- 8 Mart 2015
- 244
- 352
- 33
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.101
Ayy İlahii
Swap testi dediğin smear mı yoksa başka bisey mi canım?ben duymadım daslm kizlar tam 3 dr sonra eve gelebildik hersey yolunda sadece gecen hafta swap testi yaptim pozitif mis dogum esnasinda tedavi edilecek yaptirdinizmi bilmiyorum ama aklinizda olsun yapin bence
Igne degil asprin kullaniyordum(dun biraktim) dr normal dogum dedi yine. Oglumdada.kullanmistimnp da normal dogum oldu. Ama igne olaral kullanmadimmerhabalar
tecrübelisiniz diye hep size soruyorum. pıhtılaşması olan arkadaşlar varsa normal doğum mu yoksa sezeryan mı olacak doğumunu ? kan sulandırcı iğneler yüzünden zorunlu sezeryan olması gereken var mı hanımlar ? ben normal istiyorum ama olur muki bilmiyorum. 10 gün var dr. umla konuşmaya daha. beni kandırmasından korkuyorum. çünkü dr. um gitti başka dr. a gidicem ve hiç tanımıyorum. özelde allem kallem edip sezeryana zorluyorlar ya.
Annemin komsusu verdi.bavula attim.gittigidiyorda satılıyor almak istersen.bilmiyorum ıstanbul daysan mısır carsisinda dediler. Arkadasim yapmıştı doğumunda psikolojikr rahatlık herhalde yapalim nolcak o da eksik kalmasin :)))
ayy deme öyle canım ya zaten erken riskim var yatiyom ama uzun sürmüyor yani bir tek aksam yemekten sonra biraz olup geçtiCanim duyduğum kadarıyla doğum Belirtisiymis kusma ve sindirim problemi ..
Allah korusun gerçekten. iğneyi 2 hafta önceden bırakmak değil 1 saat bile geçse panik oluyorum. büyük risk bebek içinİğne kullanıp normal doğum yapana var bende çok ısrarcı oldum bu konuda ama dr doğum dan 2 hafta önce iğne yi kesmem gerek oda bebeği tehlikeye atar dedi benim dr normalci aslında hayırlısı artık ikisinide skinti si var
anladım canım ben hem iğne hem coraspirin kullanıyorumIgne degil asprin kullaniyordum(dun biraktim) dr normal dogum dedi yine. Oglumdada.kullanmistimnp da normal dogum oldu. Ama igne olaral kullanmadim
Ay bu idrar yolu enfeksiyonu benim de başıma dert üstüne bide vajinal mantar çıktı hamileliğin son haftalarında olabiliyormus erken doğumu tetikliyor enfeksiyon bide benim mide bulantim oluyodu sabahları doktorum enfeksiyona bağlamıştı onu da 1 hafta alfasilin kullandım geçmedi üstüne mantar çıktı ah ben nerelere gidenSağol canım. Cati muayenesi benim doktorum normalde yapmiyormus doguma gelince ebeler yapıyor dedi ama ben gece sancilaninca baktı . bebek kanala girmemiş ama girse de artık sıkıntı olmaz dedi çok sukur . 36 haftanın içindesin dedi. Ama ben pek tatmin olmadım sancılarım çok fazla çünkü başka bi doktora da gitmeyi planlıyoruz . idrar yolu enfeksiyon u da yapabilir dedi ama tahliller temiz çıktı. Anlamadım.gitti neyin sancısı bu
Benim kızım da masallah cok hareketli teyzesiKizlar herkez bebek az kipirdiyor filan yazmisti onceki sayfalarda. Benim kiz ise asiri hareketli. Sanki derimi delip gececek. Ve baya acitiyor yani bu kipirdama degil baya siddet biyutunda :) saka bi yana canim aciyor sekilden sekile giriyorum.
Varmi boyle kudurmus bebisler tek ben kiz mi kudurmus
Bitki evet.suya birakiliyormus dogum başlayınca.bitincede çıkarılıyor.açılırken suda vagende aciliyor dogum kolay oluyor diye bir inanis var.arabistanda yetişiyor muş.icende varmış suyundan biraz ama ben icmicem.suya birakicam sadece.ben zemzem ve hurma tuketicem sadece.yanliz hastanede yedirip icirmezler.sezaryen olursa aspire etmeyelim diye.evden cikmadan yiyin hurmanizi falan.Fatma eli otu bir bitki mi? Ne yapmak gerekiyormuş, çayını mı içiyoruz? peki doğum anında ya dokunursa...
Ben de korkuyorum istemsiz çok kasiyorum ama zaten ben ilişkide bile hâlâ çok rahat değilimama ilk zamanlarda başka dr alttan dopplerle baktı kendimi kasinca oo böyle normal doğum nasıl yapacaksın dedi ben de o farklı o zaman bişey girmicek çıkacak dedim dr suratima öyle baktı. İçinden gerizekalı demiştir eminim
Ama şimdi ki dr.um durumumu bildiği halde normal yapamazsın demedi hiç. Çok seviyorum ben dr.umu
O ne testi ki canımslm kizlar tam 3 dr sonra eve gelebildik hersey yolunda sadece gecen hafta swap testi yaptim pozitif mis dogum esnasinda tedavi edilecek yaptirdinizmi bilmiyorum ama aklinizda olsun yapin bence
Ben cay gibi demlenip iciliyor saniyordum senin yazdigini ilk duydum. Sasirdim.Bitki evet.suya birakiliyormus dogum başlayınca.bitincede çıkarılıyor.açılırken suda vagende aciliyor dogum kolay oluyor diye bir inanis var.arabistanda yetişiyor muş.icende varmış suyundan biraz ama ben icmicem.suya birakicam sadece.ben zemzem ve hurma tuketicem sadece.yanliz hastanede yedirip icirmezler.sezaryen olursa aspire etmeyelim diye.evden cikmadan yiyin hurmanizi falan.
Anladim cnm gecmis olsun gozun aydin ☺Benim suyum az ( 2 miyom var ) ve bebek gelişim olarak 1 hafta geri diye yapılmıştı.Preeklamsiden şüphelenmişti doktor , o yüzden bakıldı canım.Neyse ki öyle bir durum da çıkmadı. Rutin bir işlem değil bildiğim kadarıyla . Riskli gebeliklerde takip ediliyor.
O ne
O ne testi ki canım
Kis gec gelecekmis bu sene.bebisler usumez hem fena mi ☺ama ben su ara dayanamiyorm sicaga oda baskaAynen bende mersindeyim hala sıcak bunaldim artik kis gelmicek buraya herhalde
ayynen benimki de oyle gece gunduz demeden hickiriyo uzun suruyo evet normal galibaKızlar yaa bebeğim gün içinde hickiriyor mutlaka ama gece de hickiriyor. Hatta o kadar uzun sürüyor ki rahatsız oluyorum üzülüyorum yorulur bebişim diye
Bu konudada yalniz deilsn arkadasim hic uzme kendni :)))) sirf bu yuzden gelecegimi bakirkoy ruh ve sinir hastaliklarinda goruyorum . Olsunn ya can bunlarr iyiki varlar :)Tovbe de yaa zaten masallah 5 yasinda oglum var kendini spiderman sanan :)) bi tane daha bu bunyeye fazla gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?