- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.081
Canim duyduğum kadarıyla doğum Belirtisiymis kusma ve sindirim problemi ..Yaa kızlar moralim çok bozuk benim gibi olan var mı Son üç dört gündür mide bulantılarım geri geldi özellikle aksam yemeğinden sonra başlıyor sıkıldım artık sağ salim hayırlısı ile bir dogursak diyorum yoruldum bu surecten
Ayy bir bebisimiz daha gelmiş maşallah maşallah sağlıkla buyusun meleğin gözün aydın canım darısı başımızaGünaydın Kasım anneleri ben dün sabah 8.58 de oğlumu kucağıma aldım darisi sizin başınıza. . Spinal anestezi ile sezeryan oldum hiç korkulacak bir şey yok en azından benim ki öyle geçti çok rahattı şimdiden hepinize hayırlı rahat doğumlar diliyorum
Benimkide yemekten sonra ve babasi isten geldikten sonra kuduruyo hakikatten insanin cani aciyo, ama bi yandanda cok hosuma gidiyo. Bu gunleri yasamak icin cok bekledim ben. Bide benimki hep sag tarafimi sisiriyor yamuk karinla dolasiyorum
Canım sevindim birşey olmamasına kaçınci haftandasin çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor standardı varmı ki AcepKızlar ciktim doktordan çok sukur bebisin keyfi yerindeymis . dogsa da bi sıkıntı olmaz dedi doktor . herşey çok güzel dedi. Cati muayenesi yaptı gece sancim oldu deyince açılma yokmuş .
Moralim çok bozuk kızlaral bir kv hikayeside benden tam iyi benim kv arayıp soruyor ne lazım şunu aldım bunu alayım diyor diye sevinirken. Bugün kv annenlere gitmiş (onlar aynı ilde ben başka ildeyim) dogumda sen gelmiceksin ben gidicem sadece bizde adet böyle, zaten zırt pırt gidiyorsun sen 1-2 hafta sonra gel demiş nasıl moralim bozuldu anlatamam tabi annem olmaz bende gidicem tabi falan demiş oda çekmiş kapıyı çıkmış eşime anlattım oda ben konuşurum annemle dedi hayır herşey güzel güzel giderken nerden fırtladı bu olay niye böyle bir tatsızlık yaratıyorsun ki ikinizde gelin işte
doktordan geldim kizlar.
kontrolum vardi, korkuttu beni
neden hemen sezeryan diye diretiyolar,neden hamile kadini dsunmuyolar.
bebek iriymis, alttan muayene edecek pazartesi nasipse, asil o zaman karar verilir.
boyu birazcik kisa dedi aama nekadar oldugunu soylemedi.
ultrason kagidinda FL 67.68 yaziyor, 7 ile carpinca tam sonuc cikmiyor,nasil hesaplasam ki..
aksmki agrilarimi sordum,karnima igne batmasi gibi,ki hala devam ediyor.
miy miy konusup.beni deli eediyor, normal dedi,belki erken gelir birkere cati muayenesi yapalim dedi.
israrla normal istedigimi,panik.atakli oldugumu soyledim, kem kum etti.
dedik dogumda senin olmani istiyoruz diye, tabiki " ee gelirim ama odenmesi gerek" dedi.
verecegiz diyince hoop hersey normal demeye bsldi.
cok sinirim bozuldu.. hemen kesmeye hazirlar.
uzun oldu kusuruma bakmayin ama canimi sIkti,korkuttu beni.
Benimkide yemekten sonra ve babasi isten geldikten sonra kuduruyo hakikatten insanin cani aciyo, ama bi yandanda cok hosuma gidiyo. Bu gunleri yasamak icin cok bekledim ben. Bide benimki hep sag tarafimi sisiriyor yamuk karinla dolasiyorum
Ayyy bayıldım buna aynı biz....
Cok guzelmis bunlar ya
süper canım tam bizi anlatmış
Sağol canım. Cati muayenesi benim doktorum normalde yapmiyormus doguma gelince ebeler yapıyor dedi ama ben gece sancilaninca baktı . bebek kanala girmemiş ama girse de artık sıkıntı olmaz dedi çok sukur . 36 haftanın içindesin dedi. Ama ben pek tatmin olmadım sancılarım çok fazla çünkü başka bi doktora da gitmeyi planlıyoruz . idrar yolu enfeksiyon u da yapabilir dedi ama tahliller temiz çıktı. Anlamadım.gitti neyin sancısı buCanım sevindim birşey olmamasına kaçınci haftandasin çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor standardı varmı ki Acep
merhabalar
tecrübelisiniz diye hep size soruyorum. pıhtılaşması olan arkadaşlar varsa normal doğum mu yoksa sezeryan mı olacak doğumunu ? kan sulandırcı iğneler yüzünden zorunlu sezeryan olması gereken var mı hanımlar ? ben normal istiyorum ama olur muki bilmiyorum. 10 gün var dr. umla konuşmaya daha. beni kandırmasından korkuyorum. çünkü dr. um gitti başka dr. a gidicem ve hiç tanımıyorum. özelde allem kallem edip sezeryana zorluyorlar ya.
Ben varım bende normal Doğum çok istedim ama iğne yüzünden dr Sezeryan diomerhabalar
tecrübelisiniz diye hep size soruyorum. pıhtılaşması olan arkadaşlar varsa normal doğum mu yoksa sezeryan mı olacak doğumunu ? kan sulandırcı iğneler yüzünden zorunlu sezeryan olması gereken var mı hanımlar ? ben normal istiyorum ama olur muki bilmiyorum. 10 gün var dr. umla konuşmaya daha. beni kandırmasından korkuyorum. çünkü dr. um gitti başka dr. a gidicem ve hiç tanımıyorum. özelde allem kallem edip sezeryana zorluyorlar ya.
Çok güldüm ya
Zorunlu sezo olacagim. Hem igne hem hap kullaniyorum. Dislerimi fircalarken bile akan kani durdurmakta zorlaniyorum.
Dogum sonrasi ek unite kan verilecek o bile hazir. Ben bu sebeple kendimi riske atip normal istiyorum demedim, doktorlarimdan hicbiri ihtimal olarak dahi normali secenek olarak sunmadi.
Ender de olsa normal dogum yapanlar var ama ben bebek kayiplarimdan sonra risk alamayacagim.
Hakkimizda hayirlisi.
ya hep bende böyle duyuyorum. insan istemiyor ama yaşananlardan sonra bende hayırlısı diyorum.Ben varım bende normal Doğum çok istedim ama iğne yüzünden dr Sezeryan dio
İğne kullanıp normal doğum yapana var bende çok ısrarcı oldum bu konuda ama dr doğum dan 2 hafta önce iğne yi kesmem gerek oda bebeği tehlikeye atar dedi benim dr normalci aslında hayırlısı artık ikisinide skinti si varya hep bende böyle duyuyorum. insan istemiyor ama yaşananlardan sonra bende hayırlısı diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?