2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Peki cektigin şiddetli agriyii nasılt tanımlarsin.herkesin farklı oluyorm us gerci.ama öyle kemikk kırılması gibimi cidden ve saatler nasıl geçiyor.ne yaptin o süreçte vakit gecsin diye

Kemik kirilmasi mi?:) yok canim oyle birsey..
Belin, karnin, bacaklarin ve rahimde cok guclu bir agri ve yanma hissediyorsun dunyadaki butun kadinlar bu sekilde doguruyor bizdeki gibi kimse sezeryan istiyorum diyemiyor korkuncbirsey degil inan cok guzel bir duygu sanci cekerken kendimi cok aciz hissetmistim ama dogurduktan sonra en guclu bendim :)..Mesela ben dogum anindan cok korkardim rahim aciliyor bebek cikiyor acayip birsey gibi gelirdi bana ama o an hic oyle birsey hissetmedim hatta en rahat ve kolayi oydu galiba mesele dogumdan onceki sanci zaten dogduktan sonra hicbirsey kalmiyor.

Günaydın kizlaaarrr Tlfda bi sorun var sanırım her defasinda giris yapmak zorunda kalıyorum ve beni taa ilk sayfaya yonlendiriyo. Doğru duzgun okuyamiyorum artik yorumlari direk son sayfaya geliyorum puff... neyse kizlar bugun bi atraksiyon olsun diye a101 a101 gezdim epey de yoruldum ama bi sürü şey aldim :) battaniye -cok kaliteli bisey degil ama altını acarken falan kullanirim diye düşündüm- yorgan, nuk cam biberon -aslinda bir de avent vardi ama yedege de ihtiyac olur sanirim- nuk emzik,biberon fircasi, küvet bir de askı aldim :) epeydir bukadar yurumemistim bu yorgunluk bana 1 hafta yeter artikin

Ayyy valla ne güzel anlatmışsın bir koşu gidip doğurasım geldi

Başka neler gelmiş a 101 e acaba

Sağlıkocağından geldim. Tahlil yaptırdım. Yarın doktor kontrolüm var. Sonuçlarımı alıp götürürüm yanımda doktorum hazıra konsun.. İdrarımda protein neym yokmuş,tansiyonum normal, bebişimin kalp atışları normal. 15,5 kilo aldım şimdiye kadar. Kendi kendime takip ediyorum kilomu doktor hiç sormuyor...
Geceden beri kızım az hareket ediyor bugün baya sakin gününde. Okula gidince çocuk seslerine coşuyor genelde. 14:30 da oğlumu almaya gideyimde coşsun bari çocuk seslerinden..

Allah biliyor ya sancidan hic korkmuyorum o kadar bobrek tasi dusurduk adet sancisi cektik heralde biraz antreman olmustur bunlar :) tek korkum yeterince ikinamamak o anda o gücü bulamamak yada yeterince acilma olmamasi vs... ins korktugum gibi olmaz senin gibi kolaycacik dogurabilirim o anda :)

Aslında sen de çok birşey yapmıyorsun sancıyı çekmek zor en azından benim için öyleydi adet sancısından çok daha güçlü ama böbrek taşını bilemiyorum çekmediğim için bitkaç saat dayanırsanız sonrası kolay yoksa bebek eğer cok zayıf değilse o zaten kendini itiyor sonrasıda sana kalmış o ıkınma hissi geliyor zaten.Bebek çıkınca bu sancıdan kurtulacaksıno yüzden doktoru iyi dinlemeliyim ve tam zamanında çok güçlü ıkınmalıyım dedim kendime.Doktor söylediği anda bi asıldım kakanı yapar gibi ıkın diye okumuştum aynen o şekilde yaptım ve doğdu.

O ani yaşamak bize de nasip olur inşallah :)

Duz ve uc lu kutu seklinde duvar rafi.bebk odasi icin saat.bebek kuveti kovasi masrapasi.bi kac cesit bebek ayakkabisi.
Bugun butun hamileler a 101 e kostu sanirim.bende kuzumun odasina duvar rafi aldim uclu.bide saat aldm
Güle güle kullan canım bir ara lastikli çarşaf gelecek diyorlardı demekki önceden gelmis

Kızlar yaa idrar tahlili yaptrdim glikoz +++çıktı benm dr tel vermiyo hastaneyi aradgmda da baglayamiyolar bi türlü anca gitmem lazim sizce onemli bisey mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…