2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bu annelerin hepsi aynı demekki valla benim annemde uzakta bir an önce gelsin diye bekliyorum . yarin kontrolum var doktor erken gelsin annen dedi dicem

aynen ya insan herşeyi alası geliyor ama sonrasını düşününce ev kira nereye sokacağım o kadar gereksiz şeyi ben ekstra 5 li takım almadım bi hastane çıkışı 10 lu 2 patikli tulum 2 zıbın yeter gider

maalesefki çalışıyorum gece uyuyamıyorum sabahta yarım yamalak uykuyla 6 bucukta kalkıyorum
Çalışmak kadar güzel birşey yoktur bence illaki zor tarafları var ama inan evde oturmak çok çok sıkıcı evde oturup hep kendimi dinliyorum üstelik zamanda geçmiyo ve gurbetteyim arkadaş ve yaşıt yok gelde sıkılma ama bebişim bana arkadaşlık yapacak hiç sıkılmiycam inşallah sanada kolaylıklar diliyorum tatlım

Ahh ku
Kızlar ben bugün doğum yaptım. Ayrıntıyı sonra anlatırım. Bebeğimi küveze aldılar. Ne olur dua edin iyi olsun kuzum
Hayırlı olsun canım hiç üzme kendini inşallah hayırlısıyla bebişin minik minik kollarında oynaşıcak azıcık orda yatası gelmiş

Aa cok alinganlik yapmis onlarda ama sen bu durumdaykenn bide boyle seylerle ugrasman can skıcı yapcak bisey yok kuzum isim verilms bi kere ailende alisirr merak etme sende kafana takma boyle seyleri allah korusun sutun kesilir azalir uzuntuden bosver . Bu arada bebisin resmni niye atmadnnn yaa biz burdaa meraklilar olarak bekljoruz biri bebis resmi atsinda gorelm uzaktan minciklayalm diye :)))))

Bak ya üzülme.esinle birbirinizin gönlünü yapmışsınız.annen yanlış yapmış.ihtiyacın var simdi destege.kusecek bişey yok.halit güzel bi isim illa kp adı diye düşünmeyin.çınar denecekmis zaten.bi dahakinede annen yada babanın adı olabilir yada ne geldi bak aklima babanın adinini da göbek adı yapin olsun bitsin.kırgınlıkları gider. Ama sen üzülme haklısın yanlışın yok ;-* :-*

Hastane cikisini hastaneden cikarken giydirmiyozmu?

Başlarda bazı arkadaşlar gerçekten gerginlik yapıyordu en ufak kötü haberde yazmayın böyle şeylervs vs eleştiriyorlardı. Dozunu abartmadıkça burda olumsuz durumların paylaşılması da bence çok faydalı... Ben TSH değerinin önemini, rahim ağzı uzunluğunu vs burada öğrendim. 4.haftada tsh değerimin yüksek

Eninde sonunda gelicekler bebişe dayanamazlar..ailelerin isim konularına karışmalarına sinir oluyorum.eşin istedikten sonra napabilirsin ki?onunda hakkı var sonuçta.sıkma canını ilk zamanlar böyle sorunlar çıkıyo.benimde annemle kayv.hastanede sen kalcan ben kalcam diye itiştiler varyailk olunca hevesli oluyolar.şimdi ikisininde sesi çıkmıyo

sanada canım

Bende iki gün öncesine kadar aynı senin gibi düşünüyordum ama hastanede yatarken minik minik getiriyorlar bebekleri onları gördükçe ayy feci dogurasım var biran önce :)
Ben bir taraftan çabucak geçsin istiyorum diğer taraftan da korkuyorum çabuk geçiyor gibi hissediyorum, tam bi çelişki

Y
Yazarken de dedim, 10 dakikaya gelir kesin aman ustu kapali yaz, sonra dedim bir milyon mesaj var bunu mu gorecek. Gordu ya la

Asigim gibi, beni takip ediyor sanki arkadas

Burada da itiraf ediyor
Ya bayılıyorum sana ya keşke arkadaşım olsaydın herşeye bukadar pozitif bakan ve mükemmel benzetmeler :) ailecek severek okuyoruz ( gerçek ama zaten oglumla okuyoruz sonrada eşime anlatıyorum)

Sorma kapanmadı o 1 cm açıklık.kimisinde ilaç ve yatışla kapanıyormuş.cuma randevum var.ilaçları cuma bırakacağız dedi dr.ondan sonra açılma artar mı bilmiyorum.zavallı eşim gece sağdan sola dönsem uyanıyor ne oldu sancın mı var ağrı mı var diye telaaşlanıyor.iyice paranoyak oldu garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…