2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Igne degil asprin kullaniyordum(dun biraktim) dr normal dogum dedi yine. Oglumdada.kullanmistimnp da normal dogum oldu. Ama igne olaral kullanmadim

Fatma eli otu bir bitki mi? Ne yapmak gerekiyormuş, çayını mı içiyoruz? peki doğum anında ya dokunursa...

Allah korusun gerçekten. iğneyi 2 hafta önceden bırakmak değil 1 saat bile geçse panik oluyorum. büyük risk bebek için
Igne degil asprin kullaniyordum(dun biraktim) dr normal dogum dedi yine. Oglumdada.kullanmistimnp da normal dogum oldu. Ama igne olaral kullanmadim
anladım canım ben hem iğne hem coraspirin kullanıyorum

Swap testi dediğin smear mı yoksa başka bisey mi canım?ben duymadım da[/QUOTE]
swap test farkli bu kulak cubugunla vagina ve rectum tan alinnan ornek b strep enfeksiyonuna bakiliyo gbs testte deniyo

Ay bu idrar yolu enfeksiyonu benim de başıma dert üstüne bide vajinal mantar çıktı hamileliğin son haftalarında olabiliyormus erken doğumu tetikliyor enfeksiyon bide benim mide bulantim oluyodu sabahları doktorum enfeksiyona bağlamıştı onu da 1 hafta alfasilin kullandım geçmedi üstüne mantar çıktı ah ben nerelere giden

Benim kızım da masallah cok hareketli teyzesi

Fatma eli otu bir bitki mi? Ne yapmak gerekiyormuş, çayını mı içiyoruz? peki doğum anında ya dokunursa...
Bitki evet.suya birakiliyormus dogum başlayınca.bitincede çıkarılıyor.açılırken suda vagende aciliyor dogum kolay oluyor diye bir inanis var.arabistanda yetişiyor muş.icende varmış suyundan biraz ama ben icmicem.suya birakicam sadece.ben zemzem ve hurma tuketicem sadece.yanliz hastanede yedirip icirmezler.sezaryen olursa aspire etmeyelim diye.evden cikmadan yiyin hurmanizi falan.

Ben de doktoruma genital temizliği nasıl yapmalıyım, jilet veya ağda herhangi bir zarar verir mi diye sormuştum. O da herhangi bir sakıncası olmadığını hatta bazı kadınların ağdaya son hafta gittiğini söylemişti. Sonra ekledi; kendini sıkmana hiç gerek yok, senin suyun gelmiş doğuma gireceksin, öyle ağdayı vs kafana takma dedi. Yani bizim için hiç sorun yok demeye getirdi. O zaman gerçekten içim rahatladı. Doktorun yaklaşımı gerçekten çok önemli.

Ben cay gibi demlenip iciliyor saniyordum senin yazdigini ilk duydum. Sasirdim.

Anladim cnm gecmis olsun gozun aydin ☺

Kizlar bu astronotlardan hangisi daha kullanisli olur.bana cift fermuarli ve patikli olan daha mantikli geldi

Eklentiler

• IMG_20151021_175130.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_20151021_202111.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 106
Tovbe de yaa zaten masallah 5 yasinda oglum var kendini spiderman sanan :)) bi tane daha bu bunyeye fazla gelecek
Bu konudada yalniz deilsn arkadasim hic uzme kendni :)))) sirf bu yuzden gelecegimi bakirkoy ruh ve sinir hastaliklarinda goruyorum . Olsunn ya can bunlarr iyiki varlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…