- 1 Nisan 2015
- 1.232
- 1.357
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.001
Elde ne kv var ya ne kadar sınır bozucu bı durum allah yardım etsın .kv olmaklada alakalı degl gercı bu durum ınsanın ınsan ve vıcdanı duyguları olması gerekıo allah sabır versın valaMoralim çok bozuk kızlaral bir kv hikayeside benden tam iyi benim kv arayıp soruyor ne lazım şunu aldım bunu alayım diyor diye sevinirken. Bugün kv annenlere gitmiş (onlar aynı ilde ben başka ildeyim) dogumda sen gelmiceksin ben gidicem sadece bizde adet böyle, zaten zırt pırt gidiyorsun sen 1-2 hafta sonra gel demiş nasıl moralim bozuldu anlatamam tabi annem olmaz bende gidicem tabi falan demiş oda çekmiş kapıyı çıkmış eşime anlattım oda ben konuşurum annemle dedi hayır herşey güzel güzel giderken nerden fırtladı bu olay niye böyle bir tatsızlık yaratıyorsun ki ikinizde gelin işte
Tee Allahım yaa kızı doğum yapiyor nasil karışma hakkini buluyor anlamadim. Millet kızın annesi gelmeyince söylenir seninkide gelmesini istemiyor valla insanlarimiz ters. İyi dersin mutlaka biyerden patlak verirMoralim çok bozuk kızlaral bir kv hikayeside benden tam iyi benim kv arayıp soruyor ne lazım şunu aldım bunu alayım diyor diye sevinirken. Bugün kv annenlere gitmiş (onlar aynı ilde ben başka ildeyim) dogumda sen gelmiceksin ben gidicem sadece bizde adet böyle, zaten zırt pırt gidiyorsun sen 1-2 hafta sonra gel demiş nasıl moralim bozuldu anlatamam tabi annem olmaz bende gidicem tabi falan demiş oda çekmiş kapıyı çıkmış eşime anlattım oda ben konuşurum annemle dedi hayır herşey güzel güzel giderken nerden fırtladı bu olay niye böyle bir tatsızlık yaratıyorsun ki ikinizde gelin işte
Nasıl yanı ebe parmagyla aclma var mı yok mu dıe muayne ettgı zaman catı muaynsı olmuo mu bu o ayrı bsey mı ? Yoksa ben bde tekrar catı muaynsmı olcam anneeeee :'(Kızlar benim dr çatı muayenesi yapmadı. Sancim çıkınca açılma var mı diye alttan bakmisti ama her an doğum olma ihtimaline karşı çatı muayenesi yapmadı.
Arkadaşım da benim dr.um da doğum yaptı ona da ultrasondan bakmış normal doğuma uygun kemik yapın demiş.
Benim de bebek kanala girince kafasını ultrasonda göstermiş, bunlarda çatı kemiklerin demişti. Minigimin kafası da o iki kemiğin arasına yerleşmişti. Heralde benim kemikler de uygun ki normal doğuma sıkıntı yok 36 yı tamamlarsa dedi
Ben sade 2li test yaptirdim evet 200 tl yakin bir ucretti tam nejadar hatirlamiyorum ama. Testler hakikaten duble kazik. Ben shmet beye gidiyorum. Oglumu da onda dogurmustum. Simdi ozel oda icin xtra ucret almiyorlar. Yeni anlasmaya gore epdirrale normal 2100tl ozel oda da dedihim gibi xrra masraf almiyor artikCanım şöyle söyleyeyim belkide şu 3 ayda 300- 400tl kar etmişizdir. Mesela medical de her tahlil 50-60 tan az degil ama baharda ödemiyoruz bazı tahliller için ücret alıyorlar ki oda 12-20 tl arası bişi doğum ücretide normal 1100 zorunlu sezeryan 1070 planlı sezo 1500 tüm dogum odaları tek kişilik ve baya geniş benim arkadaşım da 4 ay önce medikalpark ta yaptı doğumunu tek kişilik oda için hergün için ekstra 250 tl demişler
Kızlar yardım edın bugun enerjım pek yok ne yemek yapacagm
Canim aglama hic bebeginide uzme hakkimizda ne hayirliysa onu yasayacagiz, benim 34.haftaya kadar dogum pozisyonunda olan bebegim simdi ters donmus, sezeryan yolu gorunuyor bana da, ki ben yurtdisindayim burada illada normal dogum taraftaridir ebeler, hersey allahtan uzme kendinioh masallah kuzum, yaklasto tabi iyice.
ya canim ben demin geldim.doktordan, pazartesi yapacak nasipse.
oda oyle haftaya gore ddegil,biraz agrim. oldugu icin yapacak.
iri dedi bebise ya ,habire agliyorum , sezeryan istemiyodum cok korkuyorum.
sana dedimi bisii
Ay evet makarna ıyı fıkır :)Makarna yap canım en basiti. Bi de salata yanına
Keşke banada yapmasa ama 5 inde çagirdi bide doğum gunumKızlar benim dr çatı muayenesi yapmadı. Sancim çıkınca açılma var mı diye alttan bakmisti ama her an doğum olma ihtimaline karşı çatı muayenesi yapmadı.
Arkadaşım da benim dr.um da doğum yaptı ona da ultrasondan bakmış normal doğuma uygun kemik yapın demiş.
Benim de bebek kanala girince kafasını ultrasonda göstermiş, bunlarda çatı kemiklerin demişti. Minigimin kafası da o iki kemiğin arasına yerleşmişti. Heralde benim kemikler de uygun ki normal doğuma sıkıntı yok 36 yı tamamlarsa dedi
Çatı muayenesi farklı canım. Onu dr yapar hemşire değilNasıl yanı ebe parmagyla aclma var mı yok mu dıe muayne ettgı zaman catı muaynsı olmuo mu bu o ayrı bsey mı ? Yoksa ben bde tekrar catı muaynsmı olcam anneeeee :'(
Ben tek girecegim insallah cnm.Canım ben Avcılar Hospital'e gidiyorum. Ağrı pompasını ne zaman takacaklarını sordum, ameliyata girmeden önce söylemem gerekiyormuş, sanırım çıkarken takıyorlar.
Epidurali hiiç söylememe gerek yok, ben hastalarımın acı çekmesini istemiyorum dedi, spinal de soğukkanlılığına bağlı, eğer panik yapacaksan genel anestezi dedi. Ben hala karar veremedim. Ya durmadan sormayı unutuyorum eşim de girebilecekse spinal olabilirim ama teksem genel isteyeceğim sanırım. Annem ve arkadaşım da istersen gireriz dediler ama ben sormayı unuttum yine ve yine. Yarın arayıp sorsam mı ki?
Kızlar genel bir soru: Eşinizle mi, annenizle mi, tek mi? Doğuma nasıl gireceksiniz?
Canim benim. Ay bu kadinlarin akli oldurcek beni. Kocana yazik da afedersin sana ve dolasiyla bebgine yazik degil mi. Onun cani keyfi bebegin ve senden onemli mi? Benim de esim benim herseyim ama yani biyere kadar. Yapma gozunu seveyim. Madem o seciyor kalacak kardesim diyor kusura bakmicak. Yanlis anlama kotu niyetle asla demiyorum ama kendime olmus gihi sinir oldum. Erkeklerin anlayissiz tavirlarina tahmul edemiyoru. Bazenağrım sancım var diyip yatıcamda yemek falan e koca işten gelicek yazık değilmi adama e bu evin temizliği nolucak ?
Ah ahh biz de 2 gün hastanede yattım 1200 mü 1300 mü ne verdik. Doğuma da epidural normal 3000 e ciksak hastaneden şükredecegimBen sade 2li test yaptirdim evet 200 tl yakin bir ucretti tam nejadar hatirlamiyorum ama. Testler hakikaten duble kazik. Ben shmet beye gidiyorum. Oglumu da onda dogurmustum. Simdi ozel oda icin xtra ucret almiyorlar. Yeni anlasmaya gore epdirrale normal 2100tl ozel oda da dedihim gibi xrra masraf almiyor artik
Bn sımdı aylardr catı yapıldı dıe rahat rahat oturuom nasl ya olamaz smdı bn senle sanrm aynı durumdayz bn 27. Haftamda sancyla gttım ebe acılma olup olmadgna bkmak ıcn doktrmu aradı asaqıdan bakmak ıcn ızn aldı ebe baktı o gun bu degl mı smdı catı muanesı snucta dern nefs al dedı parmagyla yokladı benı bası burda dedı.Çatı muayenesi farklı canım. Onu dr yapar hemşire değil
makarnaKızlar yardım edın bugun enerjım pek yok ne yemek yapacagm
Ayy güldürdün beniKeşke banada yapmasa ama 5 inde çagirdi bide doğum gunum. Buaralar çatı lafıni duyunca yorumlarda pür dikkat okuyorum Ama doktorum zayif baya eli falan küçücük iyi düşünüyorum hep
üniversiteden ev arkadaşımdı kendisi.inşallah aşının onayı olur da onunkiyle beraber öteki bebekler de kurtulur,çok çok sağol hem imza hem fikir için .Çok aktif internet kullanmıyorum oraya da konu açım ne kadar çok insan imzalarsa o kadar umut olur.Bu senin tanıdığın biri değil mi? İmzamı attım. Bir derdim var kısmında konu aç istersen belki yardımı olur.
haklısın canım artık bende kendime göre bi çıkarına bakıcam tövbe m?l değilya anam gelince anlarCanim benim. Ay bu kadinlarin akli oldurcek beni. Kocana yazik da afedersin sana ve dolasiyla bebgine yazik degil mi. Onun cani keyfi bebegin ve senden onemli mi? Benim de esim benim herseyim ama yani biyere kadar. Yapma gozunu seveyim. Madem o seciyor kalacak kardesim diyor kusura bakmicak. Yanlis anlama kotu niyetle asla demiyorum ama kendime olmus gihi sinir oldum. Erkeklerin anlayissiz tavirlarina tahmul edemiyoru. Bazen
çok çok sağol.inşallah imzalar işe yarar.İmzaladım.
eşininCati muayenesi bakalim benim dr yapacsk mi?
38lerde demisti cuma nts var bakalim o.zaman yaparsa yapar..
Nedense ben korkmuyorum. Sonucta afedersiniz esimizin cinsel organi da gryor oraya. Evet dr parmagini sokacak ama ayni mantik gibi dusunmek gerek kasmadan...
Bir de smear vs yapilirken top gibi bisi sokuyolar onu da yaptirdiysaniz onceden kasmamak buyuk etken.
Allahin.izniyle hayirlisiyla olup bitecek. Derin nefes al ver yapip oraya odaklanmayalim..
Yoksa dogum nasil yapilir
kendisi öyle dedi canlarDemek ki çatı muayenesi doğumu başlatabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?