2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yaaa çok ilgilendin çok sağol valla buna bile duygulandım bak herşeye ağlıyorum ben bu ara yaaaaa neyse bu sefer konudan şaşmıyım.. Dediklerin içimi çok rahatlattı valla. Banada eğer kalabalık olacaksanız suit oda tutarsın siz size olacaksanız gerek yok normal odalarıda güzel dediler orası için, muhtemelen normal olur. Beylikdüzündeyim ben o yüzden etrafında ne var ne yok hiç bilmiyorum. Gidelim bi bilgi olsun dedik. Peki bizede hastaneden verecekleri bişeyler olur mu acaba, yani yanımızda götürmemize gerek olmayacak şeyler? Gidince sorsam söylerler mi ki

O benim de aklıma geldi ama sormaya utandım
Ama ctesi hayırlısıyla sağ salim çıkarsak yazarım canım.
Normal oda için doğumhaneden uzak , caddeye bakan odalar var, çok sessiz o köşe, gözüme kestirmiştim ama işte biz kalabalık olma ihtmaliyle oraları ayıramadık.
Hoş kendi odamızı da göremedik , hep dolu hep dolu
Gidince gireceğiz artık.
O hemşirenin bebeği ilk gösterdiği pencereler çok şirin

Valla benim minnakım da öyle canım. Daha küçücükken bile çok hareketliydi o zamanlar hissetmiyordum tabi ultrasonda görüyorduk erkek mi acaba diyorduk bu kadar hareketli olduğuna göre ama tam bi cimcime kız çıktı hala çok hareketli doktor ölçümleri zor yaptı bugün kontrolde kolu bacağı durmuyor iki dakka

Yaa kızlar moralim çok bozuk benim gibi olan var mı Son üç dört gündür mide bulantılarım geri geldi özellikle aksam yemeğinden sonra başlıyor sıkıldım artık sağ salim hayırlısı ile bir dogursak diyorum yoruldum bu surecten

Çok aç kalmamaya çalış canım, acikmasan bile ağzına meyve , hafif bir şeyler at. Ben öyle yapınca geçti bu haftalardaki bulan tim.

Benim kiz da bugun dedigin gibi. Korkuyorum bu kadar hareket notmal mi diye?
Canım korkmana gerek yok benim doktorum hareketli olması iyi, bu sağlıklı olduğunu gösterir demişti. Daha sonra aynısını başka bir yerde de okudum. Tabi bebeğinin hareketi az olanlar endişe etmesin bunu duyunca sonuçta hepsinin yapısı farklı yetişkin insanlarda da çok hareketli olan var yavaş hareket eden sakin olan var yani. Bir de son zamanlarda yerleri daraldıkça hareketleri azalıyormuş diyorlar da bizimkinin yeri daraldıkça beni hepten deliyor içeriden matkap gibi

o nasıl bir kadınmış öyle ne demek adet öyleymiş.insan annesini görmek ister tabi şaşırdım.ne kadar ayıp etmiş

Hamileliğin başlarında olduğu gibi sonlarında da mide bulantıları olabiliyormuş. Ben başta ne çektim hatırlamak bile istemiyorum o günleri Yemeği çok fazla yeme canım az az ama sık ye miden ne çok boş kalsın ne de tıka basa doysun. Sabret artık son demler bunlar

Benimkide oyle yavrumm yalniz deilsin.cidden canimi acitiyo artik gotu basi ayri oynuo :)))) kotu bi haberim var icerde nasilsa disardada oyle oluyorlar hareket konusunda yani cekecegmz var :)
Tovbe de yaa zaten masallah 5 yasinda oglum var kendini spiderman sanan :)) bi tane daha bu bunyeye fazla gelecek

haticeee87 Bence hiç kafanı takma annen de sende aldırış etmeyin, annen sana gelirken kv den izin alacak değil ya sonuçta ikisinin de torunu. Annen yanına gelsin kayınvaliden de surat yaparsa aldırış etmeyin bebeğine odaklan canım rahatsız olan kendi gider yani. Benim kayınvalidem de annem de yanımda olacak, annem burada kv başka şehirde yaşıyorlar hatta kv birilerinin yanında konuşurken aslında gelinimin annesi gelecek başlarda zaten ben de sonradan mı gitsem falan diye bişeler söyledi bende olur mu öyle şey ben seni de istiyorum torununun ilk günlerinde sende ol dedim hoşuna gitti onu duymak istiyordu benden çünkü, şimdi de gelinim istiyor gitmemi diye anlatıp mutlu oluyor Sonuçta benim annemin 7. torunu ama kayınvalidemin ilk torunu olacak o kadar heyecanlılar ki.. Sadece doğumdan sonra annemle birbirlerini yanlış anlayacak davranışlar yada konuşmaları olur diye tedirginim ama eşime güveniyorum bende bu konuda sağolsun asla hak yemez arayı bulur her zaman

Benim oğlumda özellikle akşamları resmen horon tepiyo aramızda şiddetli geçimsizlik var anasına şimdiden tekme atan sonra neler yapmaz dimi hele bi doğsun onun memislerini ısırıcam
Aynen resmen sidde boyutuna ilastik bizde kadin kadina bunu yapar mi

Aynen dr 3d 4d makineleri var durmuyor ki 1 tane yuzunun resmi yok

Ay sen cumartesi doğuma girceksiiiin doğru yaaaa!! Oda numaran kaç bakiiim, kaçta girceksin, bi aksilik olmazsa kesin ogün gidersek bizde bakmaya, gelirim kız yanına, selfie yaparız bebiklee millet bu kim yaa diye sorguya tutar bide seni :)

Canım karına falan bastırıyorlarmış galiba birileri yazmıştı çok kötü oldum mahfoldum vs diye öyle bişey yaptılar mı?
hayır Canim en azından bana öyle Bisi yapılmadı son derece kibar nazik bir şekilde hic de can acıtmayacak bir biçim de kontrl etti asıl kotu olan beyin insana oyun oynuyor ve bizim insanımız cok fazla konuşuyor herkesin hikayesi Başka bedenimize güvenmeliyiz her şeyden önemlisi hem Bebek hem biz sağlıklı olmalıyız sezeryan ya da normal bunlar bence 2. Plan en önemlisi anne ve Bebek sağlığını tehlikeye atmamak dr um beni ve bebegimi sıkıntıya sokacak bir müdahale yapmadi Allah razı olsun

Benimkide yemekten sonra ve babasi isten geldikten sonra kuduruyo hakikatten insanin cani aciyo, ama bi yandanda cok hosuma gidiyo. Bu gunleri yasamak icin cok bekledim ben. Bide benimki hep sag tarafimi sisiriyor yamuk karinla dolasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…