2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
merhabalar
tecrübelisiniz diye hep size soruyorum. pıhtılaşması olan arkadaşlar varsa normal doğum mu yoksa sezeryan mı olacak doğumunu ? kan sulandırcı iğneler yüzünden zorunlu sezeryan olması gereken var mı hanımlar ? ben normal istiyorum ama olur muki bilmiyorum. 10 gün var dr. umla konuşmaya daha. beni kandırmasından korkuyorum. çünkü dr. um gitti başka dr. a gidicem ve hiç tanımıyorum. özelde allem kallem edip sezeryana zorluyorlar ya.

Canim duyduğum kadarıyla doğum Belirtisiymis kusma ve sindirim problemi ..

Ayy bir bebisimiz daha gelmiş maşallah maşallah sağlıkla buyusun meleğin gözün aydın canım darısı başımıza

Benimkide yemekten sonra ve babasi isten geldikten sonra kuduruyo hakikatten insanin cani aciyo, ama bi yandanda cok hosuma gidiyo. Bu gunleri yasamak icin cok bekledim ben. Bide benimki hep sag tarafimi sisiriyor yamuk karinla dolasiyorum

Çok tatlı oluyorlar dimi benimki de sağ tarafta hep ayaklarımı poposumu oluyor acaba bilemedim

Kızlar ciktim doktordan çok sukur bebisin keyfi yerindeymis . dogsa da bi sıkıntı olmaz dedi doktor . herşey çok güzel dedi. Cati muayenesi yaptı gece sancim oldu deyince açılma yokmuş .
Canım sevindim birşey olmamasına kaçınci haftandasin çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor standardı varmı ki Acep

Güzelim kadın resmen anneni istememiş.Ben gidiyorum o gelmesin rahatım bozulur gibisinden olmuş.Tamam belki iyi birisi olabilir ama insan doğumunda annesini istiyor.Şurda 30 kusur günüm kalmış annem yanıma geldi ben de başka memleketteyim.Allah razı olsun her işime koşuyor.Yemeğimi yapması bile öyle yükümü aldı ki....Kayınvalideden bazı şeyleri istemek zor işte nasıl olur bilemedim.Ozaman diyeceksin ki eşine ben annemi bekliyordum eğer annen gelmek istiyorsa buyursun gelsin hayatım ama annem zaten gelecek benim anneme ihtiyacım var deyip kestirip atacaksın.Zaten stres altındayız bide bunlarla uğraşma.Sakın kavga etme ama istediklerini de belli et annen de yanında olmak ister hele ki torununu görmeyi çok çok ister o kadına ayıp edilmesin günah.

Ya bunların hepsi kolaya kaçıyor.Doğum tarihini kendilerine göre ayarlıyorlar.Benim bebeğe de tombul dedi biz baktık haftasına göre çook uygun kilosu.DOKTORA GÖRE 3.500 falan olursa sezeryan yapacak.Şimdiden strese girmeye başladım

Canım sevindim birşey olmamasına kaçınci haftandasin çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor standardı varmı ki Acep
Sağol canım. Cati muayenesi benim doktorum normalde yapmiyormus doguma gelince ebeler yapıyor dedi ama ben gece sancilaninca baktı . bebek kanala girmemiş ama girse de artık sıkıntı olmaz dedi çok sukur . 36 haftanın içindesin dedi. Ama ben pek tatmin olmadım sancılarım çok fazla çünkü başka bi doktora da gitmeyi planlıyoruz . idrar yolu enfeksiyon u da yapabilir dedi ama tahliller temiz çıktı. Anlamadım.gitti neyin sancısı bu

Zorunlu sezo olacagim. Hem igne hem hap kullaniyorum. Dislerimi fircalarken bile akan kani durdurmakta zorlaniyorum.
Dogum sonrasi ek unite kan verilecek o bile hazir. Ben bu sebeple kendimi riske atip normal istiyorum demedim, doktorlarimdan hicbiri ihtimal olarak dahi normali secenek olarak sunmadi.
Ender de olsa normal dogum yapanlar var ama ben bebek kayiplarimdan sonra risk alamayacagim.
Hakkimizda hayirlisi.

Ben varım bende normal Doğum çok istedim ama iğne yüzünden dr Sezeryan dio

Ben varım bende normal Doğum çok istedim ama iğne yüzünden dr Sezeryan dio
ya hep bende böyle duyuyorum. insan istemiyor ama yaşananlardan sonra bende hayırlısı diyorum.

ya hep bende böyle duyuyorum. insan istemiyor ama yaşananlardan sonra bende hayırlısı diyorum.
İğne kullanıp normal doğum yapana var bende çok ısrarcı oldum bu konuda ama dr doğum dan 2 hafta önce iğne yi kesmem gerek oda bebeği tehlikeye atar dedi benim dr normalci aslında hayırlısı artık ikisinide skinti si var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…