- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.501
ay zaten neilişkisi çişimi zor yapıyorum sanki her an pıtlatıvericem gibiEvet bebis yerlestiyse eksin yapma.dogumu tetikliyo ilişki.aluverirsin kucagina :))))
Anne babalar bazen böyle alınganlıklar yapıyorlar canım üzülme sonuçta evlatlarısın hep küs kalacak değiller ya.. Annene güzelce anlatırsın sonuçta bu ailenin geliniyim onlarında gönlü olsun eşimle huzurumuz olsun diye kabul ettim dersin anlayış gösterecektir o da mutlakaKizlarr biliyosunuz dogumumu yaptigimi sutumun hayirlisiyla geldigini falan sizlerle paylasmistim ..simdi bebegimize isim verme zamanimiz geldi nufus cuzdani falan ..ben cinar ismini istedigim icim esimde sagolsun kirmadi ok dedi sonrada bende babamin ismini vermeyi cok istiyorum dedi fakat kullanmiycaz sadece kimluginde yazicak dedi halit ..falat bende sevmiyorum kp ismini ama napim ok dedim kullanmiycaz diye..benim ailemde duyunca kp ne yaptiki torunada hakki var isimde diye dusunerekten duyunca kustuler aksam annem gelicekti kalmaya fakat gelmedi sradim aksam babam cikti annen gelmicek otur kocanla kp bak dedi napicam ben
Donmene sevindimHerkese iyi günler kızlar.girmeyecektim ama bildirimlerinizi görünce cevap vermemek saygısızlık olurdu.
Açıkçası dün çok kırıldım birinin benim için hep tenkitleyici mesaj yazdığımı söylemesi ve buna kimsenin yorum yapmaması canımı sıktı.zira sükut ikrardandır demek ki böyle düşünülüyor dedim.yoksa bi kişinin lafıyla çekip gitmem ben. kişilik olarak haksızlığa dayanabilen biri değilim.
Hakkımda böyle bir genelleme yapılmasını hak etmedim.hee tenkite gelince tenkit aslında böyle olur; @ebru55
sen iki gün önce kanamam var yazıp burada bizim bile senin için telaş yapmamaıza,üzülmemize rağmen dr.a gitmeyeceksin(ki o gündyt.ebru arkadaşımızda sana kızdığını yazmıştı ben de onun mesajını beğenmiştim)sonra kusmaktan korktuğunu yazacaksın.gel de garipseme.ben garipsedim ve yazdığım mesaj da bu;
Doğumdan korkmamiz tabi ki normal de kusmaktan bu kadar korkmani anlayamadım açıkçası.
bundan dolayı hep sert ve tentitleyici mesaj yazmakla yaftaladı beni bu şahıs.aslında yazacak çok şey var da ben susuyorum.ve eşimin de dediği gibi sen niye çıkıyosun ki rahatsız olan gitsin
Çok güldüm kızıma okudum mesajı teyzeler senin gelmeni istiyor artık dedim bakalımBen zatenSekizhaziran in dogurcagindan supheliyim icinde buyutcek sanirim ne agri ne sanci dumduz gidio
ayy çok şekerler.haftaya da gelmezse el birliğiyle gelip doğurtcaz zaten seni ona göreBugün bebek şekerleri geldi haftaya da kendisi gelir inşallah
hoşgeldinDonmene sevindimkimse gitmesin zira ben yeni katildim araniza
Kalmaz ya verirsin emzirirkn tek umudumda o benim emzirirkn gider diyolar :)bir zamanlar zayıftım bakalım doğum sonrası ne kadarı bana kalıcak
Bende son ay 4 kilo aldım88dim basladigimda boyumda uzun ama balik etliyim yani oyle cok bi kilom yoktu gorunurde 29.haftama kadar hic kilo almadim 1ayda 4kilo aldim diye cok almisin dediler pskolojim bozuldu ya takinti yaptim herseye
Ben hastane çantasına çok fazladan şeyler koymadım çünkü hastanemiz zaten çok yakın evime gerekirse gelip alınır diye düşündüm. Doğduğunda ilk giydirilecek olan babasının aldığı 10 lu bir hello kittyli takım var onu koydum bir de babaannesi 10 lu takım almış yedek olarak da onu koydum başka da birşey koymadım bebeğe kıyafet olarak. Çorabı, patiği, ağız mendili, ıslak mendili ve nolur nolmaz diye emzik koydum. Bir de bebeğin pusetini götüreceğim pusetin içine de battaniyeli alt açma takımı koydum kundak gibi içine geçiriliyor bebek. Kendime de pijama takımı, sabahlıklı gecelik takımı, havlu, 2 adet çorap, 2şer tane yedek iç çamaşırı, tülbent, ıslak mendil, göğüs kremi, göğüs pompası, diş fırçası, makyaj malzemesi, terlik taç takımı koydum. Aklıma gelenleri yazdım belki eksik yazmadığım olmuşturKızlar ben hastane çıkış setini 1 tane 10 ' lu aldım. Yetmez mi ? Gerçi çıkana kadar çoktan kirlenmiş olacak :) Doğduğunda onu giydiriyorlar değil mi , o işe yarıyor :))))
Herkes ek olarak 5'li - 6'lı da aldı mı ?
Şimdi bir arkadaş liste paylaşınca dikkatimi çekti , gerekiyorsa ben de alayım
Hastane Çantası'na da tulum , 3 tane pijama takımı , iç zıbın , çıt çıtlı body , yelek , bebek havlusu , penye battaniye , kundak battaniye vs koydum.
Bu arada bebeğe de hamak aldım rahat sallanır diye, beşik hevesim de çok vardı ; artık onu da dizginledim , halbuki beğeniyordum.Böyle süslü püslü pek şirin görünüyordu.Park yatağın yanına gereksiz diye almadım.Yatak odasında hem beşik , hem park yatak...İçimde kaldı ama...Böyle de kötü huylarım var işte O da olsun , bu da olsun....Biri beni durdursuuuuun.
Eşim diyor ki , küçük çocuklar gibi , barbie bebeğin şuyu da olsun , buyu da olsun , oyun gibi oynuyorsun diyor.
Oyiiii, adını seviyim emiBugün bebek şekerleri geldi haftaya da kendisi gelir inşallah
Tahmin etmisdir diye soylememistir canim :) yatis verdigine gore e parmakla bakildiginda oraya degiyosa dememe gerek yok demistir :adArkadaşlar benim kafama takılan bi durum var.dr benim nst de sancı yüksek çıkınca alttan muayene etti.parmağını azıcık soktu.en azından ben öyle düşünüyorum ki parmağı ne kadar uzun olabilir.
parmağını soktuğunda bebeğin kafasının hemen orada olduğunu söylediyatış verdi ama ilişki yasak demedi.bebeğin kafası o kadar aşağıdaysa ilişki zarar verir yani.tabi öyle bişey yapmadık zaten wc zor gidiyom.
acaba dr.um da wc zor gidiyo bi de ekşın mı yapacakdiye söylemeye gerek duymamış olabilir mi?
bi uğrayayım bakalım nasılsınızzzzz
Geçmiş olsun insallah en kisa surede kucağında okur minisin. Artık kocaman bebelerimiz çok kısa sürede kuvezden çıkacak benceKızlar ben bugün doğum yaptım. Ayrıntıyı sonra anlatırım. Bebeğimi küveze aldılar. Ne olur dua edin iyi olsun kuzum
Arkadaşlar benim kafama takılan bi durum var.dr benim nst de sancı yüksek çıkınca alttan muayene etti.parmağını azıcık soktu.en azından ben öyle düşünüyorum ki parmağı ne kadar uzun olabilir.
parmağını soktuğunda bebeğin kafasının hemen orada olduğunu söylediyatış verdi ama ilişki yasak demedi.bebeğin kafası o kadar aşağıdaysa ilişki zarar verir yani.tabi öyle bişey yapmadık zaten wc zor gidiyom.
acaba dr.um da wc zor gidiyo bi de ekşın mı yapacakdiye söylemeye gerek duymamış olabilir mi?
Bana oyle dese canimi yesin ooo cok kilo almisin olmaz boyle falan diyoBende son ay 4 kilo aldımDr um önemli olan totalde aldığın kilonun çok olmamasi demisti bana
haklısın ben de öyle düşündüm.sen de mi yatıyorsun?risk devam ediyor mu?ben de cumadan sonra doğsun istiyorum . o kadar zor ki sürekli yatmakDoktorların çoğuna özellikle sormak gerekiyor bu ilişki meselesini, yoksa kendiliklerinden söylemiyorlar. ama senin durumunda yatış varsa zaten herşey yasaktır.
Benim de erken doğum riskim vardı ama artık iyice zorlanıyorum. hadi oğlum gelişimini tamamla da bir an önce gel diye konuşmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?