- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.681
Bende Hollandadayim, burdada sezeryani kolay kolay yapmiyorlar, hatta benim bebegim terse duruyor diye bana döndürme işlemini yapicaklardi bende sonradan vazgectim bebegi riske atmak istemedim, ama acayip bozuluyorlar. Dönmezse sezeryan yapicaklarmis. Suni sanci ve vakum deneyip en son sezeryan tercih ediyorlar. Sizde aylik ultrasona aliyorlarmi, bizim toplam 3 kez yapiyorlaryok sezaryan degil burda sezeryan kolay kolay yapmazlar bebegi erken alsalar bile normal dogum sunni sanci felan ilacla dogumu baslatiyolar
Benim gittiğim hastanenin doğum fotoğrafçısı var canım izmirde songül turgut, kesin karar vermedim ama onu düşünüyorum, aratabilirsin net.ten sayfası fln varİzmir'de iyi bir doğum fotoğrafçısı var mı arkadaşlar özel fotolarım olsun istiyorum
Anaaa neydi ki ya tuhh bak kacirmisimBdv tarihinin ekşınını yaşadı iki gün önce bir sure sakin kalır
İyi ekşınlıymış vallahi, kacirmisim benKaz en sildi canım, adini hatırlamıyorum ama kısaca özetlemek gerekirse, evli ve çocuklu bir kadın lezbiyen olduğunu ve bir kadına aşık olduğunu yazdı. Kadın siteden çıktı, Böğürtlenkusu ve Time Traveler in lezbiyen olduğu, Time Traveler in sitede özelden mesajlastigi uyelere cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı. Kazen yazdı hepsini, sabaha karşı da konuyu sildi ve adi geçen üyeleri banladı.
Kız dur tövbe tövbe özel nerden çıktı kimsenin rahatsız ettiği yok elektriklerimizin tutmadığı üyeler var diyelim ,mübarek kulaktan kulağa gibisinNeeee senden aşırı rahatsızlık duyanlar mı var? Nası yani özelden seni rahatsız mı ediyorlar. İçimizde öyle arkadaşlar mı var?
Sonucu da merak ettim ha.böğürtlen işin içinde mi değil miKazen sonradan bogurtlenin olaylarla alakasi yok yazdi kendi duvarinda ama konu hala netleşmiş değil. Yalniz diğer üye kesinmiş özel mesajlari kiblemiş taciz edilen üyeler. Bende kaçirdim konuyu ya
Dertsiz insan oraya girip dertlenip cikar
Bence bulasma
Bu kadar şeyden sonra gidip bakmazsam çatlarım
burda ucretsiz hastane dr ultrason ama sigortam var yinede senin adina sevindim sigortanin olmasinaSigortam olduğu için bebeğin masrafları dışında ekstra bir masrafımız olmadı çok şükür. Ama sigortası olmayanlar için gerçekten büyük meblağlar söz konusu.Sadece bir ultrasona girmek bile 900 dolar civarı ama benim sigortam herşeyi karşılıyor neyseki. Umarım sizinde sigortanız vardır.
Nerelerdesin sen yaahuu
Gozlerim ariyor ..
Ay Allahim eve ciktigimdan beri bdv ye takilamiyorum... net paketim telde az diye ..
Konu silindi canım kaba tabirle Ata Demirer'inde dediği gibi kadın kadını emer miymiş ayol a aaaaaaAnaaa neydi ki ya tuhh bak kacirmisim
Facedenn bakmistim Aslinda bende karar veremedlm ne Kadar istiyorBenim gittiğim hastanenin doğum fotoğrafçısı var canım izmirde songül turgut, kesin karar vermedim ama onu düşünüyorum, aratabilirsin net.ten sayfası fln var
Konuyu mutlaka görmüşsündür ben gördüm ama girip okumadim çok pişmanimSonucu da merak ettim ha.böğürtlen işin içinde mi değil mibiz de o kadar da dolanıyoz oralarda.nasıl da kaçırdık
Aylık ultrason ne kelime bizde her gidişimizde ultrasonla bakıyor doktorBende Hollandadayim, burdada sezeryani kolay kolay yapmiyorlar, hatta benim bebegim terse duruyor diye bana döndürme işlemini yapicaklardi bende sonradan vazgectim bebegi riske atmak istemedim, ama acayip bozuluyorlar. Dönmezse sezeryan yapicaklarmis. Suni sanci ve vakum deneyip en son sezeryan tercih ediyorlar. Sizde aylik ultrasona aliyorlarmi, bizim toplam 3 kez yapiyorlar
Böğürtlen şiddetli savunmaya geçtiğinden göze battı bende bilmiyorum yorumlarını severek takip ettiğim üyelerdendiSonucu da merak ettim ha.böğürtlen işin içinde mi değil mibiz de o kadar da dolanıyoz oralarda.nasıl da kaçırdık
yılan hikayesine dönmüş deseneKonuyu mutlaka görmüşsündür ben gördüm ama girip okumadim çok pişmanim
Sonra silinmiş konu. Adi bu hayat benim değildi. Time traveleri tanirsin herhalde. Danişmanim ayağina milleti taciz ediyormuş.
Kazen bogurtlen başka bir nedenden banlandi yazmiş ama bilmiyorum. Bakalim geri gelecek mi? Konusunuda kapatmişlar. Karşik yani.
Su bdv tarihinde en uzuldugum sey oldu bu yaa nasil kacirdim AllahimKonuyu mutlaka görmüşsündür ben gördüm ama girip okumadim çok pişmanim
Sonra silinmiş konu. Adi bu hayat benim değildi. Time traveleri tanirsin herhalde. Danişmanim ayağina milleti taciz ediyormuş.
Kazen bogurtlen başka bir nedenden banlandi yazmiş ama bilmiyorum. Bakalim geri gelecek mi? Konusunuda kapatmişlar. Karşik yani.
ben insilun kullandigim icin gecen haftadan beri haftada birkez ultrasona giriyorum riskli gebelik lerde oluyo bi sorun yoksa 4 5 enfazla ultrasona girmek hamilelik boyu burda nst yapmiyolar ordada oyle galiba burdada bebegi dondurme islemi varBende Hollandadayim, burdada sezeryani kolay kolay yapmiyorlar, hatta benim bebegim terse duruyor diye bana döndürme işlemini yapicaklardi bende sonradan vazgectim bebegi riske atmak istemedim, ama acayip bozuluyorlar. Dönmezse sezeryan yapicaklarmis. Suni sanci ve vakum deneyip en son sezeryan tercih ediyorlar. Sizde aylik ultrasona aliyorlarmi, bizim toplam 3 kez yapiyorlar
peki time ın bahsettiği kadın da bu sitedenmiş ya o kimmişBöğürtlen şiddetli savunmaya geçtiğinden göze battı bende bilmiyorum yorumlarını severek takip ettiğim üyelerdendi
Kizlar hem bu topic hem o topic nasi vakit yetiriyosunyz?
cnm biliyosun ben yatıştayım ne yapayım yapcak bişi yokKizlar hem bu topic hem o topic nasi vakit yetiriyosunyz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?