- 18 Aralık 2014
- 530
- 549
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.161
İşte biz kadınlar böyleyiz her fedakarlığı biz yaparız, okurken çok sinirlendim üzüldüm sizi etkileyecek diye birşey yazmak yorum yapmak da istemedim ama siz eşinizi bu kadar düşünürken O sizi neden bu haldeyken düşünüyor?ağrım sancım var diyip yatıcamda yemek falan e koca işten gelicek yazık değilmi adama e bu evin temizliği nolucak ?
şu anlık takmamaya çalışıyorum biraz daha sabredicem sonrada artık iş buldunmu diye sıkıştırmaya başlarım olmadı evimin kirasını ödesin zaten o teklifi sununca giderİşte biz kadınlar böyleyiz her fedakarlığı biz yaparız, okurken çok sinirlend
kronik gebe rüyasıGunaydin kizlar bu gece sacma sapan bir ruya gordum. Tuvalete gidiyorum cis yapiyorum ama saatlerce suruyor sonra acaba suyum mu patladi diyorum neyse ic camasirimdaki kani farkediyorum. Doktorumu ariyorum tatildeymis ben giremem dogumuna baska doktora git diyor. Bir suru kavga ediyorum bagris cagris kufur :) sonra bir hastaneye gidiyorum doktoru sozde iyiymis ama hastane berbat, bodruma iniyoruz orda ufak bir oda var bir de yer yatagi ustunde eski bir battaniye serili oraya yuruyene kadar bodrum katta spor yapip basket oynayanlar var ve dogumhaneyi soyunma kabini gibi kullaniyorlar. Ben gorunce sok oluyorum bebek burda nasil dogar diyorum mikrop kapar. Ayy cok kotu bir ruyaydi hala etkisindeyim
Günaydın anneler acil yardıma ihtiyacım vardoğumu 5 inde demiştim daha evvel. Smdi bu gece çok ciddi boğaz ağrısı çekmeye başladım sanırım grip olacağım ne yapmalıyım ilaç dışında ne kullanayim? Off cok canım skldi 1 haftadır da mandalina yiyorum hep vitamin olsun diye nerden çıktı ki smdi
Ozaman bugün doğurmak için güzel birgün. Şöyle senin kızın gibi kıvırcığım olsun benimdeVucut kendini doguma hazirliyor canim merak etme normal.
Gunaydin, ben ilk kizimi senin gunundeyken dogurmustum bu gece bekle bakalim belki dogurursun :)
Ne denir ki Allah yardımcın olsun, benzer bir durum değil aslında ama Hamileliğimin başında eşimin evli ve aynı yerde ikamet eden abisi çoğu çarşamba gelip akşam bizde kalıyordu, kendisi karşı tarafta oturuyor işi bizim tarafta, ev küçük ve ben de çalışan bir bayanım bu durumdan rahatsız oldum ve eşime söyledim, eşim de kendisine söyledi sonuç çok hoş olmadı belki genel anlamda ama bazen insanlara anlayamadıkları şeyleri anlatmak gerekiyor. Şimdi nadiren geliyor biraz oturup gidiyor, bence olması gereken buydu.şu anlık takmamaya çalışıyorum biraz daha sabredicem sonrada artık iş buldunmu diye sıkıştırmaya başlarım olmadı evimin kirasını ödesin zaten o teklifi sununca gider
Anladım canim aman eksiklik olmasın bende hepsi eksik.
Benim de karnim sertlesiyor ama acıma yok.bebek sırtını yasliyor gibi geliyor.
Bugun kontrol var bakalim neler oolacak
canım 1 bardak kaynamış ılımış suyun içine bir çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tuz at sabah akşam gargara yap hemen farkediyor çalıştığım hastanedeki doktorum demişti.Günaydın anneler acil yardıma ihtiyacım vardoğumu 5 inde demiştim daha evvel. Smdi bu gece çok ciddi boğaz ağrısı çekmeye başladım sanırım grip olacağım ne yapmalıyım ilaç dışında ne kullanayim? Off cok canım skldi 1 haftadır da mandalina yiyorum hep vitamin olsun diye nerden çıktı ki smdi
Canım üzülme hiç, akciğerleri gelişirmiş hıçkırdıklarındaKızlar yaa bebeğim gün içinde hickiriyor mutlaka ama gece de hickiriyor. Hatta o kadar uzun sürüyor ki rahatsız oluyorum üzülüyorum yorulur bebişim diye
Canımm sanırım nişanın gelmişMerhaba herkese uykusuz bir gece ya ben sizlere birşey danışıcam ilk hamileliğim dün saat 14:00 gibi sümüksü beyaz bir akıntıyla birlikte kan geldi doktorumu aradım nst yle baktılar çok ufak sancılar çıktı 3 cm açılma ama bebek daha aşağı inmemiş çatıya dayanmış orada kalmış dedi ebe eve geldim ama bendeki o kanlı akıntı devam ediyor
Off hiç sorma canmm ben de aynıyım iki gündür..sürekli burun akıntısı hapşırık öksürükGünaydın anneler acil yardıma ihtiyacım vardoğumu 5 inde demiştim daha evvel. Smdi bu gece çok ciddi boğaz ağrısı çekmeye başladım sanırım grip olacağım ne yapmalıyım ilaç dışında ne kullanayim? Off cok canım skldi 1 haftadır da mandalina yiyorum hep vitamin olsun diye nerden çıktı ki smdi
Artık kendi bebegimden çok seninkini bekler oldum 2 gün önce eşimde anlatmıştım 38 bitti hala olmadı die oda soruyor üç kişi vardı oldumu dieGünaydın.. Bugün de gelen giden yok
Fitil gibi bisey verip afedersiniz büyük abdestini yapmanın sağlıyorlar mesanenin temiz olması içinKızlar sabah sabah garip bir soru ama bu lavman dedikleri ne oluyor
Fitil gibi bisey verip afedersiniz büyük abdestini yapmanın sağlıyorlar mesanenin temiz olması için[/QUOTE
Hımmm anladım canım teşekkürler bende buda çatı gibi bişey mi acaba dedim
güle güle kullanYaptırdım keçe dekorasyon Facebook'ta var ordan ulaşabilirsin fiyatını eşim söylemedi o yüzden bilmiyorum mesengerdan yazarsan çabuk cevap veriyor bende çok beğendim
Kızlar sabah sabah garip bir soru ama bu lavman dedikleri ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?