2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Wuhuu. Olaylara bak bee . Kazen böğürtlen in cinsellikteki konusunu da tuhaf bir yorumla kapatmış. Bakalım işin arkasından ne çıkacak

Canim yaaa ne kadar zordur hasretlik .rabbim bir an once kizina kavustursun insallah

Ben de panik olurdum ama nedense saçma bir ruh hali geldi aklıma kendimi adet sancısı çekiyor hissettim galiba
Bir de gidip gelen sancı olmadığı için dogum sancısı olmadığını düşündüm
Alttan bıçak saplanır gibi bir ağrıysa doğum sancısı değil o benim bildigim. Bebek kafasını bi yerlere dayıyor, yine rahmi doğuma hazırlamak için biseyler yapmış oluyor. Ilkinde 1 ay falan sürmüştü, bunda da 2 haftadır var o agrilar bende.

yok sezaryan degil burda sezeryan kolay kolay yapmazlar bebegi erken alsalar bile normal dogum sunni sanci felan ilacla dogumu baslatiyolar
Yurt disinda mi yasiyorsun.bende doktoruma bel fitigim var dedim doktorum olsun normal dogum yapabilirsin dedi

Allah düşmanımın başına vermesin, ikindiden beri tam sağ kalçamın üzerine bir bıçak saplandı sanki ve ucu ön tarfımdan kasıklarımdan çıkıyor gibi bir ağrı var. Hani sürahi nine vardı ince ince yasemincede, aynı onun gibi elim sağ kalçamda topallıyorum evin içinde, eşim elimden tutup kaldırmasa kalkmak mümkün değil. Doktora sorsan normal diyor, ben ise bunu aldığım kilolara, ve bir haftadır bıraktığım magnezyuma bağladım. Şimdi paşa paşa içtim inşallah yarına geçer. Aynı dertten muzdarip kimse yoktur umarım

bazen öyle oluyor ki insan eşiyle bile paylaşamıyor
Gerçekten nasıl olacak , yaşayınca göreceğim.
Eşim kızına bu hafta sonu , altını değiştirirken yardım edersin , dedi.Ben deli oldum ,çünkü tam tersi düşüncedeyim.Kızı da çocuk daha büyük değil ki Kız da heyecanlandı babası öyle konuşunca , zaten aşırı hevesli , ama ben konuştum kızıyla . Kardeşini oyuncak bebekmiş gibi düşünme,dedim.( Çünkü öyle gördüğünü biliyorum , kendisine arkadaş geliyor , bir daha hiç sıkılmayacağım onunla olacağım , arabasını ben iteceğim , altını değiştirirken ben bantlayacağım , yıkarken kafasından aşağı ben su dökeceğim , kucağımda oturtacağım , evde dolaştıracağım vs... O kadar çok düşüncesi var ki :) Hevesli olması hoşuma gidiyor ; ama çocuk sonuçta.Ona güvenemem tabii ki, sürekli bebeğe bakarken bir de bakımını da hevesi kırılmasın diye de onunla paylaşamam. Benim derdim de bu işte. Minik kayınvalidem onu kırmadan idare etmem gerek hayal kırıklığı da yaşamasın diye )
Konuştum işte , ilk başlarda hiçbir şey düşündüğün gibi olmaz , çok küçük , ben de çok yorgun olacağım , hep ona bakacağım , o uyuyunca uyuyacağım vs , sen biraz daha büyüdüğünde kardeşinle oyun oynarsın , düşündüğün çoğu şeyi yapamazsın , dedim.
Annem de geldiğinde bebeğin giysilerinden bir tane ver de , oyuncak bebeğine giydirsin,demişti.Kız da duydu , heyecanlandı.Ben de hayır , dedim.Sonra bir gün baktım , gizli gizli şapkasını giydiriyor , ben gördüm.Beni görünce utandı,bir daha da yapmadı.
Yani annesi benim , bana sormadan etmeden kendi kafalarına göre karar verip söylemelerine sinir oluyorum.Neyse benim düşüncemi biliyor en azından.

Hangi hastane canım o?aslında hepsi yapmalı özel hastanelerin ne olacak ki toplu alacaklar en fazla 50tl maliyet olur.bizden milyarları alıyorlar
Bize eğitimde , hastanede giysi veriliyorsa , ücretsiz olup olmadığını öğrenin,demişlerdi. Bazı hastaneler ekstra olarak çıkış ücretine ekliyorlarmış.

Kızlar imdat !
Vajinamin üst kısmı çok feci kasiniyor üst derken nasıl anlatsam hanı iki ayrımın içi mantar mi oldum acaba ay olmamış olayım ya çok korkuyorum (

Bu bdv de nasıl bir şeymiş :) Film gibi anladığım kadarıyla
Ben yalnız Kasım Annelerini takip ediyorum. 1600 civarı mesajı hatta belki daha fazla bu başlığa yazdım Üyelik tarihim eski ama arada çok az yazdım. Hamile kalmak istediğim dönemde aktif kullanmaya başladım.
Hiç bulaşmayayım başka başlıklara

Kizlar ben bu yataga kolulan korumalikmi deniyo uyku setlerinde oluyoya onlardan almadim burda kesinlik kullanmayin bebegin yuzune gelen hava akima na engel oluyomus diyor hastanenin kitabinda siz boyle bi sey duydunuzmiki

Kizlar ben bu yataga kolulan korumalikmi deniyo uyku setlerinde oluyoya onlardan almadim burda kesinlik kullanmayin bebegin yuzune gelen hava akima na engel oluyomus diyor hastanenin kitabinda siz boyle bi sey duydunuzmiki
Bende almadim canim ayni sekilde kitapta oyle yaziyordu, zaten hicbir yerde de satilmiyor, ama tr de aliyorlar şirin şirin

Off kızlar ya kötü rüya mi diyeyim al bastı mi diyeyim ondan oldu uyandım yatamiyom korkudan şimdi gene rüyama gelecek diye

Bende almadim canim ayni sekilde kitapta oyle yaziyordu, zaten hicbir yerde de satilmiyor, ama tr de aliyorlar şirin şirin
Mothercare gibi bircok yurt disi markasinda da var yan koruma cok sasirdim.Acikcasi ben de kullandim mothercare besigimize ve cok ise yaradi yoksa dusunemiyorum, kizim surekli carpiyordu.Zaten ustu acik ve minicik bir yatakda degil ki havasiz kalsin.Bilemiyorum vardir bir mantigi ama ben sikinti yasamadim

yok canim,biraz yurudum ve biraz fazla uzum yedim.
uzum dogumu baslatir diyr duymustum, hos gerci 2-3 haftadir yiyorum ama.
Uzum dogumu baslatir mi??İlk defa duydum yedigim uzumun haddi hesabi yok.Nar,maydonoz ve adacayi gibi uyarai bitki caylarjnin tetikledigini duymustum ama uzumunilk defa duydum.

Uzum dogumu baslatir mi??İlk defa duydum yedigim uzumun haddi hesabi yok.Nar,maydonoz ve adacayi gibi uyarai bitki caylarjnin tetikledigini duymustum ama uzumunilk defa duydum.
Bende maydanoz ve adacayını duydumda nar da mı tetiklermiş ? Zira geçen burda okuduğum ve sonra internette yaptığım araştırma sonucu narla ilgili hadis üzerine koca narı yedimde tek başıma tabi tetikliyosada sık sık yersen belki dimi? Üstelik doktorumda bana 36. Haftadan sonra adaçayı içebileceğimi söyledi, oda hergün olmamak şartıyla, zaten sevmem dedim sıkıntı yok.. Ama nara şaşırdım..

Kızlar bu gece de herkes uyumuş haa bir tek ben yatamiyom kocamda horluyor zaten hadi bebisler annelerinizi uyandırin vurun tekmeleri
Tepiği ben değilde idrar kesem yemiş olacak ki YİNE aynı yolu tuttum yarı açık yarı kapalı bi gözle, sonra yatağa geri bi döndüm, cin gibiyim benimkide horluyodu az önce kafasını düzelttim valla pozisyon değiştirsin diye, sustu sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…