2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım üzüldüm doğuma yakın insan dr.una güvenmek istiyor. Çünkü o ne derse ona göre hareket ediyoruz. Resmen ticarete bağlamış seninki. Bi de yeminli olacak vicdansiz

aynen canim,neyapacagimi bilemedim.
iki hastane secenegim var, hamileligi bu takip ettigi icin burayi secmistim ama simdi.gercekten iyice streslendim.
aman istedigi para olsun , yeterki sag saglim alalim kucagimiza yavrumuzu

Aaaa delimi ne ona ne ya kadin kizinin dogumuna gelmek icin dünüründen izinmi alacakmis töbe töbe, tatlim sende anneciginde hic moralinizi bozmayin annen zamani gelince ciksin gelsin kv de surat yaparsa sende ona yap

oldu canımm öyle bi adetmi olurmuş biyerinden uydurmuşş gelmiş bizde adet böyle diyor wala canım hiç taviz verme morelinide bozma annenin öncelikle gelmesi gerek kv de 2 hafta sonra gelsin bakalım nolucak tövvbe tövbeeeee

Demek ki çatı muayenesi doğumu başlatabiliyor

oh masallah kuzum, yaklasto tabi iyice.
ya canim ben demin geldim.doktordan, pazartesi yapacak nasipse.
oda oyle haftaya gore ddegil,biraz agrim. oldugu icin yapacak.
iri dedi bebise ya ,habire agliyorum , sezeryan istemiyodum cok korkuyorum.
sana dedimi bisii

Ben de gideceğim dese hadi tamam da ben gideceğim sen gelme ne demek yaa. Çocuk gibi davranmis. Eşin hallederim demiş sen canını sıkma

Canım hiçbir şey olmayacak belki , canını gereksiz yere sıkma bence , çoğu hastanede yapılıyor , çoğu doktor da yapıyor.

selamlar annişler..öğretmen arkadaşlara sorum olacak haftaya 29 ekim tatili çarşamba öğleden sonra başlıyor seçim nedeniyle tatil 5 güne çıkarsa benim doğum sonrası iznimden bunlar düşüyor mu yani ben şu an 34. haftadayım doğum sonrasına ekletmek için çalışyorum ..çalıştığım süre içindeki resmi tatiller doğum sonrasındaki günlerden düşer mi

Patikcim sen bildiğim kadarıyla hem yatak aldın hemde sallanan bişey daha almıştın napicaksın okadar yatagi
Hamak almıştım , aslında gerekli değil beşik zaten alıp almayacağım bile belirsiz.
Heves ediyorum işte , başka açıklaması yok Hepsinden bir hevesimi almak istiyorum

Anneni cagir. Esin ve kayinbir. Yanindayken "arasin "seni kizim su gun geliyorum sana doguma yardima diye sen de sesli tekrarla . O kadar okuz degilse anlar yani. Bi zahmet anlasin

Canım şöyle hesaplayacaksın boyunu. Verdiğin değer mm, cm çevirdiğimizde 6,76 oluyor. 7 ile çarptığımızda 47,32 cm boyu.

Doktor konusunda da haklısın. Dün ben doğuma iki hafta kala doktorumu değiştirdim. Hiç kolay olmadı ama mecbur kaldık. Bu doktorlara ikili ilişkiler ve hasta psikolojisi hakkında seminerler verilmeli. Hatta bazılarının temel insanlık dersine ihtiyaçları var.

Oy kuzum. Nasıl iri haftasına göre önde mi? Banada tarih vermedii. En son herşey normal dedi. Senide muayene ettikten sonra karar vercez dedi. Her an sancılana bilirsin demeyide ihmal etmedi. Sağlıcakla alalım da kucağımıza herşeyin hayırlısı..

Kızlar benim dr çatı muayenesi yapmadı. Sancim çıkınca açılma var mı diye alttan bakmisti ama her an doğum olma ihtimaline karşı çatı muayenesi yapmadı.
Arkadaşım da benim dr.um da doğum yaptı ona da ultrasondan bakmış normal doğuma uygun kemik yapın demiş.
Benim de bebek kanala girince kafasını ultrasonda göstermiş, bunlarda çatı kemiklerin demişti. Minigimin kafası da o iki kemiğin arasına yerleşmişti. Heralde benim kemikler de uygun ki normal doğuma sıkıntı yok 36 yı tamamlarsa dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…