- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.621
sat a gore gunumuz ayni 21 kasim benimde ultrasona gore 15 kasim hastane ve tum dokumler 15 kasim ama insulin kullandigim icin erken olucak yarin randevum var bakalim hangi gun olucakBwnim doktorum da ultrasona gore soyluyor sat tarihini farkli alcaz dedi peki kac gun fark var doktora gore.bana 12 kasimdan sonra olur dedi
olsa ne iyi olur bebegin guvenligi icin sanada kolay gelsin baya masrafli oluyo demi saglik isleri dunyanin parasini harciyosunuz insallah sigortan vardirMerhaba, Bende Amerika'dayım. Burda da aynı şey var.Bizde o yüzden araba koltuğumuzu aldık. Ama Türkiye'de öyle bir zorumluluk yok.
Haklısın canım bazen sinir bozucu şeyler olabiliyor ama reelde de böyle değil mi zaten?her ortamda anlaşmakta güçlük çektiğimiz insanlar var.elbette tercih senin ama ben açıkçası seni burda görmek istiyorum.eskiden çok aktiftin.avatarını gözüm arar olduGayet iyi haftaya doğum yapacak nasipse babası vefat ettiğinden çok gelmiyor bende açıkçası okuyup geçiyorum çunku kasım anneleri topiği biraz geriyor açıkçası bende uzaklaştım burdan...zira bazı arkadaşlar fazla zorluyor munakaşaya girmemek adına da bir kısmımız uzak kalmayı tercih ediyoruz...en azından ben ve benim gibi duşunduğunden emin olduğum bir kaç arkadaş diyeyim...ekim annelerini falan takibe aldım ben..burda girilen münakaşalara sıkıntılara çoğu topik girmemiş..ha bu benim düşüncem bunu bile alıp polemik çıkaracak kişiler vardır muhtemelen.
Senin gibi arkadas herkese lazim bence☺kadin kadinin halinden neden anlamaz anlamiyorum hemde sezergan olmus kadin cikin odadan ya.bu arada lohusaya yapilmamasi gwrekenleri okuman supermis ya insallah uyarlar ama odadan zorla cikanlarin pek uyacagini sanmiyprum..biraz carlamak lazim sanirim sessi sakin insani kimse takmiyorKızlar bugün dedim ya arkadaşım doğurdu diye hikayesini ben anlatayım çünkü başındaydim Dün gece biraz ağrısı oldu doktora gitmiş bu arada 40 haftayı doldurmuş geçmişti bile nöbetçi doktor boynuna kordon dolanmis demiş yarın sezeryana alinirsin demiş sonra sabah kendi dr na gitmiş kordon falan dolanmamis basının arkasından geçiyormuş diğer doktorun adı sezeryanciya çıkmış zaten neyse bizim dr da zamanı geçmiş ve hiç açılması olmadığı için beklemeyelim sezo yapalım artık demiş çünkü suni vermek için bile açıklık yokmuş bebekte sende çok yoeulursun demis 12 gibi yatış yaptı 2 de aldılar 2.25 epidural sez bebis doğdu annesi içerden resim yolladisonra üçe doğru anneyi çıkardılar bebis biraz strese girmiş nefesini düzenleyip kontrolleri yapıp onuda getirdiler sonra ben odadakileri kovdum çıkın kız rahat emzirsin diye bende çıktım tabi bir tek annesi kalsin diye ama millet te nerde anlayış çıkmadilar kocası geldi o da söyledi ama yine çıkan yoook mal.bunlar mal dedim içimden ben olsam carlardim valla birde içerde lohusa ya gelirken yapılmaması gereken listesini okudum bence 1 hafta misafir almayın dedim ben almam dedim ohhh ne güzel yaptım hepsi ortak akraba zaten benden tirstilar gelmezler artik
Anlayissizlik iste ben olsam bende utanirim kendi annemden utanan biriyim k.v ye ne oluyorsaDoğumdan sonra odada ilk dakikalar bebeği emzirmem için hemşire kucağıma verdi yavrumu. Kv başımda dikiliyor. Bende anne utanıyorum dedim biraz Kendime çektim bebeği. Gitmiş eşime şikayet etmiş beni. Eşim sağolsun utanabilir falan demiş. Bi de bu kadar olayın içinde kv kp kaprisi çekiyoruz
Monnacım açıkçası seni donukpudrayı laedriyi ve bir kaç arkadaşı geriden takip ediyorum açıkçası kulağınıda çınlatıyorumHaklısın canım bazen sinir bozucu şeyler olabiliyor ama reelde de böyle değil mi zaten?her ortamda anlaşmakta güçlük çektiğimiz insanlar var.elbette tercih senin ama ben açıkçası seni burda görmek istiyorum.eskiden çok aktiftin.avatarını gözüm arar oldu
Sezeryan mi olucaksin ? Hakkinda hayirlisi olsun yarin iyi haberlerle gel insallahsat a gore gunumuz ayni 21 kasim benimde ultrasona gore 15 kasim hastane ve tum dokumler 15 kasim ama insulin kullandigim icin erken olucak yarin randevum var bakalim hangi gun olucak
Muanede cok zorladi ebe nisanin nozulmustur buyuk ihtimal dedi doktor zaten dustugumde kasigim da kas yirtilmasi oldu normal doguma zorlayamam ve nisana ragmen ne sanci ne acilmaAllah yardim etsin dogum baslamis mi demek ki.sağlıkla ikinizde kurtulursunuz insallah.Sorun neymis peki neden kanama olmuş neden sezaryen yap.ak istediler.
Çekemeyen anten taksın canımMonnacım açıkçası seni donukpudrayı laedriyi ve bir kaç arkadaşı geriden takip ediyorum açıkçası kulağınıda çınlatıyorum
Ama dediğim gibi ara ara yinede paylaşım yapıp kaçıyorum...benim mekan belli bdv deyim çoğunlukta:))))yalnız gerçekten çok rahatsız olduğum kişiler var ve benden aşırı rahatsızlık duyduğunu bulduğum kişiler olduğundan mütevellit burayı asgari düzeyde tutuyorum..şu doğumları sağ salim atlatalım bence paylaşımlarımız artacaktır herkes orijinal hormonlarına dönünce buralar daha da güzel olacaktır..
yok sezaryan degil burda sezeryan kolay kolay yapmazlar bebegi erken alsalar bile normal dogum sunni sanci felan ilacla dogumu baslatiyolarSezeryan mi olucaksin ? Hakkinda hayirlisi olsun yarin iyi haberlerle gel insallah
Senden haber bekliyoruz canım iyi olacak inşallah bu durum sık rastalanıyor sanırım iki hafta önce arkadaşımın bebeği 4.600 e yakın olduğu için sezeryan ile alındı, normal doğumdaki gibi kanala girip sıkışmayan bazı bebekler o sıvıyı atamıyormuş o yüzden küvezde kaldı herkes böyle olacak diye birşey yok ama Allahın izniyle çıkacak sağ salim doğmuş ya sende iyisin, haberlerini bekliyoruz. Bu arada benim sağ kaburgamdan sonra sağ kalça kemiğimde de bıçak saplanır gibi oldu belimi tutup aksayarak yürüyorum, magnezyum içmedim doğumdaki kasılmaları etkiliyor diye doktorum 38e kadar iç demişti en iyisi ben 1hafta daha hergün içeyim yoksa topallayarak yürüycem.Kızlar çok sağolun bebeğimi öğlen görebildim. Serumla besliyorlar bugün yavaştan mama ile besleyecekler. Bende 2çay kaşığı süt çıkarabildim gece boyu. İnş iyi olacak minik kuşum.
3 gün beslenme egzersizi yapacaklar. Sanırım doğum anında çok amniyon sıvısı yutmuş.sıvı verildiği zaman kusuyordu çünkü. Inş iyi olacak dualarınızı bekliyorum.
Çekemeyen anten taksın canımniye aldırış ediyosun bazen sana ve akasya ya bdv de rastlıyorum iyisi mi biz bdv de buluşalım dicem de kaç gündür ekşınlı bi konuda yok ki kardeş
Bdv ne yaÇekemeyen anten taksın canımniye aldırış ediyosun bazen sana ve akasya ya bdv de rastlıyorum iyisi mi biz bdv de buluşalım dicem de kaç gündür ekşınlı bi konuda yok ki kardeş
konu silinmez ki yasak.adı neydi2 gün önce vardı fakat sildiler, çok acayip olay vardı.
bir derdim var adlı topicBdv ne yaBi kaç kez duydum bu terimi ama ne olduğunu anlayamadım Anlamak istiyorum
Çok hoş çok sevimli olmuşKızlar oğlumuzun kapı süsü ve yastığı
Bdv tarihinin ekşınını yaşadı iki gün önce bir sure sakin kalırÇekemeyen anten taksın canımniye aldırış ediyosun bazen sana ve akasya ya bdv de rastlıyorum iyisi mi biz bdv de buluşalım dicem de kaç gündür ekşınlı bi konuda yok ki kardeş
Siz 38e girdiniz bugün ben 37ye girdim çünküMerhaba kızlar.canım sıkıldı bugün.37. Haftama girdim bugun.bebisim 10 günde sadece 100 gr almis.bi önceki hafta 300 gr almıştı.bu hafta neden bu kadar az aldı.anlamadim.cok üzüldüm
konu silinmez ki yasak.adı neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?