- 3 Nisan 2015
- 1.527
- 1.430
- 133
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.121
Ne 3500 e niye sezeryan yapio anlamadm 4 kilodan asagi olan bebekler iri bebek sayilmazki ne diye gircek gerekcesini anlamadmYa bunların hepsi kolaya kaçıyor.Doğum tarihini kendilerine göre ayarlıyorlar.Benim bebeğe de tombul dedi biz baktık haftasına göre çook uygun kilosu.DOKTORA GÖRE 3.500 falan olursa sezeryan yapacak.Şimdiden strese girmeye başladım
Bu enfeksiyona çok gicigim bendeAy bu idrar yolu enfeksiyonu benim de başıma dert üstüne bide vajinal mantar çıktı hamileliğin son haftalarında olabiliyormus erken doğumu tetikliyor enfeksiyon bide benim mide bulantim oluyodu sabahları doktorum enfeksiyona bağlamıştı onu da 1 hafta alfasilin kullandım geçmedi üstüne mantar çıktı ah ben nerelere giden
Kaynanam midesi genisliyor bebek hickirdiginda derdi :) emmeyi daha beceremio suan annesi cabalioo o yuzden hickirio birak oyalansn oyle baska turlu nasil zaman gecicek :)Kızlar yaa bebeğim gün içinde hickiriyor mutlaka ama gece de hickiriyor. Hatta o kadar uzun sürüyor ki rahatsız oluyorum üzülüyorum yorulur bebişim diye
Ben de uyuyamadım benim sebebim de kaşıntı
Erken doğum tehlikesi de oluşturuyor enfeksiyon durumu, acaba başka bir antibiyotik denemesi mi gerekir doktora soralım bence bu durumu
Ay bir bebiş daha mi geliyor çok heyecanlıMerhaba herkese uykusuz bir gece ya ben sizlere birşey danışıcam ilk hamileliğim dün saat 14:00 gibi sümüksü beyaz bir akıntıyla birlikte kan geldi doktorumu aradım nst yle baktılar çok ufak sancılar çıktı 3 cm açılma ama bebek daha aşağı inmemiş çatıya dayanmış orada kalmış dedi ebe eve geldim ama bendeki o kanlı akıntı devam ediyor
Ay bir bebiş daha mi geliyor çok heyecanlı
doktora danismadinmi canım devam ederse ne yapayım normal mi vs diye sancıların aralıklarını ölç bide en önemlisi
SAncilarin durumu ne peki canimSancılar artınca düzenli aralıklarla birde şu gelince beni ara dedi hemen hastaneye gideceksin dedi
SAncilarin durumu ne peki canim
çok çok teşekkür ederim,inşallah sonuç alır.Bebeği her uyuduğunda nefesini dinliyormuş,çok zor bir sınav. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasınBen de imzaladım dün yarısı tamamlanmıştı inş kısa sürede sonuç alırlar
Hayirlisi olsun hakkinda insallah.Acikligin baya bi iyiymiş. Vallahi benimde ilk olacak dogumum sadece duydugum kadariyla suyun geldigi oyle anlasilmayacak birsey degilmis kendini gayet belli ediyormus canimSuyun geldiğini insan nasıl anlar acaba ilk olunca insanın hiçbirşeyden haberi olmuyor yarın saat 12:30 da kontrolüm olacak
Hayirlisi olsun hakkinda insallah.Acikligin baya bi iyiymiş. Vallahi benimde ilk olacak dogumum sadece duydugum kadariyla suyun geldigi oyle anlasilmayacak birsey degilmis kendini gayet belli ediyormus canim
Asla tutamayacagın çiş gibi canım...bir anda akar...ve sonra da sürekli akıntı sızıntı şeklinde gelir...ama her seferinde önceden gelmeyebilir...doğumda da patlayabilir...Suyun geldiğini insan nasıl anlar acaba ilk olunca insanın hiçbirşeyden haberi olmuyor yarın saat 12:30 da kontrolüm olacak
Asla tutamayacagın çiş gibi canım...bir anda akar...ve sonra da sürekli akıntı sızıntı şeklinde gelir...ama her seferinde önceden gelmeyebilir...doğumda da patlayabilir...
Senin tatlım ,gözün Aydın doğum sancın başladı bence...eğer saati tutarsan 10 dk.1 e ındiğinde acil hastaneye git...
Çünkü 4 sm.acıklığında doğumun yarısı kabul ediliyor ve epid.anestezi yapılır...
Allah bir avazda kurtarsın inşallah
O bizim hissetiğimiz sadece hıçkırık değilmiş canım, geçen sefer doktora sordum da refleks olarak elini veya bacağını oynatabilir dedi, hani bizde huzursuz ayak sendromu fln olur ya onun gibi birşey anladığım kadar, elinde ayağındaki seyrime gibi düşün.Kızlar yaa bebeğim gün içinde hickiriyor mutlaka ama gece de hickiriyor. Hatta o kadar uzun sürüyor ki rahatsız oluyorum üzülüyorum yorulur bebişim diye
Benimki birden patlamisti baya sicak su gibi hafif icinde puturlu beyazimsi seyler vardi hani bebek ilk dogdugunda krem gibi birseyle kaplidir ya onun parcalari gibi dusun.ama kimisi sik sik tuvalete gidermis cisle kandirirmis ya da idrarla beraber yavas yavasta atilabilirmis.Yani eger benim ki gibi birden patlarsa anlamaman pek mumkun degilSuyun geldiğini insan nasıl anlar acaba ilk olunca insanın hiçbirşeyden haberi olmuyor yarın saat 12:30 da kontrolüm olacak
Çünkü daha yeni başladı...bence uyumaya çalış...ve sancın arttıkça sola dön...çünkü bebeğe yardım etmen gerekiyor...Çok teşekkür ederim cvbiniz için sancı düzgün hiç gelmiyor 1.saatte 2 tane hissettim yarın kontrolüm olacak saat 12:30 da o zaman doktorum ne dicek çok merak ediyorum şimdilik şiddetli dayanılmaz bir sancim yok vede düzenli
Benimki birden patlamisti baya sicak su gibi hafif icinde puturlu beyazimsi seyler vardi hani bebek ilk dogdugunda krem gibi birseyle kaplidir ya onun parcalari gibi dusun.ama kimisi sik sik tuvalete gidermis cisle kandirirmis ya da idrarla beraber yavas yavasta atilabilirmis.Yani eger benim ki gibi birden patlarsa anlamaman pek mumkun degil[/Q
Kilodum da bir ıslaklık.oluyor acaba dedim onunla mı alakası var ...
Çünkü daha yeni başladı...bence uyumaya çalış...ve sancın arttıkça sola dön...çünkü bebeğe yardım etmen gerekiyor...
Yani sancın varken Sırt üstü...sancın geçince sola dönerek derin nefes alarak bebeği rahatlat...o zaman kordonun Dolanmasını da engellenmiş olursun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?