2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ayyy bende öyle olmusum yaa dışarda yemek bile yesek 100 liraya o parayla şunu alırdık ogluşa diyorum bide yedikten sonra pişman oluyorum yemedende olmuyorum yani

Bunun benzeri bizde de olmustu.. Esim bilmiyormus ailesi de dememis. Usulen insan hediye bekliyor.. milyarlik seyler degil ama dusunup jest yapmalari bile birsey.
Evlendikten sonra ben.dile getirmistim.esime kirginligimi... maddi olarak deger bicilecek sey olmasa da bir kupe basit bir sey de olsa gonlumu hos etmeliydin diye.
Simdi sagolsun onun da icine oturdu demek gecenlerde goturdu ne istiyorsan sec dogum hediyen olcak dedi.. oyle aldik. Cok da mutlu oldum.
Biz bayanlar ufak seylerden mutlu oluyoruz da erkekler cidden bazen odunsu olup dusunmuyorlar.

Merhaba kızlar. bende uzun zamandır bu sayfayı takip edip teknoloji ile hiç alakası olmadığından yazamayanlardanım. sizinle birlikte kah gülüyorum kah ağlıyorum en çok da öğreniyorum, iyiki varsınız :) ben 26 yaşındayım ve gebzedeyim. ilk bebişimi(hala bi adı olmayan kızımızı:) hasretle bekliyorum. 36+3teyiz . bebeğimin baş ölçüsü 2 hafta önden gidiyor ve hala dönmedi. Benim gibi bebeği hala doğum pozisyonu almamış olan var mı?yersiz mi stres yapıyorum merak ettim :/

Ben esime bugun dogumda almasini istedigim seyi gonderdim bakalim alacak mi? Verdigi cevap daha cok istedigim seyle ilgiliydi yani ondan istedigimi almasada olur :)
İlk dogumumda altin kolye almisti esim kiza da kunye yaptirmisti eve geldigimiz gibi getirip takti. Bu arada hamile oldugumu ogrendigimizde de altin bileklik almisti. Adam urfali olunca baska turlu hediyeler almiyor benimde isime geliyor

Anlat da gülelim bari merak ettim
anlatayim canım tüm altınlarimi satıp ikinci arabayı aldı sözde bana alıyormuş dogum hediyesi ustume yapacakmis ama bir aksilik sonucu kendi üstüne yapması gerekti olan benim altınları oldu öncesi de var bekarken aldigim arabamı da sattı yenisini alalım diye onuda kendi üstüne yapti güler misin ağlar mısın hiç kötü niyetle yapmadı ama komik durum herşeyimi satıp tekrar alıp üstüne yaptı ne diyim ben şimdi buna hayırlı olsun dedim plakayı değişirken üstüme yapacakmış diye isim yazdirmis gereksiz gördüm bende sonuçta fark etmez ha benim üstüme ha onun birde onun masrafı çıktı simdi

bak hele devrem akıllı otur her an dogurabilirim ha banada birsey demedi amma malesef eksin meksin yok artik

Bugün bebek şekerleri geldi haftaya da kendisi gelir inşallah
Cook tatlılar bizé de ayır yaa

Valla canım haklısın yani bende maddi değeri olmayan beş taş istedim teee beş ay önce lafını soktum doğurunca alırsın artık diyebakalım bir hevesle bekliyorum ama sanki unutmuş gibi duruyor

Konu hakkında bilgim yok arkadaşım, benim 26.haftada baş aşağı dedi doktor ve her kontrolde de yineledi. Hoşgeldiniz bu arada ilk msjınıza cvp vermek istedim.

tesekkurler canim tansiyonum hep 9 a 6... hamilelikle ortaya cikti gecmezse giderim az kaldi simdi bir de onu cikarmayayim basima

Geçmezse git canim kan lazim bize.hemde dogum zamani kanarsa stres olma.insallah kanamz bi daha.eğilerek birşeyler yapma.sakin olmaya çalış dinlen :) ve burnumuz çok kuruyi sterimar sprey var.okyanus suyu ondan al istersen doktorad anisip.nemlendirir temizler.

Bende zorla dogum hedıyesı ıstıom esmdn smdıden dusun falan yapym umarım dogum hedıyem olur .d ıstedgm bsy alma knusnda snr tanımıorz ama ıs suprze gelnce parayı werym sn al oluo .d neyse bu sefer ıtıraz etmycem .d .d

Ben varım ve evet yersiz stres yapiyosun :) Nerden biliyorum bende yaptım çünkü ve dayanamadım dün başka Dr. A gittim. Dr bebeğimin yan durduğunu ama doğum anında bile donebilecegini soyledi

Konu hakkında bilgim yok arkadaşım, benim 26.haftada baş aşağı dedi doktor ve her kontrolde de yineledi. Hoşgeldiniz bu arada ilk msjınıza cvp vermek istedim.
Hoşbulduk :) cevap için teşekkür ederim. sağlıcakla bebeğinize kavuşmanızı dilerim :)

Canim umarım iyisindir sende sorun yoktur ebru55

Kizlaar bu arada doğumdan geldim şimdi amma ben dogurmadim arkadaşım doğurdu 40 haftası dolmuş beş günde geçmişti artık sezo yaptılar kızı nazlı çıktı masallah çok tatliydi MONNA bana diyecen şimdi ne işin var az daha sen doğuracan otur evinde diye ama ne yapayım çok sıkıldım yatmaktan sonra fark ettim ki biraz daha kalırsam bende doğuracağım geri geldim eve yatiyom simdi

Ben varım ve evet yersiz stres yapiyosun :) Nerden biliyorum bende yaptım çünkü ve dayanamadım dün başka Dr. A gittim. Dr bebeğimin yan durduğunu ama doğum anında bile donebilecegini soyledi
umarım dediğiniz gibi yersizdir çünkü benim kız anasına çekmiş azcık tombiş:) iri bebeklerinde dönmesinin zor olduğunu söylüyorlar. Cevap için teşekkürler, hayırlı doğumlar :)

doğum hediyesi almazsa üzülürüm tabi ama benimki 2 gece hastaneye yattığım için 1300 lira bayıldı hastaneye daha doğum da var. adam altın kolye alır mı şu durumda bilmiyorum TwoPrincess DonukPudra
Senin araba olaylarına da çok güldüm be sipse86 neyse plakayı değiştirirken birini al üstüne sen

Almasa da dusunmesi yeter canim haliyle masraflar artacak, adamlara da hak vermek lazim.

MONNA valla canım geçen takıldım zaten başka birseyim kalmadı ha üstüne alacağın diye beni de aldın dedim zaten öyle söyledi ama artık yapmasa da bir şey demem zaten daha dur artık maaş çekmeye gidemiyorum diye maaş kartımı da aldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…