- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.021
Ben de korkuyorum istemsiz çok kasiyorum ama zaten ben ilişkide bile hâlâ çok rahat değilimCati muayenesi bakalim benim dr yapacsk mi?
38lerde demisti cuma nts var bakalim o.zaman yaparsa yapar..
Nedense ben korkmuyorum. Sonucta afedersiniz esimizin cinsel organi da gryor oraya. Evet dr parmagini sokacak ama ayni mantik gibi dusunmek gerek kasmadan...
Bir de smear vs yapilirken top gibi bisi sokuyolar onu da yaptirdiysaniz onceden kasmamak buyuk etken.
Allahin.izniyle hayirlisiyla olup bitecek. Derin nefes al ver yapip oraya odaklanmayalim..
Yoksa dogum nasil yapilir
Canım çatı muayenesi değildir o 2.hafta çatı muayenesi için çok erken çünküBn sımdı aylardr catı yapıldı dıe rahat rahat oturuom nasl ya olamaz smdı bn senle sanrm aynı durumdayz bn 27. Haftamda sancyla gttım ebe acılma olup olmadgna bkmak ıcn doktrmu aradı asaqıdan bakmak ıcn ızn aldı ebe baktı o gun bu degl mı smdı catı muanesı snucta dern nefs al dedı parmagyla yokladı benı bası burda dedı.
Ben de imzaladım dün yarısı tamamlanmıştı inş kısa sürede sonuç alırlarçok çok sağol.inşallah imzalar işe yarar.
Ben de korkuyorum istemsiz çok kasiyorum ama zaten ben ilişkide bile hâlâ çok rahat değilimama ilk zamanlarda başka dr alttan dopplerle baktı kendimi kasinca oo böyle normal doğum nasıl yapacaksın dedi ben de o farklı o zaman bişey girmicek çıkacak dedim dr suratima öyle baktı. İçinden gerizekalı demiştir eminim
Ama şimdi ki dr.um durumumu bildiği halde normal yapamazsın demedi hiç. Çok seviyorum ben dr.umu
Sabunlu bezle silmen yetersiz mi kaliyor..Kizlar hastaneden taburcu olurken bebegim isitme testini gecememistibir hafta sonra tekrar yapalim gelmeden once yikayin bebisi demisti ..gobek bagimizda dusmedi henuz islatmadan nasil yapicam acaba yilamasammi cok korkuyorum bebegimi yikamak istiyorum ama usur diyede korkmuyo degilim..simdilik siliyorum kara sacli kuzumu akil verin bana lutfen
Kizlar hastaneden taburcu olurken bebegim isitme testini gecememistibir hafta sonra tekrar yapalim gelmeden once yikayin bebisi demisti ..gobek bagimizda dusmedi henuz islatmadan nasil yapicam acaba yilamasammi cok korkuyorum bebegimi yikamak istiyorum ama usur diyede korkmuyo degilim..simdilik siliyorum kara sacli kuzumu akil verin bana lutfen
Bebekler bazen isitme testinden ilk seferde gecemeyebilarmis oyle duymustum.Kizlar hastaneden taburcu olurken bebegim isitme testini gecememistibir hafta sonra tekrar yapalim gelmeden once yikayin bebisi demisti ..gobek bagimizda dusmedi henuz islatmadan nasil yapicam acaba yilamasammi cok korkuyorum bebegimi yikamak istiyorum ama usur diyede korkmuyo degilim..simdilik siliyorum kara sacli kuzumu akil verin bana lutfen
Kizlar hastaneden taburcu olurken bebegim isitme testini gecememistibir hafta sonra tekrar yapalim gelmeden once yikayin bebisi demisti ..gobek bagimizda dusmedi henuz islatmadan nasil yapicam acaba yilamasammi cok korkuyorum bebegimi yikamak istiyorum ama usur diyede korkmuyo degilim..simdilik siliyorum kara sacli kuzumu akil verin bana lutfen
Bana kalsa eşimle girerim ama korkuyo şapşik. Dayanamazmış ayrıca beni öyle görmeyeCanım ben Avcılar Hospital'e gidiyorum. Ağrı pompasını ne zaman takacaklarını sordum, ameliyata girmeden önce söylemem gerekiyormuş, sanırım çıkarken takıyorlar.
Epidurali hiiç söylememe gerek yok, ben hastalarımın acı çekmesini istemiyorum dedi, spinal de soğukkanlılığına bağlı, eğer panik yapacaksan genel anestezi dedi. Ben hala karar veremedim. Ya durmadan sormayı unutuyorum eşim de girebilecekse spinal olabilirim ama teksem genel isteyeceğim sanırım. Annem ve arkadaşım da istersen gireriz dediler ama ben sormayı unuttum yine ve yine. Yarın arayıp sorsam mı ki?
Kızlar genel bir soru: Eşinizle mi, annenizle mi, tek mi? Doğuma nasıl gireceksiniz?
Valla sende ne sabirliymissin canım helal olsun benim kv anneme böyle diyecek sulalesini kovarim yeminle sen kim oluyorsun ki benim evime gelip gidene üstüne birde anneme karisacaksin manyak mi neMoralim çok bozuk kızlaral bir kv hikayeside benden tam iyi benim kv arayıp soruyor ne lazım şunu aldım bunu alayım diyor diye sevinirken. Bugün kv annenlere gitmiş (onlar aynı ilde ben başka ildeyim) dogumda sen gelmiceksin ben gidicem sadece bizde adet böyle, zaten zırt pırt gidiyorsun sen 1-2 hafta sonra gel demiş nasıl moralim bozuldu anlatamam tabi annem olmaz bende gidicem tabi falan demiş oda çekmiş kapıyı çıkmış eşime anlattım oda ben konuşurum annemle dedi hayır herşey güzel güzel giderken nerden fırtladı bu olay niye böyle bir tatsızlık yaratıyorsun ki ikinizde gelin işte
Canim bana bu hafta yaptı hiçte kasmadim kendi de gayet güzel muayene oldunuz dediKızlar benim dr çatı muayenesi yapmadı. Sancim çıkınca açılma var mı diye alttan bakmisti ama her an doğum olma ihtimaline karşı çatı muayenesi yapmadı.
Arkadaşım da benim dr.um da doğum yaptı ona da ultrasondan bakmış normal doğuma uygun kemik yapın demiş.
Benim de bebek kanala girince kafasını ultrasonda göstermiş, bunlarda çatı kemiklerin demişti. Minigimin kafası da o iki kemiğin arasına yerleşmişti. Heralde benim kemikler de uygun ki normal doğuma sıkıntı yok 36 yı tamamlarsa dedi
Kizlar kv konusunda ben de yorumsuz kalmim:) bizim biraz resmi ve seviyeli bi ilskimiz var kendisiyle. Ayri sehirlerde yasiyoruz zaten. Telefonlasiriz. arada gelir birkac gun kalir gider. Bende bu durumdan gayet memnunum. Gecen ay bebek icin alisverise geldi. Herseyini aldi yikadi utuledi gitti. Giderkende annen gelicektir diguma ama bende gelmek istiyorum felan dedi. Ben de tabiki geliceksin felan deyince ay cok heycanliyim deyip aglamaya basladi:) heralde dogumda istemiycemi dusundu. Bazi kv leri gorunce bi sukrettim yani. Bu gelinlerden ne isterler ki. Kendilerinin de gelin oldugunu ya da kizlarinin oldugunu unutuyolar galiba. Empati yetenegimiz maalsef yok
"Gelirim ama ödenmesi gerek" mi dedi?? Ay inanmıyorum nasıl gıcık, nasıl egolu bi tavır. Nerde destek nerde sana vereceği güven. Ayrıca her türlü gelmesi gerekmiyo mu doğuma ya? Yoksa başka bi doktor daha mı var, bi ayrıntı mı kaçırdım ben ?doktordan geldim kizlar.
kontrolum vardi, korkuttu beni
neden hemen sezeryan diye diretiyolar,neden hamile kadini dsunmuyolar.
bebek iriymis, alttan muayene edecek pazartesi nasipse, asil o zaman karar verilir.
boyu birazcik kisa dedi aama nekadar oldugunu soylemedi.
ultrason kagidinda FL 67.68 yaziyor, 7 ile carpinca tam sonuc cikmiyor,nasil hesaplasam ki..
aksmki agrilarimi sordum,karnima igne batmasi gibi,ki hala devam ediyor.
miy miy konusup.beni deli eediyor, normal dedi,belki erken gelir birkere cati muayenesi yapalim dedi.
israrla normal istedigimi,panik.atakli oldugumu soyledim, kem kum etti.
dedik dogumda senin olmani istiyoruz diye, tabiki " ee gelirim ama odenmesi gerek" dedi.
verecegiz diyince hoop hersey normal demeye bsldi.
cok sinirim bozuldu.. hemen kesmeye hazirlar.
uzun oldu kusuruma bakmayin ama canimi sIkti,korkuttu beni.
Insani nerden vuracaklarini o kadar iyi biliyorlar ki. Devlet hasyanelerimiznolmasi gerektogi gibi olsada bizi boyle yukler altina sokmasalar ne olurAh ahh biz de 2 gün hastanede yattım 1200 mü 1300 mü ne verdik. Doğuma da epidural normal 3000 e ciksak hastaneden şükredecegim
Adam değil kadindiValla sende ne sabirliymissin canım helal olsun benim kv anneme böyle diyecek sulalesini kovarim yeminle sen kim oluyorsun ki benim evime gelip gidene üstüne birde anneme karisacaksin manyak mi ne
Canim bana bu hafta yaptı hiçte kasmadim kendi de gayet güzel muayene oldunuz dedikız sen dr ye nasıl öyle dedin giren yok çıkacak var diye adamın aklına başka şey gelmistir koptum valla ben de olsam şoka girerdim
Canım eğitim de göbek düşüne kadar Bebegi n göğüsu asagida tutup sırtını ve başını yıkayın bu şekilde gobegıne su gelmez denildi bide göbek bakım seti var onu da kullanabilirsinKizlar hastaneden taburcu olurken bebegim isitme testini gecememistibir hafta sonra tekrar yapalim gelmeden once yikayin bebisi demisti ..gobek bagimizda dusmedi henuz islatmadan nasil yapicam acaba yilamasammi cok korkuyorum bebegimi yikamak istiyorum ama usur diyede korkmuyo degilim..simdilik siliyorum kara sacli kuzumu akil verin bana lutfen
Bebek hemşiresi arkadasim demisti ki göbek bölgesini streç filmle sar.üst bedeni ve basini hizlica yıka havluyla sar.alt bdeninde de bacakları açıp yıka.hemen kurula sar.belinide silersin artık.gobuse su degmeyecek yani.İnsallah yardımcı olur.Kizlar hastaneden taburcu olurken bebegim isitme testini gecememistibir hafta sonra tekrar yapalim gelmeden once yikayin bebisi demisti ..gobek bagimizda dusmedi henuz islatmadan nasil yapicam acaba yilamasammi cok korkuyorum bebegimi yikamak istiyorum ama usur diyede korkmuyo degilim..simdilik siliyorum kara sacli kuzumu akil verin bana lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?