2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Balli_kurabiyem
Haklısın , gerçekten zor bir durum.Lohusa halinle evde olmaz.Sabah çıkıp akşam gelse belki olabilir ; ama eşin seni de düşünmeli. Arkadaşıma mahçup olmayayım diye seni de zor durumda bırakmamalı.

Kv konusunu hiç açmayın , ben seviyorum ikisini de hep söylüyorum ama bebek konusunda hiçbir şeylerini görmedim.Arada nasılsın vs diye konuşuyoruz , o da çok nadir. Telefonda da daha başka bir şey almayın , demiş . Eşimin kızı söylüyordu babaanneye , şunu almışlar , bunu da almışlar diye.Eve gelince ne almışız diye hemen kontrol edip babaanneye rapor veriyor telefonda

Maşallah canım nazar değmesin. Benim eşim riskden önce de bişey beklemiyordu benden ki yaz tatilinde çalışmıyordum da. Şimdi zaten wc bile tek kalkıp yönelsem kızıyor kendi koluma giriyor o kadar kötü değilim diyorum dinlemiyor. E işte adamlar böyle anlayışlı olursa ayağının altına paspas olursun. Sevgi de sürekli artar saygı da. Öyle evde huzur da olur, Allah bereket de verir. Ben şimdiden dua ediyorum Allah bana eşim gibi damat versin diye kızım da bu duadan nasibini alıyo tabi

Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun darisi basimiza insallah

Pazar pazartesi hastanedeydim azıcık açılma olmuş demişti dr ama o sıralar böyle bir durum yoktu nezaman eve geldim bu baskı başladı aslında randevumuz bugündü ama bir gün arayla gitmeyelim dedik pazartesi gününe aldık randevuyu bakalım daha agırlaşırsam gideriz yine

Kv bize de bişey almadı. İyi de yaptı. Şimdi isim için onlara hiç hak tanımayacağım. Benim ve bizim tarafın tuttuğu bi isim onu koyucam. Kv falan hiç beğenmiyo o ismi. Ne yapalım kısmet. Annem çok para harcadı çok yoruldu bebek için. Parayı boşver ama deneyimleri çok işe yaradı. Giysilerin tüm etiketlerini çocuğu rahatsız etmesin diye kesmesi, kumaş seçimi, hırka kazak örmesi... Ben para versem yaptıramazdım Allah razı olsun. Ama kv nin de hakkını yiyemem. Hamileliğimin ilk zamanlarında midem bulanıyorken kendi annem"fazla mı abartıyosun, tut kendini biraz kusmamaya çalış" derken kv yardımcı oldu kızı geldi bayramda mutfağımı topladı misafirlerime hizmet etti.

Ay canım senin annen de yokmuş. Vicdansiz kadın bi de aynı apartmanda oturuyor. İnsan bırak gelinini komşusuna bile bi tabak yemek götürür ne olacak bi tabak yemek yaa. Ben de ilk zamanlarda kilo verdim. Sen de iyice zayifladin diyodu. Sanki keyfimden veriyorum hamile halimle. Bunları unutmam diyom da yine hasta falan olsa gider yemeğini yaparım. Vicdanim el vermez ki

Gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsün, darısı hepimizin başına

ay cnm çok teşekkür ederim yaa. yazdıklarını okuyunca çok mutlu oldum. ilgin için çok teşekkür ederim değişik ve ağır şeyler yemiyorum dediğin gibi ama olacak demekki. neyse az kaldı dediğin gibi sonra geçecek hepsi inşallah. hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım da yavrularımızı bunlar önemli değil

ay son zmalar lafı ne acayip geliyo yaa. cidden son zamanlardayız dimi insan inanamıyo valla. bağımlı gibi oldum çantamda bile taşıyorum gaviscon doğumdan sonra geçer inşallah cnm geçer dimi ya

Senin cümlelerine resmen şok oluyorum, eşimin huyu suyu mizacı benimkinden daha iyi, benim kendimde sevmediğim yönlerim var ama eşimin maşallahı var şöyle olsa böyle olsa diye bir cümle bile kuramam eşim hakkında, arkadaşları çok sever, anne babasına saygılı itaatkar ama bana da çok hayırlı... Bizim de kızımız olacak ve diyorum ki, Alkah kızımızın kaderini güzel etsin, eş çok önemli, senin gibi bir damat nasip etsin bana da diyorum... Eşim de gerçekten benden razı mısın,ben de senden razıyım, Allah kızımıza benden iyilerini nasip etsin diyor, gözlerim doldu şimdi

Merhaba hanımlar,

1 hafta içerisinde biri yatılı olmak üzere, birer gün aralıklarla 20 kişi ağırlayınca vücudum dün uyarı sinyalleri göndermeye başladı. Kendimi genelde çok nazlamamaya çalışıyorum, vücudumu dinlersem ayağa kalkamam diye. Ama dün alışverişten dönerken caddenin ortasında sürünmeye başladım resmen :) Bebek müthiş bir baskı yapmaya başladı, karnım ve kasıklarım kasıldı derken "Allahım bari yolda doğurmayayım, nolur" diye diye eve geldim. Akşama da misafire hizmet, bir de daha rahat edebilmeleri için kendi yatağımızdan feragat derken gece "aha herhalde şu an doğuruyorum, bu gelen de suyum olsa gerek" deyip durdum. Evladımız bereketli çok şükür, misafir eksik olmuyor. Ama bundan sonra dikkat etmek gerek. Misafir ağırlamak çok güzel, ama sancıları yaşarken, doğurursam evladımızı o kadar yorduğum için müthiş bir pişmanlık ve suçluluk duygusu taşıyacağımı anladım. Dikkat etmek lazım.

dediğin çok doğru senin annen yapıyo ya onlar da nasılsa yapanı var diyolardır. kötü bi durum eşin içinde senin içinde amaan. Allah annene güç kuvvet versin cnm. yapan da yapmayanda kendine sonuçta bugün sana yarın ona neyin garantisi var

Kayseri trafiği de kabus gibi aslında, anlayışsız, saygısız şöförlerle dolu ama ben de kullanmaya devam ediyorum.

bide sabah ve akşam yoğun saatlerde kullanıyorum mecburen ama yapacak bişey yok. gerilmemeye çalışıyrum saygısız insanlara. hatta geçen gün acaba gündüz tutsa sancım arabayla gidebilir miyim die düşündüm ama vazgeçtim zorlamamak lazım dimi

tebrikler cnmm. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ben hala kullaniyorum canim. Ne alakasi var onunla?

Valla ben de arabaya atlayıp gidebilirim gibime geliyo ama dediğin gibi çok zorlamamak lazım

doğru diyorsun canım. bakalım bırılerı bır sey demezse altıma kucuk bır mınder bulursam koyayım canım sagolasın.

Canim o agri kalsiyum eksikliginden oluyormus ebe demisti bu ara bol yyogurt süt tuket

Nasil birsey mesela bu canim kasilmak derken neyi kastediyorsunuz karindaki sertlesmemi ağrı sancimi
Ben hiç anlamıyorum yaaaa

canım B12 dışında bir eksikliğim yok. zaten ben süt yoğurt peynır tüketmeden duramayan bır tıpım, bendeki agrı sureklı sandalyede oturmaktandır sanırım ve bebegın yükünden de olabılır.

bu arada kasılma bende de cok sık oluyor. karnın kasılıp kalıyor semsert oluyor, o sırada yürüyemiyorsun canım, canın acıyor filan o tarz bir kasılma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…