2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
böğürtlenkuşu lez miymiş demek ki bu yüzden banlanmışş şuan şoklardayım haaa cinsellik bölümünde açtığı konuları düşününce ne ateşli hatun diyodum ben bu şoku nasıl atlatırım bilmiyorum

Canım bazı hastaneler yıkıyor bazıları yıkanıyor evet o tabaka verniks deniyor bebeğin bağışıklık sistemi için iyiymiş benim h astanem bebeği yikamiyor ama o tabaka çoksa yikarlarmis

Bende istiyorum dedim ooo çok masraf var bide dogum parası var şu var bu var saydı saydı sonra hani ben sana geçenlerde çiçek almıştım ya ona say dedi

olsa ne iyi olur bebegin guvenligi icin sanada kolay gelsin baya masrafli oluyo demi saglik isleri dunyanin parasini harciyosunuz insallah sigortan vardir

Sigortam olduğu için bebeğin masrafları dışında ekstra bir masrafımız olmadı çok şükür. Ama sigortası olmayanlar için gerçekten büyük meblağlar söz konusu.Sadece bir ultrasona girmek bile 900 dolar civarı ama benim sigortam herşeyi karşılıyor neyseki. Umarım sizinde sigortanız vardır.

Ya bayan di
Ya nasil bi kadındır o ayıp ya kadın diye benim vücudunu mahremimi görmek zorunda misin tövbe estağfurullah Allah sabır versin sana bebisinide Allah an ali babalı vatana millete ailesine hayırlı bi evlat olarak büyütmeyi nasip etsin

İnşallah haklısın şahsi olarak bizim de hatalarımız oluyordur muhakkak, ara vermek olabilir ama hepten elimizi ayağımızı çekmeyelim ben tontny nin eski msjlarını görünce duygulandım hepten bıraktı gitti bizi, o yüzden sık yazmazsak bile arada bizi sevenler için paylaşımlarımıza devam edelim. Bu arada Gökşenin ve bebişin iyi haberini aldığıma da sevindim canım, onun babası vefat etti belki ama ben burdan tanımadığım biri için fatiha okudum Allah rahmet eylesin, duygusal bir bağ var burada aramızda sen de benden bir gün önce olduğun için en başından beri takipteyim seni

Hangi hastane canım o?aslında hepsi yapmalı özel hastanelerin ne olacak ki toplu alacaklar en fazla 50tl maliyet olur.bizden milyarları alıyorlar

Tam beni tarif etmişsin aynı fikirdeyim kimseyi is te mi yo rummm

Hangi hastane canım o?aslında hepsi yapmalı özel hastanelerin ne olacak ki toplu alacaklar en fazla 50tl maliyet olur.bizden milyarları alıyorlar
Bencede her hastane yapmalı bursa bahar hastanesi canımaslında medikalpark a gidiyordum 6 aya kadar ama ücretleri agır gelmeye başlayınca istemeye istemeye bu hastaneye geçmiştim ama Allaha şükür hem drum iyi hemde hastaneden hemşirelerden falan baya memnun oldum

Öyleymiş, valla sabaha kadar 65 sayfaya yakın yazıldı çizildi, şimdi konu kayıp.

Neeee senden aşırı rahatsızlık duyanlar mı var? Nası yani özelden seni rahatsız mı ediyorlar. İçimizde öyle arkadaşlar mı var?

Allahım ne çok şeyler oluyor hızınıza yetişemiyorum walla zati gebelikten bu yana görme bozukluğum var pc nin içine düşeceğim okurken öncelikte doğum yapan arkadaşlar geçmil olsunn allah hepinize bebişlerinize sağlık afiyet ve bol iştahlar versin diğer olaylarda acayipmiş yaw

bazen öyle oluyor ki insan eşiyle bile paylaşamıyor

ben de bebeğim de 1 hafta yıkanmadık bana dr um epizyotom dikişim olduğu için yıkanmamamı söyledi bebişe de göbek bağı düşsün öyle dedi... ama saçlarımı yıkatım sabunlu lifle silinip sonra tekrar ıslak havlu ile silindim bebişe de aynı yöntem silindik napcan insan dayanamıyor kendi kendine yöntem geliştiriyor birde ilk aylar annenin kokulu kıyafetler yumuşatıcılı v.s. parfum kullanmamasını tembihlemişti bebiş annenin kokusunu alırsa rahat uyur iyi emer onu rahatlatır demişti hakkaten ben bebeklerimin ikisinde de bu sıkıntıyı çekmedim yine aynen devam parfümsüz ve yumuşatıcısız ilk aylara inşallah

kizlar 2-3 saattir karnima igne batar gibi agrilar geliyor.
bazen altta bazen yanlarda.
ziplatiyor,agriyor.
belim zaten agriyor.

neyden olabilir bu ignelenmeler varmi fikri olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…