2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Dedigim gibi kayınvalideni arayacak bunun uygun olmadığını ve rahat edemeyecegini söyleyeceksin. En azından elinden geleni yapmış olursun. Eşine de bravo doğrusu karısını çok düşünüyormus. O kardeşine abilik yapmaya ugrasacagina önce hamile karısını üzmemeyi öğrensin

Evet söylediğine göre araba kullanmak hamileligin ilerleyen dönemlerinde sıkıntı yapabiliyormuş ama ben bunun karninin büyüklüğüyle ilgili olduğunu düşünüyorum hani direksiyon baskı falan yapar diye. Yada pedala uzanirken gerilmek sıkıntı olabilir. Başka ne problem olacak ki

Canim bende de o ağrı var magnezyum içince geçiyor yinede doktora gir istersen benim o tip ağrım olduğu gün sanci çıkmıştı

Benim sağ kalçama dün saplanan bıçak hala yerinde ucuda kasığımda dolaşıyorum, uyanınca geçer dedim çok az hafifledi ama geçmedi

ne yapıcam sanırım artık bizimle kalıcak?
Valla allah yardımcın olsun öncelikle malasef bazı insanlar anlayış yoksunu benim kv amcasının oğlu geldi Beş gün kaldı tamam çocuk benimde arkadaşım eşimin de çok samimiyiz ama yinede olmaz hamileyim ben sonra annemler burdayken yine gelmek istedi yok artık dedim ama yinede geldi kayinlarimin evi boş iki bekar onlarda kaldı bu defa herkes bir model işte. Surat yap valla ne diyim yalandan yapacan artık eşine soyleyemiyorsan birde ağrım sancim var de yat bütün gün

Günaydın güzel anneler hayırlı günler dilerim :) ya dünden beri kasıklarımda bir baskı var agrı yok ama sanki sürekli aşırı tuvaletim varmış gibi bir agrı ne olaki

Günaydın güzel anneler hayırlı günler dilerim :) ya dünden beri kasıklarımda bir baskı var agrı yok ama sanki sürekli aşırı tuvaletim varmış gibi bir agrı ne olaki
Bebek kanala yerleşiyor olabilir. Ben de öyle olmuştu. Ayaga kalktikca baskı artiyordu. Dr randevun yakın zamanda mı

Kızlar , Bebek bezlerini atmak için eve özel çöp kutusu aldınız mı ? Kokuyu hapseden ?
Bana gerekli bir ürün gibi geldi , diğer türlü akşama kadar bekletince çok koku olabilir sanki.

Kesinlikle biz de aynı durumdayız, Allah biliyor sırf böyle her yönüyle altın gibi bir evlat yetiştirmiş diye saygı duyuyorum analık kolay değil işte yaşayıp görüyoruz ama iki kızıyla günde en az 5kere araşırken beni haftada bir aramaması koyuyor. Geçen cuma aradım halini hatrını sorup hayırlı cumalar dedim, bizim de ne görümcem ne kayınvalidem ile hiç dargınlığımız lafımız küfümüz olmadı, cahil de değiller aksine görmüş geçirmiş bilgili insanlar, biz mi hormomnlardan hassasız acaba diycem ama değil dimi? Hatam varsa düzeltin lütfen annem de torunun yüzünü görünce çok değişecek diyor ama zannetmiyorum, kinci değilim hatta balık hafızalıyım ama bunu yazıcam bi kenara 1ayda 1kere aramadılar doğuma kadar 1.5 olucak belki

Ay yok artık yaaa neden böyle anlayışsız eşler var, nasıl içi rahat edecek. Yanlış anlama senin açından nasıl rahat edecek yani, yoksa kardeşidir elbetteki kötü bişey gelmez aklına. Ama olacak iş değil. Ben yatılı yatısız misafiri sevmeme rağmen son 2 ayda acayip kıl kaptım kimseyi istemez oldum, arada benim eşiminde amcasının oğlu falan geliyodu istemiyorum dedim artık, gece zaten uyuyamıyorum hortlak gibi orda burdayım hep zaten rahatsızım, üstüm başım darmadağın yatıyorum kalkıyorum, bide üstüne yatılı misafir, ki bide kapalıymışsın sen, bu daha da ince bi ayrıntı. Benim eşim hakverdi sağolsun, sende bidaha konuş bence daha güzel bi dille. Gaz vermiş gibi olmıyım ama bende çok sinir oldum şu an. Üzüldümde.

ağrım sancım var diyip yatıcamda yemek falan e koca işten gelicek yazık değilmi adama e bu evin temizliği nolucak ?

canım kaç kere konuştum kavga ettik bile kaç gün konuşmadık valla artık bende kendimce bişeler yapıcam

işyerinde son 3 günüm ama izne çıkınca da sürerim die düşünüyordum. en iyisi c.tesi doktora kontrole gidince bi sorayım. Allah korusun kaza fln olursa normalden daha tehlikelidir ama onun dışında bişey olmaz inşallah Allaha emanetiz

İdrar da protein takibi ne icin yapiliyor.bi problem mi var yoksa bu haftalarda yapilmasi mi gerekir?
Benim suyum az ( 2 miyom var ) ve bebek gelişim olarak 1 hafta geri diye yapılmıştı.Preeklamsiden şüphelenmişti doktor , o yüzden bakıldı canım.Neyse ki öyle bir durum da çıkmadı. Rutin bir işlem değil bildiğim kadarıyla . Riskli gebeliklerde takip ediliyor.

Aman olmasında boşver, böylelerinin evinde toplu iğnesi olsa ne olur? Yarın öbür gün laf ederler içine oturduğuyla kalır. Bizde herşeyi eşimle yaptık, onların taktıkları altınları bile eşim aldı düşün. Bende çok laf ettim halada ediyorum yeri gelince, anne baba dediğin evladına destek olur. Nerdeeee. Ama şimdi bişeye laf etmeye hakları yok, sende öyle düşün.

Yok cnm ne abartmasi. İnsan hamile gelinini arayıp sormaz mi? Hergün değil her hafta değil ayda bir arasa tamam dicem. Allah ıslah etsin diyorum. Annemin bile gücüne gitti. Seni vermeden önce sözlüyken falan kapimi hergün aşındiriyordu şimdi noldu da seni arayip sormuyolar diyo. Ben de üzülmesin diye yalan söylüyorum bazen aradı diye.
Ben de unutmayacağım bunu. Dogumdan sonra da ilk fırsatta mutlaka bunu yüzüne vuracagim onun da görümcemin de. Bakalım savunmalari ne olacak

kızlar ya hamileliğimin başından beri mide sorunu yaşadım. önce çok bulantım oldu. sonra yerini mide yanmasına bıraktı. gavsconla idare ettim. bi ara azaldı. şimdi tavan yaptı. bide gece uyandırıyo gavisconda yaramıyo işe. hem ağrıyo hem de bulantı oluyo ama sadece gece. ne tarafa dönsem edemiyorum rahat ya. sizinde bulantınız fln oluyor mu ne yapsam acaba

Benim sağ kalçama dün saplanan bıçak hala yerinde ucuda kasığımda dolaşıyorum, uyanınca geçer dedim çok az hafifledi ama geçmedi
Benim de iki haftadır aynı sağ kalçam, sanki boşta gibi geliyor. Ani bir hareket yapsam tutulacak ve öyle kalakalacakmılım gibi bir his

Yaniii bence de.Allah akıl fikir versin

e bide senin riskin var cnm. aramak ne demek gelseler 2 tabak yemek yapsalar ne olur ki sanki. bide annen yanında sanırım dimi. onunda gözü görür içi rahat eder. ben anlamıyorum bazı insanların bencilliğini

Harikasın maşaallah. Bilinçli annemiz. Zahmet verdim. Upuzunn bi liste varmış meğer:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…