2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
E
Elde ne kv var ya ne kadar sınır bozucu bı durum allah yardım etsın .kv olmaklada alakalı degl gercı bu durum ınsanın ınsan ve vıcdanı duyguları olması gerekıo allah sabır versın vala

Tee Allahım yaa kızı doğum yapiyor nasil karışma hakkini buluyor anlamadim. Millet kızın annesi gelmeyince söylenir seninkide gelmesini istemiyor valla insanlarimiz ters. İyi dersin mutlaka biyerden patlak verir

Nasıl yanı ebe parmagyla aclma var mı yok mu dıe muayne ettgı zaman catı muaynsı olmuo mu bu o ayrı bsey mı ? Yoksa ben bde tekrar catı muaynsmı olcam anneeeee :'(

Ben sade 2li test yaptirdim evet 200 tl yakin bir ucretti tam nejadar hatirlamiyorum ama. Testler hakikaten duble kazik. Ben shmet beye gidiyorum. Oglumu da onda dogurmustum. Simdi ozel oda icin xtra ucret almiyorlar. Yeni anlasmaya gore epdirrale normal 2100tl ozel oda da dedihim gibi xrra masraf almiyor artik

Canim aglama hic bebeginide uzme hakkimizda ne hayirliysa onu yasayacagiz, benim 34.haftaya kadar dogum pozisyonunda olan bebegim simdi ters donmus, sezeryan yolu gorunuyor bana da, ki ben yurtdisindayim burada illada normal dogum taraftaridir ebeler, hersey allahtan uzme kendini

Keşke banada yapmasa ama 5 inde çagirdi bide doğum gunum . Buaralar çatı lafıni duyunca yorumlarda pür dikkat okuyorum Ama doktorum zayif baya eli falan küçücük iyi düşünüyorum hep

Ben tek girecegim insallah cnm.

ağrım sancım var diyip yatıcamda yemek falan e koca işten gelicek yazık değilmi adama e bu evin temizliği nolucak ?
Canim benim. Ay bu kadinlarin akli oldurcek beni. Kocana yazik da afedersin sana ve dolasiyla bebgine yazik degil mi. Onun cani keyfi bebegin ve senden onemli mi? Benim de esim benim herseyim ama yani biyere kadar. Yapma gozunu seveyim. Madem o seciyor kalacak kardesim diyor kusura bakmicak. Yanlis anlama kotu niyetle asla demiyorum ama kendime olmus gihi sinir oldum. Erkeklerin anlayissiz tavirlarina tahmul edemiyoru. Bazen

Cati muayenesi bakalim benim dr yapacsk mi?
38lerde demisti cuma nts var bakalim o.zaman yaparsa yapar..

Nedense ben korkmuyorum. Sonucta afedersiniz esimizin cinsel organi da gryor oraya. Evet dr parmagini sokacak ama ayni mantik gibi dusunmek gerek kasmadan...
Bir de smear vs yapilirken top gibi bisi sokuyolar onu da yaptirdiysaniz onceden kasmamak buyuk etken.
Allahin.izniyle hayirlisiyla olup bitecek. Derin nefes al ver yapip oraya odaklanmayalim..
Yoksa dogum nasil yapilir

Ah ahh biz de 2 gün hastanede yattım 1200 mü 1300 mü ne verdik. Doğuma da epidural normal 3000 e ciksak hastaneden şükredecegim

Çatı muayenesi farklı canım. Onu dr yapar hemşire değil
Bn sımdı aylardr catı yapıldı dıe rahat rahat oturuom nasl ya olamaz smdı bn senle sanrm aynı durumdayz bn 27. Haftamda sancyla gttım ebe acılma olup olmadgna bkmak ıcn doktrmu aradı asaqıdan bakmak ıcn ızn aldı ebe baktı o gun bu degl mı smdı catı muanesı snucta dern nefs al dedı parmagyla yokladı benı bası burda dedı.

Bu senin tanıdığın biri değil mi? İmzamı attım. Bir derdim var kısmında konu aç istersen belki yardımı olur.
üniversiteden ev arkadaşımdı kendisi.inşallah aşının onayı olur da onunkiyle beraber öteki bebekler de kurtulur,çok çok sağol hem imza hem fikir için .Çok aktif internet kullanmıyorum oraya da konu açım ne kadar çok insan imzalarsa o kadar umut olur.

haklısın canım artık bende kendime göre bi çıkarına bakıcam tövbe m?l değilya anam gelince anlar

kız
eşinin
Demek ki çatı muayenesi doğumu başlatabiliyor
kendisi öyle dedi canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…