2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bütün gün evdeydim pek yorulmadım da ama belim kasıklarım vajinam kalçam taa ayaklarıma kadar belden aşağım ağrıyor, adet sancısı gibi romatizma gibi sanki, pazartesi nst de birşey çıkmadı, normal mi acaba, yoksa doğuma yakın olan belirtiler mi

Benim doktorumada ben epidural yapalımmı demiştim. Dr um spinali önerdi. Zaten dogum sonrası sıvı takvıyesi için serum takıyoruz. Serumunda agrı kesici verdiricem. Ayrıca belinde katater kalmasına gerek yok dedi. Sende bi sor istersen.

İkiside aynı yerden yapılıo sırttan.birinde sadece iğneyle oluo, diğerinde uygulamada bi tane katater takılıo. O kataterin ucuna agrı pompası takıolar. Odaya gecince agrın olursa butona basıp kendine ilaç veriosun. Belli sınırlarda ayarlıolar tabi.

Aaaaa bende Avcılar Hospitalda yapıcam. Ben spinal yapıcam. Daha önce genel anestezi olan biri olarak, benim bunyeme iyi gelmiyo. Biz dru dışardan getiricez. Yanıma ablamı almak istediğimi soyledim. Dr hastane kabul etmıyor dedi. Eşini bile kabul etmez Avcılar Hosp dedi. Ben yine zorlycam sansımı tabi. Bide benim huysuz kocam zaten girmek istemiyor. Bende yanlız olmak istemiorum bakalım bişeyler düşünücem.

Kızlar artık altıma bez bağlıycam saat 3 ten beri bir çiş yaptım diye bedel ödüyorum allahım nolur şu annelerin uykularından birer parça bana gönder onlar zaten uykuyu fazla sevmiyorlar AMİİİN

Uyku denen sey bende de yok. Zaten gece 2 de yattim . 2 saat sonra sanki 10 saat uyumus gibi dinc kalktim. Bi ara su ictim az once de uskufra ettim. Ins kotu birsey yoktur

Güzel Kasim anneleri 3.30 da yattim 1 saattirde ayakatayim oglumda Masallah kipir kipir sabahvsabah bu neyin enerjisi acaba?

ben yatırtmam arkdaş banane sabah çıksın evden akşam abisiyle geliyosa gelsin hiç uğraşamam oldu bide şu halimle kalkıcam sabah beyfendiyle kahvaltı yapıcam ay ne romantik...
evlendim evleneli hiç evde tek kalmadım hiç izinim olmadı bu kadar uzun süre bu ilk olucak....

ben yatırtmam arkdaş banane sabah çıksın evden akşam abisiyle geliyosa gelsin hiç uğraşamam oldu bide şu halimle kalkıcam sabah beyfendiyle kahvaltı yapıcam ay ne romantik...
evlendim evleneli hiç evde tek kalmadım hiç izinim olmadı bu kadar uzun süre bu ilk olucak....

çok güzel olmuş canım yaptırdın mı yoksa kendin mi yaptın maliyeti ne oldu

Yaptırdım keçe dekorasyon Facebook'ta var ordan ulaşabilirsin fiyatını eşim söylemedi o yüzden bilmiyorum mesengerdan yazarsan çabuk cevap veriyor bende çok beğendim

Peki mesela basini falan da hissediyormusun bebegin.bazen sızıntı şeklinde okur yazıyordu.sızıntı olursa anlamayabiliriz demi.ama sancidan anlariz bilemedim ya birininde çok sancisi yokmus suyuda patlamamis kontroleg gidince ebe söylemiş. İnsallah sorunsuz ağrısız olur ama anlayalım yani.hastaneyeg idemeden evde geliverirse bide.

Vucut kendini doguma hazirliyor canim merak etme normal.

Günaydın.. Bugün de gelen giden yok

Gunaydin, ben ilk kizimi senin gunundeyken dogurmustum bu gece bekle bakalim belki dogurursun :)

Gunaydin kizlar bu gece sacma sapan bir ruya gordum. Tuvalete gidiyorum cis yapiyorum ama saatlerce suruyor sonra acaba suyum mu patladi diyorum neyse ic camasirimdaki kani farkediyorum. Doktorumu ariyorum tatildeymis ben giremem dogumuna baska doktora git diyor. Bir suru kavga ediyorum bagris cagris kufur :) sonra bir hastaneye gidiyorum doktoru sozde iyiymis ama hastane berbat, bodruma iniyoruz orda ufak bir oda var bir de yer yatagi ustunde eski bir battaniye serili oraya yuruyene kadar bodrum katta spor yapip basket oynayanlar var ve dogumhaneyi soyunma kabini gibi kullaniyorlar. Ben gorunce sok oluyorum bebek burda nasil dogar diyorum mikrop kapar. Ayy cok kotu bir ruyaydi hala etkisindeyim

Ben basini simdi bile cati kemigimde hissediyorum. Ama ilk dogumumda suyum gelince bas falan hissetmemistim tecrubesizlikten sanirim.

Bizim kiz da cok hareketli sagdan soldan asagidan yukaridan ayni anda tepikliyoHatta gece sagima yatmistim nasil bi tepik attiysa yatak titredi beni de esimi de uyandirdi ben de rahatsiz oldu heralde diye dusunup sola dondum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…