- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.741
Kazen de bir tuhaf açıkçası. Önce açık açık nickiyle BK ve TT yazdı, sonra pek çok kişi tepki gösterdi, simdi alakası yoktur...
Time Traveler bu arada evli ve çocuklu olan bir kadınla yaşıyormuş ve kadının kocası yazışmaları görüp Kazene mail falan atmış. Olaylar olaylar...
Canim yaaa ne kadar zordur hasretlik .rabbim bir an once kizina kavustursun insallahEvet hep kötü anılar var geçmişmde çünkü canım. Ben 17 yaşımda evlenmiştim hemen hamile kaldım 18 de doğum yaptım sorunlu bir evlilikti kızım 5 aylıkken boşandım. Şu anki ikinci evliliğim, ilk evliliğimdeki herşey çok kötü bir anı olarak kaldı bende. Kızım şuan 7 yaşında ve ben ayrıldığım günden beri onu göremiyorum...
Alttan bıçak saplanır gibi bir ağrıysa doğum sancısı değil o benim bildigim. Bebek kafasını bi yerlere dayıyor, yine rahmi doğuma hazırlamak için biseyler yapmış oluyor. Ilkinde 1 ay falan sürmüştü, bunda da 2 haftadır var o agrilar bende.Ben de panik olurdum ama nedense saçma bir ruh hali geldi aklıma kendimi adet sancısı çekiyor hissettim galiba
Bir de gidip gelen sancı olmadığı için dogum sancısı olmadığını düşündüm
Yurt disinda mi yasiyorsun.bende doktoruma bel fitigim var dedim doktorum olsun normal dogum yapabilirsin dediyok sezaryan degil burda sezeryan kolay kolay yapmazlar bebegi erken alsalar bile normal dogum sunni sanci felan ilacla dogumu baslatiyolar
ne işin var len burda kak git bdv ye ayağını surumuşundur sen arkandan geliverirler şimdiAy ben nasıl kaçırdım hayret her dk ndv deyim
Gerçekten nasıl olacak , yaşayınca göreceğim.bazen öyle oluyor ki insan eşiyle bile paylaşamıyor
Bize eğitimde , hastanede giysi veriliyorsa , ücretsiz olup olmadığını öğrenin,demişlerdi. Bazı hastaneler ekstra olarak çıkış ücretine ekliyorlarmış.Hangi hastane canım o?aslında hepsi yapmalı özel hastanelerin ne olacak ki toplu alacaklar en fazla 50tl maliyet olur.bizden milyarları alıyorlar
Evet kanada da hayirlisi neyse o olsun canimYurt disinda mi yasiyorsun.bende doktoruma bel fitigim var dedim doktorum olsun normal dogum yapabilirsin dedi
Bende almadim canim ayni sekilde kitapta oyle yaziyordu, zaten hicbir yerde de satilmiyor, ama tr de aliyorlar şirin şirinKizlar ben bu yataga kolulan korumalikmi deniyo uyku setlerinde oluyoya onlardan almadim burda kesinlik kullanmayin bebegin yuzune gelen hava akima na engel oluyomus diyor hastanenin kitabinda siz boyle bi sey duydunuzmiki
Mothercare gibi bircok yurt disi markasinda da var yan koruma cok sasirdim.Acikcasi ben de kullandim mothercare besigimize ve cok ise yaradi yoksa dusunemiyorum, kizim surekli carpiyordu.Zaten ustu acik ve minicik bir yatakda degil ki havasiz kalsin.Bilemiyorum vardir bir mantigi ama ben sikinti yasamadimBende almadim canim ayni sekilde kitapta oyle yaziyordu, zaten hicbir yerde de satilmiyor, ama tr de aliyorlar şirin şirin
Uzum dogumu baslatir mi??İlk defa duydum yedigim uzumun haddi hesabi yok.Nar,maydonoz ve adacayi gibi uyarai bitki caylarjnin tetikledigini duymustum ama uzumunilk defa duydum.yok canim,biraz yurudum ve biraz fazla uzum yedim.
uzum dogumu baslatir diyr duymustum, hos gerci 2-3 haftadir yiyorum ama.
Bende maydanoz ve adacayını duydumda nar da mı tetiklermiş ?Uzum dogumu baslatir mi??İlk defa duydum yedigim uzumun haddi hesabi yok.Nar,maydonoz ve adacayi gibi uyarai bitki caylarjnin tetikledigini duymustum ama uzumunilk defa duydum.
Tepiği ben değilde idrar kesem yemiş olacak ki YİNE aynı yolu tuttum yarı açık yarı kapalı bi gözle, sonra yatağa geri bi döndüm, cin gibiyimKızlar bu gece de herkes uyumuş haa bir tek ben yatamiyom kocamda horluyor zaten hadi bebisler annelerinizi uyandırin vurun tekmeleri
Korkma tatlım ağırlaştık ya ondandır gelmez bi daha ben kovuyorum burdan hüffff hüffffOff kızlar ya kötü rüya mi diyeyim al bastı mi diyeyim ondan oldu uyandım yatamiyom korkudan şimdi gene rüyama gelecek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?