2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
İyi yapmışsın , ben de lohusa kuralları diye ekran görüntüsü aldığım bir yazıyı , Instagram ve Facebook hesabımda paylaşacağım , artık herkes benden nefret edecek :) Amaaan ederlerde etsinler , nazikçe ifade etmenin yolu , kim üzerine alınıyorsa da alınsın.
Telefonda görüntüler , buraya da atarım , isteyen paylaşsın :)))

Bu arada kordon dolaşmasına neden hemen sezaryen diyorlar ki !!! Devlet hastanesindeki doktorum önemi olmadığını söyledi .Normal doğum yapabileceğimi , doğan bebeklerin dörtte birinin boynunda kordonla doğduğunu söyledi.Normal doğum sırasında Bebek kalp atışında azalma vs olursa o zaman sezaryen olur , dedi.Bunun kordonla da ilgisi olmayabilirmiş , tamamen gelişmelere bağlı.

Doğumdan sonra odada ilk dakikalar bebeği emzirmem için hemşire kucağıma verdi yavrumu. Kv başımda dikiliyor. Bende anne utanıyorum dedim biraz Kendime çektim bebeği. Gitmiş eşime şikayet etmiş beni. Eşim sağolsun utanabilir falan demiş. Bi de bu kadar olayın içinde kv kp kaprisi çekiyoruz

Allah acil şifalar versin inşallah bi an önce yanına gelir bebeğin

Bazı kv ler çok anlayışsız oluyor , gelip torununu görecek , fotosunu çekecek ,ona buna gösterecek.Eminim o an onun merakını bastırması senin rahatından daha önceliklidir onun için. Biraz sabret , bekle , ne olacak , sonuçta kaçmıyorsunuz.Başıma gelmiş gibi sinirleniyorum böyle şeyler okudukça :)
Ben de sinir oldum şimdi , ben kimse gelmesin istiyorum bir de.Nasıl olacak bilmiyorum :)))
Bebeğimi kimsenin kucağına bile vermek istemiyorum , o kadar değerli ki benden ve eşimden başka kimse tutmasın vs .
Kimseyle paylaşamam ben onu.

Bu senin tanıdığın biri değil mi? İmzamı attım. Bir derdim var kısmında konu aç istersen belki yardımı olur.

Acil bir durum olmadıkça yıkatma. Bazen mecbur yıkamaları gereken durumlar olabiliyormuş ; ama genelde yıkanmıyor artık.
Zavallı bebişleri üzülüyorum , daha doğar doğmaz tam travma , yıkanmaları , bacaklarından aşı vurulmaları , annelerinden ayrılmaları , parlak ışıklar vs vs . Kıyamam ben hiçbirine.

Gecmis olsun Allah acils ifa versin hemen ciksin insallah evine bebis.normal mi oldu dogum. Solunum sıkıntılı olduğu icinmi hastanede.Çok çok meme basini uyar ve sağ sütun hızlı gelsin

Normal oldu canım. Sıvı verince kusuyordu. Doğum anında çok amniyon yutmuş sanırım. Beslenme egzersizü yapılacaj birkaç gün

Beyaz Patik canım bu arkadasin on gün kadar günü geçmişti birde hiç açılma yokmuş sancisida hic cikmiyordu doğuracak gibi değilmiş yoksa bizim dr sez. Taraftarı hiç değil bana direkt sormuştu normal yapıyoruz değil mi diye

Ben de uyuyamadım benim sebebim de kaşıntı
Aksef antibiyotik bende kullandım 2 kez sanırım 3. De vericek geçmedi gibi idrar yollarım...
Erken doğum tehlikesi de oluşturuyor enfeksiyon durumu, acaba başka bir antibiyotik denemesi mi gerekir doktora soralım bence bu durumu

O durumu bilmiyordum ben aynı gün hem kalsiyum tableti alıyorum hem de yoğurt süt içip yiyorum, doktor herhangi bir uyarıda bulunmadığı için

Oofff ne anlayissizlar yaa. Bende korkuyorum bu durumdan. Eşime dogurana kadar kimse gelmesin dogurup emzireyim öyle çağır diyorum

Gayet iyi haftaya doğum yapacak nasipse babası vefat ettiğinden çok gelmiyor bende açıkçası okuyup geçiyorum çunku kasım anneleri topiği biraz geriyor açıkçası bende uzaklaştım burdan...zira bazı arkadaşlar fazla zorluyor munakaşaya girmemek adına da bir kısmımız uzak kalmayı tercih ediyoruz...en azından ben ve benim gibi duşunduğunden emin olduğum bir kaç arkadaş diyeyim...ekim annelerini falan takibe aldım ben..burda girilen münakaşalara sıkıntılara çoğu topik girmemiş..ha bu benim düşüncem bunu bile alıp polemik çıkaracak kişiler vardır muhtemelen.

merhaba kizlar umarim herkes iyidir burda araba koltugunuz olmadan hasteneden bebegi size teslim etmiyolar hemsire arabaya kadar gelip bakiyortr boyle bi zorunluluk yok galiba arabaniz olmasi sart degil bu arada siz aldiniz mi biz ilk is onu aldik

Merhaba, Bende Amerika'dayım. Burda da aynı şey var.Bizde o yüzden araba koltuğumuzu aldık. Ama Türkiye'de öyle bir zorumluluk yok.

Allah akıl versin.başına dikilmekten utanacağına bi de şikayet mi ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…