- 10 Temmuz 2013
- 3.628
- 5.604
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.521
Bakalım doğunca beklentilerimizi karşılayacak mı Şiir HanımOyiiii, adını seviyim emibirden gözümde böyle narin, kırılgan, naif bi kız canlandı adını görünce. Şekerleride çok güzel üstelik, eminim onunda güzel olacağı kadar. Bizde daha isim yok ki şeker olsun, çikolata olsun, ezik miyim bennn
Az önce iğne batar gibi bir ağrım oldu gözümüz aydın bu bir işaret benceayy çok şekerler.haftaya da gelmezse el birliğiyle gelip doğurtcaz zaten seni ona göre
Bence gelip biz doğurtcaz deyince tırstı senin kızAz önce iğne batar gibi bir ağrım oldu gözümüz aydın bu bir işaret bence
haklısın ben de öyle düşündüm.sen de mi yatıyorsun?risk devam ediyor mu?ben de cumadan sonra doğsun istiyorum . o kadar zor ki sürekli yatmaksıkılıyor insan
Cikartma diye elinden geleni yapip cocuk :))) yeri rahat demekki bak seni de rahat ettiriyoÇok güldüm kızıma okudum mesajı teyzeler senin gelmeni istiyor artık dedim bakalımBu haftalarda merdivenlerden bile daha hızlı inip çıkıyorum tuaf cidden :)
Canlar ctesi sezeryana gireceğim oğlum bir aksilik yapmazsa
Ameliyat öncesi tetkik yaptırmıştık çarşamba, tamamen aklımdan çıkmış, şimdi netten inceledim birçok değerim düşük ya da yüksek.
Gerçi yarın da son kontrol için gideceğiz ama var mı tetkik yaptıran, değerleriniz nasıl?
Smiley konusunda katiliyorum ama benim tel yazarken gorunuyor. Mesaj yayinlaninca smiley lar gorunmuyor(simdi de oldugu gibi)Can'ım yeniden hoşgeldin. Aslında arkadaşın o yazısından sonra ben cevap yazıp itiraz edecektim ama telefondan girdiğimde yazmak çok zor oluyor. Bilgisayarı açtığımda da konu uçmuş gitmişti. Senin hiçbir yazında tenkitleyici bir yaklaşım görmedim ben şimdiye kadar sadece smileyleri fazla kullanmıyorsun ve bu internet ortamında smiley de kullanılmayınca karşıdaki insan anlayamıyor sanırım bazı ifadelerin olumlu mu olumsuz mu olduğunu. Şimdi sen kimse birşey yazmamış deyince üzüldüm keşke yazsaydım dedim. Neyse konu kapandı nasılsa seni gördüğüme sevindim
Ailenin yaptigi cok ayip olmus cnm. Basta sana bebegine sonra esin ve ailesine. Esinin babasi olmasi yetmez mi. Kendi babanin adini vermek istesen ayni tepkiyi verecekler mi acaba. Ne olursa olsun ailen sen dogum yapmissin 2 gun once boyle davranmaya haklari yok. GUNAH ya. Canim seni seven yaninda olur. Keyifleri bilir sen bebegine konsantre ol. Esin de basta dememis sanirim keske dha erken deseymis de surpriz olmasaymis... benim annem de yanimda olmadi o yuzden bende cok hassasim bu konuda tam yarama tuz bastin. Sen bebegine odaklan cnm hic kimse anne bsban dahil kimse icin bebegini ihmal etmeKizlarr biliyosunuz dogumumu yaptigimi sutumun hayirlisiyla geldigini falan sizlerle paylasmistim ..simdi bebegimize isim verme zamanimiz geldi nufus cuzdani falan ..ben cinar ismini istedigim icim esimde sagolsun kirmadi ok dedi sonrada bende babamin ismini vermeyi cok istiyorum dedi fakat kullanmiycaz sadece kimluginde yazicak dedi halit ..falat bende sevmiyorum kp ismini ama napim ok dedim kullanmiycaz diye..benim ailemde duyunca kp ne yaptiki torunada hakki var isimde diye dusunerekten duyunca kustuler aksam annem gelicekti kalmaya fakat gelmedi sradim aksam babam cikti annen gelmicek otur kocanla kp bak dedi napicam ben
canım hiç stres yapma ya kilosu filan iyi önemli olan sağlıklı olması ya rabbim seninde hepimizinde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah35+3te 3.100 e boyu 50cmdi. Ciğerlerine baktı, inip çıkıyordu, "ciğerleri gelişmiş" dedi. Yani alınsa o kiloyla falan kendini kurtarır gibime geldi ama o sırada salya ve sümüklerimi sedyeye akıtıyor olduğumdan akıl edemedim.
Bilmiyorum çok kötü bir şey olsa, direkt alalım derdi gibime geliyor. Her cumartesi nst'ye ve kontrole gidiyoruz, bakalım bu cumartesi de aynı kalmışsa kilosu alır belki.
Hoş ben perşembeye başka doktora görüneceğim o kadar bekleyemem ama gene de ne bileyim kalbim çok pırpır.
Eşim "çok yiyorsun ondan kalbin sıkışıyor" diyorama stresliyim azıcık.
Hakkımızda hayırlısı.
Aminncanım hiç stres yapma ya kilosu filan iyi önemli olan sağlıklı olması ya rabbim seninde hepimizinde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bende yarın doktora gideceğim benim minik en son 1870 gramdı ve bir hafta geriydi inşallah kilo almıştır ve sağlıklıdır
buaralar sığınamaz ve nefes alamaz oldum benım gıbı olan var mı....
Illa 5li 6 li takim olacak degil tulum aldiysan o da olur bere eldiven yedek al ama. Yoksa penye yelek ekle istersenKızlar ben hastane çıkış setini 1 tane 10 ' lu aldım. Yetmez mi ? Gerçi çıkana kadar çoktan kirlenmiş olacak :) Doğduğunda onu giydiriyorlar değil mi , o işe yarıyor :))))
Herkes ek olarak 5'li - 6'lı da aldı mı ?
Şimdi bir arkadaş liste paylaşınca dikkatimi çekti , gerekiyorsa ben de alayım
Hastane Çantası'na da tulum , 3 tane pijama takımı , iç zıbın , çıt çıtlı body , yelek , bebek havlusu , penye battaniye , kundak battaniye vs koydum.
Bu arada bebeğe de hamak aldım rahat sallanır diye, beşik hevesim de çok vardı ; artık onu da dizginledim , halbuki beğeniyordum.Böyle süslü püslü pek şirin görünüyordu.Park yatağın yanına gereksiz diye almadım.Yatak odasında hem beşik , hem park yatak...İçimde kaldı ama...Böyle de kötü huylarım var işte O da olsun , bu da olsun....Biri beni durdursuuuuun.
Eşim diyor ki , küçük çocuklar gibi , barbie bebeğin şuyu da olsun , buyu da olsun , oyun gibi oynuyorsun diyor.
Bugün bebek şekerleri geldi haftaya da kendisi gelir inşallah
Herhangi bir yan etki olmadı hatta iğneden bir gün sonra kendimi çok çok iyi hissettim enerji veriyor artı olarak. İğneyi olduğum zamanlarda kalsiyum almamaya dikkat ettim çünkü demir ve kalsiyum birbirini yok ediyormus ve bir işe yaramıyormus iğne. Süt yoğurt falan yemedim içmedim o gün.Cevap için teşekkür ederim, bana hergün olmak üzere on tane verdi beşini oldum kalanı da olup kan tahlili alacağım inşallah ben de görürüm faydasını çünkü solusyon ve tablet şeklinde olanlar işe yaramadı, peki kaşıntı ya da herhangi bir yan etki yaptı mı sizde?
ay geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah....niye küveze aldılar canım üzülme iyi olur inşallah....Kızlar ben bugün doğum yaptım. Ayrıntıyı sonra anlatırım. Bebeğimi küveze aldılar. Ne olur dua edin iyi olsun kuzum
hadi canım sen de bebek bahane ekşın şahanehknzlm ilk basta esine kizdim ben. Bu zamana dek isim konusu coktan netlesmis olmaliydi.. deseydi ki babamin adi kulagina okunsun ama cinar adi soylenecek genelde tamam. ailenin de kirilmasi normal onun babasi ise senin de baban var. Ama kusup trip atmasi da olmamis ailenin. Daha yeni dogumdan cikmissin yavruna kavusmussun. Senin gonlunu yapip pervane olacaklarina buyukleri idareyi dusunuyorsun bi de sen... Sen evladina odaklan. Ailen de yaptigi hatayi anlar...
MONNA bence de yapma bebek inmis.. ama ben yapcam yoksa bizim bebegin gelecegi yok
Anammmm kim gelmis kim gelmiss... kiz nereye gidiyosun daha dur hepimiz dogurucaz bir suru konuscak sey var.oooooo daha cok isimiz vsr cokBen de telden giriyorum smiley tuşuna basınca yazdıklarım silindi bi kaç kez.ondan çok kullanmıyorum.bugün pc açtım.al sana smiley
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?