2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aminn Bende yarın doktora gideceğim seninle aramızda 10 gün var ve bende bu birkaç gündür yerlere göklere sığamıyorum sanki
aynen canım ya burun tıkanıklığı nefes alamayınca doğum yapıyormuşum gibi nefes alıp veriyorum
bebiş bir tarafa toplanıp kaburgamı oyuyorbel fıtığım iyice azdı oturunca bile kalkamıyorumrabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

O ayri zaten
Aman koca göbekle ne ekşını kaldi
Aboovvv aramızda hem geceleri fosur fosur uyuyanlar hem hala ekşın yapanlar var he mi?
Benim geçen elim eşimin bacağına çarptı yatakta, "çok pardon" dedim, o da "önemli değil" dedi.
Aramızdaki en heyecanlı ekşın dolu yakınlaşma oydu

Aynen canım sen biliyorsun bi oyun halisi almadim cok sıkıştık dedim hatta dun 100 lr kar edeyim diye boyayi netten getirttim...bi is bulsaydi da rahatlasaydik bu piyasada da coook zor

Hahhahaaa ben de taaa 13. haftamda fitil kullaniyordum esim yerlestiriyordu hamileligim boyunca bizim aramizdaki tek ekşın o oldu sonra fitili biraktim aaaaaahhh aaahhh aynen bu moddayim

geçmiş olsun canım. bişey sorucam ebe niye muayene ediyoki doğum başlamadan onu anlamadım?

Ne ekşını yaa 26. Haftadan tık yok. Artik sizli bizli konusuyoruz
Senin icin istediler sanirim sampuani dimi bebegi yikamiolar cunku

Doğumumda da çalıştırsın derken doğum hediyesini mi kastediyosun
bu arada 1000 lira bi çantaya gerçekten çok.ama napsın sen mutlu olursun diye almış kızma
ama mutlu olmadim nankor muyum neyim canim... eger Rabbim o gunleri gormeyi nasip ederse o gunden bana bi hatira kalsin istiyorum.. dugunumuzde duvagimi acmadan yuz gorumlugu takmisti evde de kendi o geceden hatira kalsin diye bi yuzuk takmisti ilk beraber olmamizdan az once... salonda takilani ev alirken sattik benim icin bi degeri yoktu bize ozel degildi cunku ama diger yuzugume gozum gibi bakiyorum Allah kismet ederse de saklarim.. tabi dogumda da illa maddi degeri olan birsey olmasina gerek yok belki ucumuzun bi fotosunun cerceveletilmis hali bile olabilir

Çok geçmiş olsun üzüldüm tansiyon baksaydin evde alet varsa.surekli kanama devam ederse kbb ye git istersen.kılcal damar catlamasi olabilir mis.yakiyorlarmis kolay bi islemmis.
Benim çok şükür kanama olmadi tekrar.
tesekkurler canim tansiyonum hep 9 a 6... hamilelikle ortaya cikti gecmezse giderim az kaldi simdi bir de onu cikarmayayim basima

Biz de eksin tam gaz gitti
Ama artik korkuyorum gerci bu oglan.gelmezse devam etcem belki rahatsiz olur da geleyim der

Hahah bayıldım rüyanın. Bende görürüm böyle saçma sapan seyler

Ay tabiki canım sonuçta hangimizin gelisimi bir ki.dogduktan sonraki durum daha önemli o zaman belli olucak asıl genetigi yada gelişim süreci.bazi cocuk tosun gibi doguyor sonra fos ama bazisi da minnacik iki ay sonra taniyamiyosun tombiki. Ergenlik döneminde de mesela bazilarimiz evrim geçirirken bazilarimiz hep düzenli gelişim gösteriyor gibi.yani bu işin kesin standarti yok

Dün ögrendim ki doğduktan sonra bizim hastane giydiriyor bebekleri tam tekmil bir takım battaniye ve beziyle birlikte bende bir kundagın içine sarıp koymuştum gerek kalmadı

Nasil yani canim sen kiyafet vermiyormusun hastane mi sponsor oluyor iyiymiş valla bizde dünya kadar para vercez bizede olsunlar bana ne:))

yok canım nankörlükten değil biz hep geleceği düşünüyoruz kadınlar olarak.ailemiz için.inş onu da düşünür zaten eşin merak etme.benimkinin aklına gelir mi bilmiyorum çünkü düğünde eşe hediye alındığını da biliyor mu emin değilim eşimin tarafı biraz odundur bu konularda.ailesinden duyduğunu sanmıyorum.ama bi hediye almazsa kırılırım açıkçası

Nasil yani canim sen kiyafet vermiyormusun hastane mi sponsor oluyor iyiymiş valla bizde dünya kadar para vercez bizede olsunlar bana ne:))
Hastaneye sorup ona göre goturmekte fayda var ilk doğumda sadece gecelik ve makyaj malzemesi götürmüştüm. Çıkarken de bi çanta eşya şampuan ıslak mendil falan vermişti hastane. Ama şimdikinde anca hasta bezi veriyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…