2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Dr.un neden epidural değil de spinal tavsiye etti onu anlamadım. Benim hastanemde doğuma kimse alınmıyor. Eşim yanımda olsun isterdim de o daha ben iğne olurken bakamiyor. Doğumu kaldıramaz düşer bayilirdi zaten

Tamamen katiliyorum.eşimle gidicez insallah bişey çıkmazsa.diguncada bebis geldi hadi gelin dicem.Annem telaslanir panik yapar deliririm heralde bende :) sakin sessiz ortam lazim.paniksiz :)))

Canim geçmiş olsun.Çok zor dış agrisi.ihmal etme bebeğe zararı olmasin iltihabin.antibiyotik kullan doktora danis bi.kanal lik olduysa rahat vermez o dış canini çok yakabilir.daha günün var baya
Doktoruma ulasamadim cnm. Disciye gore bisy olmaz. Narkoz etkilemz felan dedi ama int dende biraz arastirdim. Son 3 ayda onerilmez diyo. Cokta canim aciyo. Doktoruma sormadanda bisy yapamiyirum

doktordan geldim kizlar.
kontrolum vardi, korkuttu beni
neden hemen sezeryan diye diretiyolar,neden hamile kadini dsunmuyolar.
bebek iriymis, alttan muayene edecek pazartesi nasipse, asil o zaman karar verilir.
boyu birazcik kisa dedi aama nekadar oldugunu soylemedi.
ultrason kagidinda FL 67.68 yaziyor, 7 ile carpinca tam sonuc cikmiyor,nasil hesaplasam ki..

aksmki agrilarimi sordum,karnima igne batmasi gibi,ki hala devam ediyor.
miy miy konusup.beni deli eediyor, normal dedi,belki erken gelir birkere cati muayenesi yapalim dedi.
israrla normal istedigimi,panik.atakli oldugumu soyledim, kem kum etti.
dedik dogumda senin olmani istiyoruz diye, tabiki " ee gelirim ama odenmesi gerek" dedi.
verecegiz diyince hoop hersey normal demeye bsldi.
cok sinirim bozuldu.. hemen kesmeye hazirlar.

uzun oldu kusuruma bakmayin ama canimi sIkti,korkuttu beni.

Ben de anlayamadım, yalnızca etkisi çabuk geçtiği için acı çekebileceğimi ima etti ama benim doktorum biraz "sana kalmış"çı O yüzden anestezi uzmanına soracağım bakalım.

içini ferah tut onlarda risk almak istemiyor sen illa normal istiyorsan diret bizimkide çatı muaynesini biraz geç yapıcam doğumu başlatıp şu an seni sıkıntıya düşürmek istemiyorum dedi ay ne kadar anlayışlı seviyorum doktorumu

ne merakli arkadass bu doktorlar kesmeye,bicmeye

Kuzenimde 3,800 dogurdu masallah normal ve dikissiz.

keske.sonuna kadr normal deneseler

oyle doktoru aal basinin uzerinde gezdir hakkaten
benimde konttolden sonra baslar gibime geliyor dogum

Reactions: GCA
Ben esimle giricem allah nasip ederse, hatta kordonu da ona kestirticem

Canım üzüldüm doğuma yakın insan dr.una güvenmek istiyor. Çünkü o ne derse ona göre hareket ediyoruz. Resmen ticarete bağlamış seninki. Bi de yeminli olacak vicdansiz

Moralim çok bozuk kızlar al bir kv hikayeside benden tam iyi benim kv arayıp soruyor ne lazım şunu aldım bunu alayım diyor diye sevinirken. Bugün kv annenlere gitmiş (onlar aynı ilde ben başka ildeyim) dogumda sen gelmiceksin ben gidicem sadece bizde adet böyle, zaten zırt pırt gidiyorsun sen 1-2 hafta sonra gel demiş nasıl moralim bozuldu anlatamam tabi annem olmaz bende gidicem tabi falan demiş oda çekmiş kapıyı çıkmış eşime anlattım oda ben konuşurum annemle dedi hayır herşey güzel güzel giderken nerden fırtladı bu olay niye böyle bir tatsızlık yaratıyorsun ki ikinizde gelin işte

Doktoruma ulasamadim cnm. Disciye gore bisy olmaz. Narkoz etkilemz felan dedi ama int dende biraz arastirdim. Son 3 ayda onerilmez diyo. Cokta canim aciyo. Doktoruma sormadanda bisy yapamiyirum
Narkoz bebegi etkiler canim ya, doktoruna ulasmaya calis coooook gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…