- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.721
Ay böğürtlen kuşu lez miymiş
Yırtık dondan çıkar gibi gelmiş bulundum halbuse donuk pudra doğurdu mu netti diye bakacaktım
Ayni sizin anlattiklarinizi calistigim firmada bir arkadasim anlatti. Hatta onlarin akraba evliligi oldugu icin cokta riskli demisler. Aglaya aglaya gebeligi geçirdiğini anlatmisti bana. Daha sonra dogum olmus su anda herhalde 5 yasinda vardir. Evet resimde gordum kafasi biraz buyuk cunku cocuk babaya benzio.babaninkide biraz buyuk cunku.sagligi cokta yerinde zehir gibi bi cocuk.Günaydın kızlar. Bugüne kadar hiç sıkıntımı paylaşmadım burada. Sanki dillendirince kötü hissedecekmişim gibi geldi kendimi. Ama bugün sanırım anlatacağım çünkü kendimi daha kötü hissedemem. Bebeğimin baş büyüklüğü haftasına göre önde gidiyor. Doktorumuzun yönlendirmesiyle İki ay önce bunun için perinotolojiye gitmiştik prof'e. Her şeyin yolunda olduğunu iri bir bebek olduğunu ( boyu ve kilosu da haftasına göre ileride) bunun biraz da genetik olduğunu bizim de kafa çaplarımızın büyük olduğunu söyledi ki doğru. Hatta dedelerinin de öyle. Ama istersek fetal mr çekilerek daha ayrıntılı iç yapıyı görebliriz dedi. Fakat gerekli değil bence dedi. Buna rağmen ben mutlaka çekilsin dedim. Aklımızda soru işareti kalmaması açısından. Sonuç olarak her şey normal çıktı. Doktor, artık bunları hiç düşünmememi bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu söyledi. Sevinçten ağlaya ağlaya çıktım odasından. Kendimi sıkmaktan düşünmekten mahvolmuşum hepsi o gün orda aktı gitti.
Bugün sabah kontrolmüz vardı. Ölçümlerde yine başı önde çıktı. 4 hafta önde görünüyor. Doktorum tekrar perinatolojiyle bir görüşelim dedi. Daha önce hocanın dediklerini hatırlattım. Olsun tekrar bir görsün, kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ama garanti olsun dedi. Madem olumsuz bir şey yok, ben neden tekrar perinatolojiye gidiyorum. Haftaya cuma doğum planladık. En kötüsünü düşünüyorum, haftaya doğumum var eğer doktor olumsuz bir şey söylerse bile ne değişecek? Doktor en son bu konu kapandı için rahat etsin dedi bana. Randevu için aradık en erken cumaya verdiler. Cumaya kadar o stresi nasıl çekeceğim. Hiç mi gitmesem diyorum. Kendi doktorumun davranışı takılıyor aklıma. Her şeyde bizi yönlendiriyor. Kansızlık problemim yüzünden de hemotolojiye yönlendirdi. Hala o konuda da başka bir doktora gidiyorum. Sorumluluk mu almak istemiyor, fazla mı titiz, garantici mi? Aklım çok karışık. Nasıl hareket etmeliyim bilemiyorum.
kazen duvarında onun konuyla alakası yok yazmış da bilemiyoruzAy böğürtlen kuşu lez miymiş
Evet hep kötü anılar var geçmişmde çünkü canım. Ben 17 yaşımda evlenmiştim hemen hamile kaldım 18 de doğum yaptım sorunlu bir evlilikti kızım 5 aylıkken boşandım. Şu anki ikinci evliliğim, ilk evliliğimdeki herşey çok kötü bir anı olarak kaldı bende. Kızım şuan 7 yaşında ve ben ayrıldığım günden beri onu göremiyorum...Duzenli degilse ve dinlenerek geciyorsa yalanci dogum sancisidir canim.
İlk dogumunu hep kotuluyosun kiz kac yasinda dogurdun kizin simdi nerde? Cevap vermek istemezsen saygi duyarim. Merakli mahalle teyzeleri gibi hissettim kendimi
Anaamm bu time travaler ile biz de birbirimizi begeniyorduk. Soktayim suan. İyi ki kim vurduya gitmemisim
Yırtık dondan çıkar gibi gelmiş bulundum halbuse donuk pudra doğurdu mu netti diye bakacaktım
Evet hep kötü anılar var geçmişmde çünkü canım. Ben 17 yaşımda evlenmiştim hemen hamile kaldım 18 de doğum yaptım sorunlu bir evlilikti kızım 5 aylıkken boşandım. Şu anki ikinci evliliğim, ilk evliliğimdeki herşey çok kötü bir anı olarak kaldı bende. Kızım şuan 7 yaşında ve ben ayrıldığım günden beri onu göremiyorum...
Offf offf kizini gorememene cok uzuldumm allah sabir versinEvet hep kötü anılar var geçmişmde çünkü canım. Ben 17 yaşımda evlenmiştim hemen hamile kaldım 18 de doğum yaptım sorunlu bir evlilikti kızım 5 aylıkken boşandım. Şu anki ikinci evliliğim, ilk evliliğimdeki herşey çok kötü bir anı olarak kaldı bende. Kızım şuan 7 yaşında ve ben ayrıldığım günden beri onu göremiyorum...
Sen de mi kaçirdin konuyu? Orasi muamma kazen konusunu kapatmiş altinada imali bi cümle yazmiş ama duvarinda konuyla alakasi yoktur yazmiş. Çözemedik.Ay böğürtlen kuşu lez miymiş
Bende seni bu topikte görünce şaşirdimYırtık dondan çıkar gibi gelmiş bulundum halbuse donuk pudra doğurdu mu netti diye bakacaktım
Yaa onun bazi yorumlarini bende begeniyordum...
Yok bogurtlen temizmis
Bende daha dogurmadim
Oglanin keyfi yerinde sanirim hic gelmeye niyeti yok gibi
merak edip sordugun icin sagol
Bende bursa medical deyim cnm. Bahar icin de olumlu seyler duydum kime gidiyorsun simdi. Cok fark var mi bahar ve medicalin? Bu arada medical tasiniyormus o.gazi tip merkezinin oraya tasinma ucretlrini de bizden alma telasindalarBencede her hastane yapmalı bursa bahar hastanesi canımaslında medikalpark a gidiyordum 6 aya kadar ama ücretleri agır gelmeye başlayınca istemeye istemeye bu hastaneye geçmiştim ama Allaha şükür hem drum iyi hemde hastaneden hemşirelerden falan baya memnun oldum
Ayni sizin anlattiklarinizi calistigim firmada bir arkadasim anlatti. Hatta onlarin akraba evliligi oldugu icin cokta riskli demisler. Aglaya aglaya gebeligi geçirdiğini anlatmisti bana. Daha sonra dogum olmus su anda herhalde 5 yasinda vardir. Evet resimde gordum kafasi biraz buyuk cunku cocuk babaya benzio.babaninkide biraz buyuk cunku.sagligi cokta yerinde zehir gibi bi cocuk.
Ayrica gelmissin ucuna kadar sakami yapio doktorunuz anlamadim. Boyle doktorlari afaroz etmek istiorum. Hersey cok iyi olacak sizin icin ısallah.
oblomovunhirkasi @parkbyull DonukPudra Akasya ve konuyu bilen diğer arkadaşlar kazenin duvarında okuduğum kadarıyla kazen böğürtlenin bu konuyla alakası yok,o başka bi konudan ban yedi yazmış.haberiniz olsun
Tatlım ilgin için teşekkürler. Sancı mancı yok bende. Bebeğim hareketli ve aşada iğneleme yapıyo o kadar. Demek ki şimdilik birşey yok.Dogum sancisini merak eden arkadaslar belden kasiga vuruyor adet agrisinin daha siddetlisi oluyor. Ve belli dakika arasinda devam ediyor dinlenince gecmiyor.cef182
Oglumdaki hassasiyetin yuzde 10u yok. Ikinciler boyle oluyor demekki :)Ya banada dr. Kaldırma çok Allah korusun plasenta ayrılabilir dedi ama nerdeee. Benim kızımda 15"aylık 11 kilo butun gün kucağımda gobeğimin üstünde maalesef allaha emanet yavrucak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?