- 6 Nisan 2011
- 500
- 870
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.181
Kirli olacak tabi zaten sen temizledikten sonra onların gelmelerinin ne anlamı var hemen özür dile onlardan evi kirlettiğin için onlar tv izlesin sen yap acaba para konusundada nazlanacaklarmı hey allahım yaaaKızlar bizim de temizlik yetişir umarım , evi çok kirli buldular.Bu kadınlar da ne kadar nazlı oluyor.Senin işin temizlik.
Ben 1 yıldır burada oturuyorum , riskli hamilelikten dolayı da bir şey yapamıyorum. Eşimin ilk evliliğinde de yıllar boyunca 3-4 kez kadın gelmiş eve.
Temizlikçi alsan dert , almasan ayrı dert
Neyse gün sonunda neye benzeyecek bakalım.
Bende bize hortum falan sokacaklar sanıyordumFitil gibi bisey verip afedersiniz büyük abdestini yapmanın sağlıyorlar mesanenin temiz olması için
Ay en cok bunu dusunuodum ne zaman olcak bu su sikma olayi kimse gormycek demiBende bize hortum falan sokacaklar sanıyordum
Bende senin gibi bekleyip görecem üfff ne zormuş arkadaşAy en cok bunu dusunuodum ne zaman olcak bu su sikma olayi kimse gormycek demi
Para konusunda önceden anlaşmıştık , 140 lira zaten , daha fazla isterse vermem . Sağolsunlar da , o kadar da değil :)Kirli olacak tabi zaten sen temizledikten sonra onların gelmelerinin ne anlamı var hemen özür dile onlardan evi kirlettiğin için onlar tv izlesin sen yap acaba para konusundada nazlanacaklarmı hey allahım yaaa
Ay en cok bunu dusunuodum ne zaman olcak bu su sikma olayi kimse gormycek demi
Ohoo sen böyle düşünürsen işin zor kardeş. Sen gelmissin gebeliğin son günlerine hala çalışıyorsun bi de kocanın yemeğini mi dert ediyosun? İyi hissedersen bi çorba bi yemek yaparsın. Yapmazsan da bi gün yumurta kırar bi gün tost yapar bi gün makarna yapar yer beyin. Aç kalacak değil ya.
Ya valla hepinize söylüyorum arkadaşlar bu kadar simartmayin şu kocalarinizi. Adam engelli mi eli mi tutmuyor ki aç kalsın. Ben ki kocamin işten gelmesini iple çekiyorum o kadar özlüyorum hala 5 sene önceki kadar hatta daha fazla seviyorum ama kocam da beni o kadar seviyor, düşünüyor. Tek taraflı ilginin sonu bi taraf şımarırken diğer taraf eziliyor yipraniyor
Kolay gelsin ne diyelimPara konusunda önceden anlaşmıştık , 140 lira zaten , daha fazla isterse vermem . Sağolsunlar da , o kadar da değil :)
İki kişi gelmişler , düzenli gelmesini düşündüğüm kadın daha uyumlu , sessiz sakin işini yapıyor.
Neyse , bizim evde işler bugün böyle
Ya çok tatlısınız mesajlarınızı okuyunca hep gülümsüyorum. İnanın size o haberi vermek için sabırsızlanıyorumArtık kendi bebegimden çok seninkini bekler oldum 2 gün önce eşimde anlatmıştım 38 bitti hala olmadı die oda soruyor üç kişi vardı oldumu die
Çok sağol Canım eşimi arıyim getirsin gelirken ıhlamur mutlakaıhlamur yap canım limonlu ve ballı fincana koyduktan sonra mutlaka bi iki tutamda karabiber at benim boğaz ağrıma acayip iyi geliyor.2-3 fincan iç bugün farkı görürsün inşallah çok geçmiş olsun:)
Deneyeceğim tuzlu biraz zor olacak ama bebeğim dogmadan kurtulayim yetercanım 1 bardak kaynamış ılımış suyun içine bir çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tuz at sabah akşam gargara yap hemen farkediyor çalıştığım hastanedeki doktorum demişti.
Bacak arası ağrı bende de var bebek baskı yaptığı için oluyomusGünaydın annişler
Bacak arasında cok fena bir ağrı var böyle bir ağrı hisseden var mı
Sabah çıktım 20 dk yürüdüm şimdi adım atamıyorum
Düzenli yürüyüş yapanlar Nasıl yapıyor ben mi çok çürük çıktık acaba
ghayırlı haberler alırsın inşallah canım. zamanımız az kaldı, bu saatten sonra kötü haberler almayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?