- 26 Ocak 2014
- 786
- 793
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.561
Saol canim dustum ya ben bebegin hareketlerini uzun zaman hissedemedim dusmeye bagli acilma kanama fln varmi diye bakti daha beter eettigeçmiş olsun canım. bişey sorucam ebe niye muayene ediyoki doğum başlamadan onu anlamadım?
Ayyy bende öyle olmusum yaa dışarda yemek bile yesek 100 liraya o parayla şunu alırdık ogluşa diyorum bide yedikten sonra pişman oluyorumBen olsam ben de kızarım , 1000 lira az mı :)
Artık para hesabım, bebeğe şunu alırız , bunu alırız diye hesap etmekle geçiyor.
Eşim bana da yıl dönümü hediyesi çiçek almış , seninkine göre çok uygun kaçacak şimdi yazınca 70 lira , ben ona bile çok dedim.Paraya yazık , dedim. :)
Onun yerine bebeğe giysi vs alsa daha mutlu olurdum.
Bunun benzeri bizde de olmustu.. Esim bilmiyormus ailesi de dememis. Usulen insan hediye bekliyor.. milyarlik seyler degil ama dusunup jest yapmalari bile birsey.yok canım nankörlükten değil biz hep geleceği düşünüyoruz kadınlar olarak.ailemiz için.inş onu da düşünür zaten eşin merak etme.benimkinin aklına gelir mi bilmiyorum çünkü düğünde eşe hediye alındığını da biliyor mu emin değilim eşimin tarafı biraz odundur bu konularda.ailesinden duyduğunu sanmıyorum.ama bi hediye almazsa kırılırım açıkçası
yok canım nankörlükten değil biz hep geleceği düşünüyoruz kadınlar olarak.ailemiz için.inş onu da düşünür zaten eşin merak etme.benimkinin aklına gelir mi bilmiyorum çünkü düğünde eşe hediye alındığını da biliyor mu emin değilim eşimin tarafı biraz odundur bu konularda.ailesinden duyduğunu sanmıyorum.ama bi hediye almazsa kırılırım açıkçası
anlatayim canım tüm altınlarimi satıp ikinci arabayı aldı sözde bana alıyormuş dogum hediyesi ustume yapacakmis ama bir aksilik sonucu kendi üstüne yapması gerekti olan benim altınları olduAnlat da gülelim bari merak ettim
bak hele devrem akıllı otur her an dogurabilirim ha banada birsey demedi ammaArkadaşlar benim kafama takılan bi durum var.dr benim nst de sancı yüksek çıkınca alttan muayene etti.parmağını azıcık soktu.en azından ben öyle düşünüyorum ki parmağı ne kadar uzun olabilir.
parmağını soktuğunda bebeğin kafasının hemen orada olduğunu söylediyatış verdi ama ilişki yasak demedi.bebeğin kafası o kadar aşağıdaysa ilişki zarar verir yani.tabi öyle bişey yapmadık zaten wc zor gidiyom.
acaba dr.um da wc zor gidiyo bi de ekşın mı yapacakdiye söylemeye gerek duymamış olabilir mi?
Cook tatlılar bizé de ayır yaaBugün bebek şekerleri geldi haftaya da kendisi gelir inşallah
Valla canım haklısın yani bende maddi değeri olmayan beş taş istedim teee beş ay önce lafını soktum doğurunca alırsın artık diyeama mutlu olmadim nankor muyum neyim canim... eger Rabbim o gunleri gormeyi nasip ederse o gunden bana bi hatira kalsin istiyorum.. dugunumuzde duvagimi acmadan yuz gorumlugu takmisti evde de kendi o geceden hatira kalsin diye bi yuzuk takmisti ilk beraber olmamizdan az once... salonda takilani ev alirken sattik benim icin bi degeri yoktu bize ozel degildi cunku ama diger yuzugume gozum gibi bakiyorum Allah kismet ederse de saklarim.. tabi dogumda da illa maddi degeri olan birsey olmasina gerek yok belki ucumuzun bi fotosunun cerceveletilmis hali bile olabilir
Konu hakkında bilgim yok arkadaşım, benim 26.haftada baş aşağı dedi doktor ve her kontrolde de yineledi. Hoşgeldiniz bu arada ilk msjınıza cvp vermek istedim.Merhaba kızlar. bende uzun zamandır bu sayfayı takip edip teknoloji ile hiç alakası olmadığından yazamayanlardanım. sizinle birlikte kah gülüyorum kah ağlıyorum en çok da öğreniyorum, iyiki varsınız :) ben 26 yaşındayım ve gebzedeyim. ilk bebişimi(hala bi adı olmayan kızımızı:) hasretle bekliyorum. 36+3teyiz . bebeğimin baş ölçüsü 2 hafta önden gidiyor ve hala dönmedi. Benim gibi bebeği hala doğum pozisyonu almamış olan var mı?yersiz mi stres yapıyorum merak ettim :/
anladım canım umarım her şey yolunda gider sıkma canını :)Saol canim dustum ya ben bebegin hareketlerini uzun zaman hissedemedim dusmeye bagli acilma kanama fln varmi diye bakti daha beter eetti
tesekkurler canim tansiyonum hep 9 a 6... hamilelikle ortaya cikti gecmezse giderim az kaldi simdi bir de onu cikarmayayim basima
Saol canim dustum ya ben bebegin hareketlerini uzun zaman hissedemedim dusmeye bagli acilma kanama fln varmi diye bakti daha beter eetti
Bende zorla dogum hedıyesı ıstıom esmdn smdıden dusun falan yapymBen esime bugun dogumda almasini istedigim seyi gonderdim bakalim alacak mi? Verdigi cevap daha cok istedigim seyle ilgiliydi yani ondan istedigimi almasada olur :)
İlk dogumumda altin kolye almisti esim kiza da kunye yaptirmisti eve geldigimiz gibi getirip takti. Bu arada hamile oldugumu ogrendigimizde de altin bileklik almisti. Adam urfali olunca baska turlu hediyeler almiyor benimde isime geliyor
Ben varım ve evet yersiz stres yapiyosun :) Nerden biliyorum bende yaptım çünkü ve dayanamadım dün başka Dr. A gittim. Dr bebeğimin yan durduğunu ama doğum anında bile donebilecegini soylediMerhaba kızlar. bende uzun zamandır bu sayfayı takip edip teknoloji ile hiç alakası olmadığından yazamayanlardanım. sizinle birlikte kah gülüyorum kah ağlıyorum en çok da öğreniyorum, iyiki varsınız :) ben 26 yaşındayım ve gebzedeyim. ilk bebişimi(hala bi adı olmayan kızımızı:) hasretle bekliyorum. 36+3teyiz . bebeğimin baş ölçüsü 2 hafta önden gidiyor ve hala dönmedi. Benim gibi bebeği hala doğum pozisyonu almamış olan var mı?yersiz mi stres yapıyorum merak ettim :/
Hoşbulduk :) cevap için teşekkür ederim. sağlıcakla bebeğinize kavuşmanızı dilerim :)Konu hakkında bilgim yok arkadaşım, benim 26.haftada baş aşağı dedi doktor ve her kontrolde de yineledi. Hoşgeldiniz bu arada ilk msjınıza cvp vermek istedim.
umarım dediğiniz gibi yersizdir çünkü benim kız anasına çekmiş azcık tombiş:) iri bebeklerinde dönmesinin zor olduğunu söylüyorlar. Cevap için teşekkürler, hayırlı doğumlar :)Ben varım ve evet yersiz stres yapiyosun :) Nerden biliyorum bende yaptım çünkü ve dayanamadım dün başka Dr. A gittim. Dr bebeğimin yan durduğunu ama doğum anında bile donebilecegini soyledi
doğum hediyesi almazsa üzülürüm tabi ama benimki 2 gece hastaneye yattığım için 1300 lira bayıldı hastaneyedaha doğum da var. adam altın kolye alır mı şu durumda bilmiyorum TwoPrincess DonukPudra
Senin araba olaylarına da çok güldüm besipse86 neyse plakayı değiştirirken birini al üstüne sen
Ay nerdeeeeee gelmeye wala hic niyeti yok randevum wardi nst de hic birsey cikmadiben de her sabah heyecanla bakıyorum @Sekizhaziran vehavvaku doğurdu mu diye ama yok bu gidişle sizden önce doğuracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?