- 29 Aralık 2007
- 646
- 947
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.481
Bu nerden çıktı ya ben soluma yatınca nefes alamıyorum sagima yatıyorum. Hangi doktor yazmis bu yazıyı? Ben hamile kaldigimdan beri sagima yatıyorum şimdi bu korkuyla son haftalarim nasıl geçecek benim? Oturdum sinirden agliyorum harika oldubu haber
Hayırlı zamanda gelir bebişin inşallah. Ben aslında 40 tan önce doğmak isterdim . 40. Hafta dolunca çok stres yaprım gibime geliyor. Zaten sabırsız biriyim.Sorma kapanmadı o 1 cm açıklık.kimisinde ilaç ve yatışla kapanıyormuş.cuma randevum var.ilaçları cuma bırakacağız dedi dr.ondan sonra açılma artar mı bilmiyorum.zavallı eşim gece sağdan sola dönsem uyanıyor ne oldu sancın mı var ağrı mı var diye telaaşlanıyor.iyice paranoyak oldu garibim
Ay ben hastanede yatınca geceleri o bebişlerin sesini duyuyodumya benimkini de çıkarın verin diyecektim dr.aBende iki gün öncesine kadar aynı senin gibi düşünüyordum ama hastanede yatarken minik minik getiriyorlar bebekleri onları gördükçe ayy feci dogurasım var biran önce :)
biraz geç gördüm ya Gelirdim ohh neyse sen aç kapıyı ögle sütüne geleyimGünaydınlar kahvaltıya buyrun hanımlar
Y
Ya bayılıyorum sana ya keşke arkadaşım olsaydın herşeye bukadar pozitif bakan ve mükemmel benzetmeler :) ailecek severek okuyoruz ( gerçek ama zaten oglumla okuyoruz sonrada eşime anlatıyorum)
İnan ben de bilmiyorum.Hastane cikisini hastaneden cikarken giydirmiyozmu?
Ne çok şey aldın sen ya :) bu arada çok sağol bebek şekerlerim geldi sayende oradan sipariş verdimKızlar ben hastane çıkış setini 1 tane 10 ' lu aldım. Yetmez mi ? Gerçi çıkana kadar çoktan kirlenmiş olacak :) Doğduğunda onu giydiriyorlar değil mi , o işe yarıyor :))))
Herkes ek olarak 5'li - 6'lı da aldı mı ?
Şimdi bir arkadaş liste paylaşınca dikkatimi çekti , gerekiyorsa ben de alayım
Hastane Çantası'na da tulum , 3 tane pijama takımı , iç zıbın , çıt çıtlı body , yelek , bebek havlusu , penye battaniye , kundak battaniye vs koydum.
Bu arada bebeğe de hamak aldım rahat sallanır diye, beşik hevesim de çok vardı ; artık onu da dizginledim , halbuki beğeniyordum.Böyle süslü püslü pek şirin görünüyordu.Park yatağın yanına gereksiz diye almadım.Yatak odasında hem beşik , hem park yatak...İçimde kaldı ama...Böyle de kötü huylarım var işte O da olsun , bu da olsun....Biri beni durdursuuuuun.
Eşim diyor ki , küçük çocuklar gibi , barbie bebeğin şuyu da olsun , buyu da olsun , oyun gibi oynuyorsun diyor.
Kızlar ben hastane çıkış setini 1 tane 10 ' lu aldım. Yetmez mi ? Gerçi çıkana kadar çoktan kirlenmiş olacak :) Doğduğunda onu giydiriyorlar değil mi , o işe yarıyor :))))
Herkes ek olarak 5'li - 6'lı da aldı mı ?
Şimdi bir arkadaş liste paylaşınca dikkatimi çekti , gerekiyorsa ben de alayım
Hastane Çantası'na da tulum , 3 tane pijama takımı , iç zıbın , çıt çıtlı body , yelek , bebek havlusu , penye battaniye , kundak battaniye vs koydum.
Bu arada bebeğe de hamak aldım rahat sallanır diye, beşik hevesim de çok vardı ; artık onu da dizginledim , halbuki beğeniyordum.Böyle süslü püslü pek şirin görünüyordu.Park yatağın yanına gereksiz diye almadım.Yatak odasında hem beşik , hem park yatak...İçimde kaldı ama...Böyle de kötü huylarım var işte O da olsun , bu da olsun....Biri beni durdursuuuuun.
Eşim diyor ki , küçük çocuklar gibi , barbie bebeğin şuyu da olsun , buyu da olsun , oyun gibi oynuyorsun diyor.
Dün ögrendim ki doğduktan sonra bizim hastane giydiriyor bebekleri tam tekmil bir takım battaniye ve beziyle birlikte bende bir kundagın içine sarıp koymuştum gerek kalmadıCanim ben ekstra bir hirka koydum kendime lohusayken fazla terlenir dedi arkadaşım terin sogumasin diye koymak lazim dedi.
Birde kızlar arkadaşım mantıklı birsey söyledi bebek için hemsireye verilecek kiyafetleri penye battaniyesine bohça yap ve o şekilde verki sen o haldeyken kimse aramasin dedi.
Oo cok agir.Kizlarr biliyosunuz dogumumu yaptigimi sutumun hayirlisiyla geldigini falan sizlerle paylasmistim ..simdi bebegimize isim verme zamanimiz geldi nufus cuzdani falan ..ben cinar ismini istedigim icim esimde sagolsun kirmadi ok dedi sonrada bende babamin ismini vermeyi cok istiyorum dedi fakat kullanmiycaz sadece kimluginde yazicak dedi halit ..falat bende sevmiyorum kp ismini ama napim ok dedim kullanmiycaz diye..benim ailemde duyunca kp ne yaptiki torunada hakki var isimde diye dusunerekten duyunca kustuler aksam annem gelicekti kalmaya fakat gelmedi sradim aksam babam cikti annen gelmicek otur kocanla kp bak dedi napicam ben
bu kocalarıda hiç anlamıyorum nedir bu baba isim verme hevesi ey Allah ım ya sendeki, baba bizdeki ney?bizimkide öle istemişti ama kızımız oluyor Allah tan bu seferde anamın adı diye tutturmadı...Kizlarr biliyosunuz dogumumu yaptigimi sutumun hayirlisiyla geldigini falan sizlerle paylasmistim ..simdi bebegimize isim verme zamanimiz geldi nufus cuzdani falan ..ben cinar ismini istedigim icim esimde sagolsun kirmadi ok dedi sonrada bende babamin ismini vermeyi cok istiyorum dedi fakat kullanmiycaz sadece kimluginde yazicak dedi halit ..falat bende sevmiyorum kp ismini ama napim ok dedim kullanmiycaz diye..benim ailemde duyunca kp ne yaptiki torunada hakki var isimde diye dusunerekten duyunca kustuler aksam annem gelicekti kalmaya fakat gelmedi sradim aksam babam cikti annen gelmicek otur kocanla kp bak dedi napicam ben
Güle güle dağıt canım :) Aslında herkes kadar aldım sanki , bilmiyorumNe çok şey aldın sen ya :) bu arada çok sağol bebek şekerlerim geldi sayende oradan sipariş verdim
Herkese iyi günler kızlar.girmeyecektim ama bildirimlerinizi görünce cevap vermemek saygısızlık olurdu.
Açıkçası dün çok kırıldım birinin benim için hep tenkitleyici mesaj yazdığımı söylemesi ve buna kimsenin yorum yapmaması canımı sıktı.zira sükut ikrardandır demek ki böyle düşünülüyor dedim.yoksa bi kişinin lafıyla çekip gitmem ben. kişilik olarak haksızlığa dayanabilen biri değilim.
Hakkımda böyle bir genelleme yapılmasını hak etmedim.hee tenkite gelince tenkit aslında böyle olur; @ebru55
sen iki gün önce kanamam var yazıp burada bizim bile senin için telaş yapmamaıza,üzülmemize rağmen dr.a gitmeyeceksin(ki o gündyt.ebru arkadaşımızda sana kızdığını yazmıştı ben de onun mesajını beğenmiştim)sonra kusmaktan korktuğunu yazacaksın.gel de garipseme.ben garipsedim ve yazdığım mesaj da bu;
Doğumdan korkmamiz tabi ki normal de kusmaktan bu kadar korkmani anlayamadım açıkçası.
bundan dolayı hep sert ve tentitleyici mesaj yazmakla yaftaladı beni bu şahıs.aslında yazacak çok şey var da ben susuyorum.ve eşimin de dediği gibi sen niye çıkıyosun ki rahatsız olan gitsin
Arkadaşlar benim kafama takılan bi durum var.dr benim nst de sancı yüksek çıkınca alttan muayene etti.parmağını azıcık soktu.en azından ben öyle düşünüyorum ki parmağı ne kadar uzun olabilir.
parmağını soktuğunda bebeğin kafasının hemen orada olduğunu söylediyatış verdi ama ilişki yasak demedi.bebeğin kafası o kadar aşağıdaysa ilişki zarar verir yani.tabi öyle bişey yapmadık zaten wc zor gidiyom.
acaba dr.um da wc zor gidiyo bi de ekşın mı yapacakdiye söylemeye gerek duymamış olabilir mi?
Bende şimdi sıırf senin için pc açtımBen de telden giriyorum smiley tuşuna basınca yazdıklarım silindi bi kaç kez.ondan çok kullanmıyorum.bugün pc açtım.al sana smiley
geçmiş olsun canım o durum hakkında hiç bilgim yok ama dr.una güveniyosan onu dinle.yine de yerinde olsam içim rahat etsin diye başka bi dr.a da danışırdım.haftana gelince ben de 36.haftamdayım cuma bitiyor.erken doğum riskim var dr.um 36 bitince endişe edecek bişey yok büyük ihtimal köveze bile girmeyecek dedi.o konuda kafan rahat olsun.Herkese merhaba kızlar 36 hFta içindeyim son 3 günde Karaciğer enzimlerin yükseldiği için gebelik kolestazı diye bi durum oluştu yaşayan varmı içinizde?daha 4 haftam var fakat bu durumda acil sezeyan gerekliymiş(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?