- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.901
Gözün aydın canım maşallahGünaydın Kasım anneleri ben dün sabah 8.58 de oğlumu kucağıma aldım darisi sizin başınıza. . Spinal anestezi ile sezeryan oldum hiç korkulacak bir şey yok en azından benim ki öyle geçti çok rahattı şimdiden hepinize hayırlı rahat doğumlar diliyorum
:))oyle olcak sanirim ya
Hayirlisiyla kucagima bi alaydim bu gidisle hepiniz benden once dogurcanizYa sen bi doğursana artıkın, çatliciiim :))) şaka bi yana bende duymuştum son zamanlarda bulantı ve kusma olduğunu...
Ben almiycam ama alan bir arkadasim vardi, ek gidaya baslayinca koku yapiyor bezler dedi, eger gerekli goruyorsan al istersenKızlar , Bebek bezlerini atmak için eve özel çöp kutusu aldınız mı ? Kokuyu hapseden ?
Bana gerekli bir ürün gibi geldi , diğer türlü akşama kadar bekletince çok koku olabilir sanki.
Şeker hastanelerin kullandigi çikolata lar var ondan da yiyemiyo mus saralle nn vargebelik şekeri yüzünden 2.5 aydır diyetteyim. artık en basit çikolata reklamlarını görünce bile ağzımın suyu akıyor. tadına bakıp bırakacağımı bilsem bi lokma atarım ama huyum pis, bir tatsam kusana kadar yerim
Ben 37.haftaya kadar isim geregi surekli kullandim.simdi izindeyim die kullanmiorum.İstanbulda nasıl puslu,basık bir hava var bugün. Sanki gece gibi karanlık
Bu arada dün kardeşim benim bu erken doğum riskinin araba kullanmaya devam etmemle alakali olabileceğini söyledi. 33. Haftada hala araba kullaniyodum ama öyle uzun yolculuklar değil 15 20 dk mesela. Ayrica bu araba işinin nasıl bir zararı var gebelerde bilmiyorum.Kemerim takılı zaten ha direksiyonda ha yan koltuktasin. Sizlerden hala araba kullanan var mı?
Bizimklerde ayni maalesef ilk zamanlar bi arayip sordular şimdi tık yok, ustune ustluk kv esimi arayip dr ne dedi falan diye soruyor sanki benimle küsmüş gibi töbe yarabbim, esimde gecen isyerinde rahat konusamamis, sonra kv beni ariyor iste oglum soguk konustu bir sorunmu var falan diye bana soruyor bende adam calisiyor rahat konusamamistir dedim, bu arada hala tr deler, dogumdan 2 gun once gelir artik herseyi kendi yapmis gibi buyuksunur bide, daha bir igne gormedim ve bu ailenin ilk torunu olacak insallahKesinlikle biz de aynı durumdayız, Allah biliyor sırf böyle her yönüyle altın gibi bir evlat yetiştirmiş diye saygı duyuyorum analık kolay değil işte yaşayıp görüyoruz ama iki kızıyla günde en az 5kere araşırken beni haftada bir aramaması koyuyor. Geçen cuma aradım halini hatrını sorup hayırlı cumalar dedim, bizim de ne görümcem ne kayınvalidem ile hiç dargınlığımız lafımız küfümüz olmadı, cahil de değiller aksine görmüş geçirmiş bilgili insanlar, biz mi hormomnlardan hassasız acaba diycem ama değil dimi? Hatam varsa düzeltin lütfenannem de torunun yüzünü görünce çok değişecek diyor ama zannetmiyorum, kinci değilim hatta balık hafızalıyım ama bunu yazıcam bi kenara 1ayda 1kere aramadılar doğuma kadar 1.5 olucak belki
Sana yazik degilmi, gunah degilmi karnin burnunda iki koca adama yemek yap, temizlik yap vallahi sinir oldum ya, yapma hic bisey agrim sancim var eve zor geldim de yat, annende gelsin kayninin rahati kacsin biraz bu ne dusuncesizliktir yahuağrım sancım var diyip yatıcamda yemek falan e koca işten gelicek yazık değilmi adama e bu evin temizliği nolucak ?
Bizimkiler soguk havayi sevmiyo anlasilan icerde sicacik anne karni varken ne cikicam diolardirr :))))1 saatlik yuruyusu yaptim geldim...
Karnimda cok hareketli diye ben erken gelcek diyodum ama masallah bizim.oglan rahat cikti
Ne atraksiyonsonrasi geleyim diyo .. ne de yuruyus
Artik haftaya ya nasip diyorum nedense bu haftadan umidimi kestim
Benimde 1 aydir oluyor, ozellikle yoruldugumda artiyortecrubem yok ama o igneler bana kac hafta belki aydir batiyor bebek dondukten sonra basladi o hareket ettikce oluyor... hala dogurmadim
Şeker hastanelerin kullandigi çikolata lar var ondan da yiyemiyo mus saralle nn var
Valla ben de arabaya atlayıp gidebilirim gibime geliyo ama dediğin gibi çok zorlamamak lazım
Butun erkeklerın kafaları aynı calsıo sankı bız mılyarlık hedyeler ıstyoz alt tarafı habrsz suprz yap dyok adam dırek masrafı dusunuoBende istiyorum dedim ooo çok masraf var bide dogum parası var şu var bu var saydı saydı sonra hani ben sana geçenlerde çiçek almıştım ya ona say dedi
geçer canım geçer bütün organlarımiz yerine döner ve tüm agrilarimiz gecer
canım baharatlı acılı ekşili şeyler daha çok yapıyor bende de oluyor biraz dikkat etmeye çalışıyorum ama ne kadar edebilirimki yiyoruz yani gece yanmayla uyanıyorum gaviscon kullanmadım ben sonuçta hamilelikte doğal olarak olan bişe ilacın her türlüsü zarar süt içiyorum o rahatlatıyor
Kızlar bebeğimin ahşap karyolasını silip yatağı yerleştiricem ama ne ile sileyim?
Çamaşır suyu sağlıklı gelmiyor. Roxy dalan sabun tozu var onu mu kullansam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?