2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın anneler acil yardıma ihtiyacım var doğumu 5 inde demiştim daha evvel. Smdi bu gece çok ciddi boğaz ağrısı çekmeye başladım sanırım grip olacağım ne yapmalıyım ilaç dışında ne kullanayim? Off cok canım skldi 1 haftadır da mandalina yiyorum hep vitamin olsun diye nerden çıktı ki smdi

ağrım sancım var diyip yatıcamda yemek falan e koca işten gelicek yazık değilmi adama e bu evin temizliği nolucak ?
İşte biz kadınlar böyleyiz her fedakarlığı biz yaparız, okurken çok sinirlendim üzüldüm sizi etkileyecek diye birşey yazmak yorum yapmak da istemedim ama siz eşinizi bu kadar düşünürken O sizi neden bu haldeyken düşünüyor?

kronik gebe rüyası bi ara bende görmüştüm zorla beni sezeryana alıyolar falan hayır diyorum bebeğim küçük yaşayamaz 35 haftalık olsun diyorum öle masadan kalktım bi arada emzirdiğimi falan görmüştüm

ıhlamur yap canım limonlu ve ballı fincana koyduktan sonra mutlaka bi iki tutamda karabiber at benim boğaz ağrıma acayip iyi geliyor.2-3 fincan iç bugün farkı görürsün inşallah çok geçmiş olsun :)

şu anlık takmamaya çalışıyorum biraz daha sabredicem sonrada artık iş buldunmu diye sıkıştırmaya başlarım olmadı evimin kirasını ödesin zaten o teklifi sununca gider
Ne denir ki Allah yardımcın olsun, benzer bir durum değil aslında ama Hamileliğimin başında eşimin evli ve aynı yerde ikamet eden abisi çoğu çarşamba gelip akşam bizde kalıyordu, kendisi karşı tarafta oturuyor işi bizim tarafta, ev küçük ve ben de çalışan bir bayanım bu durumdan rahatsız oldum ve eşime söyledim, eşim de kendisine söyledi sonuç çok hoş olmadı belki genel anlamda ama bazen insanlara anlayamadıkları şeyleri anlatmak gerekiyor. Şimdi nadiren geliyor biraz oturup gidiyor, bence olması gereken buydu.

Anladım canim aman eksiklik olmasın bende hepsi eksik.
Benim de karnim sertlesiyor ama acıma yok.bebek sırtını yasliyor gibi geliyor.
Bugun kontrol var bakalim neler oolacak

hayırlı haberler alırsın inşallah canım. zamanımız az kaldı, bu saatten sonra kötü haberler almayalım

canım 1 bardak kaynamış ılımış suyun içine bir çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tuz at sabah akşam gargara yap hemen farkediyor çalıştığım hastanedeki doktorum demişti.

Günaydın güzel anneler

Kızlar yaa bebeğim gün içinde hickiriyor mutlaka ama gece de hickiriyor. Hatta o kadar uzun sürüyor ki rahatsız oluyorum üzülüyorum yorulur bebişim diye
Canım üzülme hiç, akciğerleri gelişirmiş hıçkırdıklarında ben de her hıçkırdığnda aferin oğluşum akciğerleerini mi geliştiriyosun sen diye konusuyorum kuzumla :)
Canımm sanırım nişanın gelmiş ins güzel haberlerle haberdar et bizi..dualarımız seninle..

Off hiç sorma canmm ben de aynıyım iki gündür..sürekli burun akıntısı hapşırık öksürük üşüttüm ben sanırım..artk evden pek çıkmıyorum ıhlamur limon bal yapıp içip yatıyorum..bebişlerimiz gelmeden iyileşiriz de umarım onlara bulaştırmayız..

Kızlar bizim de temizlik yetişir umarım , evi çok kirli buldular.Bu kadınlar da ne kadar nazlı oluyor. Senin işin temizlik.
Ben 1 yıldır burada oturuyorum , riskli hamilelikten dolayı da bir şey yapamıyorum. Eşimin ilk evliliğinde de yıllar boyunca 3-4 kez kadın gelmiş eve.
Temizlikçi alsan dert , almasan ayrı dert
Neyse gün sonunda neye benzeyecek bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…