- 29 Aralık 2007
- 646
- 947
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.841
Almadim ne kadarf fiyatları.Çok mu kokar.her sabah çıkarırızKızlar , Bebek bezlerini atmak için eve özel çöp kutusu aldınız mı ? Kokuyu hapseden ?
Bana gerekli bir ürün gibi geldi , diğer türlü akşama kadar bekletince çok koku olabilir sanki.
Hep hislerime tercüman oluyorsunDedigim gibi kayınvalideni arayacak bunun uygun olmadığını ve rahat edemeyecegini söyleyeceksin. En azından elinden geleni yapmış olursun. Eşine de bravo doğrusu karısını çok düşünüyormus. O kardeşine abilik yapmaya ugrasacagina önce hamile karısını üzmemeyi öğrensin
ağrım sancım var diyip yatıcamda yemek falan e koca işten gelicek yazık değilmi adama e bu evin temizliği nolucak ?
Annen baban gelmez mi.sinir oldum toplan ip sen gitsen annenlere.yanlış fikir vermeyeyimy inede neyse.benim kafam kizarsa giderim herhalde.göremez cocugu da ama işlerine gelir.neyse bana bakma gitme yinede.konuşma çok kayninla anlar utanır gider belki.Nasıl bi insansa o da düşüncesiz.kendi evli eşi olsa uygun bulur mu.mantıksız insanlar.canım kaç kere konuştum kavga ettik bile kaç gün konuşmadık valla artık bende kendimce bişeler yapıcam
Sen dr.una sor en iyisi bakalım ne diyecek. Allah kazadan beladan korusun hepimiziişyerinde son 3 günüm ama izne çıkınca da sürerim die düşünüyordum. en iyisi c.tesi doktora kontrole gidince bi sorayım. Allah korusun kaza fln olursa normalden daha tehlikelidir ama onun dışında bişey olmaz inşallah Allaha emanetiz
Tam olarak oturarak uyumak denen şeyi yapmalısın anladığım kadarıyla. Uzun zamandır aynı şikayettesin çünkü sen kıyamam yakızlar ya hamileliğimin başından beri mide sorunu yaşadım. önce çok bulantım oldu. sonra yerini mide yanmasına bıraktı. gavsconla idare ettim. bi ara azaldı. şimdi tavan yaptı. bide gece uyandırıyo gavisconda yaramıyo işe. hem ağrıyo hem de bulantı oluyo ama sadece gece. ne tarafa dönsem edemiyorum rahat ya. sizinde bulantınız fln oluyor mu ne yapsam acaba
Valla canım sana ve Bebişe yazık değil mi gerekirse numaradan doktora bile götürsün seni hiç bişe çıkmayinca dr bile stresten der o zaman anlarlar belki.ağrım sancım var diyip yatıcamda yemek falan e koca işten gelicek yazık değilmi adama e bu evin temizliği nolucak ?
Canim ben yazsam bu kadar aynı yazardım gece yedigimi eritmiyor galiba midem diyorum ve bir fırt gaviscon çekiyorumkızlar ya hamileliğimin başından beri mide sorunu yaşadım. önce çok bulantım oldu. sonra yerini mide yanmasına bıraktı. gavsconla idare ettim. bi ara azaldı. şimdi tavan yaptı. bide gece uyandırıyo gavisconda yaramıyo işe. hem ağrıyo hem de bulantı oluyo ama sadece gece. ne tarafa dönsem edemiyorum rahat ya. sizinde bulantınız fln oluyor mu ne yapsam acaba
bı kaç haftaya annemde gelicek annem görürse zaten kıyameti koparır hiçte böyle bişeyi kabullenemez...aynen bende işten gelince südyeni çıkarıyodum ama şimdi o evde diye takıyorum mahvoluyorumHep hislerime tercüman oluyorsunMONNA ,eşinin madem dini anlamda değer yargıları var ve rahat biri değil bu konuda hadisler fln var, "kayın ateştir", bir kadın bir erkek kapalı ortamda başbaşa bulunursa 3. şeytandır vs vs bunları geçtim de sen bir kadının yaşayabileceği en mahrem en özel dönemindesin, afedersin ben hala südyensiz askılılar ile evde dolaşıyorum, geçen hafta eşim kaynımı usulen yemeğe davet etmesi gerekmiş, kaynım ; eşin son ayında ona zahmet olur sonra gelirim abi inşallah demiş düşün 1saatlik bile gelmemiş değil ki evde yatmak kalkmak... Burda seni kışkırtmakvs gibi değil mesele ama bu durumun hiçbir mantıklı açıklaması yok! Hatta bizim burda yazdıklarımızı kopyala yapıştır hepsini eşine okut lütfen
Allah allahh.. Ne işi varmış ya hamile kadının başında.. Kendi derdinle mi uğraşacaksın onun yemesini içmesini mi düşüneceksin. Bu dönemde çıkıp gelecek kadar düşüncesizse bi de hizmet de bekler senden.. Hayret bişey.. Ben böyle şeylere hiç tahammül edemiyorum ya.. Bi de lohusalığı var bunun.. Ben şimdiden kayınvalidem uzun kalırsa rahat edemem diye düşünüyorum, ki kadıncağız yemeğimi temizliğimi yapar, hiç bişeye karışmaz, bi erkekle aynı evde düşünemiyorum hiç. Eşinle bi kez daha sakin sakin konuşsan. Belki anlayış gösterir.canım sinirlensem ne olucakki 2 ay önce eşimle sırf bu yüzden kavga ettik birbirimize girdik istemediğimi söyledim hamileyim lohusa olucam rahat rahat bebeğimiz emziremiycem bide ben kapalıyım bi haftaya izne çıkıyorum evde yannız kalıcaz adamda hiç anlayış yok
Evde otururken okuyorum canım , yapacak başka bir şey de yok.Genel fikir veriyor tabii kitaplar , tüm detaylar aklımda kalmasa da...Yine de sudan çıkmış balığa döneceğimi hissediyorum bebeği kucağıma verdiklerinde ( o günleri hayırlısıyla bir görebilsek ) :)Harikasın maşaallah. Bilinçli annemiz. Zahmet verdim. Upuzunn bi liste varmış meğer:))
Valla canım sana ve Bebişe yazık değil mi gerekirse numaradan doktora bile götürsün seni hiç bişe çıkmayinca dr bile stresten der o zaman anlarlar belki.
zaten dün gün boyu karnım kaskatıydı eşime dedim doktora görün dedi gitmedim ama gittim strestenmiş dedim normal olduğunu biliyorum
kaç kere konuştum dediğim dedikAllah allahh.. Ne işi varmış ya hamile kadının başında.. Kendi derdinle mi uğraşacaksın onun yemesini içmesini mi düşüneceksin. Bu dönemde çıkıp gelecek kadar düşüncesizse bi de hizmet de bekler senden.. Hayret bişey.. Ben böyle şeylere hiç tahammül edemiyorum ya.. Bi de lohusalığı var bunun.. Ben şimdiden kayınvalidem uzun kalırsa rahat edemem diye düşünüyorum, ki kadıncağız yemeğimi temizliğimi yapar, hiç bişeye karışmaz, bi erkekle aynı evde düşünemiyorum hiç. Eşinle bi kez daha sakin sakin konuşsan. Belki anlayış gösterir.
E-Bebek indirim yapmış da orada gördüm.29 lira fiyatı.Yorumlar da işe yaradığı yönünde.Evde gün boyu o kadar bez kokar gibime geliyor.Her akşam apartman görevlisi gelip alıyor ; ama sanki hijyen açısından bana mantıklı bir ürün gibi geldi.Almadim ne kadarf fiyatları.Çok mu kokar.her sabah çıkarırız
Bak yine benim cümlelerOhoo sen böyle düşünürsen işin zor kardeş. Sen gelmissin gebeliğin son günlerine hala çalışıyorsun bi de kocanın yemeğini mi dert ediyosun? İyi hissedersen bi çorba bi yemek yaparsın. Yapmazsan da bi gün yumurta kırar bi gün tost yapar bi gün makarna yapar yer beyin. Aç kalacak değil ya.
Ya valla hepinize söylüyorum arkadaşlar bu kadar simartmayin şu kocalarinizi. Adam engelli mi eli mi tutmuyor ki aç kalsın. Ben ki kocamin işten gelmesini iple çekiyorum o kadar özlüyorum hala 5 sene önceki kadar hatta daha fazla seviyorum ama kocam da beni o kadar seviyor, düşünüyor. Tek taraflı ilginin sonu bi taraf şımarırken diğer taraf eziliyor yipraniyor
Aynen mantıklı aslında eşine bunları okuması. Biz açık açık yazdık çünkü bütün ihtimalleri, dank eder belki. Herkes aynı düşünürken bi o farklı düşünüyo anlaşılan. Bide yasaklar falan kızın siteye girmesiniHep hislerime tercüman oluyorsunMONNA ,eşinin madem dini anlamda değer yargıları var ve rahat biri değil bu konuda hadisler fln var, "kayın ateştir", bir kadın bir erkek kapalı ortamda başbaşa bulunursa 3. şeytandır vs vs bunları geçtim de sen bir kadının yaşayabileceği en mahrem en özel dönemindesin, afedersin ben hala südyensiz askılılar ile evde dolaşıyorum, geçen hafta eşim kaynımı usulen yemeğe davet etmesi gerekmiş, kaynım ; eşin son ayında ona zahmet olur sonra gelirim abi inşallah demiş düşün 1saatlik bile gelmemiş değil ki evde yatmak kalkmak... Burda seni kışkırtmakvs gibi değil mesele ama bu durumun hiçbir mantıklı açıklaması yok! Hatta bizim burda yazdıklarımızı kopyala yapıştır hepsini eşine okut lütfen
Bi gün bi çorba yapıp getirmediler. İlk zamanlarda bulantı kusma yemek yapamiyodum yemiyordum da zaten. Annem hergün eşime yemek gonderirdi sağolsun. Bana değil ben yiyemiyom kendi oğlunu düşünmedi ne yer diye. Demekki anneme güvendi. Şimdi de anası yapsın diyodur. Amannn insanın annesi yanında olsun da gerisi hiç mühim değilmiş anladım. Annem zavallı da diyo ki ablan kardeşin uzakta ama onların kayınvalideleri ilgileniyor içim rahat. Sen uzakta olsan nolurdu iyi ki yakinsin diyore bide senin riskin var cnm. aramak ne demek gelseler 2 tabak yemek yapsalar ne olur ki sanki. bide annen yanında sanırım dimi. onunda gözü görür içi rahat eder. ben anlamıyorum bazı insanların bencilliğini
Ay sana yazık değil mi?! Yapsınlar abi kardeş bi zahmet..ağrım sancım var diyip yatıcamda yemek falan e koca işten gelicek yazık değilmi adama e bu evin temizliği nolucak ?
allahın aşkınıza arakadaşlar eşimle konuştum nuh diyor peygamber demiyor çok katı bu konuda eğer bişeye hayır dediyse o öyledir ben napayım nasıl bir yol izleyeyim hiç bi şekilde istemiyorm gitmesi için napabilirim?yada neler yapayım
Benimde annem uzakta, duygulandım gözlerim doldu okuyuncaBi gün bi çorba yapıp getirmediler. İlk zamanlarda bulantı kusma yemek yapamiyodum yemiyordum da zaten. Annem hergün eşime yemek gonderirdi sağolsun. Bana değil ben yiyemiyom kendi oğlunu düşünmedi ne yer diye. Demekki anneme güvendi. Şimdi de anası yapsın diyodur. Amannn insanın annesi yanında olsun da gerisi hiç mühim değilmiş anladım. Annem zavallı da diyo ki ablan kardeşin uzakta ama onların kayınvalideleri ilgileniyor içim rahat. Sen uzakta olsan nolurdu iyi ki yakinsin diyor
Kayseri trafiği de kabus gibi aslında, anlayışsız, saygısız şöförlerle dolu ama ben de kullanmaya devam ediyorum.işyerinde son 3 günüm ama izne çıkınca da sürerim die düşünüyordum. en iyisi c.tesi doktora kontrole gidince bi sorayım. Allah korusun kaza fln olursa normalden daha tehlikelidir ama onun dışında bişey olmaz inşallah Allaha emanetiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?