- 10 Temmuz 2013
- 3.628
- 5.604
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.641
Bdv ne yaBi kaç kez duydum bu terimi ama ne olduğunu anlayamadım Anlamak istiyorum
Merhaba kızlar.canım sıkıldı bugün.37. Haftama girdim bugun.bebisim 10 günde sadece 100 gr almis.bi önceki hafta 300 gr almıştı.bu hafta neden bu kadar az aldı.anlamadim.cok üzüldüm
böğürtlenkuşu lez miymişKaz en sildi canım, adini hatırlamıyorum ama kısaca özetlemek gerekirse, evli ve çocuklu bir kadın lezbiyen olduğunu ve bir kadına aşık olduğunu yazdı. Kadın siteden çıktı, Böğürtlenkusu ve Time Traveler in lezbiyen olduğu, Time Traveler in sitede özelden mesajlastigi uyelere cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı. Kazen yazdı hepsini, sabaha karşı da konuyu sildi ve adi geçen üyeleri banladı.
Canım bazı hastaneler yıkıyor bazıları yıkanıyor evet o tabaka verniks deniyor bebeğin bağışıklık sistemi için iyiymiş benim h astanem bebeği yikamiyor ama o tabaka çoksa yikarlarmisKizlar SAMPUAN konusu gecmis aklima takildi.
Yeni dogan bebek yikanmaz diye biliyordum ama oglumda hastane bebe sampuani istemisti ve yikayip giydirip oyle verdiler bize. Ama o beyaz katmanin bebek cildi icin cok faydali diye duymustum. Cahillik ses cikarmamistim. Simdi ayni hastanede dogum yapacagim hayirlisiyla
Sampuanla yikiyorlar mi hala bilmiuorum. Ne yapsam yikamayin desem mi????
Sizin hastaneler sampuanla yikiyor mu bebeleri???
Bende istiyorum dedim ooo çok masraf var bide dogum parası var şu var bu var saydı saydı sonra hani ben sana geçenlerde çiçek almıştım ya ona say dediBende zorla dogum hedıyesı ıstıom esmdn smdıden dusun falan yapymumarım dogum hedıyem olur .d ıstedgm bsy alma knusnda snr tanımıorz ama ıs suprze gelnce parayı werym sn al oluo .d neyse bu sefer ıtıraz etmycem .d .d
olsa ne iyi olur bebegin guvenligi icin sanada kolay gelsin baya masrafli oluyo demi saglik isleri dunyanin parasini harciyosunuz insallah sigortan vardir
Ya nasil bi kadındır o ayıp ya kadın diye benim vücudunu mahremimi görmek zorunda misin tövbe estağfurullah Allah sabır versin sana bebisinide Allah an ali babalı vatana millete ailesine hayırlı bi evlat olarak büyütmeyi nasip etsinDoğumdan sonra odada ilk dakikalar bebeği emzirmem için hemşire kucağıma verdi yavrumu. Kv başımda dikiliyor. Bende anne utanıyorum dedim biraz Kendime çektim bebeği. Gitmiş eşime şikayet etmiş beni. Eşim sağolsun utanabilir falan demiş. Bi de bu kadar olayın içinde kv kp kaprisi çekiyoruz
İnşallah haklısın şahsi olarak bizim de hatalarımız oluyordur muhakkak, ara vermek olabilir ama hepten elimizi ayağımızı çekmeyelim benMonnacım açıkçası seni donukpudrayı laedriyi ve bir kaç arkadaşı geriden takip ediyorum açıkçası kulağınıda çınlatıyorum
Ama dediğim gibi ara ara yinede paylaşım yapıp kaçıyorum...benim mekan belli bdv deyim çoğunlukta:))))yalnız gerçekten çok rahatsız olduğum kişiler var ve benden aşırı rahatsızlık duyduğunu bulduğum kişiler olduğundan mütevellit burayı asgari düzeyde tutuyorum..şu doğumları sağ salim atlatalım bence paylaşımlarımız artacaktır herkes orijinal hormonlarına dönünce buralar daha da güzel olacaktır..
Hangi hastane canım o?aslında hepsi yapmalı özel hastanelerin ne olacak ki toplu alacaklar en fazla 50tl maliyet olur.bizden milyarları alıyorlarEvet canım tam tekmil giydirip getiriyorlarmış baktım gerçekten de kaliteli ürünlerde hımm ayrıca pembe veya mavi bebek çantası veriyorlar bide oda gayet hoştu hasta bezi de veriyorlarmış ohh dedim yaa suyundan da koyarmısınız
Tam beni tarif etmişsin aynı fikirdeyim kimseyi is te mi yo rummmBazı kv ler çok anlayışsız oluyor , gelip torununu görecek , fotosunu çekecek ,ona buna gösterecek.Eminim o an onun merakını bastırması senin rahatından daha önceliklidir onun için. Biraz sabret , bekle , ne olacak , sonuçta kaçmıyorsunuz.Başıma gelmiş gibi sinirleniyorum böyle şeyler okudukça :)
Ben de sinir oldum şimdi , ben kimse gelmesin istiyorum bir de.Nasıl olacak bilmiyorum :)))
Bebeğimi kimsenin kucağına bile vermek istemiyorum , o kadar değerli ki benden ve eşimden başka kimse tutmasın vs .
Kimseyle paylaşamam ben onu.
Bencede her hastane yapmalı bursa bahar hastanesi canımaslında medikalpark a gidiyordum 6 aya kadar ama ücretleri agır gelmeye başlayınca istemeye istemeye bu hastaneye geçmiştim ama Allaha şükür hem drum iyi hemde hastaneden hemşirelerden falan baya memnun oldumHangi hastane canım o?aslında hepsi yapmalı özel hastanelerin ne olacak ki toplu alacaklar en fazla 50tl maliyet olur.bizden milyarları alıyorlar
böğürtlenkuşu lez miymişdemek ki bu yüzden banlanmışş şuan şoklardayım haaa cinsellik bölümünde açtığı konuları düşününce ne ateşli hatun diyodum ben bu şoku nasıl atlatırım bilmiyorum
Neeee senden aşırı rahatsızlık duyanlar mı var? Nası yani özelden seni rahatsız mı ediyorlar. İçimizde öyle arkadaşlar mı var?Monnacım açıkçası seni donukpudrayı laedriyi ve bir kaç arkadaşı geriden takip ediyorum açıkçası kulağınıda çınlatıyorum
Ama dediğim gibi ara ara yinede paylaşım yapıp kaçıyorum...benim mekan belli bdv deyim çoğunlukta:))))yalnız gerçekten çok rahatsız olduğum kişiler var ve benden aşırı rahatsızlık duyduğunu bulduğum kişiler olduğundan mütevellit burayı asgari düzeyde tutuyorum..şu doğumları sağ salim atlatalım bence paylaşımlarımız artacaktır herkes orijinal hormonlarına dönünce buralar daha da güzel olacaktır..
Doktorun ne dedi az almasına.. canım üzülmeMerhaba kızlar.canım sıkıldı bugün.37. Haftama girdim bugun.bebisim 10 günde sadece 100 gr almis.bi önceki hafta 300 gr almıştı.bu hafta neden bu kadar az aldı.anlamadim.cok üzüldüm
Bazı kv ler çok anlayışsız oluyor , gelip torununu görecek , fotosunu çekecek ,ona buna gösterecek.Eminim o an onun merakını bastırması senin rahatından daha önceliklidir onun için. Biraz sabret , bekle , ne olacak , sonuçta kaçmıyorsunuz.Başıma gelmiş gibi sinirleniyorum böyle şeyler okudukça :)
Ben de sinir oldum şimdi , ben kimse gelmesin istiyorum bir de.Nasıl olacak bilmiyorum :)))
Bebeğimi kimsenin kucağına bile vermek istemiyorum , o kadar değerli ki benden ve eşimden başka kimse tutmasın vs .
Kimseyle paylaşamam ben onu.
ben de bebeğim de 1 hafta yıkanmadık bana dr um epizyotom dikişim olduğu için yıkanmamamı söyledi bebişe de göbek bağı düşsün öyle dedi... ama saçlarımı yıkatım sabunlu lifle silinip sonra tekrar ıslak havlu ile silindim bebişe de aynı yöntem silindikKizlar SAMPUAN konusu gecmis aklima takildi.
Yeni dogan bebek yikanmaz diye biliyordum ama oglumda hastane bebe sampuani istemisti ve yikayip giydirip oyle verdiler bize. Ama o beyaz katmanin bebek cildi icin cok faydali diye duymustum. Cahillik ses cikarmamistim. Simdi ayni hastanede dogum yapacagim hayirlisiyla
Sampuanla yikiyorlar mi hala bilmiuorum. Ne yapsam yikamayin desem mi????
Sizin hastaneler sampuanla yikiyor mu bebeleri???
Nerelerdesin sen yaahuuBdv tarihinin ekşınını yaşadı iki gün önce bir sure sakin kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?