2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Anne babalar bazen böyle alınganlıklar yapıyorlar canım üzülme sonuçta evlatlarısın hep küs kalacak değiller ya.. Annene güzelce anlatırsın sonuçta bu ailenin geliniyim onlarında gönlü olsun eşimle huzurumuz olsun diye kabul ettim dersin anlayış gösterecektir o da mutlaka Sen sakın canını sıkıp üzülme sütün kaçmasın bebişinle ailenle mutlu olmaya bak

Donmene sevindim kimse gitmesin zira ben yeni katildim araniza

Ay kızlar 1000 tl ye çanta değilde altın kolye bilezik yüzük falan alsa çok sevinirim valla
Bu arada hastane çantanıza duş jeli ve şampuanı da ekleyin dedi gideceğim özel hastanenin ebesi. Ben de numunelerden koydum çantama.
Son olarak hepimiz hamileyiz ve hassasız. Burda bi arkadaşı korurken diğerini üzmeyelim. Diğer arkadaş da düşmüştü morali hala iyi değil belkide. Anlayışlı olmalıyız arkadaşlar. Bu aya kadar böyle şeyler pek yaşamadık. Demek ki bu ay her şeyden nem kapar hale gelmişiz. Hadi barışın kızlar ne olduysa oldu. Ben kimsenin kötü niyetle birşey söylediğini sanmıyorum. Doğuma giderken küslük olmasın isterim kimsenin arasında.

88dim basladigimda boyumda uzun ama balik etliyim yani oyle cok bi kilom yoktu gorunurde 29.haftama kadar hic kilo almadim 1ayda 4kilo aldim diye cok almisin dediler pskolojim bozuldu ya takinti yaptim herseye
Bende son ay 4 kilo aldım Dr um önemli olan totalde aldığın kilonun çok olmamasi demisti bana

Ben hastane çantasına çok fazladan şeyler koymadım çünkü hastanemiz zaten çok yakın evime gerekirse gelip alınır diye düşündüm. Doğduğunda ilk giydirilecek olan babasının aldığı 10 lu bir hello kittyli takım var onu koydum bir de babaannesi 10 lu takım almış yedek olarak da onu koydum başka da birşey koymadım bebeğe kıyafet olarak. Çorabı, patiği, ağız mendili, ıslak mendili ve nolur nolmaz diye emzik koydum. Bir de bebeğin pusetini götüreceğim pusetin içine de battaniyeli alt açma takımı koydum kundak gibi içine geçiriliyor bebek. Kendime de pijama takımı, sabahlıklı gecelik takımı, havlu, 2 adet çorap, 2şer tane yedek iç çamaşırı, tülbent, ıslak mendil, göğüs kremi, göğüs pompası, diş fırçası, makyaj malzemesi, terlik taç takımı koydum. Aklıma gelenleri yazdım belki eksik yazmadığım olmuştur Bir de ben bebeğe doğumdan sonra giydirilecek olanları tülden bir torbaya koydum, kendiminkileri de poşete koydum valizin en üstüne yerleştirdim ki alınması rahat olsun karışmasın diye.

Bugün bebek şekerleri geldi haftaya da kendisi gelir inşallah
Oyiiii, adını seviyim emi birden gözümde böyle narin, kırılgan, naif bi kız canlandı adını görünce. Şekerleride çok güzel üstelik, eminim onunda güzel olacağı kadar. Bizde daha isim yok ki şeker olsun, çikolata olsun, ezik miyim bennn

Tahmin etmisdir diye soylememistir canim :) yatis verdigine gore e parmakla bakildiginda oraya degiyosa dememe gerek yok demistir :ad

Az önce bahsettiğim arkadaş S smyrnist miş beni aydınlatan taaa 15nisan tarihinde Allah razı olsun 16nisanda da dyt.ebru farketmiş ve sonra başka arkadaşlar... Burda önemli olan o bu değil birbirimize olan desteğimiz... Eski postlara gidince hatırladım da, Bu arada tontny arkadaşımızda dönmedi bir daha aramıza hani aktif bir üyeydi kaynanasından bahsediyordu alt katta oturan bide kızı olacaktı ismi ALYA olan, en son babası vefat etmişti, doğumu fln oldu mu? Zira kasımın başıydı takvimi yanlış hatırlamıyorsam parkbyull siz ikili olarak samimiydiniz, bilgin var mı?

Doktorların çoğuna özellikle sormak gerekiyor bu ilişki meselesini, yoksa kendiliklerinden söylemiyorlar. ama senin durumunda yatış varsa zaten herşey yasaktır.

Benim de erken doğum riskim vardı ama artık iyice zorlanıyorum. hadi oğlum gelişimini tamamla da bir an önce gel diye konuşmaya başladım

zzzzynpppp gözün aydın canım sıkma canını ne güzel bebeğin de sen de kurtulmuşsunuz.kövez bebeğin gelişimi,toparlaması için çok faydalı.zaten çok kalmaz inş merak etme.bebişinle yuvanıza gideceğiniz gün yakındır inş

haklısın ben de öyle düşündüm.sen de mi yatıyorsun?risk devam ediyor mu?ben de cumadan sonra doğsun istiyorum . o kadar zor ki sürekli yatmak sıkılıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…