2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

cnm sakin ol önce bizim doğum kursunda yıkayabilirsiniz dediler. sadece başına şampuan yapılacakmış.bebeğin sırtı sana dönük olacakmış fazla su olmadan yıkayın dediler. göbek düşmeye yakınsa ve düşünce 3 gün içinde yıkanmıyomuş. bişeycik olmaz inşallah annesi. sen onu sıkıca giydirirsin

İnşallah canım görürüz o günleri hayırlısıyla

Gobek bagi islanmasi kotu biseyd egil cnm ben oglumu kac kere yikadim
Sonrasinda baticon yada alcoholnole temizle ama. Bizim ev dogalgaz sobali kuvetini getirdim iceri hizlica oyalanmadan yika. Banyo yaptiadannonce kiyafetlerini hazirlamayi unitma. Beyaz tulbentler cok guzel islaklik emiuor ben havlunun ustune sererdim hep akilnda olsun.ONEMLINOLAN. IYI KIRUTMAK VE ILACLA TEMIZLEMEK. Kulak test Benim ogluma hastanede yapmamislardi slaaklar bizde sonrada yaptik. 2 kere de anca gecti. Buyumustu cunku kopir kipirdi. Telas etme. Irsi bisey yoksa Allahin izni ole gecer.

Canım ben hastaneye beğeniyorum, temiz buluyorum.
Hemşirelerin methini ben de duydum, birkaç arkadaşım da doğum yaptı hastanede.
Odalar da çok güzel, biz suit tuttuk herkes geleceğiz dediği için ama birçoğunun da isi çıktı , biraz pişmanım sanırım , çünkü normal odalar da gayet güzel.
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama hastane su acıdan da güzel, hic park yeri vs sorunu yok, metrobuse ve merkeze çok yakin, bir ihtiyaç olsa yürüme mesafesinde avm bile var , hemen alınıp gelinebilir.
Başka aklına takılan bir şey varsa yazabilirim canım.

Kızlar selam.. Sabahtan beri baya birikmiş ancak okuyabildim bir de internet yavaş sinir oldum Bu sabah kontrolümüz vardı bizim de, 34+1 çıktı ultrasonda 2430 gr olmuş minnakımın kilosu, boyu da 48 cm. Çok şükür herşey yolunda normal gidiyor, arada bir gelen kasık ve belimdeki adet ağrısı gibi olan ağrılarım, özellikle sabah kalktığımda şiş olan ve büktüğümde acıyan parmaklarım hepsi normalmiş. Kanımdaki plt değeri yine düşük ama sanırım benim bu değerim hep düşüktü en azından risk olabilecek kadar düşüş olmadığı için başka bir yere yönlendirmedi doktorum şimdilik. Doğuma girmeden önce tekrar kanıma bakılacakmış zaten. Yalnız 2 haftada 2 kilo almışım ya nasıl oldu anlamadım Bir de karnımdan arada bir gelen çıt sesini söyledim güldü doktorum kendisinin de sanırım 2 yada 3 çocuğu var ben hamileliğimde hiç duymamıştım böyle bir ses ama genelde hastalarım bu sesi duyduklarını söylüyorlar dedi. Artık içerde ne yapıyorsa dedik Doktoruma doğuma gelirken getirmemi istediğiniz birşey var mı diye sordum, normal doğumda 1 gece sezeryanda 2 gece kalınıyormuş. Benim hastane çantama koyduklarım dışında bazen duş aldırıyorlarmış o yüzden havlu al dedi ve iç çamaşırı bol koy dedi. Ped hasta bezi vs biz burdan temin ediyoruz onlara gerek yok dedi. Bir de benim eşimin pimpiriklendiği bir konu var ki; bebeği doğar doğmaz görmeliyim ya karıştırırlarsa diyor Ben göreceğim zaten diyorum ama onun içi rahat etmezmiş, doktora bunu da sordum babası hemen görebilecek mi diye (doğumda eşleri içeri almıyorlarmış çünkü doğumhane ortamı pek uygun olmadığı için, yoksa eşimle birlikte girecektik doğuma) doğumhaneden yada ameliyathaneden hemen çıkışta bekleyecekler zaten, hemşire çıkardığı zaman görecekler hatta asansöre kadar eşlik edebilirler bebek odasına götürülürken dedi. Yine de eşimin içi çok rahat değil doğunca iyi bak yüzüne gözüne bi yerinde bişesi var mı beni falan varmı unutma sakın diyor

Yaaa ne tatli kayinvaliden varmis, duygulandim inanki

Hayirli ugurlu olsun.Masallah darisi basimiza insallah

Beyaz Patiiiiik, şimdi sakin ol ve bırak o kartı elindeen

Canım pek çok forumda gereksiz ürünler arasındaydı, alma onu.

Onun yerine başka şeyler alırız he he
Yorumuna bayildim canim.Su iki gundur de bana kargo geliyor bebek telsizi,gogus kalkani ve oda termometresi aldim amannnn nasil bir mutluyum anlatamam sanirim cildirdim

Adam değil kadindi valla ben kendimi öyle düşünüp rahatlatiyorum hep. Ona da söyleyiverdim de arkamdan asistaniyla neler konuşmuştur kim bilir

ben de bu kadın doğumcuları anlamıyorum sanki türkiyede değil de avrupada doktorluk yapıyorlar. türk kadınlarının büyük çoğunluğu vajinal muayenede rahatsız hissediyor kendini, bir alışamadılar gitti

st: 43146669, member: 490509"]Canım ben Avcılar Hospital'e gidiyorum. Ağrı pompasını ne zaman takacaklarını sordum, ameliyata girmeden önce söylemem gerekiyormuş, sanırım çıkarken takıyorlar.
Epidurali hiiç söylememe gerek yok, ben hastalarımın acı çekmesini istemiyorum dedi, spinal de soğukkanlılığına bağlı, eğer panik yapacaksan genel anestezi dedi. Ben hala karar veremedim. Ya durmadan sormayı unutuyorum eşim de girebilecekse spinal olabilirim ama teksem genel isteyeceğim sanırım. Annem ve arkadaşım da istersen gireriz dediler ama ben sormayı unuttum yine ve yine. Yarın arayıp sorsam mı ki?

Kızlar genel bir soru: Eşinizle mi, annenizle mi, tek mi? Doğuma nasıl gireceksiniz?[/QUOTE]
Bende eşimle girmek isterdim ama oda senin eşinin söylediklerini söyledieşim gelmiycekse yanlız girmeyi tercih ederim sezercik olursam genel istiycem beni kan tutar gerci narkoz vermesede kanı görünce pat diye bayılırım bide bebeğimi yıkasınlar temizlesinler öyle versinler bi zahmet

Iri bebek derken kac kilo ki suanda bebegin 4 kilodan yukariysa sezeryana yonlendirilir omuzlari ve kalca kemigi zarar gormesn diye . Tuaf bazi doktorlar gercekten isi ticarete dokmus hangisi isine gelirse onu uyguluyor. Bu arada bebegin 47 cm canim bikac haftaya 50 olur diye dusunuorum kisa deil bnce normal

Kizlar herkez bebek az kipirdiyor filan yazmisti onceki sayfalarda. Benim kiz ise asiri hareketli. Sanki derimi delip gececek. Ve baya acitiyor yani bu kipirdama degil baya siddet biyutunda :) saka bi yana canim aciyor sekilden sekile giriyorum.

Varmi boyle kudurmus bebisler tek ben kiz mi kudurmus

Reactions: GCA
Bende eşimle girmek isterdim ama oda senin eşinin söylediklerini söyledieşim gelmiycekse yanlız girmeyi tercih ederim sezercik olursam genel istiycem beni kan tutar gerci narkoz vermesede kanı görünce pat diye bayılırım bide bebeğimi yıkasınlar temizlesinler öyle versinler bi zahmet[/QUOTE]

Acaba ne kadarını görüyoruz ki ya, bir perde olayı var bir şey görmüyorsunuz diyorlar ama ?

Benim oglan ..
Tam dedim artik alan daraldi sakin diye.. 2 gundur masallah karnimi acayip geriyo..

Benimkide oyle yavrumm yalniz deilsin.cidden canimi acitiyo artik gotu basi ayri oynuo :)))) kotu bi haberim var icerde nasilsa disardada oyle oluyorlar hareket konusunda yani cekecegmz var :)

[QUOTE kukla_ipi, post: 43150499, member: 490509"]Bende eşimle girmek isterdim ama oda senin eşinin söylediklerini söyledieşim gelmiycekse yanlız girmeyi tercih ederim sezercik olursam genel istiycem beni kan tutar gerci narkoz vermesede kanı görünce pat diye bayılırım bide bebeğimi yıkasınlar temizlesinler öyle versinler bi zahmet[/QUOTE]

Acaba ne kadarını görüyoruz ki ya, bir perde olayı var bir şey görmüyorsunuz diyorlar ama ?[/QUOTE]
Allah nasib ederse ilk olacak benimki tecrübeliler cvp verirlerse aydınlanırız

Benim oğlumda özellikle akşamları resmen horon tepiyo aramızda şiddetli geçimsizlik var anasına şimdiden tekme atan sonra neler yapmaz dimi hele bi doğsun onun memislerini ısırıcam

Benim kiz da bugun dedigin gibi. Korkuyorum bu kadar hareket notmal mi diye?

Var canım var, merak etme, nerede hareket orada bereket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…