- 22 Aralık 2010
- 1.282
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.781
Benim sağ kalçama dün saplanan bıçak hala yerinde ucuda kasığımda dolaşıyorum, uyanınca geçer dedim çok az hafifledi ama geçmediGünaydın canlar ya dün gece benimde rahmime bıçak saplanir gibi oldu uyuyana kadar sürdü cok korktum doguruyorum sandım.bel ağrısı kasik ağrısı yoktu
Böyle uyumaya çalışıyorum ama biri igne batiriyor hopluyorum
Kasım analarında takıla takıla kasım anası olacak herhalDaha mı doğum belirtisi olmasın sende kuzum7 gün kaldı yazıyor
Ben kullanıyorum ama şehir içi değin gibi 5 10 15dk ancak artık doğrulup oturamadığım için yan koltukta yatar pozisyondayım ama şehirlerarasıİstanbulda nasıl puslu,basık bir hava var bugün. Sanki gece gibi karanlık
Bu arada dün kardeşim benim bu erken doğum riskinin araba kullanmaya devam etmemle alakali olabileceğini söyledi. 33. Haftada hala araba kullaniyodum ama öyle uzun yolculuklar değil 15 20 dk mesela. Ayrica bu araba işinin nasıl bir zararı var gebelerde bilmiyorum.Kemerim takılı zaten ha direksiyonda ha yan koltuktasin. Sizlerden hala araba kullanan var mı?
Uzum dogumu baslatir mi??İlk defa duydum yedigim uzumun haddi hesabi yok.Nar,maydonoz ve adacayi gibi uyarai bitki caylarjnin tetikledigini duymustum ama uzumunilk defa duydum.
İstanbulda nasıl puslu,basık bir hava var bugün. Sanki gece gibi karanlık
Bu arada dün kardeşim benim bu erken doğum riskinin araba kullanmaya devam etmemle alakali olabileceğini söyledi. 33. Haftada hala araba kullaniyodum ama öyle uzun yolculuklar değil 15 20 dk mesela. Ayrica bu araba işinin nasıl bir zararı var gebelerde bilmiyorum.Kemerim takılı zaten ha direksiyonda ha yan koltuktasin. Sizlerden hala araba kullanan var mı?
Mahallenin En Mutlu BebeğiCanım sana zahmet olmazsa kitaplarının adını alabilir miyiz toplu bir şekilde
Ne demek artık sizinle kalacak ? Karnın burnunda senin nasıl ilgileneceksin ki misafirle? Üstelik de yatılı misafir. Bi de erkek olunca daha büyük sıkıntı. Eşinin senden bunu istemesi bile garip. Valla ben olduğum yerde sinirlendim buna. Seni düşünemiyorumne yapıcam sanırım artık bizimle kalıcak?
Ben hala kullanıyorum. Dün nerden baksan 3-4 saat trafikteydim. Eşimin işi yoğun sürekli çarşı pazar işine benimle koşturamıyor, annemin de arabasına binmek istemiyorum çğnkü ben varken 20 kmyle kullanıyor nerdeyse. O yüzden onu ben alıyorum alışveriş işlerinde falan. Pek ilgisi olduğunu sanmıyorum yani erken doğumla.İstanbulda nasıl puslu,basık bir hava var bugün. Sanki gece gibi karanlık
Önce senden sonraSekizhaziran ve @DonukPudra dan bekliyoruz artık hayırlı haberler, siz doğurun zira sıramız gelsin cinsiyetleriniz neydi acaba kızlar erken gelir derlerdi ama şu birkaç gündür kramplar ağrılar fln ben bile
Günaydın. Benim kızım olacak
Ya sen bi doğursana artıkın, çatliciiim :))) şaka bi yana bende duymuştum son zamanlarda bulantı ve kusma olduğunu...Annaaa takvimimde hazimsizlik ishal ve migde bulantisi dogum birtisi olabilir dio heycanlandim yaww
İdrar da protein takibi ne icin yapiliyor.bi problem mi var yoksa bu haftalarda yapilmasi mi gerekir?Eğitimde bize de söylemişlerdi benzer bir şey ,almayın dememişlerdi ; ama bir yanı açık olsun , saten olmasın demişlerdi. Hava akışını engellemesin diye.Belki sadece yenidoğan zamanı için geçerlidir , detayını hatırlamıyorum.Bunu da unutmuştum , mesajında okuyunca aklıma geldi.
Günaydın herkese ,
Dün akşamdan beri ellerim hafif şiş daha doğrusu parmaklarım, tansiyonum normal , idrarda protein takibi de yapılıyor , onda da bir sorun yok.Sanırım bu bildiğimiz ödem , hamileliğin sonuna yaklaştığımız için başladı :/ Kontrolde sorarım.
canım sinirlensem ne olucakki 2 ay önce eşimle sırf bu yüzden kavga ettik birbirimize girdik istemediğimi söyledim hamileyim lohusa olucam rahat rahat bebeğimiz emziremiycem bide ben kapalıyım bi haftaya izne çıkıyorum evde yannız kalıcaz adamda hiç anlayış yokNe demek artık sizinle kalacak ? Karnın burnunda senin nasıl ilgileneceksin ki misafirle? Üstelik de yatılı misafir. Bi de erkek olunca daha büyük sıkıntı. Eşinin senden bunu istemesi bile garip. Valla ben olduğum yerde sinirlendim buna. Seni düşünemiyorum
Bu iş eşinde biter onunla paylaşmalısın ve kesinlikle haklısın uygun değil, durumu bilmediğim için yorum yapmak yanlış olur. Benim de ramazan bayramından beri ne iki görümcem ne kayınvalidem aradı. İki kere ben aradım kayınvalidemi ama kızım nasılsın diye bir kere aramadı çok içerliyorum el gibi doğumdan sonra gelicek herşey hazır tabi, 9.ayın içindeyim bir iğne almadılar ki ilk defa babanne olucak, arada eşime dokunduruyorum ama eşim gerçekten hassas ve mükemmel bir insan olduğu için o kırılmasın incinmesin diye birkaç kere söyledim ve daha da dillendirmedim çünkü hiç kıyamıyorum ona. Burda bakıyorum herkesin imtihanı farklı farklı artık ben de takmamaya çalışıyorum, gölge etmiyorlar ya başka ihsan istemezkızlar günaydın
sabah sabah nasıl cinlerim tepemde anlatamam
kaynım şehir dışından bize geldi iş bakacakmış henüz bulamadı bı kaç gündür bizde
gitmeyede hiç niyeti yok eşimde gitmesin istiyor offf ya ben
Bende mersindeyim hava sicak bayilcak gibi oluyprum bazen....o agri bazen bende de oluyor ozellikle uzun sure oturdugum da .cok uzun ve sert yere oturma bakalim degisen bir sey olacak migünaydın kızlar...
İzmir'de bulutlu basık bir hava var...
topıgı takıp edemiyorum, işimde son haftalarımdayım o yüzden yoğun gecıyor...doğuran doğuracak olan kaçırdığım varsa sımdıden kusura bakmayın...oysa her doğuranı tek tek tebrık etmek ısterım kurtuldun hem de bebegıne kavuştun dıye
kızlar benım yenı sorunum kuyruk sokumumdaki agrı...3-4 gundur var...nerden cıktı bu anlamadım
inşallah cok uzun sürmez geçer...
Dilini ısır diliniGünaydın kızlar . O kadar zaman sonra ilk defa deliksiz uyudum
Bende mersindeyim hava sicak bayilcak gibi oluyprum bazen....o agri bazen bende de oluyor ozellikle uzun sure oturdugum da .cok uzun ve sert yere oturma bakalim degisen bir sey olacak mi
canım sinirlensem ne olucakki 2 ay önce eşimle sırf bu yüzden kavga ettik birbirimize girdik istemediğimi söyledim hamileyim lohusa olucam rahat rahat bebeğimiz emziremiycem bide ben kapalıyım bi haftaya izne çıkıyorum evde yannız kalıcaz adamda hiç anlayış yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?