- 23 Mart 2015
- 481
- 533
- 23
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.461
Bu annelerin hepsi aynı demekkiben pc açınca da annem kızıyor.üni yıllarıma döndüm annem elime pc aldığım zaman carlardı hemen yine mi açtın onu diye.bi yaz tatillerinde yabancı dizi zevkim vardı onu da zehir ederdi.dün de eşime şikayet ediyor sabahlara kadar post izlerdi diye.post dediği de lostşimdi de o yanımda yine korkumdan açamıyorum pc Allah başımızdan eksik etmesin o olmasa kim bakardı bana.sabah gitti de açtım pc
Resim farklı olunca tanıyamadım bi anMonna gitme ya bak doğurcam heran. Hepinizin burada olmasını istiyorum
aynen ya insan herşeyi alası geliyor ama sonrasını düşününce ev kira nereye sokacağım o kadar gereksiz şeyi ben ekstra 5 li takım almadım bi hastane çıkışı 10 lu 2 patikli tulum 2 zıbın yeter giderKızlar ben hastane çıkış setini 1 tane 10 ' lu aldım. Yetmez mi ? Gerçi çıkana kadar çoktan kirlenmiş olacak :) Doğduğunda onu giydiriyorlar değil mi , o işe yarıyor :))))
Herkes ek olarak 5'li - 6'lı da aldı mı ?
Şimdi bir arkadaş liste paylaşınca dikkatimi çekti , gerekiyorsa ben de alayım
Hastane Çantası'na da tulum , 3 tane pijama takımı , iç zıbın , çıt çıtlı body , yelek , bebek havlusu , penye battaniye , kundak battaniye vs koydum.
Bu arada bebeğe de hamak aldım rahat sallanır diye, beşik hevesim de çok vardı ; artık onu da dizginledim , halbuki beğeniyordum.Böyle süslü püslü pek şirin görünüyordu.Park yatağın yanına gereksiz diye almadım.Yatak odasında hem beşik , hem park yatak...İçimde kaldı ama...Böyle de kötü huylarım var işte O da olsun , bu da olsun....Biri beni durdursuuuuun.
Eşim diyor ki , küçük çocuklar gibi , barbie bebeğin şuyu da olsun , buyu da olsun , oyun gibi oynuyorsun diyor.
Çalışmak kadar güzel birşey yoktur bence illaki zor tarafları var ama inan evde oturmak çok çok sıkıcı evde oturup hep kendimi dinliyorum üstelik zamanda geçmiyo ve gurbetteyim arkadaş ve yaşıt yok gelde sıkılma ama bebişim bana arkadaşlık yapacak hiç sıkılmiycam inşallah sanada kolaylıklar diliyorum tatlımmaalesefki çalışıyorum gece uyuyamıyorum sabahta yarım yamalak uykuyla 6 bucukta kalkıyorum
ben de her sabah heyecanla bakıyorumResim farklı olunca tanıyamadım bi ansürekli seni takip ediyorum oldu mu noldu diye :)
Ahh kuŞu lohusa halinle seni üzmeleri hoş olmamış.sen anneni ara.durumu anlat ben de istemiyorum ama eşim ısrar ediyor de.ben de büyüklerin isimlerinin konulmasını hoş bulmuyorum.ha ismi güzeldir hoşuna gider koyarsın.onun dışında sen de senin babanın ismini koymak istesen eşin ne derdi?eşinle de konuş huzursuzluk çıkacak.koymayalım de bakalım ne diyecek.aama bunlarla kafanı çok meşgul edip de kendini üzme.Allah korusun sütün azalır.şuan en önemli şey bebeğinunutma
Hayırlı olsun canım hiç üzme kendini inşallah hayırlısıyla bebişin minik minik kollarında oynaşıcak azıcık orda yatası gelmişKızlar ben bugün doğum yaptım. Ayrıntıyı sonra anlatırım. Bebeğimi küveze aldılar. Ne olur dua edin iyi olsun kuzum
Aa cok alinganlik yapmis onlarda ama sen bu durumdaykenn bide boyle seylerle ugrasman can skıcı yapcak bisey yok kuzum isim verilms bi kere ailende alisirr merak etme sende kafana takma boyle seyleri allah korusun sutun kesilir azalir uzuntuden bosver . Bu arada bebisin resmni niye atmadnnn yaa biz burdaa meraklilar olarak bekljoruz biri bebis resmi atsinda gorelm uzaktan minciklayalm diye :)))))Kizlarr biliyosunuz dogumumu yaptigimi sutumun hayirlisiyla geldigini falan sizlerle paylasmistim ..simdi bebegimize isim verme zamanimiz geldi nufus cuzdani falan ..ben cinar ismini istedigim icim esimde sagolsun kirmadi ok dedi sonrada bende babamin ismini vermeyi cok istiyorum dedi fakat kullanmiycaz sadece kimluginde yazicak dedi halit ..falat bende sevmiyorum kp ismini ama napim ok dedim kullanmiycaz diye..benim ailemde duyunca kp ne yaptiki torunada hakki var isimde diye dusunerekten duyunca kustuler aksam annem gelicekti kalmaya fakat gelmedi sradim aksam babam cikti annen gelmicek otur kocanla kp bak dedi napicam ben
Kizlarr biliyosunuz dogumumu yaptigimi sutumun hayirlisiyla geldigini falan sizlerle paylasmistim ..simdi bebegimize isim verme zamanimiz geldi nufus cuzdani falan ..ben cinar ismini istedigim icim esimde sagolsun kirmadi ok dedi sonrada bende babamin ismini vermeyi cok istiyorum dedi fakat kullanmiycaz sadece kimluginde yazicak dedi halit ..falat bende sevmiyorum kp ismini ama napim ok dedim kullanmiycaz diye..benim ailemde duyunca kp ne yaptiki torunada hakki var isimde diye dusunerekten duyunca kustuler aksam annem gelicekti kalmaya fakat gelmedi sradim aksam babam cikti annen gelmicek otur kocanla kp bak dedi napicam ben
Hastane cikisini hastaneden cikarken giydirmiyozmu?Kızlar ben hastane çıkış setini 1 tane 10 ' lu aldım. Yetmez mi ? Gerçi çıkana kadar çoktan kirlenmiş olacak :) Doğduğunda onu giydiriyorlar değil mi , o işe yarıyor :))))
Herkes ek olarak 5'li - 6'lı da aldı mı ?
Şimdi bir arkadaş liste paylaşınca dikkatimi çekti , gerekiyorsa ben de alayım
Hastane Çantası'na da tulum , 3 tane pijama takımı , iç zıbın , çıt çıtlı body , yelek , bebek havlusu , penye battaniye , kundak battaniye vs koydum.
Bu arada bebeğe de hamak aldım rahat sallanır diye, beşik hevesim de çok vardı ; artık onu da dizginledim , halbuki beğeniyordum.Böyle süslü püslü pek şirin görünüyordu.Park yatağın yanına gereksiz diye almadım.Yatak odasında hem beşik , hem park yatak...İçimde kaldı ama...Böyle de kötü huylarım var işte O da olsun , bu da olsun....Biri beni durdursuuuuun.
Eşim diyor ki , küçük çocuklar gibi , barbie bebeğin şuyu da olsun , buyu da olsun , oyun gibi oynuyorsun diyor.
Banada öyle geliyor benim bebiş hatta dayanamayıp geliyordu az dahaben de her sabah heyecanla bakıyorumSekizhaziran ve havvaku doğurdu mu diye ama yok bu gidişle sizden önce doğuracam
Başlarda bazı arkadaşlar gerçekten gerginlik yapıyordu en ufak kötü haberde yazmayın böyle şeylervs vs eleştiriyorlardı. Dozunu abartmadıkça burda olumsuz durumların paylaşılması da bence çok faydalı... Ben TSH değerinin önemini, rahim ağzı uzunluğunu vs burada öğrendim. 4.haftada tsh değerimin yüksekHerkese iyi günler kızlar.girmeyecektim ama bildirimlerinizi görünce cevap vermemek saygısızlık olurdu.
Açıkçası dün çok kırıldım birinin benim için hep tenkitleyici mesaj yazdığımı söylemesi ve buna kimsenin yorum yapmaması canımı sıktı.zira sükut ikrardandır demek ki böyle düşünülüyor dedim.yoksa bi kişinin lafıyla çekip gitmem ben. kişilik olarak haksızlığa dayanabilen biri değilim.
Hakkımda böyle bir genelleme yapılmasını hak etmedim.hee tenkite gelince tenkit aslında böyle olur; @ebru55
sen iki gün önce kanamam var yazıp burada bizim bile senin için telaş yapmamaıza,üzülmemize rağmen dr.a gitmeyeceksin(ki o gündyt.ebru arkadaşımızda sana kızdığını yazmıştı ben de onun mesajını beğenmiştim)sonra kusmaktan korktuğunu yazacaksın.gel de garipseme.ben garipsedim ve yazdığım mesaj da bu;
Doğumdan korkmamiz tabi ki normal de kusmaktan bu kadar korkmani anlayamadım açıkçası.
bundan dolayı hep sert ve tentitleyici mesaj yazmakla yaftaladı beni bu şahıs.aslında yazacak çok şey var da ben susuyorum.ve eşimin de dediği gibi sen niye çıkıyosun ki rahatsız olan gitsin
Eninde sonunda gelicekler bebişe dayanamazlar..ailelerin isim konularına karışmalarına sinir oluyorum.Kizlarr biliyosunuz dogumumu yaptigimi sutumun hayirlisiyla geldigini falan sizlerle paylasmistim ..simdi bebegimize isim verme zamanimiz geldi nufus cuzdani falan ..ben cinar ismini istedigim icim esimde sagolsun kirmadi ok dedi sonrada bende babamin ismini vermeyi cok istiyorum dedi fakat kullanmiycaz sadece kimluginde yazicak dedi halit ..falat bende sevmiyorum kp ismini ama napim ok dedim kullanmiycaz diye..benim ailemde duyunca kp ne yaptiki torunada hakki var isimde diye dusunerekten duyunca kustuler aksam annem gelicekti kalmaya fakat gelmedi sradim aksam babam cikti annen gelmicek otur kocanla kp bak dedi napicam ben
Ben zatenben de her sabah heyecanla bakıyorumSekizhaziran ve havvaku doğurdu mu diye ama yok bu gidişle sizden önce doğuracam
sanada canımÇalışmak kadar güzel birşey yoktur bence illaki zor tarafları var ama inan evde oturmak çok çok sıkıcı evde oturup hep kendimi dinliyorum üstelik zamanda geçmiyo ve gurbetteyim arkadaş ve yaşıt yok gelde sıkılma ama bebişim bana arkadaşlık yapacak hiç sıkılmiycam inşallah sanada kolaylıklar diliyorum tatlım
Ben bir taraftan çabucak geçsin istiyorum diğer taraftan da korkuyorum çabuk geçiyor gibi hissediyorum, tam bi çelişki
Soylede gulelim hadiiKızlar siz benim eşimin ne yaptığını duysaniz gulersiniz artık karniniz ağır boşverin valla deli bunlar deli bizim delilerimiz ne yapalim
Ya bayılıyorum sana ya keşke arkadaşım olsaydın herşeye bukadar pozitif bakan ve mükemmel benzetmeler :) ailecek severek okuyoruz ( gerçek ama zaten oglumla okuyoruz sonrada eşime anlatıyorum)Yazarken de dedim, 10 dakikaya gelir kesin aman ustu kapali yaz, sonra dedim bir milyon mesaj var bunu mu gorecek. Gordu ya la
Asigim gibi, beni takip ediyor sanki arkadas
Burada da itiraf ediyor
Sorma kapanmadı o 1 cm açıklık.kimisinde ilaç ve yatışla kapanıyormuş.cuma randevum var.ilaçları cuma bırakacağız dedi dr.ondan sonra açılma artar mı bilmiyorum.zavallı eşim gece sağdan sola dönsem uyanıyor ne oldu sancın mı var ağrı mı var diye telaaşlanıyor.iyice paranoyak oldu garibimBen her sabah girdiğimde acaba sürpriz doğan var mı diye merak ediyorum. Bir de günü yakın olduğu içinhavvaku Sekizhaziran ve DonukPudra özel merak ettiklerim. Ayrıca sipse86 ve MONNA da açıklık olduğu için onlarıda takipteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?