- 6 Nisan 2011
- 500
- 870
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.661
bu ağrılar düzenli aralıklarla mı oluyor?bi de karnın sertleşiyor mu o sıradakizlar 2-3 saattir karnima igne batar gibi agrilar geliyor.
bazen altta bazen yanlarda.
ziplatiyor,agriyor.
belim zaten agriyor.
neyden olabilir bu ignelenmeler varmi fikri olan
böğürtlenkuşu lez miymişdemek ki bu yüzden banlanmışş şuan şoklardayım haaa cinsellik bölümünde açtığı konuları düşününce ne ateşli hatun diyodum ben bu şoku nasıl atlatırım bilmiyorum
Duzenli mi bu agrilarin peki???kizlar 2-3 saattir karnima igne batar gibi agrilar geliyor.
bazen altta bazen yanlarda.
ziplatiyor,agriyor.
belim zaten agriyor.
neyden olabilir bu ignelenmeler varmi fikri olan
bu ağrılar düzenli aralıklarla mı oluyor?bi de karnın sertleşiyor mu o sırada
Ayy teşekkür ederim bende düşünüp duruyordum bdv ne olabilir diyebir derdim var adlı topic
Duzenli mi bu agrilarin peki???
Bir de pozisyon degistirince geciyor mu yoksa devam mi ediyor?
5dk bir devamli ise dogum sancisi diyolar bel ve kasik agrilari.
Ama yatinca ya da sag sol degistirince geciyorsa yalanci sanciymis
bu haber bizi erken doğurtur dimiBen de bu sokla dogurmazsam artik... inanamiyorum yaa ... o kadin o +18 konularr
sen aralıkları bi takip et bakalım ne kadar süre de bi geliyorevet simdi yok mesela,ama birazdan olur yine. batiyor ve geciyor.
sertlesiyor evet.
ay icim bi hos oldu sen boyle soruna,belirtimiki yoksa :/
sen aralıkları bi takip et bakalım ne kadar süre de bi geliyor
Aay evet yaa.. cok ilgincc .. bir de konu acip milletin dokulmesi saglaniyo..bu haber bizi erken doğurtur dimihe yaa sorma ben bu şoku atlatamadım hala
Ünlü müüüBir derdim var isimli unlu kk bölümü :)
Kendini zorladin mi bugun farkinda olmadan?evet edeyim,ciddiye almamistim ama..
biraz yatayim dinleneyim.bakalim
Dertsiz insan oraya girip dertlenip cikarÜnlü müüüBen kk de bir tek bu konuda aktifim demek ki çok şey kaçırmışım Bundan sonra bende bakıcam bdv ye
ben de bdv ye adam toplar gibi oldum haÜnlü müüüBen kk de bir tek bu konuda aktifim demek ki çok şey kaçırmışım Bundan sonra bende bakıcam bdv ye
1 saat uzun sure aslinda ben panik olur gercek sanci sanirdim..Kızlar herkese tatlı akşamlar
Dün akşam saat 10 da karnıma iki yandan sancı girdi bir saat boyunca hiç geçmedi ve o sırada karnım aşırı sertleşti
Bugün doktora sordum hazırlık sancıları bunlar olacak dedi
Gelip giden ağrı olursa doğum sancısı oluyormus
Bir de ellerimde ciddi uyuşma var sizde de oluyor mu? Doktor ona da normal dedi
Ne sorsam normal diyor zaten :)
Ben de panik olurdum ama nedense saçma bir ruh hali geldi aklıma kendimi adet sancısı çekiyor hissettim galiba1 saat uzun sure aslinda ben panik olur gercek sanci sanirdim..
Uyusma bende yok ama olan arkadaslar vardi sanirim
Kazen sonradan bogurtlenin olaylarla alakasi yok yazdi kendi duvarinda ama konu hala netleşmiş değil. Yalniz diğer üye kesinmiş özel mesajlari kiblemiş taciz edilen üyeler. Bende kaçirdim konuyu yaböğürtlenkuşu lez miymişdemek ki bu yüzden banlanmışş şuan şoklardayım haaa cinsellik bölümünde açtığı konuları düşününce ne ateşli hatun diyodum ben bu şoku nasıl atlatırım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?