2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım misafir berekettir ben de severim ama bebegimizden önemli değil. Ben c.tesi akşamı misafir agirlamistim çok yoruldum ertesi gün de temizlik yaptım p.tesi sabahi hastanelik oldum. Kendimi suçladım. Allah kimseye yasatmasin aman dikkatli olun

ay son zmalar lafı ne acayip geliyo yaa. cidden son zamanlardayız dimi insan inanamıyo valla. bağımlı gibi oldum çantamda bile taşıyorum gaviscon doğumdan sonra geçer inşallah cnm geçer dimi ya
geçer canım geçer bütün organlarımiz yerine döner ve tüm agrilarimiz gecer

Reactions: GCA
canım bizim yaşadığım yerde eşimin tarafından kimse yok sorunda bu ya büyük şehir adam buraya iş bakmaya geliyor annem şehir dışında doğumda gelicek daha doğrusu benden haber bekliyor bende anne şu an iyiyim bi kaç haftaya gel dedim annem geldiği zaman eşimin kardeşinin bizde görürse çıldırır asla kabul etmez ben etmiyorum kadın nasıl kabul etsin artık e bi kaç ay sonra ben işe dönücem bebeğe annem bakıcam anneme dicem anne rahatsız oluyorum ama bu konuyu konuştuk sen rahat edemiyorum ben diye alttan laf sok mecburen annem bakıcağı için belki o zaman kardeşinin kalmasının istemez

Canim bende ayniyim hem misafir çok oldu hemde o hafta araba çok kullandim tabi içerde zip zip aşağı indi al sana dedi beni mi ziplatirsin ben seni daha beter ziplatirim sonrası malum yatış dün ne cesaret arkadaşıma hastaneye gittim bütün aksam leğen kemigim kırılacak sandım töbe billahi gitmem bir daha bir yere kalkmam yerimden zaten kalkarsa esim yapacak galiba

canım baharatlı acılı ekşili şeyler daha çok yapıyor bende de oluyor biraz dikkat etmeye çalışıyorum ama ne kadar edebilirimki yiyoruz yani gece yanmayla uyanıyorum gaviscon kullanmadım ben sonuçta hamilelikte doğal olarak olan bişe ilacın her türlüsü zarar süt içiyorum o rahatlatıyor

Reactions: GCA
Ben hala kullaniyorum canim. Ne alakasi var onunla?
Bilimsel bir bilgim yok canım bu konuda. Bi arkadaşım hala araba mi kullaniyosun demişti neden ki diye sormak aklıma gelmedi. Kardesimde öyle deyince acaba tehlikeli mi diye düşündüm

Nar tabiki tetiklemez gunde 1 ya da 2 tane yemekle birsey olacagini sanmiyorum.ama suan cok hatirlamiyorum gecen gebeligimde arastirmistim plesanta yada bebegi tasiyan zar ustunde yumusa gibi bir etkisi vardi oyle birseyler ben de doktora soyledim nefsini hafifleticekbsekilde 1 tane ye demisti perinatoloji uzmani bi docentti ama ben onun nar daki seker oranindan dolayi yememi istemedigini dusunuyorum cunku o konularda baya hassasti tuz ve sekere karsi.suan ben de yiyorum ama dedigin gibi 1 tane falan

aynen hiç bi hakları yok söz etmeye ama maalesefki eşim ailesini çok tutuyor bunu sonradan anladım ....
bizde altınlarımızı kendimiz almıştık...ama bizimkiler onlar aldı diye bildi maalesefki

zaten evlensin ben edeceğimi biliyorum çoluk çoçcuk evlerine gidicem bakalım nasıl oluyormuş evlendik daha 1 haftalık evliyken bize geldi kalmaya annemler ne yazıkki başka bi şehirde

Bilimsel bir bilgim yok canım bu konuda. Bi arkadaşım hala araba mi kullaniyosun demişti neden ki diye sormak aklıma gelmedi. Kardesimde öyle deyince acaba tehlikeli mi diye düşündüm
Ben dogurana kadar kullanmistim hic sikinti yasamadim suanda kullaniyorum

Almadim ne kadarf fiyatları.Çok mu kokar.her sabah çıkarırız

ben kapaklı çöp kovası kullandım. pazar malı. akşama kadar durduğunda bir şey olmuyordu, bir poşete sarıp çöpe attığımda daha da az kokuyordu. ama daha fazla durursa falan kokutuyor tabi. ama ona para vereceğime başka şey alırım

bu biraz çocukluktan beri beynimize kazınan şeylerden kaynaklanıyor bence. annem yıllarca babamdan şikayet etti, hasta olsam bir çorba yapmaz suyunu bile benden ister vs vs diye. buna rağmen eşim bana bir bardak çay koyduğunda bana cık cık cık ediyor. işten aynı saatlerde geliyoruz, ondan yardım istesem kızıyor falan. e anne bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum, ben ne bileyim diyor

Şimdi kalmasına tamamda doğumdan sonra zor olur.iş bulursa ayrı eve çıkar bence,odun değildir heralde.zaten bebiş geceleri ağladıkca kendiliğinden gider bence

Canim box olarak salonda kullanilan kare besikler icin var yan korumalik ama odasi icin 60-120lik besikler icin ben bulamadim maalesef

Gecen hafta bende de basladi ellerimde şişlik galiba son ayda kacinilmaz oluyor bu

Handete ıyim burdayım yorumları okuyorum ama çok yazamıyorum taşınma telaşı var ev topluyorum doğuma 3 hafta hafta var o arada taşınıp yerlesip doğuma gitcem bu gidişle
Burdaymışsın merak ettim göremeyince. Kolay gelsin, çok zor işin, bu dönemde taşınmak kötü denk gelmiş. İnsallah kolaycacık atlatırsın

Anladım canim aman eksiklik olmasın bende hepsi eksik.
Benim de karnim sertlesiyor ama acıma yok.bebek sırtını yasliyor gibi geliyor.
Bugun kontrol var bakalim neler oolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…