- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.541
O ayri zatenhadi canım sen de bebek bahane ekşın şahaneseni gidi seniiii
aynen canım ya burun tıkanıklığı nefes alamayınca doğum yapıyormuşum gibi nefes alıp veriyorumAminnBende yarın doktora gideceğim seninle aramızda 10 gün var ve bende bu birkaç gündür yerlere göklere sığamıyorum sanki
Aboovvv aramızda hem geceleri fosur fosur uyuyanlar hem hala ekşın yapanlar var he mi?O ayri zaten
Aman koca göbekle ne ekşını kaldi
Aynen canım sen biliyorsun bi oyun halisi almadim cok sıkıştık dedim hatta dun 100 lr kar edeyim diye boyayi netten getirttim...bi is bulsaydi da rahatlasaydik bu piyasada da coook zorBen olsam ben de kızarım , 1000 lira az mı :)
Artık para hesabım, bebeğe şunu alırız , bunu alırız diye hesap etmekle geçiyor.
Eşim bana da yıl dönümü hediyesi çiçek almış , seninkine göre çok uygun kaçacak şimdi yazınca 70 lira , ben ona bile çok dedim.Paraya yazık , dedim. :)
Onun yerine bebeğe giysi vs alsa daha mutlu olurdum.
Hahhahaaa ben de taaa 13. haftamda fitil kullaniyordum esim yerlestiriyordu hamileligim boyunca bizim aramizdaki tek ekşın o oldu sonra fitili biraktim aaaaaahhh aaahhhAboovvv aramızda hem geceleri fosur fosur uyuyanlar hem hala ekşın yapanlar var he mi?
Benim geçen elim eşimin bacağına çarptı yatakta, "çok pardon" dedim, o da "önemli değil" dedi.
Aramızdaki en heyecanlı ekşın dolu yakınlaşma oydu
Ay bayildim bittim ne kadar sekermis bunlar :) bende dun sitede baktim orda o kadar hosuma gitmemisti. Elmas şekerlemeden bunlar dimi canim?Bugün bebek şekerleri geldi haftaya da kendisi gelir inşallah
geçmiş olsun canım. bişey sorucam ebe niye muayene ediyoki doğum başlamadan onu anlamadım?Kizlar persembe gunu sezaryanla alcak bebegimi doktor ebe cok zorladigi icin nisanim bozulmus buyuk ihtimalle muane kanamasi okdr olmaz dedi doktor haberdar et demistiniz ileri haftada olanlar dikkat edin ebeler onemsemiyo dogum baslarsa baslasin mantiginda olduklarindan ayarsiz sokuyolar ellerini neyse duanizda benide unutmayin
Neee ıgne mı battı allahm gelıo bı dogum daha gelıoAz önce iğne batar gibi bir ağrım oldu gözümüz aydın bu bir işaret bence
sana şimdi c.tesi de gelmez bir türlü. sağsağlim kavuşursun inş yavruna
Ayyoblomovunhirkasi bana noluyosa c.tesi doğumum var deyince heyecanlandım ben seni düşünemiyorum.sağ salim kavuşursun inş.yavruna
Ne ekşını yaa 26. Haftadan tık yok. Artik sizli bizli konusuyoruzAboovvv aramızda hem geceleri fosur fosur uyuyanlar hem hala ekşın yapanlar var he mi?
Benim geçen elim eşimin bacağına çarptı yatakta, "çok pardon" dedim, o da "önemli değil" dedi.
Senin icin istediler sanirim sampuani dimi bebegi yikamiolar cunkuAy kızlar 1000 tl ye çanta değilde altın kolye bilezik yüzük falan alsa çok sevinirim valla
Bu arada hastane çantanıza duş jeli ve şampuanı da ekleyin dedi gideceğim özel hastanenin ebesi. Ben de numunelerden koydum çantama.
Son olarak hepimiz hamileyiz ve hassasız. Burda bi arkadaşı korurken diğerini üzmeyelim. Diğer arkadaş da düşmüştü morali hala iyi değil belkide. Anlayışlı olmalıyız arkadaşlar. Bu aya kadar böyle şeyler pek yaşamadık. Demek ki bu ay her şeyden nem kapar hale gelmişiz. Hadi barışın kızlar ne olduysa oldu. Ben kimsenin kötü niyetle birşey söylediğini sanmıyorum. Doğuma giderken küslük olmasın isterim kimsenin arasında.
ama mutlu olmadim nankor muyum neyim canim... eger Rabbim o gunleri gormeyi nasip ederse o gunden bana bi hatira kalsin istiyorum.. dugunumuzde duvagimi acmadan yuz gorumlugu takmisti evde de kendi o geceden hatira kalsin diye bi yuzuk takmisti ilk beraber olmamizdan az once... salonda takilani ev alirken sattik benim icin bi degeri yoktu bize ozel degildi cunku ama diger yuzugume gozum gibi bakiyorum Allah kismet ederse de saklarim.. tabi dogumda da illa maddi degeri olan birsey olmasina gerek yok belki ucumuzun bi fotosunun cerceveletilmis hali bile olabilirDoğumumda da çalıştırsın derken doğum hediyesini mi kastediyosun
bu arada 1000 lira bi çantaya gerçekten çok.ama napsın sen mutlu olursun diye almış kızma
tesekkurler canim tansiyonum hep 9 a 6... hamilelikle ortaya cikti gecmezse giderim az kaldi simdi bir de onu cikarmayayim basimaÇok geçmiş olsun üzüldümtansiyon baksaydin evde alet varsa.surekli kanama devam ederse kbb ye git istersen.kılcal damar catlamasi olabilir mis.yakiyorlarmis kolay bi islemmis.
Benim çok şükür kanama olmadi tekrar.
Aboovvv aramızda hem geceleri fosur fosur uyuyanlar hem hala ekşın yapanlar var he mi?
Hahah bayıldım rüyanın. Bende görürüm böyle saçma sapan seylerGünaydın kızlar dün gece biraz daha iyi uyudum maşallah cok şükür ama bu seferde bir ruya gördüm komik
Bebegimi meraktan dogurmusum ama bi bakiyorum elim kadar minnak elime aliyorum kayiyor esimin yanın koyuyorum ağlıyor allahim bu cok küçük bunu nasıl geri sokucam diyorum yutsam olmaz aşağıdan girmez diyorum bi bunalıma giriyorum sonra uyaniyorum çok şükür içimde diyorum.
Ayyyy fenaydi yaaaA
Bence de artık genetik özellikler baskın olmaya başladı.Perinatolog benim bebeğime de genetik olarak minyon , dedi. Boyu iyi ama ortalamaya göre kilosu az. Gelişimde de karın çevresi 1 hafta kadar geri çıkıyor hep.Biz de uzun boylu , ince bir çocuk olacak diye bekliyoruz artık :)
Dün ögrendim ki doğduktan sonra bizim hastane giydiriyor bebekleri tam tekmil bir takım battaniye ve beziyle birlikte bende bir kundagın içine sarıp koymuştum gerek kalmadı
yok canım nankörlükten değil biz hep geleceği düşünüyoruz kadınlar olarak.ailemiz için.inş onu da düşünür zaten eşin merak etme.benimkinin aklına gelir mi bilmiyorum çünkü düğünde eşe hediye alındığını da biliyor mu emin değilim eşimin tarafı biraz odundur bu konularda.ailesinden duyduğunu sanmıyorum.ama bi hediye almazsa kırılırım açıkçasıama mutlu olmadim nankor muyum neyim canim... eger Rabbim o gunleri gormeyi nasip ederse o gunden bana bi hatira kalsin istiyorum.. dugunumuzde duvagimi acmadan yuz gorumlugu takmisti evde de kendi o geceden hatira kalsin diye bi yuzuk takmisti ilk beraber olmamizdan az once... salonda takilani ev alirken sattik benim icin bi degeri yoktu bize ozel degildi cunku ama diger yuzugume gozum gibi bakiyorum Allah kismet ederse de saklarim.. tabi dogumda da illa maddi degeri olan birsey olmasina gerek yok belki ucumuzun bi fotosunun cerceveletilmis hali bile olabilir
Hastaneye sorup ona göre goturmekte fayda var ilk doğumda sadece gecelik ve makyaj malzemesi götürmüştüm. Çıkarken de bi çanta eşya şampuan ıslak mendil falan vermişti hastane. Ama şimdikinde anca hasta bezi veriyolar.Nasil yani canim sen kiyafet vermiyormusun hastane mi sponsor oluyor iyiymiş valla bizde dünya kadar para vercez bizede olsunlar bana ne:))
evet canım. Duş jelini de şampuanı da benim için istediler.Ne ekşını yaa 26. Haftadan tık yok. Artik sizli bizli konusuyoruz
Senin icin istediler sanirim sampuani dimi bebegi yikamiolar cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?