2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
A bir de benim tam 3 gündür yürümeyi aksatacak ölçüde ağrım var. Sol kalcamin tam altında bu ağrı. Onu sordum. Ödemden dolayı sinirlerin baskı yaptığını söyledi.
Ben de bu haftaya dek hemen hic tuz kullanmadığım için ödem oluşmamıştı, artik ödemliyim çünkü annemler memleketten geldi geçen hafta, bu da bana ödem ve 1 kilo olarak döndü :) 73le doğuma gireceğim sanırım, bakalım kaçla çıkacağım.

görmeden yazmışım cnm bende merak etmiştim. aman yorma kendini bi sakatlık çıkmasın cnm
Tsk ederim canım yormamaya çalışıyorum kendi ailemi cagirmiyorum artık hersey de onlar var yordum artık kayinvaldem de hiç orali değil eşimle yavaş yavaş topluyoruz

Reactions: GCA
.

zeynom siz nasilsiniz,nasil gidiyor :)

Naptın kuzum aklımdaydın yazamadım. Biz iyiyiz, yarın nst günüm :) Çantamı hazırladık,evi temizledik halılarım yıkamadaydı bugün gelecek. Onun dışında şiştim artık Tutkum bu catı muayanesi ne zaman yapıyorlar?

Anaaam sizin kizda fenaymis haaa

Hastaneye gidip ben doğuma giriyorum haberiniz olsun diye arayabilirim kimse de şaşırmaz, beklerler benden yani.
Şuan da ben de tam olarak istedim bu kimseye solemim sonra biara msj atarim ben dogurdum hamilelik pskoloji si midir nedir kimseyi görmek isteniyorum

Işte o kadar kullan ucretsiz izni.kaynina ev tutmasin madem o kadar sıkıntılı gunlerinde afedersiniz okuzluk yapip kalabiliyor .hepten kalsin maasinida ay sonu sana versin.Sen izindeyken öğlene kadar nasıl yatacak bu herif evde ya ayıptır günahtır ya. Cix cix cix

istanbulda havalar soğudu bir yandan yağmur yağıyor gelde yürüyüş yap şimdi napsam ki ewin içinde hareket oldun diye

Anaaam sizin kizda fenaymis haaa

Cimcime yaaa :) Her konuda fikri var Bana bebek bakımını öğretiyordu , çok komik bazı hareketleri görsen :)
Beni arkadaşı sanıyor zaten YouTube'da bebeklerle ilgili videoları izliyor sürekli Minik kayınvalidem
Bana , " Umarım normal doğurursun , ben senin normal doğurmanı istiyorum. " falan diyor. Merak ediyordu da , ben ona anlatmıştım.Tübitak'ın kardeşimden kalan bir kitabı vardı.Onu ona getirmiştim.Orada da doğum vs ile ilgili görseller var.Sorup duruyordu,burada ne yapıyorlar diye , ben de anlayabileceği bir dille açıklamaya çalışmıştım. Eve gel , izle , gülmekten kırılırsın , seviyorum keratayı ama bazen zorluyor

Agri pompasindan icin cok ise yariyor diyorlar taktir bencede , allahim hayirli dogumlar nasip etsin

Kızlar bebeğimin ahşap karyolasını silip yatağı yerleştiricem ama ne ile sileyim?
Çamaşır suyu sağlıklı gelmiyor. Roxy dalan sabun tozu var onu mu kullansam?

Ben amway deterjanla silip güzelce de deterjansiz ıslak bezle durulamistim

Oleyyy bir bebisimiz daha oldu :) hayirli olsun darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…