2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hayırlı olsun gözünüz aydın

Hadi bakalım c.tesi gelsin o zaman ya bu sezeryande epiduralle spinal farkı şu değil mi; epidural de serumdan sürekli sıvı gidiyor spinalde ise bi kere iğne vuruluyor. Bi de sen hangi hastaneye gidiyorsun? Bu acı pompası hangi aşamada baglaniyormus. Ay çok soru sordum galiba

Kızlar selam
Az evvel muayeneden çıktım cati muayenesi de yapıldı 38+3 bugün kilomuz 3.5 boyu 51 su an her şeyimiz normal cok şükür elhamdulillah

Ne Olur Korkmayın CATİ muayenesinden inanın bir şey yok hic anlatılan ya da okuduklarımız gibi bir şey değilmiş
Dr da benim gibi düşünüyordu su evrede bakmak pek de sağlıklı ve doğru sonuç vermese de yine Bi bakalım Dedi usg den sonra Hakkı'mızda hayırlısı olsun cümlemizin inşallah su an nst ye bağlandık kipirdak oğlus ve sancılar ne alemde bakalım

Tsk ederim canım yormamaya çalışıyorum kendi ailemi cagirmiyorum artık hersey de onlar var yordum artık kayinvaldem de hiç orali değil eşimle yavaş yavaş topluyoruz

Eşin duyursa olmaz mı hayır şimdi yardım etmicekler de ne zman edecekler

Ben Fatma Eli Otu almadim.. alan var mi?
Ya da onceki dogumlarinda tecrubesi olan?
Annemin komsusu verdi.bavula attim.gittigidiyorda satılıyor almak istersen.bilmiyorum ıstanbul daysan mısır carsisinda dediler. Arkadasim yapmıştı doğumunda psikolojikr rahatlık herhalde yapalim nolcak o da eksik kalmasin :)))

çok sevindim canım maşallah seninkine kilosuda çok iyi tosuncukk :)

Kızlar , Bebek bezlerini atmak için eve özel çöp kutusu aldınız mı ? Kokuyu hapseden ?
Bana gerekli bir ürün gibi geldi , diğer türlü akşama kadar bekletince çok koku olabilir sanki.
yok canim alma o eksik kalsin bu arada elinin sistigini soylemistin canim benim de oyle basladi sinir sıkışmasına dondu dikjat et malum ayni seyleri yasiyoruz

bosver canim zaten bebegini kucagina alinca unutur gidersin

Kizlar benimde disimle basim dertte. Daha oncede bi sure cekmistim atlattm diye sevinirken dun gece agrisina uyandim. Ve sabah 6 ya kadar elimde buz torbasi butun evde depar attik esim ve ben. Acili olan bi disci buldim gece gittik. Narkoz vermek istedi. Kanal yapilmasi lazimmis. Cesaret edemedim. Parol ictim bi de bitkisel seylerle azaltmaya calistim. Az da olsa dindi. Su an gece olsun istemiyorum. Kabus gibiydi. Resmen hungud hungur agladim

Canım karına falan bastırıyorlarmış galiba birileri yazmıştı çok kötü oldum mahfoldum vs diye öyle bişey yaptılar mı?

Canım ben Avcılar Hospital'e gidiyorum. Ağrı pompasını ne zaman takacaklarını sordum, ameliyata girmeden önce söylemem gerekiyormuş, sanırım çıkarken takıyorlar.
Epidurali hiiç söylememe gerek yok, ben hastalarımın acı çekmesini istemiyorum dedi, spinal de soğukkanlılığına bağlı, eğer panik yapacaksan genel anestezi dedi. Ben hala karar veremedim. Ya durmadan sormayı unutuyorum eşim de girebilecekse spinal olabilirim ama teksem genel isteyeceğim sanırım. Annem ve arkadaşım da istersen gireriz dediler ama ben sormayı unuttum yine ve yine. Yarın arayıp sorsam mı ki?

Kızlar genel bir soru: Eşinizle mi, annenizle mi, tek mi? Doğuma nasıl gireceksiniz?

wala canım ben normal istiyorum eğer bi aksilik çıkmazsa normalde olsa sezeryanda olsa kimseyi almıyorlar benim gittiğim hastanede

Kızlar , Bebek bezlerini atmak için eve özel çöp kutusu aldınız mı ? Kokuyu hapseden ?
Bana gerekli bir ürün gibi geldi , diğer türlü akşama kadar bekletince çok koku olabilir sanki.

Beyaz Patiiiiik, şimdi sakin ol ve bırak o kartı elindeen

Canım pek çok forumda gereksiz ürünler arasındaydı, alma onu.

Onun yerine başka şeyler alırız he he

Eşimle. Bilmiyorum ne kadar doğru ama annem (ki çok tatlıdır kendisi) bana doğum esnasında ya akıl verir (nefes al, sıkma, şöyle yap, dur, devam, vs) , ya da çok telaşlanır gibi geliyor. Eşimle eğitimlere de gittiğimiz için sanki o benim o esnadaki hislerimi, endişelerimi daha rahat anlayabilecek, akıl vermeden daha iyi teskin edebilecekmiş gibi geliyor. Bir de insan annesinin yanında hep "evlat", yani güçsüz, korunmaya muhtaç. Oysa doğumda biraz kaplan kesilmek gerekiyor sanki, onu da annemin yanında yapamazmışım gibi geliyor.

Güle güle sağlıkla büyüt bebeğini Allah hepimizi bir çırpıda kurtarsın

Canim geçmiş olsun.Çok zor dış agrisi.ihmal etme bebeğe zararı olmasin iltihabin.antibiyotik kullan doktora danis bi.kanal lik olduysa rahat vermez o dış canini çok yakabilir.daha günün var baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…