- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.801
paylaştım canım ama erkek işte anlamıyor illa başına gelicek farkında olucak o zaman anliycak benimde kaynanam görümcemler ne arıyor ne soruyor demiyorlarki birşeye ihtiyacın varmı alacağımız bişesi varmı nasılsa biz yapıyoruz demiyorki ya bu gelin ilk bebeği nasıl bakıcak nasıl yapıcak daha henüz toydur soralım edelim yok demiyorki bu kız 9 aylık hamile artık hala neden çalışıyor ?sormuyor bile !adamlarda hiç heves yok sonrada babaanneyim diye geçinir düğünümdede bir zırnık bile almadılar hepsini eşimle ben yaptım evimde bir toplu iğneleri dahi yokBu iş eşinde biter onunla paylaşmalısın ve kesinlikle haklısın uygun değil, durumu bilmediğim için yorum yapmak yanlış olur. Benim de ramazan bayramından beri ne iki görümcem ne kayınvalidem aradı. İki kere ben aradım kayınvalidemi ama kızım nasılsın diye bir kere aramadı çok içerliyorum el gibi doğumdan sonra gelicek herşey hazır tabi, 9.ayın içindeyim bir iğne almadılar ki ilk defa babanne olucak, arada eşime dokunduruyorum ama eşim gerçekten hassas ve mükemmel bir insan olduğu için o kırılmasın incinmesin diye birkaç kere söyledim ve daha da dillendirmedim çünkü hiç kıyamıyorum ona. Burda bakıyorum herkesin imtihanı farklı farklı artık ben de takmamaya çalışıyorum, gölge etmiyorlar ya başka ihsan istemez
22 canım bende 24 yaşındayım eşime açık açık söyledim olmaz diye kayınvalide de anlayışlı değil canım anlamaz anlasa zaten izin vermez öyle bi duruma demezmi ya oğlum kaç gündür sen evde yoksun nerde kalıyorsun madem abinlesin o zaman yengen hamile e bu kadının anası gelicek evleri yetmez bu duruma neden demiyorsunKaynin kaç yaşında peki? Gerçi iş aramaya geldiyse çocuk yaşta olacak değil. Seninle evde tek kalması da uygun değil. Eşin o kadar anlayissizsa gerekirse kayınvalideni ara durumu ona anlat. Hoş bunun olmayacak bi iş olduğunu kv kp görümce vs. Herkesin bilip, müsaade etmemesi gerekirdi. Senin adına üzüldüm ama kafanin daha fazla agrimamasi için elinden geleni yap bence doğumdan önce
2 den 5 bucuga, 6 dan 8 buçuga. 6 saat oluyor. Okuyan da 10 saat uyudum sanar dimiDilini ısır diliniDeliksiz uyudum dedigin kac saat ?
Ben doguda gorev yapiyorum dogum iznindeyim yeni geldim mersine yoksa dayanamazdim Allah korusun ....sandalyede altina ekstra yumsakk birdeyler koymayo dene..benim evdeki koltugum cok yumsak misafirlige gidip gelsigim de popom ve kuyruk sokumum agriyor hep.kendi koltuguma alismisim baska koltuk sert geliyor ☺artık sıcak havalar bıze gore degıl, Allah yardımcın olsun...
tum gun sandalye tepesındeyım. o nedenle olabılır. ınternetten baktım bebek ağırlığından, kabızlıktan vs. den de olurmuş...ben zaten kabızlık sıkıntısı da yasıyorum, bebek te aşağıda zaten ağırlığı da etkılıyo...
off ya cok sıkıldım artık...
hafta sonu dınlenıyım bol bol...
sagol canım...
bende dün gece 1 kere uyandım fena deildi uykum son zamanlara göre kaliteli sayılabilir2 den 5 bucuga, 6 dan 8 buçuga. 6 saat oluyor. Okuyan da 10 saat uyudum sanar dimiolsun bu bile yetti
Bu deliksiz uyku olmamis evet ☺lavabo isi olmasa deliksiz olcak ama hergun ayni saatte lavaboya kalkiyorum bende kurulu saat var sanki2 den 5 bucuga, 6 dan 8 buçuga. 6 saat oluyor. Okuyan da 10 saat uyudum sanar dimiolsun bu bile yetti
Bu iş eşinde biter onunla paylaşmalısın ve kesinlikle haklısın uygun değil, durumu bilmediğim için yorum yapmak yanlış olur. Benim de ramazan bayramından beri ne iki görümcem ne kayınvalidem aradı. İki kere ben aradım kayınvalidemi ama kızım nasılsın diye bir kere aramadı çok içerliyorum el gibi doğumdan sonra gelicek herşey hazır tabi, 9.ayın içindeyim bir iğne almadılar ki ilk defa babanne olucak, arada eşime dokunduruyorum ama eşim gerçekten hassas ve mükemmel bir insan olduğu için o kırılmasın incinmesin diye birkaç kere söyledim ve daha da dillendirmedim çünkü hiç kıyamıyorum ona. Burda bakıyorum herkesin imtihanı farklı farklı artık ben de takmamaya çalışıyorum, gölge etmiyorlar ya başka ihsan istemez
canım sinirlensem ne olucakki 2 ay önce eşimle sırf bu yüzden kavga ettik birbirimize girdik istemediğimi söyledim hamileyim lohusa olucam rahat rahat bebeğimiz emziremiycem bide ben kapalıyım bi haftaya izne çıkıyorum evde yannız kalıcaz adamda hiç anlayış yok
Hayırlı haberlerle dön inşGünaydın kızlar . hic uyuyamadim kasilmaktan artık 10 dk ya dustu aralıkları korkmaya başladımsonra öyle böyle derken sabah oldu simdi de hastaneye gidiyoruz kontrolum vardı . inşallah bir sorun cikma z
Canim saçmalık ya olurmu öyle kayninla uygun değil.kapaliyim diyorsun.Bende kapaliyim ama evde saçımı açıyor hertürlü rahat giyiyorum.Annem babam varken sorun değil ama kp olsa olmaz mesela.emzircez falan her dakka köşe kapmacami oynayacaksın.esin evde bile olsa yabancı erkek lohusa kadının evinde ne alaka ya.Ne saçma insanlar.Allah akıl versin. Aneni babani ara gelsinler.kaynin gündüz is arayacaksa evde olmasin esinle ciksin gitsin işin içinden cikamazsan.ve süre koy bi hafta 10 gun neyse ve kirkin çıkınca gelsin.kanaman olacak bilmemne.hayret bişey.ayyy bana olmuş gibi sinir oldum valla.
aynen ya bende diyorum bak lohusa olucam emicek bu bebek ben anneme bile yeri geliyo tahammül edemezken eşimin kardeşi ne işin var bizde annemi arayacağım bi hafta sonra çağıracağım gelsin artık hani oda demiyorki ya yengemin annesi gelicek bu kadın rahat edemez ayıp olur ben gideyim demiyor iş bakıyor ama öle bakıyor işte öğrene kadar yatıp uyuyor öğlede kalkıp abisinin çalıştığı yere gidiyor akşama beraber eve geliyorlar e müslüman bende çalışıyorum hala izne ayrılamadım sayılı günlerim kaldı eşimde diyorki sen evde doğum iznindeyken oda burda kalsın sonra evini falan tutarız banane ya ben hamile halimle çalışıyorken başkasının maddi masrafını evde ağırlığının yüklüğünü çekmek zorundamıyım ki ücretsiz izin bile kullanamıycam küçüçüğk bebeği evde bırakıp işe dönücem ödediğimiz krediler var madem maddi olarak o kadar iyiyiz ücretsiz iznimide kullanayımCanim saçmalık ya olurmu öyle kayninla uygun değil.kapaliyim diyorsun.Bende kapaliyim ama evde saçımı açıyor hertürlü rahat giyiyorum.Annem babam varken sorun değil ama kp olsa olmaz mesela.emzircez falan her dakka köşe kapmacami oynayacaksın.esin evde bile olsa yabancı erkek lohusa kadının evinde ne alaka ya.Ne saçma insanlar.Allah akıl versin. Aneni babani ara gelsinler.kaynin gündüz is arayacaksa evde olmasin esinle ciksin gitsin işin içinden cikamazsan.ve süre koy bi hafta 10 gun neyse ve kirkin çıkınca gelsin.kanaman olacak bilmemne.hayret bişey.ayyy bana olmuş gibi sinir oldum valla.
aynen öyle canım eşim de öle çok rahat bi insan değil ama nasıl böyle bir şeye müsama gösteriyor anlamıyorum aklı sıra kardeşine abilik yapmaya çalışıyorAynen ben de bana yapılıyor gibi sinir oldum. Bi de anlamadigim şey arkadaş kapalıyım diyor e eşi de hemen hemen aynı değer yargilarina sahiptir. Nasıl olur da 22 yaşındaki kardeşini eşiyle evde tek bırakır olacak iş değil yani. Baksana biz bile garipsedik
aynen bizimkide ilk kez babanne olmiycak ama bizim ilk bebeğimiz ne arıyor ne soruyor en son bayramda konuştuk oda ben aradım tuhaf bi aile yapıları varBizimki ilk defa babanne olmayacak ama bu oğlunun ilk çocuğu. Bizim ilk heyecanimiz. Bi kere arayıp nasılsın nasıl gidiyor hamilelik demedi. Bi sorun da yok ha. Eltime falan gittiğimde hemen gelir oraya. Güya beni görmeye geliyormuş. Beni görmek isteyen benim evime gelir 20 dk lik mesafe. Arabayla 5 dk. Bi patik bile örmedi. Çok şükür muhtaç değiliz insan maddi bişey beklemiyor sadece düşünülmek istiyor. Hastanede yattım lutfeder gibi zorla geldi. Kızı da aynı şekilde. He bi problemden kaynaklanmiyor. İnsanlığı bu kadar diyelim. Düşüncesiz. Eşime bi iki söyledim o da eziliyor ailesinin bu tavrı karşılığında. O yüzden daha da ağzımı açmıyorum çünkü onun saniyelik üzülmesine değmez. Haklı olduğumu biliyor ya o yeter bana
günaydın kızlar...
İzmir'de bulutlu basık bir hava var...
topıgı takıp edemiyorum, işimde son haftalarımdayım o yüzden yoğun gecıyor...doğuran doğuracak olan kaçırdığım varsa sımdıden kusura bakmayın...oysa her doğuranı tek tek tebrık etmek ısterım kurtuldun hem de bebegıne kavuştun dıye
kızlar benım yenı sorunum kuyruk sokumumdaki agrı...3-4 gundur var...nerden cıktı bu anlamadım
inşallah cok uzun sürmez geçer...
Nasil birsey mesela bu canim kasilmak derken neyi kastediyorsunuz karindaki sertlesmemi ağrı sancimiGünaydın kızlar . hic uyuyamadim kasilmaktan artık 10 dk ya dustu aralıkları korkmaya başladımsonra öyle böyle derken sabah oldu simdi de hastaneye gidiyoruz kontrolum vardı . inşallah bir sorun cikma z
Canım şöyle söyleyeyim belkide şu 3 ayda 300- 400tl kar etmişizdir. Mesela medical de her tahlil 50-60 tan az degil ama baharda ödemiyoruz bazı tahliller için ücret alıyorlar ki oda 12-20 tl arası bişi doğum ücretide normal 1100 zorunlu sezeryan 1070 planlı sezo 1500 tüm dogum odaları tek kişilik ve baya geniş benim arkadaşım da 4 ay önce medikalpark ta yaptı doğumunu tek kişilik oda için hergün için ekstra 250 tl demişlerBende bursa medical deyim cnm. Bahar icin de olumlu seyler duydum kime gidiyorsun simdi. Cok fark var mi bahar ve medicalin? Bu arada medical tasiniyormus o.gazi tip merkezinin oraya tasinma ucretlrini de bizden alma telasindalar
İstanbulda nasıl puslu,basık bir hava var bugün. Sanki gece gibi karanlık
Bu arada dün kardeşim benim bu erken doğum riskinin araba kullanmaya devam etmemle alakali olabileceğini söyledi. 33. Haftada hala araba kullaniyodum ama öyle uzun yolculuklar değil 15 20 dk mesela. Ayrica bu araba işinin nasıl bir zararı var gebelerde bilmiyorum.Kemerim takılı zaten ha direksiyonda ha yan koltuktasin. Sizlerden hala araba kullanan var mı?
Neresi canım orası:)Evet canım tam tekmil giydirip getiriyorlarmış baktım gerçekten de kaliteli ürünlerde hımm ayrıca pembe veya mavi bebek çantası veriyorlar bide oda gayet hoştu hasta bezi de veriyorlarmış ohh dedim yaa suyundan da koyarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?