- 10 Temmuz 2013
- 3.628
- 5.604
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.921
Handete ıyim burdayım yorumları okuyorum ama çok yazamıyorum taşınma telaşı var ev topluyorum doğuma 3 hafta hafta var o arada taşınıp yerlesip doğuma gitcem bu gidişle
Tsk ederim canım yormamaya çalışıyorum kendi ailemi cagirmiyorum artık hersey de onlar var yordum artık kayinvaldem de hiç orali değil eşimle yavaş yavaş topluyoruzgörmeden yazmışım cnm bende merak etmiştim. aman yorma kendini bi sakatlık çıkmasın cnm
BendeeeeeeeGünaydın kızlar . O kadar zaman sonra ilk defa deliksiz uyudum
aynen öyle yapıcam canımSana yazik degilmi, gunah degilmi karnin burnunda iki koca adama yemek yap, temizlik yap vallahi sinir oldum ya, yapma hic bisey agrim sancim var eve zor geldim de yat, annende gelsin kayninin rahati kacsin biraz bu ne dusuncesizliktir yahu
.
zeynom siz nasilsiniz,nasil gidiyor :)
Hastaneye gidip ben doğuma giriyorum haberiniz olsun diye arayabilirimgidip herkesi hastaneden ararım fln die düşündümaslında eve çok yakın olabilir yani ama eşim işteyse çok panik olur ya o evdeyken olsun en iyisi
Anaaam sizin kizda fenaymis haaaBalli_kurabiyem
Haklısın , gerçekten zor bir durum.Lohusa halinle evde olmaz.Sabah çıkıp akşam gelse belki olabilir ; ama eşin seni de düşünmeli. Arkadaşıma mahçup olmayayım diye seni de zor durumda bırakmamalı.
Kv konusunu hiç açmayın , ben seviyorum ikisini de hep söylüyorum ama bebek konusunda hiçbir şeylerini görmedim.Arada nasılsın vs diye konuşuyoruz , o da çok nadir. Telefonda da daha başka bir şey almayın , demiş . Eşimin kızı söylüyordu babaanneye , şunu almışlar , bunu da almışlar diye.Eve gelince ne almışız diye hemen kontrol edip babaanneye rapor veriyor telefonda
Şuan da ben de tam olarak istedim bu kimseye solemim sonra biara msj atarim ben dogurdumHastaneye gidip ben doğuma giriyorum haberiniz olsun diye arayabilirimkimse de şaşırmaz, beklerler benden yani.
Aynen bende mersindeyim hala sıcak bunaldim artik kis gelmicek buraya herhaldeBende mersindeyim hava sicak bayilcak gibi oluyprum bazen....o agri bazen bende de oluyor ozellikle uzun sure oturdugum da .cok uzun ve sert yere oturma bakalim degisen bir sey olacak mi
aynen ya bende diyorum bak lohusa olucam emicek bu bebek ben anneme bile yeri geliyo tahammül edemezken eşimin kardeşi ne işin var bizde annemi arayacağım bi hafta sonra çağıracağım gelsin artık hani oda demiyorki ya yengemin annesi gelicek bu kadın rahat edemez ayıp olur ben gideyim demiyor iş bakıyor ama öle bakıyor işte öğrene kadar yatıp uyuyor öğlede kalkıp abisinin çalıştığı yere gidiyor akşama beraber eve geliyorlar e müslüman bende çalışıyorum hala izne ayrılamadım sayılı günlerim kaldı eşimde diyorki sen evde doğum iznindeyken oda burda kalsın sonra evini falan tutarız banane ya ben hamile halimle çalışıyorken başkasının maddi masrafını evde ağırlığının yüklüğünü çekmek zorundamıyım ki ücretsiz izin bile kullanamıycam küçüçüğk bebeği evde bırakıp işe dönücem ödediğimiz krediler var madem maddi olarak o kadar iyiyiz ücretsiz iznimide kullanayım
Anaaam sizin kizda fenaymis haaa
Agri pompasindan icin cok ise yariyor diyorlar taktir bencede , allahim hayirli dogumlar nasip etsinBiz muayeneden geldik canlar.
Bebegin kilosunu kafa tasini olcemedigi için söyleyemedi doktor, kafası baya aşağıda olduğu için dedi, bilemedim.
Ctesi sezeryana gireceğim bir aksilik olmazsa, en az 8 saat bir şey yememem gerekirmiş.
Spinal ya da genel anesteziyi anestezi uzmanıyla görüşecekmişim o gün, epidural ise sezeryanda istemiyorum dedi.
Bir de ağrı pompası taktirmani öneririm dedi, ekstra ücreti varmış 150 lira ama çok rahat ediyormusuz, ağrı geldikçe düğmesine nasip hemşire vs beklemeden ağrı kesici yapılıyormuş.
Sanırım simidlik bu kadar annisler.
Nemli bezle sil canim ya sadece toz olmustur oKızlar bebeğimin ahşap karyolasını silip yatağı yerleştiricem ama ne ile sileyim?
Çamaşır suyu sağlıklı gelmiyor. Roxy dalan sabun tozu var onu mu kullansam?
Kızlar bebeğimin ahşap karyolasını silip yatağı yerleştiricem ama ne ile sileyim?
Çamaşır suyu sağlıklı gelmiyor. Roxy dalan sabun tozu var onu mu kullansam?
Günaydın Kasım anneleri ben dün sabah 8.58 de oğlumu kucağıma aldım darisi sizin başınıza. . Spinal anestezi ile sezeryan oldum hiç korkulacak bir şey yok en azından benim ki öyle geçti çok rahattı şimdiden hepinize hayırlı rahat doğumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?