2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ya kızlar şu doğum sancısını bi anlatsanıza. Alttan iğneler batıyo ama sancı mancı yok şu anda. Suyum nişanım falan gelmedi eminim de bu igneler fena yani.

ben insilun kullandigim icin gecen haftadan beri haftada birkez ultrasona giriyorum riskli gebelik lerde oluyo bi sorun yoksa 4 5 enfazla ultrasona girmek hamilelik boyu burda nst yapmiyolar ordada oyle galiba burdada bebegi dondurme islemi var
Yok canim nts, yada cati muayenesi yok. Doguma gittigimizde yapiyorlarmis onlari. Riskli gebeliklerde daha sık usg yapiliyormus

Ya kızlar şu doğum sancısını bi anlatsanıza. Alttan iğneler batıyo ama sancı mancı yok şu anda. Suyum nişanım falan gelmedi eminim de bu igneler fena yani.
Bende çok merak ediyorum ya Adet sancısının giderek şiddetlenen haliymiş öyle demişlerdi bana. Acaba benim doğumum nasıl başlayacak

O alttan igneler bende de oluyor, ebe doguma hazirlik dedi ama tecrubeli arkadaslar ne diyor bu konuda?

cnm biliyosun ben yatıştayım ne yapayım yapcak bişi yokbi de burası o kadar yoğun değil takip zor olmuyor
Canim biliyorum bende evdeyim ve cogunlukla yatiyorum da burayi bile kacirinca okuoku bitiremiyrm. O topikteyse bissuru konu var bravo valla ne diyim.

Anaamm bu time travaler ile biz de birbirimizi begeniyorduk. Soktayim suan. İyi ki kim vurduya gitmemisim

Cnm diger dozlari demissin ya sen mi verdin o dozlari onlar mi. Kendin vereboliyormussun diye duydum da ne kadar asli var yada hastaneye gore mi degisiyor bilmiyorum. Vakit bulunca yazarsan sevinirim

Dogum sancisini merak eden arkadaslar belden kasiga vuruyor adet agrisinin daha siddetlisi oluyor. Ve belli dakika arasinda devam ediyor dinlenince gecmiyor.
Benim birkaç gündür belimde ve kasığımda adet ağrısı gibi ağrım oluyor tabi şiddetli değil düzenli de değil sanırım hazırlık sancıları bunlar. Yarın doktora da soracağım bakalım, ilk doğumumda içimde kalan ukdelerin hepsini bu doğumumda gidermek istiyorumm Buna doğum sancısı da dahil

Utanmaz

Duzenli degilse ve dinlenerek geciyorsa yalanci dogum sancisidir canim.

İlk dogumunu hep kotuluyosun kiz kac yasinda dogurdun kizin simdi nerde? Cevap vermek istemezsen saygi duyarim. Merakli mahalle teyzeleri gibi hissettim kendimi

Benimkine de kafasi 1 hafta önde dediler, ve hala dönmedi benimkide
benimde hep bugüne kadar bir hafta önden gidiyordu. Son kontrolde dr göbek ve başının iki hafta önden gittiğini ve iri bebeklerde dönmenin daha zor bi ihtimal olduğunu söyledi. Normal doğum yapabilmeyi çok istiyorum, inşallah döner bebişlerimiz..

Ne kadar ayip yaaa. Sen yine iyi tepki vermissin ne sifatla utanmadan sikayet ediyor bide terbiyesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…