2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar ben bu yataga kolulan korumalikmi deniyo uyku setlerinde oluyoya onlardan almadim burda kesinlik kullanmayin bebegin yuzune gelen hava akima na engel oluyomus diyor hastanenin kitabinda siz boyle bi sey duydunuzmiki
Tatlım duymadım ama benim de aklıma gelmişti konuyu açtığına sevindim. Yenidoğan zaten kendini çeviremez 6. aya kadar diye biliyorum. O zamana kadar takmayacağım galiba şimdi sen de söyleyince. Ama 6 dan sonra takarım artık çocuk kendini yaralamasın diye. Ben böyle düşünüyorum.

Kizlar ben bu yataga kolulan korumalikmi deniyo uyku setlerinde oluyoya onlardan almadim burda kesinlik kullanmayin bebegin yuzune gelen hava akima na engel oluyomus diyor hastanenin kitabinda siz boyle bi sey duydunuzmiki
Eğitimde bize de söylemişlerdi benzer bir şey ,almayın dememişlerdi ; ama bir yanı açık olsun , saten olmasın demişlerdi. Hava akışını engellemesin diye.Belki sadece yenidoğan zamanı için geçerlidir , detayını hatırlamıyorum.Bunu da unutmuştum , mesajında okuyunca aklıma geldi.

Günaydın herkese ,
Dün akşamdan beri ellerim hafif şiş daha doğrusu parmaklarım, tansiyonum normal , idrarda protein takibi de yapılıyor , onda da bir sorun yok.Sanırım bu bildiğimiz ödem , hamileliğin sonuna yaklaştığımız için başladı :/ Kontrolde sorarım.

Son düzenleme:
Katılıyorum.
Karyola için ne çok bilmemiz gereken varmış.
http://www.parkzon.com.tr/cocuk/Makaleler.aspx?MakaleId=10

Canım fazla titiz görünüyor. İçini ferah tut. Perinatolojıye görünmüşsün zaten. Bişi olsaydı o zaman çıkardı.

Canim yaa cok uzuldum gercekten, nasil zordur kimbilir. Neden goremiyorsun o kadarcik bebegi anneye verir mahkeme ama gercekten hic beklemedigim bir cevap oldu. Uzduysem hakkini helal et.
Estağfirullah canım ilk Zamanlar kadar üzülmüyorum insan her acıya alışıyor çünkü. Velayeti ben imzalayarak verdim daha doğrusu kandırıldım. Sonrasında da çok uğraştım ama bazı insanlar için hak hukuk geçerli olmuyor vicdan olmayınca. İşler iyice kötüye gidince bende mecburen Allah'a havale ettim..

Offf offf kizini gorememene cok uzuldumm allah sabir versin
Amin canım derdi veren Rabbim sabrını da veriyor elbet :)

@Nilayn07 canım bende hep hikayeni merak etmiştim ama bi türlü sormaya da cesaret edemedim. Kızına ve sana üzüldüm. Hakkınızda hayırlısı olsun
Aminn ben de hep böyle dua ediyorum. Yapabileceğim tek şey ona uzaktan duamı yolluyorum

Canim yaaa ne kadar zordur hasretlik .rabbim bir an once kizina kavustursun insallah
İnşaAllah, inanıyorum ki bi gün kavuşacağız ve o Zaman herşeyi anlatacağım ona. Rabbim kimseye yaşatmasın bunu hepimiz gelecek olan bebişlerimizle musmutlu olalım

Püff gereksiz alınganlık göstermişler. Sen eşini kırmayarak doğru olanı yapmışsın. Halit hoş bi isim bence karakterli yani. Bunun için zor zamanında yalnız bırakmaları gerekmez. Eşin seni kırmamış sen de eşini. Bu kadar aslında

Tekrar tekrar nasıl beğeniliyor? Çok beğendim manasına:)))

Gunaydin herkeze iki günden beri gece 4,5 civari mide bulantisiyla uyaniyorum ve istifra ediyorum migdemimi cok zorladim anlamadim

Günaydın canlar ya dün gece benimde rahmime bıçak saplanir gibi oldu uyuyana kadar sürdü cok korktum doguruyorum sandım.bel ağrısı kasik ağrısı yoktu
Böyle uyumaya çalışıyorum ama biri igne batiriyor hopluyorum

İstanbulda nasıl puslu,basık bir hava var bugün. Sanki gece gibi karanlık
Bu arada dün kardeşim benim bu erken doğum riskinin araba kullanmaya devam etmemle alakali olabileceğini söyledi. 33. Haftada hala araba kullaniyodum ama öyle uzun yolculuklar değil 15 20 dk mesela. Ayrica bu araba işinin nasıl bir zararı var gebelerde bilmiyorum. Kemerim takılı zaten ha direksiyonda ha yan koltuktasin. Sizlerden hala araba kullanan var mı?

Daha mı doğum belirtisi olmasın sende kuzum 7 gün kaldı yazıyor
Olabilir canim wala ins oyledir kaldi son 7 28 ine kadar gelmezse doktorum en fazla 2 kasima kadar beklerim gelmezse sezeryana alirim dedii gel artik oğluşummmmmmm

Annaaa takvimimde hazimsizlik ishal ve migde bulantisi dogum birtisi olabilir dio heycanlandim yaww
Önce senden sonra Sekizhaziran ve DonukPudra dan bekliyoruz artık hayırlı haberler, siz doğurun zira sıramız gelsin cinsiyetleriniz neydi acaba kızlar erken gelir derlerdi ama şu birkaç gündür kramplar ağrılar fln ben bile bekler oldum sanki kasımın başı gibi olacak diye hissediyorum

Ya kızlar şu doğum sancısını bi anlatsanıza. Alttan iğneler batıyo ama sancı mancı yok şu anda. Suyum nişanım falan gelmedi eminim de bu igneler fena yani.
kasıklardan bele vuran bir ağrıymış dinlenince falan geçmiyormuş zaman geçtikçede şiddetleniyormuş anne anlarmış canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…