2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canlar ctesi sezeryana gireceğim oğlum bir aksilik yapmazsa

Ameliyat öncesi tetkik yaptırmıştık çarşamba, tamamen aklımdan çıkmış, şimdi netten inceledim birçok değerim düşük ya da yüksek.

Gerçi yarın da son kontrol için gideceğiz ama var mı tetkik yaptıran, değerleriniz nasıl?

Bakalım doğunca beklentilerimizi karşılayacak mı Şiir Hanım

Reactions: GCA
haklısın ben de öyle düşündüm.sen de mi yatıyorsun?risk devam ediyor mu?ben de cumadan sonra doğsun istiyorum . o kadar zor ki sürekli yatmak sıkılıyor insan

benimki seninki kadar ciddi değildi. ilaçla doğumu durdurmaya gerek yok bu haftalarda artık, birkaç gün küvezde kalır demişti. açılma vs yoktu diye sadece işe gidemezsin dedi. zaten yatış vermese bile hareket edemiyorum ki. bir çorba yapsam sancıdan bütün akşam kıvranıyorum.

ben de cumadan sonra hurma yemeye başlayayım diyorum. bakalım inş sağlıkla kucaklarız, şu günler de biraz hızlı akar gider. karnım hep taş gibi. kardeşim taş gibi hatunsun diye dalga geçiyor artık

sana şimdi c.tesi de gelmez bir türlü. sağsağlim kavuşursun inş yavruna

Smiley konusunda katiliyorum ama benim tel yazarken gorunuyor. Mesaj yayinlaninca smiley lar gorunmuyor(simdi de oldugu gibi)

Ailenin yaptigi cok ayip olmus cnm. Basta sana bebegine sonra esin ve ailesine. Esinin babasi olmasi yetmez mi. Kendi babanin adini vermek istesen ayni tepkiyi verecekler mi acaba. Ne olursa olsun ailen sen dogum yapmissin 2 gun once boyle davranmaya haklari yok. GUNAH ya. Canim seni seven yaninda olur. Keyifleri bilir sen bebegine konsantre ol. Esin de basta dememis sanirim keske dha erken deseymis de surpriz olmasaymis... benim annem de yanimda olmadi o yuzden bende cok hassasim bu konuda tam yarama tuz bastin. Sen bebegine odaklan cnm hic kimse anne bsban dahil kimse icin bebegini ihmal etme

canım hiç stres yapma ya kilosu filan iyi önemli olan sağlıklı olması ya rabbim seninde hepimizinde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bende yarın doktora gideceğim benim minik en son 1870 gramdı ve bir hafta geriydi inşallah kilo almıştır ve sağlıklıdır
buaralar sığınamaz ve nefes alamaz oldum benım gıbı olan var mı....

Aminn Bende yarın doktora gideceğim seninle aramızda 10 gün var ve bende bu birkaç gündür yerlere göklere sığamıyorum sanki

Illa 5li 6 li takim olacak degil tulum aldiysan o da olur bere eldiven yedek al ama. Yoksa penye yelek ekle istersen

hknzlm ilk basta esine kizdim ben. Bu zamana dek isim konusu coktan netlesmis olmaliydi.. deseydi ki babamin adi kulagina okunsun ama cinar adi soylenecek genelde tamam. ailenin de kirilmasi normal onun babasi ise senin de baban var. Ama kusup trip atmasi da olmamis ailenin. Daha yeni dogumdan cikmissin yavruna kavusmussun. Senin gonlunu yapip pervane olacaklarina buyukleri idareyi dusunuyorsun bi de sen... Sen evladina odaklan. Ailen de yaptigi hatayi anlar...

MONNA bence de yapma bebek inmis.. ama ben yapcam yoksa bizim bebegin gelecegi yok

Herhangi bir yan etki olmadı hatta iğneden bir gün sonra kendimi çok çok iyi hissettim enerji veriyor artı olarak. İğneyi olduğum zamanlarda kalsiyum almamaya dikkat ettim çünkü demir ve kalsiyum birbirini yok ediyormus ve bir işe yaramıyormus iğne. Süt yoğurt falan yemedim içmedim o gün.

Kızlar ben bugün doğum yaptım. Ayrıntıyı sonra anlatırım. Bebeğimi küveze aldılar. Ne olur dua edin iyi olsun kuzum
ay geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah....niye küveze aldılar canım üzülme iyi olur inşallah....

hadi canım sen de bebek bahane ekşın şahaneseni gidi seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…