- 26 Haziran 2015
- 169
- 192
- 23
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.941
Hayırlı olsun gözünüz aydınGünaydın Kasım anneleri ben dün sabah 8.58 de oğlumu kucağıma aldım darisi sizin başınıza. . Spinal anestezi ile sezeryan oldum hiç korkulacak bir şey yok en azından benim ki öyle geçti çok rahattı şimdiden hepinize hayırlı rahat doğumlar diliyorum
Biz muayeneden geldik canlar.
Bebegin kilosunu kafa tasini olcemedigi için söyleyemedi doktor, kafası baya aşağıda olduğu için dedi, bilemedim.
Ctesi sezeryana gireceğim bir aksilik olmazsa, en az 8 saat bir şey yememem gerekirmiş.
Spinal ya da genel anesteziyi anestezi uzmanıyla görüşecekmişim o gün, epidural ise sezeryanda istemiyorum dedi.
Bir de ağrı pompası taktirmani öneririm dedi, ekstra ücreti varmış 150 lira ama çok rahat ediyormusuz, ağrı geldikçe düğmesine nasip hemşire vs beklemeden ağrı kesici yapılıyormuş.
Sanırım simidlik bu kadar annisler.
Ben Fatma Eli Otu almadim.. alan var mi?
Ya da onceki dogumlarinda tecrubesi olan?
Tsk ederim canım yormamaya çalışıyorum kendi ailemi cagirmiyorum artık hersey de onlar var yordum artık kayinvaldem de hiç orali değil eşimle yavaş yavaş topluyoruz
Annemin komsusu verdi.bavula attim.gittigidiyorda satılıyor almak istersen.bilmiyorum ıstanbul daysan mısır carsisinda dediler. Arkadasim yapmıştı doğumunda psikolojikr rahatlık herhalde yapalim nolcak o da eksik kalmasin :)))Ben Fatma Eli Otu almadim.. alan var mi?
Ya da onceki dogumlarinda tecrubesi olan?
Hastaneye gidip ben doğuma giriyorum haberiniz olsun diye arayabilirimkimse de şaşırmaz, beklerler benden yani.
çok sevindim canım maşallah seninkine kilosuda çok iyi tosuncukk :)Kızlar selam
Az evvel muayeneden çıktım cati muayenesi de yapıldı 38+3 bugün kilomuz 3.5 boyu 51 su an her şeyimiz normal cok şükür elhamdulillah
Ne Olur Korkmayın CATİ muayenesinden inanın bir şey yok hic anlatılan ya da okuduklarımız gibi bir şey değilmiş
Dr da benim gibi düşünüyordu su evrede bakmak pek de sağlıklı ve doğru sonuç vermese de yine Bi bakalım Dedi usg den sonra Hakkı'mızda hayırlısı olsun cümlemizin inşallah su an nst ye bağlandık kipirdak oğlus ve sancılar ne alemde bakalım
Eşin duyursa olmaz mı hayır şimdi yardım etmicekler de ne zman
Ben bişey isteyemen kimseden kendileri düşünmesini bekliyorum sonuçta hamileyim tasinicaz soleme ye ne gerek var eşim de ister istemez ailesene kızıyor yapmak istese ler yaparlar buz bu yaşta hersey dusunuyorz onlar mi düşünemiyor dio kittirip oturmaya gelirler
yok canim alma o eksik kalsinKızlar , Bebek bezlerini atmak için eve özel çöp kutusu aldınız mı ? Kokuyu hapseden ?
Bana gerekli bir ürün gibi geldi , diğer türlü akşama kadar bekletince çok koku olabilir sanki.
bosver canim zaten bebegini kucagina alinca unutur gidersinYok cnm ne abartmasi. İnsan hamile gelinini arayıp sormaz mi? Hergün değil her hafta değil ayda bir arasa tamam dicem. Allah ıslah etsin diyorum. Annemin bile gücüne gitti. Seni vermeden önce sözlüyken falan kapimi hergün aşındiriyordu şimdi noldu da seni arayip sormuyolar diyo. Ben de üzülmesin diye yalan söylüyorum bazen aradı diye.
Ben de unutmayacağım bunu. Dogumdan sonra da ilk fırsatta mutlaka bunu yüzüne vuracagim onun da görümcemin de. Bakalım savunmalari ne olacak
Kızlar selam
Az evvel muayeneden çıktım cati muayenesi de yapıldı 38+3 bugün kilomuz 3.5 boyu 51 su an her şeyimiz normal cok şükür elhamdulillah
Ne Olur Korkmayın CATİ muayenesinden inanın bir şey yok hic anlatılan ya da okuduklarımız gibi bir şey değilmiş
Dr da benim gibi düşünüyordu su evrede bakmak pek de sağlıklı ve doğru sonuç vermese de yine Bi bakalım Dedi usg den sonra Hakkı'mızda hayırlısı olsun cümlemizin inşallah su an nst ye bağlandık kipirdak oğlus ve sancılar ne alemde bakalım
Hadi bakalım c.tesi gelsin o zamanya bu sezeryande epiduralle spinal farkı şu değil mi; epidural de serumdan sürekli sıvı gidiyor spinalde ise bi kere iğne vuruluyor. Bi de sen hangi hastaneye gidiyorsun? Bu acı pompası hangi aşamada baglaniyormus. Ay çok soru sordum galiba
wala canım ben normal istiyorum eğer bi aksilik çıkmazsa normalde olsa sezeryanda olsa kimseyi almıyorlar benim gittiğim hastanedeCanım ben Avcılar Hospital'e gidiyorum. Ağrı pompasını ne zaman takacaklarını sordum, ameliyata girmeden önce söylemem gerekiyormuş, sanırım çıkarken takıyorlar.
Epidurali hiiç söylememe gerek yok, ben hastalarımın acı çekmesini istemiyorum dedi, spinal de soğukkanlılığına bağlı, eğer panik yapacaksan genel anestezi dedi. Ben hala karar veremedim. Ya durmadan sormayı unutuyorum eşim de girebilecekse spinal olabilirim ama teksem genel isteyeceğim sanırım. Annem ve arkadaşım da istersen gireriz dediler ama ben sormayı unuttum yine ve yine. Yarın arayıp sorsam mı ki?
Kızlar genel bir soru: Eşinizle mi, annenizle mi, tek mi? Doğuma nasıl gireceksiniz?
Kızlar , Bebek bezlerini atmak için eve özel çöp kutusu aldınız mı ? Kokuyu hapseden ?
Bana gerekli bir ürün gibi geldi , diğer türlü akşama kadar bekletince çok koku olabilir sanki.
Canım ben Avcılar Hospital'e gidiyorum. Ağrı pompasını ne zaman takacaklarını sordum, ameliyata girmeden önce söylemem gerekiyormuş, sanırım çıkarken takıyorlar.
Epidurali hiiç söylememe gerek yok, ben hastalarımın acı çekmesini istemiyorum dedi, spinal de soğukkanlılığına bağlı, eğer panik yapacaksan genel anestezi dedi. Ben hala karar veremedim. Ya durmadan sormayı unutuyorum eşim de girebilecekse spinal olabilirim ama teksem genel isteyeceğim sanırım. Annem ve arkadaşım da istersen gireriz dediler ama ben sormayı unuttum yine ve yine. Yarın arayıp sorsam mı ki?
Kızlar genel bir soru: Eşinizle mi, annenizle mi, tek mi? Doğuma nasıl gireceksiniz?
Günaydın Kasım anneleri ben dün sabah 8.58 de oğlumu kucağıma aldım darisi sizin başınıza. . Spinal anestezi ile sezeryan oldum hiç korkulacak bir şey yok en azından benim ki öyle geçti çok rahattı şimdiden hepinize hayırlı rahat doğumlar diliyorum
Canim geçmiş olsun.Çok zor dış agrisi.ihmal etme bebeğe zararı olmasin iltihabin.antibiyotik kullan doktora danis bi.kanal lik olduysa rahat vermez o dış canini çok yakabilir.daha günün var bayaKizlar benimde disimle basim dertte. Daha oncede bi sure cekmistim atlattm diye sevinirken dun gece agrisina uyandim. Ve sabah 6 ya kadar elimde buz torbasi butun evde depar attik esim ve ben. Acili olan bi disci buldim gece gittik. Narkoz vermek istedi. Kanal yapilmasi lazimmis. Cesaret edemedim. Parol ictim bi de bitkisel seylerle azaltmaya calistim. Az da olsa dindi. Su an gece olsun istemiyorum. Kabus gibiydi. Resmen hungud hungur agladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?