- 19 Mayıs 2015
- 778
- 847
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.701
Yok canim nts, yada cati muayenesi yok. Doguma gittigimizde yapiyorlarmis onlari. Riskli gebeliklerde daha sık usg yapiliyormusben insilun kullandigim icin gecen haftadan beri haftada birkez ultrasona giriyorum riskli gebelik lerde oluyo bi sorun yoksa 4 5 enfazla ultrasona girmek hamilelik boyu burda nst yapmiyolar ordada oyle galiba burdada bebegi dondurme islemi var
Bende çok merak ediyorum yaYa kızlar şu doğum sancısını bi anlatsanıza. Alttan iğneler batıyo ama sancı mancı yok şu anda. Suyum nişanım falan gelmedi eminim de bu igneler fena yani.
O alttan igneler bende de oluyor, ebe doguma hazirlik dedi ama tecrubeli arkadaslar ne diyor bu konuda?Ya kızlar şu doğum sancısını bi anlatsanıza. Alttan iğneler batıyo ama sancı mancı yok şu anda. Suyum nişanım falan gelmedi eminim de bu igneler fena yani.
Aynen bende burda cok konusu gecince bakiym dedim de pek bisey anlamadimValla kızlar sizin yuzunuzden merak ettim aha bende gidip bakacam bdv ye neler oluyormuş orada diye
Canim biliyorum bende evdeyim ve cogunlukla yatiyorum da burayi bile kacirinca okuoku bitiremiyrm. O topikteyse bissuru konu var bravo valla ne diyim.cnm biliyosun ben yatıştayım ne yapayım yapcak bişi yokbi de burası o kadar yoğun değil takip zor olmuyor
Ya bende haftasonlari pek takilmiyordum karambole geldi konuSu bdv tarihinde en uzuldugum sey oldu bu yaa nasil kacirdim Allahim
Eve keske net baglatsaydimgebelikte iyi giderdi.
Kendini zorladin mi bugun farkinda olmadan?
böğürtlenkuşu lez miymişdemek ki bu yüzden banlanmışş şuan şoklardayım haaa cinsellik bölümünde açtığı konuları düşününce ne ateşli hatun diyodum ben bu şoku nasıl atlatırım bilmiyorum
Cnm diger dozlari demissin ya sen mi verdin o dozlari onlar mi. Kendin vereboliyormussun diye duydum da ne kadar asli var yada hastaneye gore mi degisiyor bilmiyorum. Vakit bulunca yazarsan sevinirimBu arada epidural normal doğum yaptım. Dün sabah kontrolüm vardı. Açıklık 3 4 cm olunca yatış yapıldı suni sancı verildi. Çok dikişim var iyileşmeye çalışıyorum diğer yandan süt artırmaya çalışıyorum.
Epidural sancı çekerken baya işe yaradı ama sonraki dozlar bana mısın demedi. Doğum ağrısını çıkışını dikişleri falan hissettim. Geçti bitti çok şükür. İnş oğlumu evimize götürebilirsek daha güzel olacak :)
Benim birkaç gündür belimde ve kasığımda adet ağrısı gibi ağrım oluyor tabi şiddetli değil düzenli de değil sanırım hazırlık sancıları bunlar. Yarın doktora da soracağım bakalım, ilk doğumumda içimde kalan ukdelerin hepsini bu doğumumda gidermek istiyorummDogum sancisini merak eden arkadaslar belden kasiga vuruyor adet agrisinin daha siddetlisi oluyor. Ve belli dakika arasinda devam ediyor dinlenince gecmiyor.
UtanmazDoğumdan sonra odada ilk dakikalar bebeği emzirmem için hemşire kucağıma verdi yavrumu. Kv başımda dikiliyor. Bende anne utanıyorum dedim biraz Kendime çektim bebeği. Gitmiş eşime şikayet etmiş beni. Eşim sağolsun utanabilir falan demiş. Bi de bu kadar olayın içinde kv kp kaprisi çekiyoruz
Benim birkaç gündür belimde ve kasığımda adet ağrısı gibi ağrım oluyor tabi şiddetli değil düzenli de değil sanırım hazırlık sancıları bunlar. Yarın doktora da soracağım bakalım, ilk doğumumda içimde kalan ukdelerin hepsini bu doğumumda gidermek istiyorummBuna doğum sancısı da dahil
benimde hep bugüne kadar bir hafta önden gidiyordu. Son kontrolde dr göbek ve başının iki hafta önden gittiğini ve iri bebeklerde dönmenin daha zor bi ihtimal olduğunu söyledi. Normal doğum yapabilmeyi çok istiyorum, inşallah döner bebişlerimiz..Benimkine de kafasi 1 hafta önde dediler, ve hala dönmedi benimkide
Ne kadar ayip yaaa. Sen yine iyi tepki vermissin ne sifatla utanmadan sikayet ediyor bide terbiyesizDoğumdan sonra odada ilk dakikalar bebeği emzirmem için hemşire kucağıma verdi yavrumu. Kv başımda dikiliyor. Bende anne utanıyorum dedim biraz Kendime çektim bebeği. Gitmiş eşime şikayet etmiş beni. Eşim sağolsun utanabilir falan demiş. Bi de bu kadar olayın içinde kv kp kaprisi çekiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?