2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ayni sizin anlattiklarinizi calistigim firmada bir arkadasim anlatti. Hatta onlarin akraba evliligi oldugu icin cokta riskli demisler. Aglaya aglaya gebeligi geçirdiğini anlatmisti bana. Daha sonra dogum olmus su anda herhalde 5 yasinda vardir. Evet resimde gordum kafasi biraz buyuk cunku cocuk babaya benzio.babaninkide biraz buyuk cunku.sagligi cokta yerinde zehir gibi bi cocuk.
Ayrica gelmissin ucuna kadar sakami yapio doktorunuz anlamadim. Boyle doktorlari afaroz etmek istiorum. Hersey cok iyi olacak sizin icin ısallah.

Duzenli degilse ve dinlenerek geciyorsa yalanci dogum sancisidir canim.

İlk dogumunu hep kotuluyosun kiz kac yasinda dogurdun kizin simdi nerde? Cevap vermek istemezsen saygi duyarim. Merakli mahalle teyzeleri gibi hissettim kendimi
Evet hep kötü anılar var geçmişmde çünkü canım. Ben 17 yaşımda evlenmiştim hemen hamile kaldım 18 de doğum yaptım sorunlu bir evlilikti kızım 5 aylıkken boşandım. Şu anki ikinci evliliğim, ilk evliliğimdeki herşey çok kötü bir anı olarak kaldı bende. Kızım şuan 7 yaşında ve ben ayrıldığım günden beri onu göremiyorum...

Anaamm bu time travaler ile biz de birbirimizi begeniyorduk. Soktayim suan. İyi ki kim vurduya gitmemisim

Yaa onun bazi yorumlarini bende begeniyordum...

Yırtık dondan çıkar gibi gelmiş bulundum halbuse donuk pudra doğurdu mu netti diye bakacaktım

Yok bogurtlen temizmis
Bende daha dogurmadim
Oglanin keyfi yerinde sanirim hic gelmeye niyeti yok gibi
merak edip sordugun icin sagol

Canim yaa cok uzuldum gercekten, nasil zordur kimbilir. Neden goremiyorsun o kadarcik bebegi anneye verir mahkeme ama gercekten hic beklemedigim bir cevap oldu. Uzduysem hakkini helal et.

Offf offf kizini gorememene cok uzuldumm allah sabir versin

Bende bursa medical deyim cnm. Bahar icin de olumlu seyler duydum kime gidiyorsun simdi. Cok fark var mi bahar ve medicalin? Bu arada medical tasiniyormus o.gazi tip merkezinin oraya tasinma ucretlrini de bizden alma telasindalar

Biz de doktorun ne yapmaya calistigini anlamadik. Bugun baska bir doktora gittik ve doguma da o girecek. Diger doktorun bana bugun yasattiklarindan sonra adini bile duymak istemiyorum. Cok tesekkurler iyi dilekleriniz icin.

Kazen de bir tuhaf açıkçası. Önce açık açık nickiyle BK ve TT yazdı, sonra pek çok kişi tepki gösterdi, simdi alakası yoktur...
Time Traveler bu arada evli ve çocuklu olan bir kadınla yaşıyormuş ve kadının kocası yazışmaları görüp Kazene mail falan atmış. Olaylar olaylar...

Dogum sancisini merak eden arkadaslar belden kasiga vuruyor adet agrisinin daha siddetlisi oluyor. Ve belli dakika arasinda devam ediyor dinlenince gecmiyor. cef182
Tatlım ilgin için teşekkürler. Sancı mancı yok bende. Bebeğim hareketli ve aşada iğneleme yapıyo o kadar. Demek ki şimdilik birşey yok.

@Nilayn07 canım bende hep hikayeni merak etmiştim ama bi türlü sormaya da cesaret edemedim. Kızına ve sana üzüldüm. Hakkınızda hayırlısı olsun

Ya banada dr. Kaldırma çok Allah korusun plasenta ayrılabilir dedi ama nerdeee. Benim kızımda 15"aylık 11 kilo butun gün kucağımda gobeğimin üstünde maalesef allaha emanet yavrucak:))
Oglumdaki hassasiyetin yuzde 10u yok. Ikinciler boyle oluyor demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…