- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.601
İyi yapmışsın , ben de lohusa kuralları diye ekran görüntüsü aldığım bir yazıyı , Instagram ve Facebook hesabımda paylaşacağım , artık herkes benden nefret edecek :) Amaaan ederlerde etsinler , nazikçe ifade etmenin yolu , kim üzerine alınıyorsa da alınsın.Kızlar bugün dedim ya arkadaşım doğurdu diye hikayesini ben anlatayım çünkü başındaydim Dün gece biraz ağrısı oldu doktora gitmiş bu arada 40 haftayı doldurmuş geçmişti bile nöbetçi doktor boynuna kordon dolanmis demiş yarın sezeryana alinirsin demiş sonra sabah kendi dr na gitmiş kordon falan dolanmamis basının arkasından geçiyormuş diğer doktorun adı sezeryanciya çıkmış zaten neyse bizim dr da zamanı geçmiş ve hiç açılması olmadığı için beklemeyelim sezo yapalım artık demiş çünkü suni vermek için bile açıklık yokmuş bebekte sende çok yoeulursun demis 12 gibi yatış yaptı 2 de aldılar 2.25 epidural sez bebis doğdu annesi içerden resim yolladisonra üçe doğru anneyi çıkardılar bebis biraz strese girmiş nefesini düzenleyip kontrolleri yapıp onuda getirdiler sonra ben odadakileri kovdum çıkın kız rahat emzirsin diye bende çıktım tabi bir tek annesi kalsin diye ama millet te nerde anlayış çıkmadilar kocası geldi o da söyledi ama yine çıkan yoook mal.bunlar mal dedim içimden ben olsam carlardim valla birde içerde lohusa ya gelirken yapılmaması gereken listesini okudum bence 1 hafta misafir almayın dedim ben almam dedim ohhh ne güzel yaptım hepsi ortak akraba zaten benden tirstilar gelmezler artik
Kızlar çok sağolun bebeğimi öğlen görebildim. Serumla besliyorlar bugün yavaştan mama ile besleyecekler. Bende 2çay kaşığı süt çıkarabildim gece boyu. İnş iyi olacak minik kuşum.
3 gün beslenme egzersizi yapacaklar. Sanırım doğum anında çok amniyon sıvısı yutmuş.sıvı verildiği zaman kusuyordu çünkü. Inş iyi olacak dualarınızı bekliyorum.
Bazı kv ler çok anlayışsız oluyor , gelip torununu görecek , fotosunu çekecek ,ona buna gösterecek.Eminim o an onun merakını bastırması senin rahatından daha önceliklidir onun için. Biraz sabret , bekle , ne olacak , sonuçta kaçmıyorsunuz.Başıma gelmiş gibi sinirleniyorum böyle şeyler okudukça :)Doğumdan sonra odada ilk dakikalar bebeği emzirmem için hemşire kucağıma verdi yavrumu. Kv başımda dikiliyor. Bende anne utanıyorum dedim biraz Kendime çektim bebeği. Gitmiş eşime şikayet etmiş beni. Eşim sağolsun utanabilir falan demiş. Bi de bu kadar olayın içinde kv kp kaprisi çekiyoruz
Bu senin tanıdığın biri değil mi? İmzamı attım. Bir derdim var kısmında konu aç istersen belki yardımı olur.https://www.change.org/p/bebeğimin-yaşamak-için-acil-yardımınıza-ihtiyacı-smahastalarıumutsuzdeğil-muezzinogludr?recruiter=220871321&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_facebook_responsive&utm_term=mob-xs-share_petition-custom_msg&fb_ref=Default
arkadaşlar merhaba ,arkadaşımın bebeği hastaymış,aşının onayını devlet geciktiriyormuş,o da imza kampanyası başlatmış,ben de elimden geldiğince çok kişiye ulaşmaya çalışıyorum,aklıma burası da geldi.sadece onun bebeği için değil bu kampanya tüm bu hastalığı çeken bebeler için, yeter ki bebekler ölmesin.
Acil bir durum olmadıkça yıkatma. Bazen mecbur yıkamaları gereken durumlar olabiliyormuş ; ama genelde yıkanmıyor artık.Kizlar SAMPUAN konusu gecmis aklima takildi.
Yeni dogan bebek yikanmaz diye biliyordum ama oglumda hastane bebe sampuani istemisti ve yikayip giydirip oyle verdiler bize. Ama o beyaz katmanin bebek cildi icin cok faydali diye duymustum. Cahillik ses cikarmamistim. Simdi ayni hastanede dogum yapacagim hayirlisiyla
Sampuanla yikiyorlar mi hala bilmiuorum. Ne yapsam yikamayin desem mi????
Sizin hastaneler sampuanla yikiyor mu bebeleri???
İmzaladım.amin canım,inan sabahtan beri ağlıyorum,çok zor durumdayım diye mesaj atmış.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Gecmis olsun Allah acils ifa versin hemen ciksin insallah evine bebis.normal mi oldu dogum. Solunum sıkıntılı olduğu icinmi hastanede.Çok çok meme basini uyar ve sağ sütun hızlı gelsin
çok güzel olmuş adıda çok güzel maşallahBugün bebek şekerleri geldi haftaya da kendisi gelir inşallah
Erken doğum tehlikesi de oluşturuyor enfeksiyon durumu, acaba başka bir antibiyotik denemesi mi gerekir doktora soralım bence bu durumuAksef antibiyotik bende kullandım 2 kez sanırım 3. De vericek geçmedi gibi idrar yollarım...
O durumu bilmiyordum ben aynı gün hem kalsiyum tableti alıyorum hem de yoğurt süt içip yiyorum, doktor herhangi bir uyarıda bulunmadığı içinHerhangi bir yan etki olmadı hatta iğneden bir gün sonra kendimi çok çok iyi hissettim enerji veriyor artı olarak. İğneyi olduğum zamanlarda kalsiyum almamaya dikkat ettim çünkü demir ve kalsiyum birbirini yok ediyormus ve bir işe yaramıyormus iğne. Süt yoğurt falan yemedim içmedim o gün.
Oofff ne anlayissizlar yaa. Bende korkuyorum bu durumdan. Eşime dogurana kadar kimse gelmesin dogurup emzireyim öyle çağır diyorumDoğumdan sonra odada ilk dakikalar bebeği emzirmem için hemşire kucağıma verdi yavrumu. Kv başımda dikiliyor. Bende anne utanıyorum dedim biraz Kendime çektim bebeği. Gitmiş eşime şikayet etmiş beni. Eşim sağolsun utanabilir falan demiş. Bi de bu kadar olayın içinde kv kp kaprisi çekiyoruz
Gayet iyi haftaya doğum yapacak nasipse babası vefat ettiğinden çok gelmiyor bende açıkçası okuyup geçiyorum çunku kasım anneleri topiği biraz geriyor açıkçası bende uzaklaştım burdan...zira bazı arkadaşlar fazla zorluyor munakaşaya girmemek adına da bir kısmımız uzak kalmayı tercih ediyoruz...en azından ben ve benim gibi duşunduğunden emin olduğum bir kaç arkadaş diyeyim...ekim annelerini falan takibe aldım ben..burda girilen münakaşalara sıkıntılara çoğu topik girmemiş..ha bu benim düşüncem bunu bile alıp polemik çıkaracak kişiler vardır muhtemelen.Az önce bahsettiğim arkadaş @smyrnist miş beni aydınlatan taaa 15nisan tarihinde Allah razı olsun16nisanda da @dyt.ebru farketmiş ve sonra başka arkadaşlar... Burda önemli olan o bu değil birbirimize olan desteğimiz... Eski postlara gidince hatırladım da, Bu arada @tontny arkadaşımızda dönmedi bir daha aramıza hani aktif bir üyeydi kaynanasından bahsediyordu alt katta oturan bide kızı olacaktı ismi ALYA olan, en son babası vefat etmişti, doğumu fln oldu mu? Zira kasımın başıydı takvimi yanlış hatırlamıyorsam parkbyull siz ikili olarak samimiydiniz, bilgin var mı?
merhaba kizlar umarim herkes iyidir burda araba koltugunuz olmadan hasteneden bebegi size teslim etmiyolar hemsire arabaya kadar gelip bakiyortr boyle bi zorunluluk yok galiba arabaniz olmasi sart degil bu arada siz aldiniz mi biz ilk is onu aldik
Allah akıl versin.başına dikilmekten utanacağına bi de şikayet mi ediyorDoğumdan sonra odada ilk dakikalar bebeği emzirmem için hemşire kucağıma verdi yavrumu. Kv başımda dikiliyor. Bende anne utanıyorum dedim biraz Kendime çektim bebeği. Gitmiş eşime şikayet etmiş beni. Eşim sağolsun utanabilir falan demiş. Bi de bu kadar olayın içinde kv kp kaprisi çekiyoruz
Bwnim doktorum da ultrasona gore soyluyor sat tarihini farkli alcaz dedi peki kac gun fark var doktora gore.bana 12 kasimdan sonra olur dediultrasona gore benimki
Tam tarih soylemedi ama 12 kasimdan sonra olur dedi.ultrason sonuclarini baz aliyor doktorumBen normal doğumlarda tarih verildiğini hiç duymadım ama sata göre hesap yapıyorlar hep
Benimki farkli tarihleri gosteriyor doktorumda ultrasonu baz aliyorİkisine gore de söylüyor ama benimki hep ayni gidiyor. Sat ve ultrason ayni günü veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?