- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.241
Dün
g
Dün gittim bebeğim iyi maşallah saçlarını bile gösterdi doktorcumm.
Sezaryen olursa 6kasim gibi alırım dedi.
Kizlar moralim bozuldu ya. Sabah kan tahlollerim yapildi. Tsh 4.3 yiksek baya. Cocugu etkiledigini duymusrum. En son hazirn gibi tahlil yapilmisti. Normal cikmisti. Ondan sonra daa bidaha tahlil istemediki doktor. Doktorda sira bekliyorum simdi. Cocugun zekasini etkiledigini felan duydum cok korkuyorun
tsh problemi yasayan varmi kizlarKizlar moralim bozuldu ya. Sabah kan tahlollerim yapildi. Tsh 4.3 yiksek baya. Cocugu etkiledigini duymusrum. En son hazirn gibi tahlil yapilmisti. Normal cikmisti. Ondan sonra daa bidaha tahlil istemediki doktor. Doktorda sira bekliyorum simdi. Cocugun zekasini etkiledigini felan duydum cok korkuyorun
T3 ve t 4 kac bunlarin normal araligida onemli biraz asagi biraz yukariysa cok sorun degil..tsh problemi yasayan varmi kizlar
Kizlar moralim bozuldu ya. Sabah kan tahlollerim yapildi. Tsh 4.3 yiksek baya. Cocugu etkiledigini duymusrum. En son hazirn gibi tahlil yapilmisti. Normal cikmisti. Ondan sonra daa bidaha tahlil istemediki doktor. Doktorda sira bekliyorum simdi. Cocugun zekasini etkiledigini felan duydum cok korkuyorun
T3 ve t 4 degerlrim yazmiyo canm ya sadece tsh 4.3 yaziyoT3 ve t 4 kac bunlarin normal araligida onemli biraz asagi biraz yukariysa cok sorun degil..
Ay ne güzel ya bende biran önce almak istiyorum artık bebişimi kucağıma çok özledim onu:))) sen içini ferah tut canım Allahın izniyle cumartesi günü mükemmel bir gün olcak :3Canım sıkılıyor.
Evi süpürüp sildik halılar yıkamadan geldi serdik, beşiği odamıza taşıdık.
Hemen her şey hazır gibi.
Ev super super temiz değil belki ama görünürde çok bir sorun yok, tek başımıza bu kadar oldu.
Doğuma son 2 gün, sarıyor korkular...
Of of
Ben aldım nevresim açıp bakmadım ama %100 pamuk yazıyo desenler de güzelNevresim gelecekti ama gelmemisemzirme sutyeni, bebek klozet kapagi falan vardi birde. benim gorduklerim bu kadar canim
Stres yapma canım ins bi skinti çıkmaz bnde bayadir tahlil yaptirmiyorum kuzular allaha emanet ins hepsi iyidirKizlar moralim bozuldu ya. Sabah kan tahlollerim yapildi. Tsh 4.3 yiksek baya. Cocugu etkiledigini duymusrum. En son hazirn gibi tahlil yapilmisti. Normal cikmisti. Ondan sonra daa bidaha tahlil istemediki doktor. Doktorda sira bekliyorum simdi. Cocugun zekasini etkiledigini felan duydum cok korkuyorun
Canim ne kadarmış sütyen acaba ?Nevresim gelecekti ama gelmemisemzirme sutyeni, bebek klozet kapagi falan vardi birde. benim gorduklerim bu kadar canim
Ay ne güzel ya bende biran önce almak istiyorum artık bebişimi kucağıma çok özledim onu:))) sen içini ferah tut canım Allahın izniyle cumartesi günü mükemmel bir gün olcak :3
Para konusunda önceden anlaşmıştık , 140 lira zaten , daha fazla isterse vermem . Sağolsunlar da , o kadar da değil :)
İki kişi gelmişler , düzenli gelmesini düşündüğüm kadın daha uyumlu , sessiz sakin işini yapıyor.
Neyse , bizim evde işler bugün böyle
AY senin isin daha zor ha :) 2 gun gecmek bilmez .dCanım sıkılıyor.
Evi süpürüp sildik halılar yıkamadan geldi serdik, beşiği odamıza taşıdık.
Hemen her şey hazır gibi.
Ev super super temiz değil belki ama görünürde çok bir sorun yok, tek başımıza bu kadar oldu.
Doğuma son 2 gün, sarıyor korkular...
Of of
Hayırlısı olsun canım..sağ salim bebişini kucağına al insSelam anneler,
Riskli geçen gebelik ve plesenta yaşlanması nedeniyle 36+0 da yani salı sabahı doktor bebeği almaya karar verdi. Korkuyorum çok Hakkı'mızda hayırlısı olsun
Canım hayırlı olsunÇikolatamız da geldi
Canım moralini bozma hiç..haziranda normal çıktıysa demekki daha yeni yeni artmaya başlamış tsh ın..doktorun gerekli açıklamayı yapacaktır ilaçlarını verecektir canını hiç sıkma bebisine bisey olmamıştırKizlar moralim bozuldu ya. Sabah kan tahlollerim yapildi. Tsh 4.3 yiksek baya. Cocugu etkiledigini duymusrum. En son hazirn gibi tahlil yapilmisti. Normal cikmisti. Ondan sonra daa bidaha tahlil istemediki doktor. Doktorda sira bekliyorum simdi. Cocugun zekasini etkiledigini felan duydum cok korkuyorun
AY senin isin daha zor ha :) 2 gun gecmek bilmez .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?