- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.041
Kizlar hastaneden taburcu olurken bebegim isitme testini gecememistibir hafta sonra tekrar yapalim gelmeden once yikayin bebisi demisti ..gobek bagimizda dusmedi henuz islatmadan nasil yapicam acaba yilamasammi cok korkuyorum bebegimi yikamak istiyorum ama usur diyede korkmuyo degilim..simdilik siliyorum kara sacli kuzumu akil verin bana lutfen
İnşallah canım görürüz o günleri hayırlısıylaEvde otururken okuyorum canım , yapacak başka bir şey de yok.Genel fikir veriyor tabii kitaplar , tüm detaylar aklımda kalmasa da...Yine de sudan çıkmış balığa döneceğimi hissediyorum bebeği kucağıma verdiklerinde ( o günleri hayırlısıyla bir görebilsek ) :)
Gobek bagi islanmasi kotu biseyd egil cnm ben oglumu kac kere yikadimKizlar hastaneden taburcu olurken bebegim isitme testini gecememistibir hafta sonra tekrar yapalim gelmeden once yikayin bebisi demisti ..gobek bagimizda dusmedi henuz islatmadan nasil yapicam acaba yilamasammi cok korkuyorum bebegimi yikamak istiyorum ama usur diyede korkmuyo degilim..simdilik siliyorum kara sacli kuzumu akil verin bana lutfen
Bana kalsa eşimle girerim ama korkuyo şapşik. Dayanamazmış ayrıca beni öyle görmeyeZaten sanırım bizim doktorda istemiyomuş, bende avcılar hospital'da yapıcam inşallah doğumu, hatta cumartesi gidip bi gezicez eşimle, daha hastaneye kaç dkda gideriz vs onu bile bilmiyoruz :) sen memnun musun, duyduğuma göre çok iyiymiş ebeleri falan çok ilgiliymiş öyle midir acaba gerçekten ... Bu arada senin sorduğun sorudan çıkardım ben biraz konuyu galiba kusura bakma :)
Yaaa ne tatli kayinvaliden varmis, duygulandim inankiKizlar kv konusunda ben de yorumsuz kalmim:) bizim biraz resmi ve seviyeli bi ilskimiz var kendisiyle. Ayri sehirlerde yasiyoruz zaten. Telefonlasiriz. arada gelir birkac gun kalir gider. Bende bu durumdan gayet memnunum. Gecen ay bebek icin alisverise geldi. Herseyini aldi yikadi utuledi gitti. Giderkende annen gelicektir diguma ama bende gelmek istiyorum felan dedi. Ben de tabiki geliceksin felan deyince ay cok heycanliyim deyip aglamaya basladi:) heralde dogumda istemiycemi dusundu. Bazi kv leri gorunce bi sukrettim yani. Bu gelinlerden ne isterler ki. Kendilerinin de gelin oldugunu ya da kizlarinin oldugunu unutuyolar galiba. Empati yetenegimiz maalsef yok
Hayirli ugurlu olsun.Masallah darisi basimiza insallahGünaydın Kasım anneleri ben dün sabah 8.58 de oğlumu kucağıma aldım darisi sizin başınıza. . Spinal anestezi ile sezeryan oldum hiç korkulacak bir şey yok en azından benim ki öyle geçti çok rahattı şimdiden hepinize hayırlı rahat doğumlar diliyorum
Yorumuna bayildim canim.Beyaz Patiiiiik, şimdi sakin ol ve bırak o kartı elindeen
Canım pek çok forumda gereksiz ürünler arasındaydı, alma onu.
Onun yerine başka şeyler alırız he he
Adam değil kadindivalla ben kendimi öyle düşünüp rahatlatiyorum hep. Ona da söyleyiverdim de arkamdan asistaniyla neler konuşmuştur kim bilir
Canım ben Avcılar Hospital'e gidiyorum. Ağrı pompasını ne zaman takacaklarını sordum, ameliyata girmeden önce söylemem gerekiyormuş, sanırım çıkarken takıyorlar.
Epidurali hiiç söylememe gerek yok, ben hastalarımın acı çekmesini istemiyorum dedi, spinal de soğukkanlılığına bağlı, eğer panik yapacaksan genel anestezi dedi. Ben hala karar veremedim. Ya durmadan sormayı unutuyorum eşim de girebilecekse spinal olabilirim ama teksem genel isteyeceğim sanırım. Annem ve arkadaşım da istersen gireriz dediler ama ben sormayı unuttum yine ve yine. Yarın arayıp sorsam mı ki?
Kızlar genel bir soru: Eşinizle mi, annenizle mi, tek mi? Doğuma nasıl gireceksiniz?
Sagol cnm kadin kendi kayinvalidesinden cok cektigi icin ki hala cekiyo. Bana ozenli davranmaya dikkat ediyo.Yaaa ne tatli kayinvaliden varmis, duygulandim inanki
Iri bebek derken kac kilo ki suanda bebegin 4 kilodan yukariysa sezeryana yonlendirilir omuzlari ve kalca kemigi zarar gormesn diye . Tuaf bazi doktorlar gercekten isi ticarete dokmus hangisi isine gelirse onu uyguluyor. Bu arada bebegin 47 cm canim bikac haftaya 50 olur diye dusunuorum kisa deil bnce normaldoktordan geldim kizlar.
kontrolum vardi, korkuttu beni
neden hemen sezeryan diye diretiyolar,neden hamile kadini dsunmuyolar.
bebek iriymis, alttan muayene edecek pazartesi nasipse, asil o zaman karar verilir.
boyu birazcik kisa dedi aama nekadar oldugunu soylemedi.
ultrason kagidinda FL 67.68 yaziyor, 7 ile carpinca tam sonuc cikmiyor,nasil hesaplasam ki..
aksmki agrilarimi sordum,karnima igne batmasi gibi,ki hala devam ediyor.
miy miy konusup.beni deli eediyor, normal dedi,belki erken gelir birkere cati muayenesi yapalim dedi.
israrla normal istedigimi,panik.atakli oldugumu soyledim, kem kum etti.
dedik dogumda senin olmani istiyoruz diye, tabiki " ee gelirim ama odenmesi gerek" dedi.
verecegiz diyince hoop hersey normal demeye bsldi.
cok sinirim bozuldu.. hemen kesmeye hazirlar.
uzun oldu kusuruma bakmayin ama canimi sIkti,korkuttu beni.
Bende eşimle girmek isterdim ama oda senin eşinin söylediklerini söyledist: 43146669, member: 490509"]Canım ben Avcılar Hospital'e gidiyorum. Ağrı pompasını ne zaman takacaklarını sordum, ameliyata girmeden önce söylemem gerekiyormuş, sanırım çıkarken takıyorlar.
Epidurali hiiç söylememe gerek yok, ben hastalarımın acı çekmesini istemiyorum dedi, spinal de soğukkanlılığına bağlı, eğer panik yapacaksan genel anestezi dedi. Ben hala karar veremedim. Ya durmadan sormayı unutuyorum eşim de girebilecekse spinal olabilirim ama teksem genel isteyeceğim sanırım. Annem ve arkadaşım da istersen gireriz dediler ama ben sormayı unuttum yine ve yine. Yarın arayıp sorsam mı ki?
Kızlar genel bir soru: Eşinizle mi, annenizle mi, tek mi? Doğuma nasıl gireceksiniz?
Benim oglan ..Kizlar herkez bebek az kipirdiyor filan yazmisti onceki sayfalarda. Benim kiz ise asiri hareketli. Sanki derimi delip gececek. Ve baya acitiyor yani bu kipirdama degil baya siddet biyutunda :) saka bi yana canim aciyor sekilden sekile giriyorum.
Varmi boyle kudurmus bebisler tek ben kiz mi kudurmus
Benimkide oyle yavrumm yalniz deilsin.cidden canimi acitiyo artik gotu basi ayri oynuo :)))) kotu bi haberim var icerde nasilsa disardada oyle oluyorlar hareket konusunda yani cekecegmz var :)Kizlar herkez bebek az kipirdiyor filan yazmisti onceki sayfalarda. Benim kiz ise asiri hareketli. Sanki derimi delip gececek. Ve baya acitiyor yani bu kipirdama degil baya siddet biyutunda :) saka bi yana canim aciyor sekilden sekile giriyorum.
Benim oğlumda özellikle akşamları resmen horon tepiyo aramızda şiddetli geçimsizlik var anasına şimdiden tekme atan sonra neler yapmaz dimi hele bi doğsun onun memislerini ısırıcamKizlar herkez bebek az kipirdiyor filan yazmisti onceki sayfalarda. Benim kiz ise asiri hareketli. Sanki derimi delip gececek. Ve baya acitiyor yani bu kipirdama degil baya siddet biyutunda :) saka bi yana canim aciyor sekilden sekile giriyorum.
Benim kiz da bugun dedigin gibi. Korkuyorum bu kadar hareket notmal mi diye?Kizlar herkez bebek az kipirdiyor filan yazmisti onceki sayfalarda. Benim kiz ise asiri hareketli. Sanki derimi delip gececek. Ve baya acitiyor yani bu kipirdama degil baya siddet biyutunda :) saka bi yana canim aciyor sekilden sekile giriyorum.
Kizlar herkez bebek az kipirdiyor filan yazmisti onceki sayfalarda. Benim kiz ise asiri hareketli. Sanki derimi delip gececek. Ve baya acitiyor yani bu kipirdama degil baya siddet biyutunda :) saka bi yana canim aciyor sekilden sekile giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?