2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
yok sezaryan degil burda sezeryan kolay kolay yapmazlar bebegi erken alsalar bile normal dogum sunni sanci felan ilacla dogumu baslatiyolar
Bende Hollandadayim, burdada sezeryani kolay kolay yapmiyorlar, hatta benim bebegim terse duruyor diye bana döndürme işlemini yapicaklardi bende sonradan vazgectim bebegi riske atmak istemedim, ama acayip bozuluyorlar. Dönmezse sezeryan yapicaklarmis. Suni sanci ve vakum deneyip en son sezeryan tercih ediyorlar. Sizde aylik ultrasona aliyorlarmi, bizim toplam 3 kez yapiyorlar

İzmir'de iyi bir doğum fotoğrafçısı var mı arkadaşlar özel fotolarım olsun istiyorum
Benim gittiğim hastanenin doğum fotoğrafçısı var canım izmirde songül turgut, kesin karar vermedim ama onu düşünüyorum, aratabilirsin net.ten sayfası fln var

İyi ekşınlıymış vallahi, kacirmisim ben

Neeee senden aşırı rahatsızlık duyanlar mı var? Nası yani özelden seni rahatsız mı ediyorlar. İçimizde öyle arkadaşlar mı var?
Kız dur tövbe tövbe özel nerden çıktı kimsenin rahatsız ettiği yok elektriklerimizin tutmadığı üyeler var diyelim ,mübarek kulaktan kulağa gibisin

Kazen sonradan bogurtlenin olaylarla alakasi yok yazdi kendi duvarinda ama konu hala netleşmiş değil. Yalniz diğer üye kesinmiş özel mesajlari kiblemiş taciz edilen üyeler. Bende kaçirdim konuyu ya
Sonucu da merak ettim ha.böğürtlen işin içinde mi değil mi biz de o kadar da dolanıyoz oralarda.nasıl da kaçırdık

burda ucretsiz hastane dr ultrason ama sigortam var yinede senin adina sevindim sigortanin olmasina

Nerelerdesin sen yaahuu
Gozlerim ariyor ..
Ay Allahim eve ciktigimdan beri bdv ye takilamiyorum... net paketim telde az diye ..

Buralardayım canım takipteyim sizi bir bdv de bir yemek yarışmalarında koşuyom gozum üzerinizde takip ediyor ama ailecek severek izliyoruz

Anaaa neydi ki ya tuhh bak kacirmisim
Konu silindi canım kaba tabirle Ata Demirer'inde dediği gibi kadın kadını emer miymiş ayol a aaaaaa

Sonucu da merak ettim ha.böğürtlen işin içinde mi değil mi biz de o kadar da dolanıyoz oralarda.nasıl da kaçırdık
Konuyu mutlaka görmüşsündür ben gördüm ama girip okumadim çok pişmanim
Sonra silinmiş konu. Adi bu hayat benim değildi. Time traveleri tanirsin herhalde. Danişmanim ayağina milleti taciz ediyormuş.
Kazen bogurtlen başka bir nedenden banlandi yazmiş ama bilmiyorum. Bakalim geri gelecek mi? Konusunuda kapatmişlar. Karşik yani.

Aylık ultrason ne kelime bizde her gidişimizde ultrasonla bakıyor doktor Başlarda ayda bir, sonlara doğru 2-3 haftada bir hatta en son her hafta bile bakılıyor Türkiye sezeryan konusunda önde gidiyor zaten neden böyle çok merak ediyorum

Böğürtlen şiddetli savunmaya geçtiğinden göze battı bende bilmiyorum yorumlarını severek takip ettiğim üyelerdendi

yılan hikayesine dönmüş desene yokya hatırlamıyom demek ki görmemişim

Su bdv tarihinde en uzuldugum sey oldu bu yaa nasil kacirdim Allahim
Eve keske net baglatsaydim gebelikte iyi giderdi.

ben insilun kullandigim icin gecen haftadan beri haftada birkez ultrasona giriyorum riskli gebelik lerde oluyo bi sorun yoksa 4 5 enfazla ultrasona girmek hamilelik boyu burda nst yapmiyolar ordada oyle galiba burdada bebegi dondurme islemi var

Benim minnakım yine çok hareketli çıt çıt sesler geliyor Annem diyor ki ankaranın bağlarını oynuyordur içeride Yarın sabah kontrolümüz var kan sonuçlarımı da çok merak ediyorum acaba nasıl çıkacak bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…