2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gözün aydın canım maşallahdoğum yapan anneler bide resim atsanızda sevsek

gebelik şekeri yüzünden 2.5 aydır diyetteyim. artık en basit çikolata reklamlarını görünce bile ağzımın suyu akıyor. tadına bakıp bırakacağımı bilsem bi lokma atarım ama huyum pis, bir tatsam kusana kadar yerim

Kızlar , Bebek bezlerini atmak için eve özel çöp kutusu aldınız mı ? Kokuyu hapseden ?
Bana gerekli bir ürün gibi geldi , diğer türlü akşama kadar bekletince çok koku olabilir sanki.
Ben almiycam ama alan bir arkadasim vardi, ek gidaya baslayinca koku yapiyor bezler dedi, eger gerekli goruyorsan al istersen

Şeker hastanelerin kullandigi çikolata lar var ondan da yiyemiyo mus saralle nn var

Ben 37.haftaya kadar isim geregi surekli kullandim.simdi izindeyim die kullanmiorum.

Bizimklerde ayni maalesef ilk zamanlar bi arayip sordular şimdi tık yok, ustune ustluk kv esimi arayip dr ne dedi falan diye soruyor sanki benimle küsmüş gibi töbe yarabbim, esimde gecen isyerinde rahat konusamamis, sonra kv beni ariyor iste oglum soguk konustu bir sorunmu var falan diye bana soruyor bende adam calisiyor rahat konusamamistir dedim, bu arada hala tr deler, dogumdan 2 gun once gelir artik herseyi kendi yapmis gibi buyuksunur bide, daha bir igne gormedim ve bu ailenin ilk torunu olacak insallah

ağrım sancım var diyip yatıcamda yemek falan e koca işten gelicek yazık değilmi adama e bu evin temizliği nolucak ?
Sana yazik degilmi, gunah degilmi karnin burnunda iki koca adama yemek yap, temizlik yap vallahi sinir oldum ya, yapma hic bisey agrim sancim var eve zor geldim de yat, annende gelsin kayninin rahati kacsin biraz bu ne dusuncesizliktir yahu

1 saatlik yuruyusu yaptim geldim...

Karnimda cok hareketli diye ben erken gelcek diyodum ama masallah bizim.oglan rahat cikti
Ne atraksiyon sonrasi geleyim diyo .. ne de yuruyus
Artik haftaya ya nasip diyorum nedense bu haftadan umidimi kestim
Bizimkiler soguk havayi sevmiyo anlasilan icerde sicacik anne karni varken ne cikicam diolardirr :))))

Valla ben de arabaya atlayıp gidebilirim gibime geliyo ama dediğin gibi çok zorlamamak lazım

gidip herkesi hastaneden ararım fln die düşündüm aslında eve çok yakın olabilir yani ama eşim işteyse çok panik olur ya o evdeyken olsun en iyisi

Bende istiyorum dedim ooo çok masraf var bide dogum parası var şu var bu var saydı saydı sonra hani ben sana geçenlerde çiçek almıştım ya ona say dedi
Butun erkeklerın kafaları aynı calsıo sankı bız mılyarlık hedyeler ıstyoz alt tarafı habrsz suprz yap dyok adam dırek masrafı dusunuo

valla ben epey içtim cnm ya zaten doktor verdi tabi içmesek daha iyi ama ben devirdim şişeleri

Kızlar bebeğimin ahşap karyolasını silip yatağı yerleştiricem ama ne ile sileyim?
Çamaşır suyu sağlıklı gelmiyor. Roxy dalan sabun tozu var onu mu kullansam?

Biz muayeneden geldik canlar.
Bebegin kilosunu kafa tasini olcemedigi için söyleyemedi doktor, kafası baya aşağıda olduğu için dedi, bilemedim.
Ctesi sezeryana gireceğim bir aksilik olmazsa, en az 8 saat bir şey yememem gerekirmiş.
Spinal ya da genel anesteziyi anestezi uzmanıyla görüşecekmişim o gün, epidural ise sezeryanda istemiyorum dedi.
Bir de ağrı pompası taktirmani öneririm dedi, ekstra ücreti varmış 150 lira ama çok rahat ediyormusuz, ağrı geldikçe düğmesine nasip hemşire vs beklemeden ağrı kesici yapılıyormuş.
Sanırım simidlik bu kadar annisler.

Kızlar bebeğimin ahşap karyolasını silip yatağı yerleştiricem ama ne ile sileyim?
Çamaşır suyu sağlıklı gelmiyor. Roxy dalan sabun tozu var onu mu kullansam?

Yalnızca su ile de silebilirsin canım.
Bebekler için satılan temizlik ürünleri falan da var ama yalnızca tozlanmıştır, su yeter bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…