2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bwnim doktorum da ultrasona gore soyluyor sat tarihini farkli alcaz dedi peki kac gun fark var doktora gore.bana 12 kasimdan sonra olur dedi
sat a gore gunumuz ayni 21 kasim benimde ultrasona gore 15 kasim hastane ve tum dokumler 15 kasim ama insulin kullandigim icin erken olucak yarin randevum var bakalim hangi gun olucak

Merhaba, Bende Amerika'dayım. Burda da aynı şey var.Bizde o yüzden araba koltuğumuzu aldık. Ama Türkiye'de öyle bir zorumluluk yok.
olsa ne iyi olur bebegin guvenligi icin sanada kolay gelsin baya masrafli oluyo demi saglik isleri dunyanin parasini harciyosunuz insallah sigortan vardir

Haklısın canım bazen sinir bozucu şeyler olabiliyor ama reelde de böyle değil mi zaten?her ortamda anlaşmakta güçlük çektiğimiz insanlar var.elbette tercih senin ama ben açıkçası seni burda görmek istiyorum.eskiden çok aktiftin.avatarını gözüm arar oldu

Senin gibi arkadas herkese lazim bence☺kadin kadinin halinden neden anlamaz anlamiyorum hemde sezergan olmus kadin cikin odadan ya.bu arada lohusaya yapilmamasi gwrekenleri okuman supermis ya insallah uyarlar ama odadan zorla cikanlarin pek uyacagini sanmiyprum..biraz carlamak lazim sanirim sessi sakin insani kimse takmiyor

Anlayissizlik iste ben olsam bende utanirim kendi annemden utanan biriyim k.v ye ne oluyorsa

Monnacım açıkçası seni donukpudrayı laedriyi ve bir kaç arkadaşı geriden takip ediyorum açıkçası kulağınıda çınlatıyorum
Ama dediğim gibi ara ara yinede paylaşım yapıp kaçıyorum...benim mekan belli bdv deyim çoğunlukta:))))yalnız gerçekten çok rahatsız olduğum kişiler var ve benden aşırı rahatsızlık duyduğunu bulduğum kişiler olduğundan mütevellit burayı asgari düzeyde tutuyorum..şu doğumları sağ salim atlatalım bence paylaşımlarımız artacaktır herkes orijinal hormonlarına dönünce buralar daha da güzel olacaktır..

Allah yardim etsin dogum baslamis mi demek ki.sağlıkla ikinizde kurtulursunuz insallah.Sorun neymis peki neden kanama olmuş neden sezaryen yap.ak istediler.
Muanede cok zorladi ebe nisanin nozulmustur buyuk ihtimal dedi doktor zaten dustugumde kasigim da kas yirtilmasi oldu normal doguma zorlayamam ve nisana ragmen ne sanci ne acilma

Çekemeyen anten taksın canım niye aldırış ediyosun bazen sana ve akasya ya bdv de rastlıyorum iyisi mi biz bdv de buluşalım dicem de kaç gündür ekşınlı bi konuda yok ki kardeş

Senden haber bekliyoruz canım iyi olacak inşallah bu durum sık rastalanıyor sanırım iki hafta önce arkadaşımın bebeği 4.600 e yakın olduğu için sezeryan ile alındı, normal doğumdaki gibi kanala girip sıkışmayan bazı bebekler o sıvıyı atamıyormuş o yüzden küvezde kaldı herkes böyle olacak diye birşey yok ama Allahın izniyle çıkacak sağ salim doğmuş ya sende iyisin, haberlerini bekliyoruz. Bu arada benim sağ kaburgamdan sonra sağ kalça kemiğimde de bıçak saplanır gibi oldu belimi tutup aksayarak yürüyorum, magnezyum içmedim doğumdaki kasılmaları etkiliyor diye doktorum 38e kadar iç demişti en iyisi ben 1hafta daha hergün içeyim yoksa topallayarak yürüycem.

Çekemeyen anten taksın canım niye aldırış ediyosun bazen sana ve akasya ya bdv de rastlıyorum iyisi mi biz bdv de buluşalım dicem de kaç gündür ekşınlı bi konuda yok ki kardeş
Bdv ne ya Bi kaç kez duydum bu terimi ama ne olduğunu anlayamadım Anlamak istiyorum

Merhaba kızlar.canım sıkıldı bugün.37. Haftama girdim bugun.bebisim 10 günde sadece 100 gr almis.bi önceki hafta 300 gr almıştı.bu hafta neden bu kadar az aldı.anlamadim.cok üzüldüm

konu silinmez ki yasak.adı neydi

Kaz en sildi canım, adini hatırlamıyorum ama kısaca özetlemek gerekirse, evli ve çocuklu bir kadın lezbiyen olduğunu ve bir kadına aşık olduğunu yazdı. Kadın siteden çıktı, Böğürtlenkusu ve Time Traveler in lezbiyen olduğu, Time Traveler in sitede özelden mesajlastigi uyelere cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı. Kazen yazdı hepsini, sabaha karşı da konuyu sildi ve adi geçen üyeleri banladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…