- 14 Temmuz 2014
- 488
- 475
- 123
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.201
Benimki dogumhaneye goturulmeden hemen once yapildi, odadan herkesi cikariyorlar annemler falan cikmisti ama ben esimin elini birakmadim o anki sancidan esim kalsin dedim adamin yaninda mictim resmen oyle boyle degil hemdepopona kase gibi bisey tutuyorlar onun icine yapiyosun
Saçlarını falan Nasıl gördün CanımDün
g
Dün gittim bebeğim iyi maşallah saçlarını bile gösterdi doktorcumm.
Sezaryen olursa 6kasim gibi alırım dedi.
Saçlarını falan Nasıl gördün Canım
Ben son iki aydır hiçbişey görmüyorum ne yüzünü ne elini kolunu
Ultrason cihazı kötü diye falan mı acaba
Zaten 2 dk sürmüyor ultrason
Bitki evet.suya birakiliyormus dogum başlayınca.bitincede çıkarılıyor.açılırken suda vagende aciliyor dogum kolay oluyor diye bir inanis var.arabistanda yetişiyor muş.icende varmış suyundan biraz ama ben icmicem.suya birakicam sadece.ben zemzem ve hurma tuketicem sadece.yanliz hastanede yedirip icirmezler.sezaryen olursa aspire etmeyelim diye.evden cikmadan yiyin hurmanizi falan.
Kızlar yaa bebeğim gün içinde hickiriyor mutlaka ama gece de hickiriyor. Hatta o kadar uzun sürüyor ki rahatsız oluyorum üzülüyorum yorulur bebişim diye
Hastaneye yetisememe gibi durum olamaz helede ilk dogumsa o kadar kolay bir anda gelmiyor.benim sancim sabah basladi aksama kadar sanci cektim ama korkunc birsey degildi sadece adet sancisindan biraz daha fazla yalniz sanci gelip gittigi icin tolere edebiliyorsun.Dusa girdim 1 saat cikmadim belime karnima tuttum sicak suyu cok rahatlatiyordu, sonra bir kahve icmek icin oturdum tak diye bir tekme hissettim sanirim o an bebegin kafasi asagi indi ve suyum o an patladi bacaklarimdan asagi akiyordu iste gercek sancim o zaman basladi gittigimde 5 cm di acilmam ustune 2 bucuk saat dogum sancisi cektim yine odanin dusunda gecirdim ve doguma aldilar 2 ikindim dogdu.mutlaka bir surec ve zaman gerekiyor su gelincede hemen dogurmuyorsun zaten sancisizda dogurman mumkun degil ..Peki mesela basini falan da hissediyormusun bebegin.bazen sızıntı şeklinde okur yazıyordu.sızıntı olursa anlamayabiliriz demi.ama sancidan anlariz bilemedim ya birininde çok sancisi yokmus suyuda patlamamis kontroleg gidince ebe söylemiş. İnsallah sorunsuz ağrısız olur ama anlayalım yani.hastaneyeg idemeden evde geliverirse bide.
Bence en curugunuz benim 20 dk yurumussun bn 5 dk yuruyum gerci hos yurumesemde o agri kac aydir war bendeGünaydın annişler
Bacak arasında cok fena bir ağrı var böyle bir ağrı hisseden var mı
Sabah çıktım 20 dk yürüdüm şimdi adım atamıyorum
Düzenli yürüyüş yapanlar Nasıl yapıyor ben mi çok çürük çıktık acaba
Ayy cok kotu ya bari tuwalete yapsaydik . Bu dogumun her ani entirikaBenimki dogumhaneye goturulmeden hemen once yapildi, odadan herkesi cikariyorlar annemler falan cikmisti ama ben esimin elini birakmadim o anki sancidan esim kalsin dedim adamin yaninda mictim resmen oyle boyle degil hemdepopona kase gibi bisey tutuyorlar onun icine yapiyosun
Bence en curugunuz benim 20 dk yurumussun bn 5 dk yuruyum gerci hos yurumesemde o agri kac aydir war bende
Hayırlısı olsun canım benim de ilk doğum 36+0 da oldu kan değerlerinden dolayı maşallah kızım kilo boy sağlık yerindeydi kuvezede girmedi. Seninde öyle olur inşallah.Selam anneler,
Riskli geçen gebelik ve plesenta yaşlanması nedeniyle 36+0 da yani salı sabahı doktor bebeği almaya karar verdi. Korkuyorum çok Hakkı'mızda hayırlısı olsun
Selam anneler,
Riskli geçen gebelik ve plesenta yaşlanması nedeniyle 36+0 da yani salı sabahı doktor bebeği almaya karar verdi. Korkuyorum çok Hakkı'mızda hayırlısı olsun
Bu kelimeler cok tanidik ayni ben ayniii donerken fis fis ses cikariom .d
Ay yok kuzum benden çürüğü yok, günde 45 dk yürüyorum temizlik yapıyorm vs diyenlere Nasıl imreniyorum
Sırt agrısı bel agrısı bacak arası agrısı
Oturunca kalkamıyorum kalkınca oturtamıyorum. Ellerimde uyuşma var bir de üstüne. ay cok fena
aynı ağrı bendede var normalmiş canımGünaydın annişler
Bacak arasında cok fena bir ağrı var böyle bir ağrı hisseden var mı
Sabah çıktım 20 dk yürüdüm şimdi adım atamıyorum
Düzenli yürüyüş yapanlar Nasıl yapıyor ben mi çok çürük çıktık acaba
Peki cektigin şiddetli agriyii nasılt tanımlarsin.herkesin farklı oluyorm us gerci.ama öyle kemikk kırılması gibimi cidden ve saatler nasıl geçiyor.ne yaptin o süreçte vakit gecsin diyeHastaneye yetisememe gibi durum olamaz helede ilk dogumsa o kadar kolay bir anda gelmiyor.benim sancim sabah basladi aksama kadar sanci cektim ama korkunc birsey degildi sadece adet sancisindan biraz daha fazla yalniz sanci gelip gittigi icin tolere edebiliyorsun.Dusa girdim 1 saat cikmadim belime karnima tuttum sicak suyu cok rahatlatiyordu, sonra bir kahve icmek icin oturdum tak diye bir tekme hissettim sanirim o an bebegin kafasi asagi indi ve suyum o an patladi bacaklarimdan asagi akiyordu iste gercek sancim o zaman basladi gittigimde 5 cm di acilmam ustune 2 bucuk saat dogum sancisi cektim yine odanin dusunda gecirdim ve doguma aldilar 2 ikindim dogdu.mutlaka bir surec ve zaman gerekiyor su gelincede hemen dogurmuyorsun zaten sancisizda dogurman mumkun degil ..
Sizinti olabilir o konuda bilmiyorum ama tahminim yine hissedersin birde son haftalar sik sik gidiliyor suyu azalsa doktor farkeder sezeryana alir
Moralim çok bozuk kızlaral bir kv hikayeside benden tam iyi benim kv arayıp soruyor ne lazım şunu aldım bunu alayım diyor diye sevinirken. Bugün kv annenlere gitmiş (onlar aynı ilde ben başka ildeyim) dogumda sen gelmiceksin ben gidicem sadece bizde adet böyle, zaten zırt pırt gidiyorsun sen 1-2 hafta sonra gel demiş nasıl moralim bozuldu anlatamam tabi annem olmaz bende gidicem tabi falan demiş oda çekmiş kapıyı çıkmış eşime anlattım oda ben konuşurum annemle dedi hayır herşey güzel güzel giderken nerden fırtladı bu olay niye böyle bir tatsızlık yaratıyorsun ki ikinizde gelin işte
kız bebekleri ne kadar erken oluyor tahmin et bakalım çıkıcakmı?bu arada herşey şu anlık Allah a sükür normasl gözüküyorSen bence gununu beklersin pudracigim. Erkek cocuklari genelde gununu bekliyor :)
gargara yaparken tuz biraz mide bulantısı yapar gibi oluyor ama sonra boğazın çok rahatlıyor bide elmalı sirkeyle gargara yap asitli olduğu için o ortamdaki mikrpları öldürüyor faranjitim olduğu için artık bu konuda mastır yaptımDeneyeceğim tuzlu biraz zor olacak ama bebeğim dogmadan kurtulayim yeter
hadi hayırlısı olur inşallah ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNSelam anneler,
Allah yardim etsin korkma hersey güzel olacakSelam anneler,
aynen ben gece ah uh ediyom eşimde bişemi var diyoBu kelimeler cok tanidik ayni ben ayniii donerken fis fis ses cikariom .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?