- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.981
Canım üzüldüm doğuma yakın insan dr.una güvenmek istiyor. Çünkü o ne derse ona göre hareket ediyoruz. Resmen ticarete bağlamış seninki. Bi de yeminli olacak vicdansiz
Aaaa delimi ne ona ne ya kadin kizinin dogumuna gelmek icin dünüründen izinmi alacakmis töbe töbe, tatlim sende anneciginde hic moralinizi bozmayin annen zamani gelince ciksin gelsin kv de surat yaparsa sende ona yapMoralim çok bozuk kızlaral bir kv hikayeside benden tam iyi benim kv arayıp soruyor ne lazım şunu aldım bunu alayım diyor diye sevinirken. Bugün kv annenlere gitmiş (onlar aynı ilde ben başka ildeyim) dogumda sen gelmiceksin ben gidicem sadece bizde adet böyle, zaten zırt pırt gidiyorsun sen 1-2 hafta sonra gel demiş nasıl moralim bozuldu anlatamam tabi annem olmaz bende gidicem tabi falan demiş oda çekmiş kapıyı çıkmış eşime anlattım oda ben konuşurum annemle dedi hayır herşey güzel güzel giderken nerden fırtladı bu olay niye böyle bir tatsızlık yaratıyorsun ki ikinizde gelin işte
oldu canımm öyle bi adetmi olurmuş biyerinden uydurmuşş gelmiş bizde adet böyle diyor wala canım hiç taviz verme morelinide bozma annenin öncelikle gelmesi gerek kv de 2 hafta sonra gelsin bakalım nolucak tövvbe tövbeeeeeMoralim çok bozuk kızlaral bir kv hikayeside benden tam iyi benim kv arayıp soruyor ne lazım şunu aldım bunu alayım diyor diye sevinirken. Bugün kv annenlere gitmiş (onlar aynı ilde ben başka ildeyim) dogumda sen gelmiceksin ben gidicem sadece bizde adet böyle, zaten zırt pırt gidiyorsun sen 1-2 hafta sonra gel demiş nasıl moralim bozuldu anlatamam tabi annem olmaz bende gidicem tabi falan demiş oda çekmiş kapıyı çıkmış eşime anlattım oda ben konuşurum annemle dedi hayır herşey güzel güzel giderken nerden fırtladı bu olay niye böyle bir tatsızlık yaratıyorsun ki ikinizde gelin işte
Demek ki çatı muayenesi doğumu başlatabiliyoriçini ferah tut onlarda risk almak istemiyor sen illa normal istiyorsan diret bizimkide çatı muaynesini biraz geç yapıcam doğumu başlatıp şu an seni sıkıntıya düşürmek istemiyorum dedi ay ne kadar anlayışlıseviyorum doktorumu
ay ne güzel canımm hayırlısıyla kucağına alırsın inşAyy yarin gun vericekler sezeryan icin cok.heycanliyim hakkimizda hayirlisi
Naptın kuzum aklımdaydın yazamadım. Biz iyiyiz, yarın nst günüm :) Çantamı hazırladık,evi temizledik halılarım yıkamadaydı bugün gelecek. Onun dışında şiştim artıkTutkum bu catı muayanesi ne zaman yapıyorlar?
O zaman almayayım onu , tek aklımda kalan beşik oldu. Ahşap , sallanan beşikBeyaz Patiiiiik, şimdi sakin ol ve bırak o kartı elindeen
Canım pek çok forumda gereksiz ürünler arasındaydı, alma onu.
Onun yerine başka şeyler alırız he he
Gerçekten dogumu başlatır mı eee banada yaptı evelde kasıklarımda ondan baskı var zaten ben haftaya dogururum gibi geliyor ama ya normal doğum olmazsaDemek ki çatı muayenesi doğumu başlatabiliyor
Patikcim sen bildiğim kadarıyla hem yatak aldın hemde sallanan bişey daha almıştın napicaksın okadar yatagiO zaman almayayım onu , tek aklımda kalan beşik oldu. Ahşap , sallanan beşik
Ben de gideceğim dese hadi tamam da ben gideceğim sen gelme ne demek yaa. Çocuk gibi davranmis. Eşin hallederim demiş sen canını sıkmaMoralim çok bozuk kızlaral bir kv hikayeside benden tam iyi benim kv arayıp soruyor ne lazım şunu aldım bunu alayım diyor diye sevinirken. Bugün kv annenlere gitmiş (onlar aynı ilde ben başka ildeyim) dogumda sen gelmiceksin ben gidicem sadece bizde adet böyle, zaten zırt pırt gidiyorsun sen 1-2 hafta sonra gel demiş nasıl moralim bozuldu anlatamam tabi annem olmaz bende gidicem tabi falan demiş oda çekmiş kapıyı çıkmış eşime anlattım oda ben konuşurum annemle dedi hayır herşey güzel güzel giderken nerden fırtladı bu olay niye böyle bir tatsızlık yaratıyorsun ki ikinizde gelin işte
Canım hiçbir şey olmayacak belki , canını gereksiz yere sıkma bence , çoğu hastanede yapılıyor , çoğu doktor da yapıyor.Gerçekten dogumu başlatır mı eee banada yaptı evelde kasıklarımda ondan baskı var zaten ben haftaya dogururum gibi geliyor ama ya normal doğum olmazsaneyse hayırlısıyla minigimi kucagimiza alalımda gerisi boş
Hamak almıştım , aslında gerekli değil beşik zaten alıp almayacağım bile belirsiz.Patikcim sen bildiğim kadarıyla hem yatak aldın hemde sallanan bişey daha almıştın napicaksın okadar yatagi
Anneni cagir. Esin ve kayinbir. Yanindayken "arasin "seni kizim su gun geliyorum sana doguma yardima diye sen de sesli tekrarla . O kadar okuz degilse anlar yani. Bi zahmet anlasinallahın aşkınıza arakadaşlar eşimle konuştum nuh diyor peygamber demiyor çok katı bu konuda eğer bişeye hayır dediyse o öyledir ben napayım nasıl bir yol izleyeyim hiç bi şekilde istemiyorm gitmesi için napabilirim?yada neler yapayım
Sonra koymaya yer arican ama :) bazen bakmakla yetinHamak almıştım , aslında gerekli değil beşik zaten alıp almayacağım bile belirsiz.
Heves ediyorum işte , başka açıklaması yokHepsinden bir hevesimi almak istiyorum
doktordan geldim kizlar.
kontrolum vardi, korkuttu beni
neden hemen sezeryan diye diretiyolar,neden hamile kadini dsunmuyolar.
bebek iriymis, alttan muayene edecek pazartesi nasipse, asil o zaman karar verilir.
boyu birazcik kisa dedi aama nekadar oldugunu soylemedi.
ultrason kagidinda FL 67.68 yaziyor, 7 ile carpinca tam sonuc cikmiyor,nasil hesaplasam ki..
aksmki agrilarimi sordum,karnima igne batmasi gibi,ki hala devam ediyor.
miy miy konusup.beni deli eediyor, normal dedi,belki erken gelir birkere cati muayenesi yapalim dedi.
israrla normal istedigimi,panik.atakli oldugumu soyledim, kem kum etti.
dedik dogumda senin olmani istiyoruz diye, tabiki " ee gelirim ama odenmesi gerek" dedi.
verecegiz diyince hoop hersey normal demeye bsldi.
cok sinirim bozuldu.. hemen kesmeye hazirlar.
uzun oldu kusuruma bakmayin ama canimi sIkti,korkuttu beni.
oh masallah kuzum, yaklasto tabi iyice.
ya canim ben demin geldim.doktordan, pazartesi yapacak nasipse.
oda oyle haftaya gore ddegil,biraz agrim. oldugu icin yapacak.
iri dedi bebise ya ,habire agliyorum , sezeryan istemiyodum cok korkuyorum.
sana dedimi bisii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?