- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.581
Yok canim yok daha doguramadim bende hergun heycanla bekliyorum bugun nstde hic birsey cikmadi.doktorum cati muayneside yapmiyorum dedi aciklik var mi yok mu onuda bilmiyorum beklemedeyim inss bugun yarin dogururum :)))))(Ben her sabah girdiğimde acaba sürpriz doğan var mı diye merak ediyorum. Bir de günü yakın olduğu içinhavvaku @Sekizhaziran ve @DonukPudra özel merak ettiklerim. Ayrıca sipse86 ve @MONNA da açıklık olduğu için onlarıda takipteyim.
Herzaman beklerim tatlımB
biraz geç gördüm ya Gelirdim ohh neyse sen aç kapıyı ögle sütüne geleyim
Rabbim acil şifalar versnhttps://www.change.org/p/bebeğimin-yaşamak-için-acil-yardımınıza-ihtiyacı-smahastalarıumutsuzdeğil-muezzinogludr?recruiter=220871321&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_facebook_responsive&utm_term=mob-xs-share_petition-custom_msg&fb_ref=Default
arkadaşlar merhaba ,arkadaşımın bebeği hastaymış,aşının onayını devlet geciktiriyormuş,o da imza kampanyası başlatmış,ben de elimden geldiğince çok kişiye ulaşmaya çalışıyorum,aklıma burası da geldi.sadece onun bebeği için değil bu kampanya tüm bu hastalığı çeken bebeler için, yeter ki bebekler ölmesin.
Insallah canimmanladım canım umarım her şey yolunda gider sıkma canını :)
amin canım,inan sabahtan beri ağlıyorum,çok zor durumdayım diye mesaj atmış.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Rabbim acil şifalar versn
Persembeyi heyecanla bekliyorum canimCanim umarım iyisindir sende sorun yokturebru55
Kizlaar bu arada doğumdan geldim şimdi amma ben dogurmadim arkadaşım doğurdu 40 haftası dolmuş beş günde geçmişti artık sezo yaptılar kızı nazlı çıktı masallah çok tatliydi @MONNA bana diyecen şimdi ne işin var az daha sen doğuracan otur evinde diye ama ne yapayım çok sıkıldım yatmaktansonra fark ettim ki biraz daha kalırsam bende doğuracağım geri geldim eve yatiyom simdi
Kahve rengi seklinde devam ediyo persembe sezeryana gircem dualarinizi eksik etmeyinNasıl oldun gittinmi tekrar.kanaman yok demi insallah.
Benimkine de kafasi 1 hafta önde dediler, ve hala dönmedi benimkideMerhaba kızlar. bende uzun zamandır bu sayfayı takip edip teknoloji ile hiç alakası olmadığından yazamayanlardanım. sizinle birlikte kah gülüyorum kah ağlıyorum en çok da öğreniyorum, iyiki varsınız :) ben 26 yaşındayım ve gebzedeyim. ilk bebişimi(hala bi adı olmayan kızımızı:) hasretle bekliyorum. 36+3teyiz . bebeğimin baş ölçüsü 2 hafta önden gidiyor ve hala dönmedi. Benim gibi bebeği hala doğum pozisyonu almamış olan var mı?yersiz mi stres yapıyorum merak ettim :/
Allah yardim etsin dogum baslamis mi demek ki.sağlıkla ikinizde kurtulursunuz insallah.Sorun neymis peki neden kanama olmuş neden sezaryen yap.ak istediler.Kahve rengi seklinde devam ediyo persembe sezeryana gircem dualarinizi eksik etmeyin
Bu arada epidural normal doğum yaptım. Dün sabah kontrolüm vardı. Açıklık 3 4 cm olunca yatış yapıldı suni sancı verildi. Çok dikişim var iyileşmeye çalışıyorum diğer yandan süt artırmaya çalışıyorum.
Epidural sancı çekerken baya işe yaradı ama sonraki dozlar bana mısın demedi. Doğum ağrısını çıkışını dikişleri falan hissettim. Geçti bitti çok şükür. İnş oğlumu evimize götürebilirsek daha güzel olacak :)
Gecmis olsun Allah acils ifa versin hemen ciksin insallah evine bebis.normal mi oldu dogum. Solunum sıkıntılı olduğu icinmi hastanede.Çok çok meme basini uyar ve sağ sütun hızlı gelsinKızlar çok sağolun bebeğimi öğlen görebildim. Serumla besliyorlar bugün yavaştan mama ile besleyecekler. Bende 2çay kaşığı süt çıkarabildim gece boyu. İnş iyi olacak minik kuşum.
3 gün beslenme egzersizi yapacaklar. Sanırım doğum anında çok amniyon sıvısı yutmuş.sıvı verildiği zaman kusuyordu çünkü. Inş iyi olacak dualarınızı bekliyorum.
Bu arada epidural normal doğum yaptım. Dün sabah kontrolüm vardı. Açıklık 3 4 cm olunca yatış yapıldı suni sancı verildi. Çok dikişim var iyileşmeye çalışıyorum diğer yandan süt artırmaya çalışıyorum.
Epidural sancı çekerken baya işe yaradı ama sonraki dozlar bana mısın demedi. Doğum ağrısını çıkışını dikişleri falan hissettim. Geçti bitti çok şükür. İnş oğlumu evimize götürebilirsek daha güzel olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?