2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın kızlar bakın doğuracak lar doğursun ben pek sırami bekleyecek gibi durmuyorum her gece bir hafta daha bekle diye ikna etmeye calisiyom ama artık iki haftadır aynı şeyleri duyuyor diye bana inanmiyor bari şu 37 haftayı bir göreydik hayırlısı ile

Günaydın annişler
Bacak arasında cok fena bir ağrı var böyle bir ağrı hisseden var mı
Sabah çıktım 20 dk yürüdüm şimdi adım atamıyorum
Düzenli yürüyüş yapanlar Nasıl yapıyor ben mi çok çürük çıktık acaba

Kirli olacak tabi zaten sen temizledikten sonra onların gelmelerinin ne anlamı var hemen özür dile onlardan evi kirlettiğin için onlar tv izlesin sen yap acaba para konusundada nazlanacaklarmı hey allahım yaaa

Kirli olacak tabi zaten sen temizledikten sonra onların gelmelerinin ne anlamı var hemen özür dile onlardan evi kirlettiğin için onlar tv izlesin sen yap acaba para konusundada nazlanacaklarmı hey allahım yaaa
Para konusunda önceden anlaşmıştık , 140 lira zaten , daha fazla isterse vermem . Sağolsunlar da , o kadar da değil :)
İki kişi gelmişler , düzenli gelmesini düşündüğüm kadın daha uyumlu , sessiz sakin işini yapıyor.
Neyse , bizim evde işler bugün böyle

Günaydın tatli anneler... pek yazamiyorum karpal tunel sendromum iyice ilerledi dikkat et sen de elind Beyaz Patik bu arada bugun a101 gunu annem sabah gitti alez aski evde oynarken altina sermek icin battaniye ve gereksiz bi suru sey almis gelmis.. aski alez temizleme fircasini tavsiye ediyorum gerisi ilgi ve ihtiyaca kalmış... opuldunuz

Ay en cok bunu dusunuodum ne zaman olcak bu su sikma olayi kimse gormycek demi

Benimki dogumhaneye goturulmeden hemen once yapildi, odadan herkesi cikariyorlar annemler falan cikmisti ama ben esimin elini birakmadim o anki sancidan esim kalsin dedim adamin yaninda mictim resmen oyle boyle degil hemde popona kase gibi bisey tutuyorlar onun icine yapiyosun

aynı senin gibi dusunuyorum annem babamın çoraplarını bile giydirir çıkarırdi e ne oldu??kadın 55 yaşında hala annemi gozluyor babam...Sonuç? ?valla ben kocama yapmıyorum o kadar herşey karşılıklı gerek yok yani alıştırmaya kendine bakabilecek yetebilecek yaşta herkes

Kolay gelsin ne diyelim

Artık kendi bebegimden çok seninkini bekler oldum 2 gün önce eşimde anlatmıştım 38 bitti hala olmadı die oda soruyor üç kişi vardı oldumu die
Ya çok tatlısınız mesajlarınızı okuyunca hep gülümsüyorum. İnanın size o haberi vermek için sabırsızlanıyorum

ıhlamur yap canım limonlu ve ballı fincana koyduktan sonra mutlaka bi iki tutamda karabiber at benim boğaz ağrıma acayip iyi geliyor.2-3 fincan iç bugün farkı görürsün inşallah çok geçmiş olsun :)
Çok sağol Canım eşimi arıyim getirsin gelirken ıhlamur mutlaka

Bacak arası ağrı bende de var bebek baskı yaptığı için oluyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…