- 6 Aralık 2014
- 137
- 205
- 33
- 40
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.861
Maşallah canım nazar değmesin. Benim eşim riskden önce de bişey beklemiyordu benden ki yaz tatilinde çalışmıyordum da. Şimdi zaten wc bile tek kalkıp yönelsem kızıyor kendi koluma giriyor o kadar kötü değilim diyorum dinlemiyor. E işte adamlar böyle anlayışlı olursa ayağının altına paspas olursun. Sevgi de sürekli artar saygı da. Öyle evde huzur da olur, Allah bereket de verir. Ben şimdiden dua ediyorum Allah bana eşim gibi damat versin diyeBak yine benim cümlelerdün akşam bi sebze yemeği çorba yaptım ama ne ocağı silebidim ne ortalığı toparladım belimden dolayı, eşim dediki artık yemek fln yapma doğuma kadar hergün kadın bile gelebilir, 37desin iki gün balık yaptırırım ikigün dışardan alrım diğer günlerde dışarda yeriz olur biter (becerse kendi yapar da yemek fln elinden gelmiyor bide gün içinde çok yoğun çalışıyor serbest meslek), 4.5 yılımız doldu hergün çoğalan aşkla daha da bağlanıyoruz birbirimize maşallah
Gozunuz aydinGünaydın Kasım anneleri ben dün sabah 8.58 de oğlumu kucağıma aldım darisi sizin başınıza. . Spinal anestezi ile sezeryan oldum hiç korkulacak bir şey yok en azından benim ki öyle geçti çok rahattı şimdiden hepinize hayırlı rahat doğumlar diliyorum
Benimde annem uzakta, duygulandım gözlerim doldu okuyuncabulantılarım olduğu zaman benim kayınvalide de tınlamamış olsa gerek bigün kapıyı çalmadı, bide üst katta oturuyo he, oturmaz olsaydı. Yattığım yerde koltuğa yapışmıştım resmen 8 kilo vermiştim açlıktan bakımsızlıktan vs. Yine eşimden Allah razı olsun bin kere. İşten gelip hem kendine hem bana yapmaya çalışıyodu bişeyler. Sorun eden bi insan değil allahtan.
Gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsün, darısı hepimizin başınaGünaydın Kasım anneleri ben dün sabah 8.58 de oğlumu kucağıma aldım darisi sizin başınıza. . Spinal anestezi ile sezeryan oldum hiç korkulacak bir şey yok en azından benim ki öyle geçti çok rahattı şimdiden hepinize hayırlı rahat doğumlar diliyorum
Tam olarak oturarak uyumak denen şeyi yapmalısın anladığım kadarıyla. Uzun zamandır aynı şikayettesin çünkü sen kıyamam yaartık gaviscon bile fayda etmiyosa, yastıkları çoğaltacaksın ve tam yatışa geçmiceksin napalım banada oluyo ama bu kadar sık değil, ama gün içinde belimi kırıpta yere eğilmiyim, anında başlıyo ve akşama kadar sürüyo, çok lanet bişey. 1 kaşık gaviscon içiyorum fayda ediyo çok şükür. Birazda yediklerine dikkat et, her türlü deneyerek öğreniyo insan, azıcık daha sabır az kaldı.
Valla canım sana ve Bebişe yazık değil mi gerekirse numaradan doktora bile götürsün seni hiç bişe çıkmayinca dr bile stresten der o zaman anlarlar belki.
Canim ben yazsam bu kadar aynı yazardım gece yedigimi eritmiyor galiba midem diyorum ve bir fırt gaviscon çekiyorumsaatin ikisi ucu kaçta artık son zamanlarda olur demişti doktorum bana
Senin cümlelerine resmen şok oluyorum, eşimin huyu suyu mizacı benimkinden daha iyi, benim kendimde sevmediğim yönlerim var ama eşimin maşallahı var şöyle olsa böyle olsa diye bir cümle bile kuramam eşim hakkında, arkadaşları çok sever, anne babasına saygılı itaatkar ama bana da çok hayırlı... Bizim de kızımız olacak ve diyorum ki, Alkah kızımızın kaderini güzel etsin, eş çok önemli, senin gibi bir damat nasip etsin bana da diyorum... Eşim de gerçekten benden razı mısın,ben de senden razıyım, Allah kızımıza benden iyilerini nasip etsin diyor, gözlerim doldu şimdiMaşallah canım nazar değmesin. Benim eşim riskden önce de bişey beklemiyordu benden ki yaz tatilinde çalışmıyordum da. Şimdi zaten wc bile tek kalkıp yönelsem kızıyor kendi koluma giriyor o kadar kötü değilim diyorum dinlemiyor. E işte adamlar böyle anlayışlı olursa ayağının altına paspas olursun. Sevgi de sürekli artar saygı da. Öyle evde huzur da olur, Allah bereket de verir. Ben şimdiden dua ediyorum Allah bana eşim gibi damat versin diyekızım da bu duadan nasibini alıyo tabi
Bi gün bi çorba yapıp getirmediler. İlk zamanlarda bulantı kusma yemek yapamiyodum yemiyordum da zaten. Annem hergün eşime yemek gonderirdi sağolsun. Bana değil ben yiyemiyom kendi oğlunu düşünmedi ne yer diye. Demekki anneme güvendi. Şimdi de anası yapsın diyodur. Amannn insanın annesi yanında olsun da gerisi hiç mühim değilmiş anladım. Annem zavallı da diyo ki ablan kardeşin uzakta ama onların kayınvalideleri ilgileniyor içim rahat. Sen uzakta olsan nolurdu iyi ki yakinsin diyor
Kayseri trafiği de kabus gibi aslında, anlayışsız, saygısız şöförlerle dolu ama ben de kullanmaya devam ediyorum.
Günaydın Kasım anneleri ben dün sabah 8.58 de oğlumu kucağıma aldım darisi sizin başınıza. . Spinal anestezi ile sezeryan oldum hiç korkulacak bir şey yok en azından benim ki öyle geçti çok rahattı şimdiden hepinize hayırlı rahat doğumlar diliyorum
Ben hala kullaniyorum canim. Ne alakasi var onunla?İstanbulda nasıl puslu,basık bir hava var bugün. Sanki gece gibi karanlık
Bu arada dün kardeşim benim bu erken doğum riskinin araba kullanmaya devam etmemle alakali olabileceğini söyledi. 33. Haftada hala araba kullaniyodum ama öyle uzun yolculuklar değil 15 20 dk mesela. Ayrica bu araba işinin nasıl bir zararı var gebelerde bilmiyorum.Kemerim takılı zaten ha direksiyonda ha yan koltuktasin. Sizlerden hala araba kullanan var mı?
Valla ben de arabaya atlayıp gidebilirim gibime geliyo ama dediğin gibi çok zorlamamak lazımbide sabah ve akşam yoğun saatlerde kullanıyorum mecburen ama yapacak bişey yok. gerilmemeye çalışıyrum saygısız insanlara. hatta geçen gün acaba gündüz tutsa sancım arabayla gidebilir miyim die düşündüm ama vazgeçtim zorlamamak lazım dimi
artık izne çıktığım gün dicem yalandanda olsa kötüyüm falan yapsınlar bende oturur yerimAy sana yazık değil mi?! Yapsınlar abi kardeş bi zahmet..
Ben doguda gorev yapiyorum dogum iznindeyim yeni geldim mersine yoksa dayanamazdim Allah korusun ....sandalyede altina ekstra yumsakk birdeyler koymayo dene..benim evdeki koltugum cok yumsak misafirlige gidip gelsigim de popom ve kuyruk sokumum agriyor hep.kendi koltuguma alismisim baska koltuk sert geliyor ☺
Canim o agri kalsiyum eksikliginden oluyormus ebe demisti bu ara bol yyogurt süt tuket
Nasil birsey mesela bu canim kasilmak derken neyi kastediyorsunuz karindaki sertlesmemi ağrı sancimi
Ben hiç anlamıyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?