2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sen ciddi misin???? Yalnız olmuyo muyuz o esnada ay hiç iyi gelmedi bu haber

Dün

g

Dün gittim bebeğim iyi maşallah saçlarını bile gösterdi doktorcumm.
Sezaryen olursa 6kasim gibi alırım dedi.
Saçlarını falan Nasıl gördün Canım
Ben son iki aydır hiçbişey görmüyorum ne yüzünü ne elini kolunu
Ultrason cihazı kötü diye falan mı acaba
Zaten 2 dk sürmüyor ultrason

Saçlarını falan Nasıl gördün Canım
Ben son iki aydır hiçbişey görmüyorum ne yüzünü ne elini kolunu
Ultrason cihazı kötü diye falan mı acaba
Zaten 2 dk sürmüyor ultrason

Canim bana da doktor gösterdi işte bunlarda saçları dedi uzun baya dedi
Bende nasıl biliyorsunuz dedim suyun içinde dalgalaniyor dedi.hatta foto verdi. Ultrason iyi ama onemli olan doktorun ayrıntılı bilgi vermesi

Kızlar yaa bebeğim gün içinde hickiriyor mutlaka ama gece de hickiriyor. Hatta o kadar uzun sürüyor ki rahatsız oluyorum üzülüyorum yorulur bebişim diye

Hıçkırması iyi bir şeymiş, doktor söylemişti. Sinir sisteminin geliştiğini gösteriyormuş.

Hastaneye yetisememe gibi durum olamaz helede ilk dogumsa o kadar kolay bir anda gelmiyor.benim sancim sabah basladi aksama kadar sanci cektim ama korkunc birsey degildi sadece adet sancisindan biraz daha fazla yalniz sanci gelip gittigi icin tolere edebiliyorsun.Dusa girdim 1 saat cikmadim belime karnima tuttum sicak suyu cok rahatlatiyordu, sonra bir kahve icmek icin oturdum tak diye bir tekme hissettim sanirim o an bebegin kafasi asagi indi ve suyum o an patladi bacaklarimdan asagi akiyordu iste gercek sancim o zaman basladi gittigimde 5 cm di acilmam ustune 2 bucuk saat dogum sancisi cektim yine odanin dusunda gecirdim ve doguma aldilar 2 ikindim dogdu.mutlaka bir surec ve zaman gerekiyor su gelincede hemen dogurmuyorsun zaten sancisizda dogurman mumkun degil ..
Sizinti olabilir o konuda bilmiyorum ama tahminim yine hissedersin birde son haftalar sik sik gidiliyor suyu azalsa doktor farkeder sezeryana alir

Bence en curugunuz benim 20 dk yurumussun bn 5 dk yuruyum gerci hos yurumesemde o agri kac aydir war bende

Ayy cok kotu ya bari tuwalete yapsaydik . Bu dogumun her ani entirika

Bence en curugunuz benim 20 dk yurumussun bn 5 dk yuruyum gerci hos yurumesemde o agri kac aydir war bende

Ay yok kuzum benden çürüğü yok, günde 45 dk yürüyorum temizlik yapıyorm vs diyenlere Nasıl imreniyorum
Sırt agrısı bel agrısı bacak arası agrısı
Oturunca kalkamıyorum kalkınca oturtamıyorum. Ellerimde uyuşma var bir de üstüne. ay cok fena

Selam anneler,
Riskli geçen gebelik ve plesenta yaşlanması nedeniyle 36+0 da yani salı sabahı doktor bebeği almaya karar verdi. Korkuyorum çok Hakkı'mızda hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun canım benim de ilk doğum 36+0 da oldu kan değerlerinden dolayı maşallah kızım kilo boy sağlık yerindeydi kuvezede girmedi. Seninde öyle olur inşallah.

Selam anneler,
Riskli geçen gebelik ve plesenta yaşlanması nedeniyle 36+0 da yani salı sabahı doktor bebeği almaya karar verdi. Korkuyorum çok Hakkı'mızda hayırlısı olsun

Bu kelimeler cok tanidik ayni ben ayniii donerken fis fis ses cikariom .d

Peki cektigin şiddetli agriyii nasılt tanımlarsin.herkesin farklı oluyorm us gerci.ama öyle kemikk kırılması gibimi cidden ve saatler nasıl geçiyor.ne yaptin o süreçte vakit gecsin diye

Herkes çocuğunun yanında olmak ister annen hiç canını sikmasin çıkıp gelsin bence de benimki de ayrı sehirdeyken ayda 1 gelirdi korkardi birde laf söz ederler mi diye Nitekim iyi laf cakiyordu kp :) bende onlar geldi de gelmeyın mi dedik derdim anneme...rahatsız olursa kV. Erkenden döner esin konussun ama bence bu durumlarda sen Karışma sonuçta gelinsin yada sessiz kal bildigini yap:)

Deneyeceğim tuzlu biraz zor olacak ama bebeğim dogmadan kurtulayim yeter
gargara yaparken tuz biraz mide bulantısı yapar gibi oluyor ama sonra boğazın çok rahatlıyor bide elmalı sirkeyle gargara yap asitli olduğu için o ortamdaki mikrpları öldürüyor faranjitim olduğu için artık bu konuda mastır yaptım

Selam
Bende dün drdaydım nstye girdm
Herşey yolunda yalnız sıvıda azalma var biraz dedi
Bol su iç 3 lt altında olmasın günlük su tüketimi dedi
İlk gebeliğimdede aynı şey olmuştu
Bi sorun çıkmadan tamamlamıştm gebeliğimi
İnşallah yine sorun çıkmaz
Bol bol su içiyorm şimdi
Bide forumda okudum havuç suyu ve hindistn cevizi suyu iyiymiş
Onlarıda deniycem
Kilosu geçen hafta 2400 şimdi 2750 çıktı
Beslenmeme dikkat ettim çünkü bu hafta
Kasık ağrısı çeken arkadaşlar bu çatı ağrısı denen ve doğuma yaklaştıkça
Hissedilen normal bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…