2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben de korkuyorum istemsiz çok kasiyorum ama zaten ben ilişkide bile hâlâ çok rahat değilim ama ilk zamanlarda başka dr alttan dopplerle baktı kendimi kasinca oo böyle normal doğum nasıl yapacaksın dedi ben de o farklı o zaman bişey girmicek çıkacak dedim dr suratima öyle baktı. İçinden gerizekalı demiştir eminim
Ama şimdi ki dr.um durumumu bildiği halde normal yapamazsın demedi hiç. Çok seviyorum ben dr.umu

@PlnUmt gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı sağlıklı yavrun olsun.

Canım çatı muayenesi değildir o 2.hafta çatı muayenesi için çok erken çünkü

Cevabin supermis ama ya... aynen bisi girmicek neden yapamayasin ki..
Ben ilk zamanlar mantar oldugumda bi g.zekali kadin dr denk gelmistim cubuk sokup dezenfekte etmisti sozde bildigin tecavuze ugramis gibi hissetmistim kendimi
Sikayet de etmistim. Esime.dahi o psikolojiden yaklasamamistim uzun sure.
Allah hayirli insanlarla karsilastirsin..
Hayirli insanlara emanet ettirsin bizi ve evlatlarimizi..

Kizlar hastaneden taburcu olurken bebegim isitme testini gecememistibir hafta sonra tekrar yapalim gelmeden once yikayin bebisi demisti ..gobek bagimizda dusmedi henuz islatmadan nasil yapicam acaba yilamasammi cok korkuyorumbebegimi yikamak istiyorum ama usur diyede korkmuyo degilim..simdilik siliyorum kara sacli kuzumu akil verin bana lutfen

Sabunlu bezle silmen yetersiz mi kaliyor..
Bence gobek bagi dusmeden yikama ama sen bilirsin

Eczanede göbeği kapatan tampon gibi bişey satiliyormus canım. Yıkarken islanmasin diye takılıyormus. Yıkarken hızlı davranirsan üşümez . Bi de elektrikli ısıtıcı varsa onu acarsan iyi olur. Ohh miss gibi kokoyurdur o şimdi canını da sıkma geçer inş testi

Kizlar kv konusunda ben de yorumsuz kalmim:) bizim biraz resmi ve seviyeli bi ilskimiz var kendisiyle. Ayri sehirlerde yasiyoruz zaten. Telefonlasiriz. arada gelir birkac gun kalir gider. Bende bu durumdan gayet memnunum. Gecen ay bebek icin alisverise geldi. Herseyini aldi yikadi utuledi gitti. Giderkende annen gelicektir diguma ama bende gelmek istiyorum felan dedi. Ben de tabiki geliceksin felan deyince ay cok heycanliyim deyip aglamaya basladi:) heralde dogumda istemiycemi dusundu. Bazi kv leri gorunce bi sukrettim yani. Bu gelinlerden ne isterler ki. Kendilerinin de gelin oldugunu ya da kizlarinin oldugunu unutuyolar galiba. Empati yetenegimiz maalsef yok

Bebekler bazen isitme testinden ilk seferde gecemeyebilarmis oyle duymustum.

Canım youtube da videoları var izleyebilirsin hastaneler eklemiş. Henüz göbeği düşmemiş bebekleri yıkıyorlar. Göbek çevresini kapatan o pedleri görmedim ama çok mantikliymis. Benim izlediğim videolarda da oksijenli bezle göbek çevresini hafifce steril ettiler.

Bana kalsa eşimle girerim ama korkuyo şapşik. Dayanamazmış ayrıca beni öyle görmeye Zaten sanırım bizim doktorda istemiyomuş, bende avcılar hospital'da yapıcam inşallah doğumu, hatta cumartesi gidip bi gezicez eşimle, daha hastaneye kaç dkda gideriz vs onu bile bilmiyoruz :) sen memnun musun, duyduğuma göre çok iyiymiş ebeleri falan çok ilgiliymiş öyle midir acaba gerçekten ... Bu arada senin sorduğun sorudan çıkardım ben biraz konuyu galiba kusura bakma :)

Valla sende ne sabirliymissin canım helal olsun benim kv anneme böyle diyecek sulalesini kovarim yeminle sen kim oluyorsun ki benim evime gelip gidene üstüne birde anneme karisacaksin manyak mi ne

Canim bana bu hafta yaptı hiçte kasmadim kendi de gayet güzel muayene oldunuz dedi kız sen dr ye nasıl öyle dedin giren yok çıkacak var diye adamın aklına başka şey gelmistir koptum valla ben de olsam şoka girerdim

Ayy maşallah yani bi de aldıklarını yikamis ütülemis başının üstünde taşı böyle kayınvalideyi

"Gelirim ama ödenmesi gerek" mi dedi?? Ay inanmıyorum nasıl gıcık, nasıl egolu bi tavır. Nerde destek nerde sana vereceği güven. Ayrıca her türlü gelmesi gerekmiyo mu doğuma ya? Yoksa başka bi doktor daha mı var, bi ayrıntı mı kaçırdım ben ? Yani böyle bi cevap vermesi çok enteresan geldi de...

Adam değil kadindi valla ben kendimi öyle düşünüp rahatlatiyorum hep. Ona da söyleyiverdim de arkamdan asistaniyla neler konuşmuştur kim bilir

Canım eğitim de göbek düşüne kadar Bebegi n göğüsu asagida tutup sırtını ve başını yıkayın bu şekilde gobegıne su gelmez denildi bide göbek bakım seti var onu da kullanabilirsin

Bebek hemşiresi arkadasim demisti ki göbek bölgesini streç filmle sar.üst bedeni ve basini hizlica yıka havluyla sar.alt bdeninde de bacakları açıp yıka.hemen kurula sar.belinide silersin artık.gobuse su degmeyecek yani.İnsallah yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…