2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar moralim bozuldu ya. Sabah kan tahlollerim yapildi. Tsh 4.3 yiksek baya. Cocugu etkiledigini duymusrum. En son hazirn gibi tahlil yapilmisti. Normal cikmisti. Ondan sonra daa bidaha tahlil istemediki doktor. Doktorda sira bekliyorum simdi. Cocugun zekasini etkiledigini felan duydum cok korkuyorun

Normal aralik ne?

tsh problemi yasayan varmi kizlar

Canım inş yolunda gider her şey. Benim de tiroidim var. Devamlı ilaç kullanıyorum. Doktorun yorumu önemli. Sonucu bizimle de paylaş.

Ay ne güzel ya bende biran önce almak istiyorum artık bebişimi kucağıma çok özledim onu:))) sen içini ferah tut canım Allahın izniyle cumartesi günü mükemmel bir gün olcak :3

Akşam kocişimle dogum hediyesi konusunda Anlaştık :)) Ama öyle herkesin içinde hediye falan alıp vermem dedi bende tamam dedim öyle pahalı bişey alma sakın dedim oda bütçem yok zaten pahalı bişeye ama senin istediğin bişey alcam dedi süpriz dedi tabi üsten girdim alttan çıktım aklındakini ögrendim tavşanlı pofidik terlik alacakmış çok hoşuma gitti tee nezaman söylemiştim istiyorum diye aklında kalmış kocişimi çoook seviyorum

Stres yapma canım ins bi skinti çıkmaz bnde bayadir tahlil yaptirmiyorum kuzular allaha emanet ins hepsi iyidir

Düm banada geldiler 2 kardes biri iyi yapıyo diğeri savsakliyo işi...evde bi cam silindi gerisi günlük temizlik e ütü de var tabii kadın bana dedi ki ütü yapmayim bende o zaman yarım gün olur dedim is yok zaten ben neredeyse hergün supurup siliyorum evi...ama biz 2 kişi geliyoruz 4 den önce bitmiyor ütü çok oyaliyor dedi bende iyi de 10 da geliyosun uz normalde 8 18 arası dedim...Bu temizlik işi bi garip yaaa özel ders veriyorum ben saati 100 tl bisürü masraf yapıyorum kitap test hediye v.s bu kadar nazlanmiyorum

Selam anneler, bebek ilk doğdu an emzirmeden önce bir iki damla nar veriliyomus gaz sorunu olmuyomus deneyenler olumlu sonuç almis siz ne diyorsunuz bu duruma?

AY senin isin daha zor ha :) 2 gun gecmek bilmez .d

Selam anneler,
Riskli geçen gebelik ve plesenta yaşlanması nedeniyle 36+0 da yani salı sabahı doktor bebeği almaya karar verdi. Korkuyorum çok Hakkı'mızda hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun canım..sağ salim bebişini kucağına al ins güzel haberlerini bekliycez..

Çikolatamız da geldi
Canım hayırlı olsun sipariş verdikten ne kadar zamn sonra eline ulaştı acaba?ben de doğumdan sonra mevlidde dağıtmak için sipariş vermeyi düşünüyorum

Canım moralini bozma hiç..haziranda normal çıktıysa demekki daha yeni yeni artmaya başlamış tsh ın..doktorun gerekli açıklamayı yapacaktır ilaçlarını verecektir canını hiç sıkma bebisine bisey olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…