyeti, lütfen yazmaya devam et, daha neler neler paylaşacağız, zaten zor bir dönemdesin, merak ederiz yazmazsan

Bu arada @Ayaklarim3kilo bende seni cok merak ettim gercekten tombikon iyidir annesi sen merak etme... MONNA sende hepimiz gibi hasassin suaralar heralde bosver herseyi uzaklasma canim

kizzz nereye gidiyorsun... hepimizin caninin sıkıldığı anlar oluyor burda ama kacip gitmiyoruz aaa otur oturdigun yerde getirme beni oraya

Herkese iyi günler kızlar.girmeyecektim ama bildirimlerinizi görünce cevap vermemek saygısızlık olurdu.
Açıkçası dün çok kırıldım birinin benim için hep tenkitleyici mesaj yazdığımı söylemesi ve buna kimsenin yorum yapmaması canımı sıktı.zira sükut ikrardandır demek ki böyle düşünülüyor dedim.yoksa bi kişinin lafıyla çekip gitmem ben. kişilik olarak haksızlığa dayanabilen biri değilim.
Hakkımda böyle bir genelleme yapılmasını hak etmedim.hee tenkite gelince tenkit aslında böyle olur; ebru55
sen iki gün önce kanamam var yazıp burada bizim bile senin için telaş yapmamaıza,üzülmemize rağmen dr.a gitmeyeceksin(ki o gün dyt.ebru arkadaşımızda sana kızdığını yazmıştı ben de onun mesajını beğenmiştim)sonra kusmaktan korktuğunu yazacaksın.gel de garipseme.ben garipsedim ve yazdığım mesaj da bu;
Doğumdan korkmamiz tabi ki normal de kusmaktan bu kadar korkmani anlayamadım açıkçası.
bundan dolayı hep sert ve tentitleyici mesaj yazmakla yaftaladı beni bu şahıs.aslında yazacak çok şey var da ben susuyorum.ve eşimin de dediği gibi sen niye çıkıyosun ki rahatsız olan gitsin

Zaman gecmiyo zaten bu son zamanlardada boyle diyerek daraltiyolar insani bitanede kaybim var :/ hamileligm boyunca hep tedirginim en basindan beri sipse86

Canım bu konu kapansın gitsin..seni gördüğüme sevindim

Benim hst cantama koyduklarimin listesi boyle.
Kendim icin sampuan ve kolonya koymadim. Bebege de 15 bez koydum.
Ben sadece gecelik koydum , pijamaları eve bıraktım. Sabahlık da 1 adet koydum.
Hatta o gecelikleri bile giymeye kıyamazsam lekelenmesin diye , yazlık bol bir elbise ve eski askılı geceliklerimden birini de koydum :)
Kendi bakım malzemelerimi koymadım daha , ara ara aklıma geldikçe ekleyeceğim.

Aksef antibiyotik bende kullandım 2 kez sanırım 3. De vericek geçmedi gibi idrar yollarım...

oh oooo sende şekerim yapmıştır esin onun hesabını ne güzel iste bak düşünmüş almış bizim gibi hesap bilmez onlar biraz az basıyor yaa sapsal kafalari

o zaman o sapsal kafasini dogumumda da calistirsin bi zahmet

Benim 3 tane fitigim var ama ebeler doguma engel degil dediler, yasayip gorucem bakalim allah hakkimizda hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…