- 14 Temmuz 2014
- 488
- 475
- 123
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.061
Yaaa çok ilgilendin çok sağol valla buna bile duygulandım bak herşeye ağlıyorum ben bu ara yaaaaaCanım ben hastaneye beğeniyorum, temiz buluyorum.
Hemşirelerin methini ben de duydum, birkaç arkadaşım da doğum yaptı hastanede.
Odalar da çok güzel, biz suit tuttuk herkes geleceğiz dediği için ama birçoğunun da isi çıktı , biraz pişmanım sanırım , çünkü normal odalar da gayet güzel.
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama hastane su acıdan da güzel, hic park yeri vs sorunu yok, metrobuse ve merkeze çok yakin, bir ihtiyaç olsa yürüme mesafesinde avm bile var , hemen alınıp gelinebilir.
Başka aklına takılan bir şey varsa yazabilirim canım.
Yaaa çok ilgilendin çok sağol valla buna bile duygulandım bak herşeye ağlıyorum ben bu ara yaaaaaneyse bu sefer konudan şaşmıyım.. Dediklerin içimi çok rahatlattı valla. Banada eğer kalabalık olacaksanız suit oda tutarsın siz size olacaksanız gerek yok normal odalarıda güzel dediler orası için, muhtemelen normal olur. Beylikdüzündeyim ben o yüzden etrafında ne var ne yok hiç bilmiyorum. Gidelim bi bilgi olsun dedik. Peki bizede hastaneden verecekleri bişeyler olur mu acaba, yani yanımızda götürmemize gerek olmayacak şeyler? Gidince sorsam söylerler mi ki
Aslında bu bebişlerin işleride zor az hareket etseler korkuyoruz çok hareket etseler yine korkuyoruz napsın bu minik meleklerBenim kiz da bugun dedigin gibi. Korkuyorum bu kadar hareket notmal mi diye?
Valla benim minnakım da öyle canım. Daha küçücükken bile çok hareketliydi o zamanlar hissetmiyordum tabi ultrasonda görüyorduk erkek mi acaba diyorduk bu kadar hareketli olduğuna göre ama tam bi cimcime kız çıktı hala çok hareketli doktor ölçümleri zor yaptı bugün kontrolde kolu bacağı durmuyor iki dakkaKizlar herkez bebek az kipirdiyor filan yazmisti onceki sayfalarda. Benim kiz ise asiri hareketli. Sanki derimi delip gececek. Ve baya acitiyor yani bu kipirdama degil baya siddet biyutunda :) saka bi yana canim aciyor sekilden sekile giriyorum.
Varmi boyle kudurmus bebisler tek ben kiz mi kudurmus
Yaa kızlar moralim çok bozuk benim gibi olan var mı Son üç dört gündür mide bulantılarım geri geldi özellikle aksam yemeğinden sonra başlıyor sıkıldım artık sağ salim hayırlısı ile bir dogursak diyorum yoruldum bu surecten
Canım korkmana gerek yok benim doktorum hareketli olması iyi, bu sağlıklı olduğunu gösterir demişti. Daha sonra aynısını başka bir yerde de okudum. Tabi bebeğinin hareketi az olanlar endişe etmesin bunu duyunca sonuçta hepsinin yapısı farklı yetişkin insanlarda da çok hareketli olan var yavaş hareket eden sakin olan var yani. Bir de son zamanlarda yerleri daraldıkça hareketleri azalıyormuş diyorlar da bizimkinin yeri daraldıkça beni hepten deliyor içeriden matkap gibiBenim kiz da bugun dedigin gibi. Korkuyorum bu kadar hareket notmal mi diye?
Moralim çok bozuk kızlaral bir kv hikayeside benden tam iyi benim kv arayıp soruyor ne lazım şunu aldım bunu alayım diyor diye sevinirken. Bugün kv annenlere gitmiş (onlar aynı ilde ben başka ildeyim) dogumda sen gelmiceksin ben gidicem sadece bizde adet böyle, zaten zırt pırt gidiyorsun sen 1-2 hafta sonra gel demiş nasıl moralim bozuldu anlatamam tabi annem olmaz bende gidicem tabi falan demiş oda çekmiş kapıyı çıkmış eşime anlattım oda ben konuşurum annemle dedi hayır herşey güzel güzel giderken nerden fırtladı bu olay niye böyle bir tatsızlık yaratıyorsun ki ikinizde gelin işte
Hamileliğin başlarında olduğu gibi sonlarında da mide bulantıları olabiliyormuş. Ben başta ne çektim hatırlamak bile istemiyorum o günleriYaa kızlar moralim çok bozuk benim gibi olan var mı Son üç dört gündür mide bulantılarım geri geldi özellikle aksam yemeğinden sonra başlıyor sıkıldım artık sağ salim hayırlısı ile bir dogursak diyorum yoruldum bu surecten
Aynen cnm ya acitma derecesine gekdi artik anlamadim daracik yerde bubkadar nadil fikir fikirBenim oglan ..
Tam dedim artik alan daraldi sakin diye.. 2 gundur masallah karnimi acayip geriyo..
Tovbe de yaa zaten masallah 5 yasinda oglum var kendini spiderman sanan :)) bi tane daha bu bunyeye fazla gelecekBenimkide oyle yavrumm yalniz deilsin.cidden canimi acitiyo artik gotu basi ayri oynuo :)))) kotu bi haberim var icerde nasilsa disardada oyle oluyorlar hareket konusunda yani cekecegmz var :)
Aynen resmen sidde boyutuna ilastik bizde kadin kadina bunu yapar miBenim oğlumda özellikle akşamları resmen horon tepiyo aramızda şiddetli geçimsizlik var anasına şimdiden tekme atan sonra neler yapmaz dimi hele bi doğsun onun memislerini ısırıcam
Evet teyZesi tam tosuncukçok sevindim canım maşallah seninkine kilosuda çok iyi tosuncukk :)
Aynen dr 3d 4d makineleri var durmuyor ki 1 tane yuzunun resmi yokValla benim minnakım da öyle canım. Daha küçücükken bile çok hareketliydi o zamanlar hissetmiyordum tabi ultrasonda görüyorduk erkek mi acaba diyorduk bu kadar hareketli olduğuna göre ama tam bi cimcime kız çıktı hala çok hareketli doktor ölçümleri zor yaptı bugün kontrolde kolu bacağı durmuyor iki dakka
Ay sen cumartesi doğuma girceksiiiin doğru yaaaa!! Oda numaran kaç bakiiim, kaçta girceksin, bi aksilik olmazsa kesin ogün gidersek bizde bakmaya, gelirim kız yanına, selfie yaparız bebikleeO benim de aklıma geldi ama sormaya utandım
Ama ctesi hayırlısıyla sağ salim çıkarsak yazarım canım.
Normal oda için doğumhaneden uzak , caddeye bakan odalar var, çok sessiz o köşe, gözüme kestirmiştim ama işte biz kalabalık olma ihtmaliyle oraları ayıramadık.
Hoş kendi odamızı da göremedik , hep dolu hep dolu
Gidince gireceğiz artık.
O hemşirenin bebeği ilk gösterdiği pencereler çok şirin
hayır Canim en azından bana öyle Bisi yapılmadı son derece kibar nazik bir şekilde hic de can acıtmayacak bir biçim de kontrl etti asıl kotu olan beyin insana oyun oynuyor ve bizim insanımız cok fazla konuşuyor herkesin hikayesi Başka bedenimize güvenmeliyiz her şeyden önemlisi hem Bebek hem biz sağlıklı olmalıyız sezeryan ya da normal bunlar bence 2. Plan en önemlisi anne ve Bebek sağlığını tehlikeye atmamak dr um beni ve bebegimi sıkıntıya sokacak bir müdahale yapmadi Allah razı olsunCanım karına falan bastırıyorlarmış galiba birileri yazmıştı çok kötü oldum mahfoldum vs diye öyle bişey yaptılar mı?
Benimkide yemekten sonra ve babasi isten geldikten sonra kuduruyo hakikatten insanin cani aciyo, ama bi yandanda cok hosuma gidiyoKizlar herkez bebek az kipirdiyor filan yazmisti onceki sayfalarda. Benim kiz ise asiri hareketli. Sanki derimi delip gececek. Ve baya acitiyor yani bu kipirdama degil baya siddet biyutunda :) saka bi yana canim aciyor sekilden sekile giriyorum.
Varmi boyle kudurmus bebisler tek ben kiz mi kudurmus
çok güzel olmuş canım yaptırdın mı yoksa kendin mi yaptın maliyeti ne olduKızlar oğlumuzun kapı süsü ve yastığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?